Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Stad dişindaki kolonların arası ne olacakk?? kimse bilmiyomuuu
Biraz önce söyledik ya boş kalacak bir şey olmayacak sadece insanlar düşmesin diye cam korkuluk gelecek o kadar korkuluk yüksekliğide bir buçuk metreyi geçmez @gokhanwww

ysariusta

• Ziyaretçi

ramazanda sıcakta ağır inşaat işi biraz yavaşlattı ve bayram gidiş gelişi uzadı. fakat bu sene ağır iş yok. membran dışında bir şey kalmaz. tabi bütün işler kas gücü o tarafı tamam. ancak kaba inşaat kadar değil. hatta o zamana kadar sadece ince işler kalacak. dışarda olsa olsa küfenki olur. kalanı kapalı alanda yapılacak işlerdir. Bence aksatmaz.

Çevrimdışı ahmetx

Krasnodarda çatıyı gerdikten sonra 1 ay boyunca zemin drenajı ve çatı parçası montesiyle uğraştılar şimdi de şeffaf iç halkayı takıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

çatıyı inceliyorum fotolardan çok güzel görünecek son teknoloji son :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

Krasnodarda çatıyı gerdikten sonra 1 ay boyunca zemin drenajı ve çatı parçası montesiyle uğraştılar şimdi de şeffaf iç halkayı takıyorlar.
@ahmetx zemin drenajını yaptıktan sonra içeride vinçlerin dolaşması problem yaratmaz mı  :alala: :alala:

Çevrimdışı quentine83

ne zaman işten geç gelsem ortalık yıkılıyor.nerdeyse 20 sayfa okudum geriden.yarım saatimi aldı.ama o anları yaşamış gibi oldum.
bugünü yazın bi yere finish için start verildi...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ozan062

şaka bir yana seni çok merak ediyorum , mutlaka bir maçta gelmelisin . olumsuz yazı yazmanın iki sebebi olabilir hatta üç ,laf almaya çalışıyor olabilirsin , gerçekten olumsuzsun , kafa buluyorsun . sakın hiç biri deme ,öyle bir şık yok . :lol:  :lol:  :lol:

tabi abi muhakkak gelecem:) anlatırım herseyi zaten herseyin bir sebebi var :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

tabi abi muhakkak gelecem:) anlatırım herseyi zaten herseyin bir sebebi var :evillol:
avatarında ford taunus var , 86 yılında bir tane de ben almıştım yolda kalmaktan bıltığımdan 6 ay sonra satıp başka araba aldım. :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

avatarında ford taunus var , 86 yılında bir tane de ben almıştım yolda kalmaktan bıltığımdan 6 ay sonra satıp başka araba aldım. :kop:  :kop:
Aha Konu dışı  :sevinc :sevinc Bu günde boş yok  :evillol: :evillol: @ahmet türker abi maça geliyor musun  :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Aha Konu dışı  :sevinc :sevinc Bu günde boş yok  :evillol: :evillol: @ahmet türker abi maça geliyor musun  :alala: :alala:
tabi ki kardeşim ,bundan sonra boş yok ,ölürsem beşiktaşımın maçında öleyim . seni de çok merak ediyorum ,ölmeden önce görülecek insanlardan biri olarak görüyorum . :kop:  :kop: . şaka bir yana gerçekten seni görmeyi çok isterim . istanbulun dışına çıkmam mümkün değil ama istanbuldaki her maça gideceğim , brugge maçından sonra yazlığa gideceğim ,ne zaman gelirim belli değil ,inşallah brugge maçına gelirsin . :)

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

tabi ki kardeşim ,bundan sonra boş yok ,ölürsem beşiktaşımın maçında öleyim . seni de çok merak ediyorum ,ölmeden önce görülecek insanlardan biri olarak görüyorum . :kop:  :kop: . şaka bir yana gerçekten seni görmeyi çok isterim . istanbulun dışına çıkmam mümkün değil ama istanbuldaki her maça gideceğim , brugge maçından sonra yazlığa gideceğim ,ne zaman gelirim belli değil ,inşallah brugge maçına gelirsin . :)
Allah korusun abi Öyle şeyler deme... Geleceğim 17 sinde İstanbuldayım 19 da maçtayım... Maç günü büyük ihtimalle gaziler büfede sizleri bekliyor olacağım  :evillol: :evillol: Bütün Enerjini maçta boşaltırsınız  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

inansam mı inanmasam mı  :lol: hadi inanayım sen yalan söylmezsin @anilt renderlerdeki üstten görüntü değişecek daha büyük mebranlar serilecek bu şekilde hem halat süresinden hem atkılardan hemde mebran süresinden yarı yarıya tasarruf yapılmış bence ona rağmen ağustos sonuna yetişmeyebilir işler :bandit:
21 halatta olsa yetişmeyecek zaten :D Ben kendimi en geç Ekim sonuna göre hazırladım taa geçen yazdan beri o yüzden ille de Ağustos diyenler düşünsün :bandit: @Efe

