Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

sahanın ortasına da ne oluyor acaba bi şey indi deminden  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

Sızıntı Ahmet abi'nin dediği gibi maçtan sonra olacak arkadaşlar.
teşekkürler değerli kardeşlerim ...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen ne yazdığını anlıyorsun nede okuduğunu eleştiriye açığım ama terbiyesizliğe açık değilim benim mesajlarıma dön en başından takip et bakalım obitaşın işini kötüleyen bir mesaj bulabilecekmisin firma yavaş iş yapıyor demek firma kötü iş yapıyor demek değildir yavaşlığını eleştirdiğinde problem olmaz insanları salak yerine koyma burda Beşiktaş taraftarı var kelimenin içindeki kınayeyi anlayacak kadar zekidirler. Ne konuştuğunuzu bilecek öyle konuşacaksınız burda Beşiktaşa zarar verecek bir kelimenin konuşulmasına izin verilmez Eğer kalkıp ince demir kullanıldı temeli çürük yapıldı denirse gelir şantiyeyi mühürlerler bütün yapıyı denetleme altına alırlar bu bir ithamdır bedelleride ağır olur sırf obitaşda puantör Gökhan Türkmen dedi diye böyle bir kelime konuşmak çok abesdir adam daha tribünle saha çizgisi arasındaki mesafeyi iki metre sanıyor böyle bir adamın lafına itibar edip buraya asmak ne demek şimdi gerekli yerlere uyarı gitti belkide bu yüzden işine son verilecek adamın ekmeğiyle oynadık saçma sapan bir şey yüzünden burayı yönetimin takip etmediğinimi sanıyorsunuz kulübün sırf bunun için birimleri var burası ego tatmin yeri değil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun bu forumda olmadığın 7 ay önceki anketi örnek veriyorsun burda herkese cevap yetiştirmek gibi bir mecburiyet içindesin hemde saygısız bir üslupla sana cevap yazmayacaktım ama ne demek yerse ismaile müdahale edin demek neden yemesin burda yöneticiler üyelerden farklı haklaramı sahip her kes eşit burda yanlış yapılıyorsa gerekli müdahale yapılır ama bu yönetici olunca herkesin gözü ününde yapılmaz fark sadece budur. Seni ikaz ediyorum ve hala kendini savunuyorsun mesajına cevap veren herkes aynı anlamış aynı tepkiyi gösterdi bunu bile yorumlamıyorsun neden her mesajında seni ikaz ettiğimi neden sorgulamıyorsun sana kişisel garezimmi var öyle bir şey olsa seni forumdan uzaklaştırırım olur biter kelimelerini düzeltmeye sana bazı şeyleri göstermeye çalışmam sana hakaret edildiğini düşünüyorsan şikayet et ben mesajlarını takip ettim ve öyle bir şey görmedim gözümden kaçtıysa moderatöre rapor et butonunu kullan bizde görelim silinmiş olsa bile ben silinen mesajlarıda görebiliyorum burda her gün düşen bütün mesajları okumak gibi bir olanağımız yok gözümüzden kaçabilir bazı şeyler @Yunus Emre Dökmeci
@Necmi abi , Kişiligine , Yaşına , Bilgilerine ve hayat tecrubene Saygım sonsuz Ama Biraz Ağır ve Sert ithamlarda bulunuyorsun.
Bizler Genciz , Sizler kadar hayat tecrübesine sahip değiliz , Oyuzden bazı durumlarda Sizler kadar sakin ve kontrollu olamayıp Aşırı Sert Reaksiyon gösterebiliriz , Ben senin gibi hayat tecrübesi sahibi birinden Daha yapıcı ve Yumuşak bir tavır beklerdim , Ama Yinede Canın sağ olsun Abi :ok:
Ben mesajları okudum Sana Cevap veren herkes aynı anlamış ve aynı tepkiyi vermiş diyorsun ama Mesajları okuduysan Olaya tarafsız yaklaşıp bana Destek veren Arkadaşlarıda gormuşsundur , Bir çok arkadaş bana destek verdi , Bunu kendimi savunmak için Söylemiyorum ve Yaptıgımın yanlış bişey olduğunu ortbas etmek içinde söylemiyorum .....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaslar, bu linkte bjk_mabet arkadasin ornek loca resimlerini buldum.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arane-ornek-loca-resimleri/

Merak ettigim ise, mini bar kisminda 3 kisi oturabiliyor sahayi tam gorerek, bu localar 8-10 kisilik degil mi, ikinci kattaki localarda kendilerine ait balkon var, oraya koltuk konacak saniyorum, ama birinci kattaki localarin onunde kucuk bir alan var, nasil cozecekler bunu?
Selamlar

