Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Peki ptfe mi atex mi @Efe ?

bu konuda çeşitli söylentiler var @Deniz  :kop: şimdi ptfe deriz atex gelir sıkıntı olur bende tam ne olacağını bilmiyorum örnekleri bi gelsin etiketine bakarız :icool: yada ptfe görünümlü atex diyelim daha iyi oldu :lol:
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 01:39:45 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ağustos çok zor abi artık benden söylemesi tahminler tutmayacak açılış gecikecek şimdiden söyleyelim ligin 4-5 haftasını komple dışarıda oynamalıyız :icool:
ağustosta biterse sanada bir şey ısmarlayacağım @Efe kardeşim.

Çevrimdışı Efe

ağustosta biterse sanada bir şey ısmarlayacağım @Efe kardeşim.

abi keşke bitsede ben sana ısmarlasam rağzıyım ama mümükün görünmüyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bu konuda çeşitli söylentiler var @Deniz  :kop: şimdi ptfe deriz atex gelir sıkıntı olur bende tam ne olacağını bilmiyorum örnekleri bi gelsin etiketine bakarız :icool: yada ptfe görünümlü atex diyelim daha iyi oldu :lol:
doğan görünümlü şahin gibi  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

doğan görünümlü şahin gibi  :evillol: :evillol:

evt mebran konusuna çok hakim değilim daha doğru malzeme kısmına şimdi şu gelecek diyemiyoruz değişip duruyor çatının son hali bile ne alaka ilk çıkanlarla o yüzden beklemek lazım ptfe nin bir versiyonu olacak ama nasıl olacak o geldiğinde görülecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle1989

Cati plana bakdigim zaman bir gecikme kesin var.. keske membran olaylarina girmeseydiler bu zaman kadar catinin rahat 50% bitmisti.. Ama sabir edelim elbet guzel olucak..

Çevrimdışı Deniz

evt mebran konusuna çok hakim değilim daha doğru malzeme kısmına şimdi şu gelecek diyemiyoruz değişip duruyor çatının son hali bile ne alaka ilk çıkanlarla o yüzden beklemek lazım ptfe nin bir versiyonu olacak ama nasıl olacak o geldiğinde görülecek  :)
Çatıyı gerip membransız açarız işte şeffaf çatı olur  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

@anilt gel şunu eylül yapalım iki derbiyi olimpiyatta oynar sonra mabete geçeriz acaba mabete gelecek şanssız takım kim olacak :D
Bana uyar @Necmi abi kaç yıldır bekliyoruz ben ekstradan 1-2 ay daha beklerim :tabe: Mabete gelecek ilk takıma şimdiden geçmiş olsun :by2:

Çevrimdışı Anıl

o kadar geçe hazırlama bence sana bi tiyo olsun  :evillol: :evillol:
:upto::upto: Brugge maçı çok şeylere gebe anlaşılan :D

Çevrimdışı Ersan

stad ağustosa bitmez, bitemez zaten imkanı yok bir dünya iş var daha. stad ağustos sonu itibari ile en geç eylülün yarısında maç oynanacak hale gelir. birçok esksiği olmasına rağmen açılır. taraftar dolaşım alanları belirlenir belirli kısımlara giriş olmaz bırandalar arkasında işler devam eder. aynı anda stad eksikleri ile açılmış ama takım içinde maç oynuyor olabilir. saraçoğlunda loca katları stad açıldıktan 3-4 sene sonra restore edildi basit bir görünümden şu anki mevcut görünümüne kavuştu dünya da bu tip örnekler çok fazla.halatlar havaya kalktıktan sonra stadı açılmış sayabilirsiniz yaz saati uygulamasında 24 saat 2 veya 3 vardiya çalışma olur çatı dışında çok büyük iş gerektiren işler bitti artık localar şuanda sadece çelikten ibaret ama ölçülmüş biçilmiş hazır parçalar gelip takılacak 1 ay içinde bakmışsınız hepsi hazır olmuş sadece yerlerinde fayans olan bursa anatolium kartal yuvası mağazası ertesi gün gittiğimde hazır haldeydi. bursa hilton otelin altında otoparktan bozma olan yer 4 günde 1000 kişilik süper lüks balo salonu oldu ben bunlara gözlerimle şahit oldum. ahmet abinin deyimiyle enseyi karartmayın.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ahmet türker

stad ağustosa bitmez, bitemez zaten imkanı yok bir dünya iş var daha. stad ağustos sonu itibari ile en geç eylülün yarısında maç oynanacak hale gelir. birçok esksiği olmasına rağmen açılır. taraftar dolaşım alanları belirlenir belirli kısımlara giriş olmaz bırandalar arkasında işler devam eder. aynı anda stad eksikleri ile açılmış ama takım içinde maç oynuyor olabilir. saraçoğlunda loca katları stad açıldıktan 3-4 sene sonra restore edildi basit bir görünümden şu anki mevcut görünümüne kavuştu dünya da bu tip örnekler çok fazla.halatlar havaya kalktıktan sonra stadı açılmış sayabilirsiniz yaz saati uygulamasında 24 saat 2 veya 3 vardiya çalışma olur çatı dışında çok büyük iş gerektiren işler bitti artık localar şuanda sadece çelikten ibaret ama ölçülmüş biçilmiş hazır parçalar gelip takılacak 1 ay içinde bakmışsınız hepsi hazır olmuş sadece yerlerinde fayans olan bursa anatolium kartal yuvası mağazası ertesi gün gittiğimde hazır haldeydi. bursa hilton otelin altında otoparktan bozma olan yer 4 günde 1000 kişilik süper lüks balo salonu oldu ben bunlara gözlerimle şahit oldum. ahmet abinin deyimiyle enseyi karartmayın.
@Ersankardeşim sözüm sana değil ,kimse kelime oyunu yapmasın . ağustos ayında stadımız maç oynanacak hale gelecek ,iddaya girecek olan varsa sıraya geçsin . gerisi hikaye ,sevgili kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

enseyi karartmayın deyimi benim değil değerli kardeşim çetin altan ındır . :ok:  :ok:

