Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718073 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

bana yakin yerde oturuyor hatta, isterseniz sorayim bi kac sey
daha sormadınmı :alala:

Çevrimdışı Efe

evet sanki bendede o izlenimi verdi:)
efe hocama soramak lazım bu bursada kaç halat vardı bizde 42 onlarda?
@Efe
valla saymadim ama onlarda daha fazladir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yol bitti , Beynimiz Sulandı Artık :D
Firma : RFR mi , İz mi , Valmiera Glass mı :alala: :alala:
Membran : PTFE TİO2 mi , ATEX 5000 mi :alala: :alala:

Olay iyice işin içinden çıkılmaz bir hal aldı , Yukarıda ismi Geçen bütün firmaların sitesinde Vodafone Arena nın Renderleri var :iscrewy: Şimdi Milyonlarca Beşiktaşlı akıllarda tek bir soru : Bizim Çatıyı Bu Firmalardan hangisi yapıyor :alala: :evillol: :evillol:
RFR mekanik imalat kısmını yapıyor olabilir proje onu gösteriyor
Valmiera Glass mebran kaplama kısmını yapıyordur
İz inşaat mekanik montaj kısmını yapıyordur
bu şekilde olabilir

Çevrimdışı Hasandyz

Abi açıklıyorum :D @bjk_mabet

Yalnız gözden kaçmasın çatı iş planında vodafone antenleri falan var ama güneş panelleriyle ilgili hiç birşey yok.

Çevrimdışı ahmetx

Bu üçgen olayının bir benzerini arena fonte nova da kullanmışlar..

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

valla saymadim ama onlarda daha fazladir

aynen bana gorede fazlaydı bu konuda avantajlıyız gibi gorunuyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız gözden kaçmasın çatı iş planında vodafone antenleri falan var ama güneş panelleriyle ilgili hiç birşey yok.
Aynen ya güneş panelleri işi noldu acep :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Şimdi kimse inanmayacak ama şu tribünlere iskeleler yerleştirildekten sonra 42 halat olacağını anlamıştım ben :) Ama böyle 2 kolondan çıkıp 1 olacak şeklinde değil de direk 2 kolondan sadece 1 inden halat çıkıcak sanıyodum. Ama iskelelerin aralıklarından 82 halat olmayacağı belliydi :ok:
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 19:32:38 anilt ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

RFR mekanik imalat kısmını yapıyor olabilir proje onu gösteriyor
Valmiera Glass mebran kaplama kısmını yapıyordur
İz inşaat mekanik montaj kısmını yapıyordur
bu şekilde olabilir
@Necmi abi , Valmiera Glass la resmi sözleşme bile imzalandı bu durumda Membranı Valmiera Glass ın yapacağı kesin gibi Ama Valmiera Glass Atex 5000 adlı membran uretiyor dolayısıyla Çatı örtüsü Atex 5000 olacak gibi görünüyor Atex5000 , Ptfe ye Göre Daha fazla Işık geçirgenligine sahip ve Işık oyunları için Tam Nokta atışı ama Membranın degiştiginden @bjk_mabet in nasıl Haberi olmaz aklım almıyor :alala: Mabet Geçen gün degişmedi diye biliyorum dedi yani Mabet hala Ptfe Tio 2 Olacak diye biliyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Şimdi kimse inanmayacak ama şu tribünlere iskeleler yerleştirildekten sonra 42 halat olacağını anlamıştım ben :) Ama böyle 2 kolondan çıkıp 1 olacak şeklinde değil de direk 2 kolondan sadece 1 inden halat çıkıcak sanıyodum. Ama iskelelerin aralıklarından 82 halat olmayacağı belliydi :ok:
ben inandım :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

üst sıralardan böyle bir görüntü olma ihtimali var galiba

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx

Abi resimde PTFE diyor iyice kafam karıştı. Malzeme tam olarak ne olacak birde sadece akustiği baz alırsak PTFE mi Atex 5000 mi ilk tercihin hangisi olur  :D
maklzeme atex 5000trl olacak.. @asi_kartal

Çevrimdışı asi_kartal

Membran Atex5000 mü Ptfe Tio 2 mi ve hangisinin akustiği stad için daha iyi olur ? Bu 2 membranın özelliklerini karşılaştıracak bir yiğit varmıdır  :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Güzel bilgiler Ahmet abi  :claps: Eline sağlık
rica ederim @yigitcan1903 , @bjk_mabet den bilgi gelemeyince internette oldukça vaktimi alan araştırma yaptım,şükür buldum ki forumdaşların en büyük sıkıntılarından biri de geride kaldı geriye koltuk dizaynı kaldı. :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu üçgen olayının bir benzerini arena fonte nova da kullanmışlar..