Hocam locaların boyutları standart değil bildiğimiz kadarıyla kendi içinde farklı ebatlara sahipler dolayısıyla fiyatları da farklı güzellikle olur

Alt kat locaların önünde üst katta olduğu gibi yine 2 sıra koltukları olacak diğer taraftardan ayrı olarak

Çevrimdışı Anıl

sahanın ortasına da ne oluyor acaba bi şey indi deminden  :lol:
Gördüm gördüm  :D
Bunlar prova hep
Hezarfen gibi kanat takıp sahaya inmeyi planlıyosun dimi açılış günü 
Süzerman  :evillol:
@SDemirsoy prova yapmıştır :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Fotolar için teşekkürler :)

Şunu söylemeden geçemeyeceğim bu küfekiler harika ötesi gerçekten.Kim akıl ettiyse ona buradan sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum :super:

Bu arada @Necmi abi sızıntılarını bekliyorum takipteyim yani :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı happy_

daha önce birkaç kez dile getirildi ama @rubi_tobin'in fotolarını görünce bir kez daha aklıma geldi. stadın en riskli yanı numaralı çatısının yola olan yakınlığı. çatı beton ya da çelik olmayacağı için buradan atılabilecek herhangi bir yanıcı madde tribün ve çatı güvenliğini tehlikeye atacaktır. geçen sen saraçoğluna dışardan atılan bir paraşütlü fişek çatının bir kısmını yakmıştı. umarım en azından bizim taraftarımız buna duyarlı olur.

Bu arada eski açığa fışkırtıcı geçti :)

Çevrimdışı SDemirsoy

daha önce birkaç kez dile getirildi ama @rubi_tobin'in fotolarını görünce bir kez daha aklıma geldi. stadın en riskli yanı numaralı çatısının yola olan yakınlığı. çatı beton ya da çelik olmayacağı için buradan atılabilecek herhangi bir yanıcı madde tribün ve çatı güvenliğini tehlikeye atacaktır. geçen sen saraçoğluna dışardan atılan bir paraşütlü fişek çatının bir kısmını yakmıştı. umarım en azından bizim taraftarımız buna duyarlı olur.

Bu arada eski açığa fışkırtıcı geçti :)
çatı malzemesi 'yangın yürümeme' özelliğine sahip olacak diye biliyorum

Çevrimdışı Burak Akay

Kamera şuan on numara bence :) Harika olmuş Ellerine sağlık @rubi_tobin abi
İyi Günde Kötü Günde

Avatardan Kan grubum ibaresi kaldırıldımı :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi , Kişiligine , Yaşına , Bilgilerine ve hayat tecrubene Saygım sonsuz Ama Biraz Ağır ve Sert ithamlarda bulunuyorsun.
Bizler Genciz , Sizler kadar hayat tecrübesine sahip değiliz , Oyuzden bazı durumlarda Sizler kadar sakin ve kontrollu olamayıp Aşırı Sert Reaksiyon gösterebiliriz , Ben senin gibi hayat tecrübesi sahibi birinden Daha yapıcı ve Yumuşak bir tavır beklerdim , Ama Yinede Canın sağ olsun Abi :ok:
Ben mesajları okudum Sana Cevap veren herkes aynı anlamış ve aynı tepkiyi vermiş diyorsun ama Mesajları okuduysan Olaya tarafsız yaklaşıp bana Destek veren Arkadaşlarıda gormuşsundur , Bir çok arkadaş bana destek verdi , Bunu kendimi savunmak için Söylemiyorum ve Yaptıgımın yanlış bişey olduğunu ortbas etmek içinde söylemiyorum .....
ben seni daha ne kadar yumuşak yumuşak uyarayım Yunus kaçtır tatlı tatlı ikaz ediyorum bir çok konuda ama sen sürekli es geçtin ben senin kırdığın insanların gönlünü almaktan bıktım keza @MURAT ta öyle ama sen diline hakim olmayı öğrenemedin belki bundan sonra dikkat edersin yaş muhabbetine hiç girme benim için burdaki insanların yaşı değil Beşiktaşlı olması ölçüdür. Madem bizler genciz diyorsun o zaman senden yaşca büyüklere hitap ederken gereken ihtimamıda göstermen lazım bir daha seni ikaz etmek istemiyorum buraya renk katıyorsun ama biraz yazdıklarınıda düşünerek yaz bizede yardımcı ol burda insanlar zaten çok mesai harcıyor birde eşantiyon olarak çıkmayın karşımıza bugün şikayetlerle sıkıntılarla uğraşmaktan kendi işime bakamadım gereksiz polamikler çıkartmayın  @Yunus Emre Dökmeci seni ikaz ettim sabahtan beri durmuyorsun hadi gençtir alınmıştır içini döksün dedim ama kesmedin bir türlü bana cevap yazma zorunluluğu yarattın kendin kaşındın :D yapacak bir şey yok burda yüzlerce insan yazıyor neden kimseye müdahalede bulunmuyorumda ikide bir sana müdahale etmek zorunda kalıyorum bundan zevkmi alıyorum yorma beni :bandit:

