Tam duruma hakim değilim ama, Mustafa Memiş'in yaptıklarına vefasızlık edilmişse bu işte bi tuhaflık var demektir.
Bir süre sonra dışarıdan fotoğraf çekmek mümkün olmayacaktı. O safhaya gelindi. Bütün kolonlar bitti ve artık dışarıdan bir şey görmek imkansız. En fazla küfenki kaplamalı kolon sayarsın. Oda önemli elbette.
İçeriden fotoğraf çekmek içinde maalesef izin sorun oluyor. Başkan'ı seviyorum ve destekliyorum ama şu ketumluğu fena. Hal böyleyken kim ne dedi?
Tanıdığım Mustafa Beşiktaş sevdasından başka bir umudu olmayan bir adam. Üzüldüm. Elbette bu Mustafa'ya engel olmaz. Mustafa fotoğraf çeker bende açar bakarım sitesinden. Her şeyi bırakın, Mustafa ne çekmiş diye yine bakarım.
Bu lafım burada pek çok insana. Ancak en çok genç arkadaşlara. Sokakta söyleyemeyeceğiniz lafı burada yazmayın. Yazdıklarınızı da bir kere daha okuyun. Bazen çok ileri gidiliyor.
Süleyman Seba "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz dedi diye tüm Beşiktaşlılar iyi adamdır diyemezsiniz. Kötü adamlarda Beşiktaşlı olabilir. Kötüde Beşiktaşlı olurlar sonuçta. Beşiktaşlılık duruşu dediğiniz özelliklerde yolda adam bulamıyorsun. O iyi adamlar, o güzel atlara binip gittiler. Sözüne inanılan, insanları kırmayan, hak yemeyen, kibar, saygılı Fenerli Galatasaraylı, Trabzonlu kim varsa tutun kolundan getirin buraya. O adamlardan bana zarar gelmez. Kimseye gelmez. Burada aramızda olmasından da zarar görmezsiniz. Sizinle dost olabilecek insanlara kendinizi kapatıp sonra Beşiktaşın Beşiktaşlıdan başka dostu yok diye söylenmek saçma olmaz mı? Ben stada fotoğraf çekmeye gittiğimde izleyen herkesle konuşuyorum orada. Kimseye de sormuyorum hangi takımlısın diye. Laf atan adamda oldu nasıl gidiyor diye merakla dinleyende oldu.
Ha Bursa Stadının kaplaması yırtıldı diye sevinen adamdan da kimseye hayır gelmez. Beşiktaşlı diye alkış tutamam.
Hergün burada böyle yığınla ileti var. Ayıptır. Bir tribün ötekinden önce bitti diye sevinip bir başka Beşiktaşlının kalbini kıran adam var ya. Ne kadar tuhaf farkında mısınız? Buradaki büyüklerinizin (buna ben dahil değilim) inşaat bilgisi kadar sözlerinden ve sizlere olan yaklaşımlarında da bir şeyler öğrenin bence.
Çok uzadı bu yazı kimseyi sıkmayayım, Mustafa konusu çok canımı sıktı ona yorun.