Bu İşi SaLVaDoR a bağlanacağı belli idi  :super: :super: :super:

Çevrimdışı gokhanwww

Merhabalar eskişehir macindan sonraki mustafa pektemeğe ettipim küfürler  ve bilicin yaptgı hatalar yuzunden ettiğim laflar yüzünden admin bnim msj hakkımı engellemişti...geri geldii sanırım msj hakkım:-)

Membran Atex5000 mü Ptfe Tio 2 mi ve hangisinin akustiği stad için daha iyi olur ? Bu 2 membranın özelliklerini karşılaştıracak bir yiğit varmıdır  :D
Valmirra Glass ın sitesinde , Atex in daha iyi Akustik için ürettiği Membran çeşidide var .. O kullanılabilir :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Bugun bayagi bir bilgi paylaislmis Mabet sayesinde zaman cizelgesini de gormus olduk. Gantt semasi da ortaya cikti yakinda o boyalarda kalkar. Tesekkurler @bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi , Valmiera Glass la resmi sözleşme bile imzalandı bu durumda Membranı Valmiera Glass ın yapacağı kesin gibi Ama Valmiera Glass Atex 5000 adlı membran uretiyor dolayısıyla Çatı örtüsü Atex 5000 olacak gibi görünüyor Atex5000 , Ptfe ye Göre Daha fazla Işık geçirgenligine sahip ve Işık oyunları için Tam Nokta atışı ama Membranın degiştiginden @bjk_mabet in nasıl Haberi olmaz aklım almıyor :alala: Mabet Geçen gün degişmedi diye biliyorum dedi yani Mabet hala Ptfe Tio 2 Olacak diye biliyor :alala:
Atex 5000 in bir PTFE türü olmadığını nerden biliyorsun hem PTFE ye göre daha ışık geçirgen olanı deme PTFE nin tamamen şeffaf türüde var hiç araştırma yapmadan ezbere konuşuyorsun internet önünde PTFE yaz arat önüne envayi çeşit ürün çıkacaktır mesela birinin resmini koyuyorum istediğin şeffaflıkta bulabilirsin  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Atexx 5000 daha iyi ozelliklere sahip gibi gözüküyor
Özellikle Işık geçirgenligi ve Vodafone Arena gorsellerindeki Şeffaf Çatıya en yakın görüntüye sahip membran Atex 5000 gibi gözüküyor... Ayrıca Akustik ozellikli olması ve Çeşitli Işık şovlarına Çok uygun olması , Atexx i , Ptfe ye göre 2 Adım one çıkarıyor ... Özelliklerini paylaşıyorum ekran görüntüsü almıştım :ok: :ok: @asi_kartal

Çevrimdışı asi_kartal

Valmirra Glass ın sitesinde , Atex in daha iyi Akustik için ürettiği Membran çeşidide var .. O kullanılabilir :bandit:

Teşekkürler hocam Atex görsellde önde gözüküyor PTFE ise akustik özelliklere sahip. Ama biz ATex malzeme kullanırken akustik özellikli olan modelini mi yoksa normal modelni mi yapacağız onu çözemedim daha :D

@ahmetx Teşekkürler ahmet abi. Üst sıralardan görüntü kötü gözüküyor abi  :bawling: Yeni sezona yetiştirmek için proje revizyona gitmiş olabilir ama ben acele işe karşıyım bu kadar bekledik illa ilk maça hazır olsun diye bazı şeyleri aceleye getirmek gerekmiyor ha ilk maç ha 5. maç biliyoriz ki gelecek sezon bu stad da maç oynanacak ilk maç diye şart koymamak lazım..
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2015, 20:04:26 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Atex 5000 in bir PTFE türü olmadığını nerden biliyorsun hem PTFE ye göre daha ışık geçirgen olanı deme PTFE nin tamamen şeffaf türüde var hiç araştırma yapmadan ezbere konuşuyorsun internet önünde PTFE yaz arat önüne envayi çeşit ürün çıkacaktır mesela birinin resmini koyuyorum istediğin şeffaflıkta bulabilirsin  @Yunus Emre Dökmeci
Atex , Ptfe turu değil abi , Valmiera Glass aslında Cam elyafı uretiyor , @atex de onun membran Çeşidi @Necmi abi... Ezbere konuşmuyorum o Gün konuşulanları ekran görüntüsü olarak almıştım ve az önce paylaştım oradan bakabilirsin , 2 Si çok farklı şeyler...