ben seni daha ne kadar yumuşak yumuşak uyarayım Yunus kaçtır tatlı tatlı ikaz ediyorum bir çok konuda ama sen sürekli es geçtin ben senin kırdığın insanların gönlünü almaktan bıktım keza @MURAT ta öyle ama sen diline hakim olmayı öğrenemedin belki bundan sonra dikkat edersin yaş muhabbetine hiç girme benim için burdaki insanların yaşı değil Beşiktaşlı olması ölçüdür. Madem bizler genciz diyorsun o zaman senden yaşca büyüklere hitap ederken gereken ihtimamıda göstermen lazım bir daha seni ikaz etmek istemiyorum buraya renk katıyorsun ama biraz yazdıklarınıda düşünerek yaz bizede yardımcı ol burda insanlar zaten çok mesai harcıyor birde eşantiyon olarak çıkmayın karşımıza bugün şikayetlerle sıkıntılarla uğraşmaktan kendi işime bakamadım gereksiz polamikler çıkartmayın  @Yunus Emre Dökmeci seni ikaz ettim sabahtan beri durmuyorsun hadi gençtir alınmıştır içini döksün dedim ama kesmedin bir türlü bana cevap yazma zorunluluğu yarattın kendin kaşındın :D yapacak bir şey yok burda yüzlerce insan yazıyor neden kimseye müdahalede bulunmuyorumda ikide bir sana müdahale etmek zorunda kalıyorum bundan zevkmi alıyorum yorma beni :bandit:
Daha Dikkatli olacağım inşAllah :ok: :ok: :ok: @Necmi abi

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

Gökhan Türkmen

müthiş fotoğraf gerçekten bir de prekastların hepsi takılsa çok daha müthiş görünecek
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı kahyaoglueren

1.8 geniş değil mi biraz sizce?  en fazla görüntüyü tribün bütünlüğünü etkileyecek şeylerden biri.Tanıtımdaki gibi olmaz değil mi

Çevrimdışı ahmet türker

1.8 geniş değil mi biraz sizce?  en fazla görüntüyü tribün bütünlüğünü etkileyecek şeylerden biri.Tanıtımdaki gibi olmaz değil mi
bence çok normal ,hiç üşenmedim evde metreyle ölçtüm .

Çevrimdışı Oktay

herhalde bu prekastlar başlamasıyla bitmesi  toplamda 1 sene sürecek ...
yahuu bunların demirdi çimentoydu yok kalıptı ustaydı derdi yokki neyi bekliyolar , bu işten anlayan bize açıklama yaparsa seviniriz :ok: :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

herhalde bu prekastlar başlamasıyla bitmesi  toplamda 1 sene sürecek ...
yahuu bunların demirdi çimentoydu yok kalıptı ustaydı derdi yokki neyi bekliyolar , bu işten anlayan bize açıklama yaparsa seviniriz :ok: :ok:
geçenlerde @Sezgin Cengiz kardeşime sormuştum hiç merak etmeyin vaktinde yetişir ,gerektiğinde tıkır tıkır takılır demişti @Oktay kardeşim. :)

Çevrimdışı cagdas44

Normalinden 3 çiroz 4 kişi ancak yan yana yürür ki bizim eski inönüde merdiven araları yetersiz kaldığı için devamlı para cezası aldığımızı unutmamak lazım

Çevrimdışı ahmet türker

Normalinden 3 çiroz 4 kişi ancak yan yana yürür ki bizim eski inönüde merdiven araları yetersiz kaldığı için devamlı para cezası aldığımızı unutmamak lazım
bir uefa kriteri var mı bilmiyorum ama ,ileride kapasite artırımına gidildiğinde 1.5 metreye düşürülebilir , 1.5 metre de bana yeterli gibi geldi.

Çevrimdışı kahyaoglueren

toki arenada kötü duruyor geniş merdiven.Juve ve Allianz arena ince merdivenleri gayet güzel duruyor

Çevrimdışı Melekcik

herkese iyi akşamlar.birkaç günlük aranın ardından bugün aldığım haber hayatımı geri bana verdi diye bilirim  :ishock: :ishock: buraya kadar konu dışı oldu ne durumdayız dört gündür yokum  bitmedi mi numaralı testere birde resimlere nereden bakıyoruz keremin resimlere göremedim  :alala: :alala:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!