Çevrimdışı ahmet türker

Allah korusun abi Öyle şeyler deme... Geleceğim 17 sinde İstanbuldayım 19 da maçtayım... Maç günü büyük ihtimalle gaziler büfede sizleri bekliyor olacağım  :evillol: :evillol: Bütün Enerjini maçta boşaltırsınız  :evillol:
ben gaziler büfeye gelemem ama maçtan önce stadda saatlerce beraber oluruz , inan bana maçlar çok eğlenceli oluyor bin lira versen bu kadar eğlenemezsin + benim bir sırrım vardı artık ortaya çıktı ,çocuklarıma bile söylemiyordum lıverpool maçından önce azımdan kaçırdım ,ben kendi stadımızda hiç beşiktaşın kaybettiğini seyir etmedim ,bir kere deplasmanda kaybettiğini seyir ettim o da 89 senesinde ,yani peş peşe üç sampiyonluğun ilk senesinde ankarada ankaragücüne yenildiğimiz maç oldu . :)

Çevrimiçi Necmi

21 halatta olsa yetişmeyecek zaten :D Ben kendimi en geç Ekim sonuna göre hazırladım taa geçen yazdan beri o yüzden ille de Ağustos diyenler düşünsün :bandit: @Efe
@anilt gel şunu eylül yapalım iki derbiyi olimpiyatta oynar sonra mabete geçeriz acaba mabete gelecek şanssız takım kim olacak :D

Çevrimdışı ALI RIZA

ben gaziler büfeye gelemem ama maçtan önce stadda saatlerce beraber oluruz , inan bana maçlar çok eğlenceli oluyor bin lira versen bu kadar eğlenemezsin + benim bir sırrım vardı artık ortaya çıktı ,çocuklarıma bile söylemiyordum lıverpool maçından önce azımdan kaçırdım ,ben kendi stadımızda hiç beşiktaşın kaybettiğini seyir etmedim ,bir kere deplasmanda kaybettiğini seyir ettim o da 89 senesinde ,yani peş peşe üç sampiyonluğun ilk senesinde ankarada ankaragücüne yenildiğimiz maç oldu . :)
ohh ohh Bende 1 kere izledim 2004 yılında 100. yılımızda Diyarbakırda yenildiği tek maçtı... O zaman yenilmişti sonra antep Diyarbakırda izledim yenilmedik hatta Son İnönü derbisi Fener macını da izledim o zaman da 3-2 aldık... buruj macını da alacagız Kazanacagız abi, Ve maç öncesi Olimpiyatta bol bol muhabbetler olur

Çevrimdışı Gokhan_1903

@anilt gel şunu eylül yapalım iki derbiyi olimpiyatta oynar sonra mabete geçeriz acaba mabete gelecek şanssız takım kim olacak :D
ilk gelecek takım cinsel istismardan suç duyurusunda bulunabilir  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

o kadar geçe hazırlama bence sana bi tiyo olsun  :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

biraz yaşın bana yakın olsa iddaya girerdim ama ağustosta biterse ,ben sana bir şey ısmarlayacağım ,yanlış anlama ben ağustosda biter diyorum.

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler forum ahalisi..

Yahu şu çatıyı kim yapıyor yakında sokakta bir dükkanın camında Vodafone Arenanın çatısını biz yapıyoruz! afişi görürsem şaşmayacam  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

İyi geceler forum ahalisi..

Yahu şu çatıyı kim yapıyor yakında sokakta bir dükkanın camında Vodafone Arenanın çatısını biz yapıyoruz! afişi görürsem şaşmayacam  :lol: :lol:

önemli olan çelik kısmının üretimini ve montajını iz inaşaat yapıyor anladığım bu mebranlar ve bazı mühendislik gerektiren işlerde yabancı şirketler tarafından ama önemli konuyu iz inşaata yapıyor çelik kaba inşaatını yani @Deniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

biraz yaşın bana yakın olsa iddaya girerdim ama ağustosta biterse ,ben sana bir şey ısmarlayacağım ,yanlış anlama ben ağustosda biter diyorum.

ağustos çok zor abi artık benden söylemesi tahminler tutmayacak açılış gecikecek şimdiden söyleyelim ligin 4-5 haftasını komple dışarıda oynamalıyız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ohh ohh Bende 1 kere izledim 2004 yılında 100. yılımızda Diyarbakırda yenildiği tek maçtı... O zaman yenilmişti sonra antep Diyarbakırda izledim yenilmedik hatta Son İnönü derbisi Fener macını da izledim o zaman da 3-2 aldık... buruj macını da alacagız Kazanacagız abi, Ve maç öncesi Olimpiyatta bol bol muhabbetler olur
kesinlikle kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı Deniz

önemli olan çelik kısmının üretimini ve montajını iz inaşaat yapıyor anladığım bu mebranlar ve bazı mühendislik gerektiren işlerde yabancı şirketler tarafından ama önemli konuyu iz inşaata yapıyor çelik kaba inşaatını yani @Deniz
Peki ptfe mi atex mi @Efe ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

ağustos çok zor abi artık benden söylemesi tahminler tutmayacak açılış gecikecek şimdiden söyleyelim ligin 4-5 haftasını komple dışarıda oynamalıyız :icool:
bazı insanlar ,kötüyü düşün iyilik kendiliğinden gelsin felsefesini tercih eder , ben buna katılmıyorum . olumluluk olumluluğu çeker .(super sicim teorisi) .