Çevrimdışı Ersan

@Ersankardeşim sözüm sana değil ,kimse kelime oyunu yapmasın . ağustos ayında stadımız maç oynanacak hale gelecek ,iddaya girecek olan varsa sıraya geçsin . gerisi hikaye ,sevgili kardeşim.

@ahmet türker abi benim düşüncem de ağustosta maç oynanacak hale gelecek. buna inanıyorum. yetkililere güveniyorum.işte yok çatıya serilecek mebran belli olmamış yok o olmamış yok bu olmamış dünyaca ünlü bir firma ile anlaştık zaten daha halatların havaya kalkmasına zaman var mabet de programı gönderdi adamlar planlı programlı iş yapıyorlar görüldüğü gibi çok sipesifik bişey olmazsa demekki o çizelgede mebranın serilmesi gereken tarihlerde ptfe olur, atex olur, o olur, bu olur serilecektir ölçüler bellidir zaten adı geçen firmaların hepsi bakıldığında çok profesyonel alanlarında büyük görünen firmalar hangisi seçilirse seçilsin üretimini tamamlayıp yetiştireceklerdir. havalar koşulları güzel olursa mebran çok hızlı serilebiliyor buna da tanıklık ettim. en geç iki hafta içinde vinçler sökülecekmiş prekast durmadı ki takılıyor 600-700 tane prekast kalmış takılacak çatıcılar bir yandan çalışıyor zaten prekatlar bitene kadar onlarda bir yandan halatlar öncesi işlemleri halleder prekastlar bitincede takarlar halatları kaldırırlar işte vardır hepsinin bir öncelik sırası planı programı bu saatten sonra maddi nedenlerden dolayı da duracağını sanmıyorum hiçbir şekilde. ağustosta maç oynayacak Allah izin verirse.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Pence

Stadın çatı imalatı oldukça yavaş değil mi? neredeyse hiç bir işlem yapılmıyor 15-20 günden beri

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadın çatı imalatı oldukça yavaş değil mi? neredeyse hiç bir işlem yapılmıyor 15-20 günden beri
Yapılıyor işte. Yapılan yapılmadığını nerden çıkardın

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin herkese, bugun cati bilezigine bir parca daha gelir mi dersiniz?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın...
Link Atamadıgım için ekran görüntüsü aldım
Haber kaynağı : Milliyet :akuma:
Vodafone Arenadan Can sıkıcı haber
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın Herkese ,

Bu stat geç açılacak geyikleri çok baymaya başladı varsın 5 hafta geç açılsın ne olmuş . Stat bitiyor arkadaşlar , rakipler baktı pabuç pahalı buradan yüklenelim diyorlar .
Bu stadı 2015'in sonuna kadar bitirmek bile çok büyük bir başarıdır . Kimse kusura bakmasın .

Çevrimdışı Efe

Günaydın...
Link Atamadıgım için ekran görüntüsü aldım
Haber kaynağı : Milliyet :akuma:
Vodafone Arenadan Can sıkıcı haber

Haberde tarih şişirilmis  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Herkese ,

Bu stat geç açılacak geyikleri çok baymaya başladı varsın 5 hafta geç açılsın ne olmuş . Stat bitiyor arkadaşlar , rakipler baktı pabuç pahalı buradan yüklenelim diyorlar .
Bu stadı 2015'in sonuna kadar bitirmek bile çok büyük bir başarıdır . Kimse kusura bakmasın .
katılıyorum abi sana
5 hafta geç açılsa ne olacak ellerinden geleni yaptıklarına eminim
@yavvuzz

@Yunus Emre Dökmeci haber şişirilmiş açılsa ne olacak 5 hafta ya boşver inanma biz yapılanı görüyoruz zaten

Haberde tarih şişirilmis  :)
Şişirme olduğunu biliyorum @Efe abi
Haberi yapan Milliyet zaten :akuma:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı YunusEmre

Bu stad ligin ilk maçına yetişecek yani ağustosun ortasında herşey hazır olacak.. çatı örtüsü belli değil diyoruz burda ama adamlar sitelerinde nisanda iz inşaata malzemeleri teslim edecez diyorlar bu kadar net herşey... dün açıklanan planda da 15 ağustosu gördüm ben...

katılıyorum abi sana
5 hafta geç açılsa ne olacak ellerinden geleni yaptıklarına eminim
@yavvuzz

@Yunus Emre Dökmeci haber şişirilmiş açılsa ne olacak 5 hafta ya boşver inanma biz yapılanı görüyoruz zaten
Haber Şişirme zaten ona kızıyorum ben @SDemirsoy , Nasıl bu kadar yalan haber yapabiliyor bu Milliyet :akuma:
Ayrıca Haberde Çatı kapatıldıktan sonra Çimlendirme başlayacak diyor :akuma: Oysaki Çim için Çatının kapatılması beklenmeyecek , Yalan haber olduğu buradan belli
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 08:55:08 Yunus Emre Dökmeci ]