Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694661 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

kamera bi yakın bi uzak çekim yapıyor harika oldu  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o kadar sevinme çatı koltuklar ince işçilik drenaj hibrit çim var  :money: :iscrewy:
Onları beklerken en azından izliycek güzel bi manzara olucak :evillol:
Hafriyat zamanında kamyon sayıcaktım yoksa :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ZEKI

@rubi_tobin ve @keremfrat1 harika fotograflar ancak kendime gelebildim simdi bakabildim.
Kamera cok guzel olmus ama surekli donuyor ve refresh yapmam gerekiyor :alala:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

herkese iyi akşamlar.birkaç günlük aranın ardından bugün aldığım haber hayatımı geri bana verdi diye bilirim  :ishock: :ishock: buraya kadar konu dışı oldu ne durumdayız dört gündür yokum  bitmedi mi numaralı testere birde resimlere nereden bakıyoruz keremin resimlere göremedim  :alala: :alala:
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-05-02-2015-1600-fotograflari.html   burdan bakıyoruz
keremin akşam fotoları daha gelmedi  :D @dişi kartal melek

Çevrimdışı rubi_tobin

herhalde bu prekastlar başlamasıyla bitmesi  toplamda 1 sene sürecek ...
yahuu bunların demirdi çimentoydu yok kalıptı ustaydı derdi yokki neyi bekliyolar , bu işten anlayan bize açıklama yaparsa seviniriz :ok: :ok:
1 sene sonra o prekastlarin uzerinden gok yuzune bakacagiz belki birde ucak gececek ve diyecegiz ki ne eziyet cektik ama degdi be.  :ishock:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Tam duruma hakim değilim ama, Mustafa Memiş'in yaptıklarına vefasızlık edilmişse bu işte bi tuhaflık var demektir.
Bir süre sonra dışarıdan fotoğraf çekmek mümkün olmayacaktı. O safhaya gelindi. Bütün kolonlar bitti ve artık dışarıdan bir şey görmek imkansız. En fazla küfenki kaplamalı kolon sayarsın. Oda önemli elbette.
İçeriden fotoğraf çekmek içinde maalesef izin sorun oluyor. Başkan'ı seviyorum ve destekliyorum ama şu ketumluğu fena. Hal böyleyken kim ne dedi?
Tanıdığım Mustafa Beşiktaş sevdasından başka bir umudu olmayan bir adam. Üzüldüm. Elbette bu Mustafa'ya engel olmaz. Mustafa fotoğraf çeker bende açar bakarım sitesinden. Her şeyi bırakın, Mustafa ne çekmiş diye yine bakarım.

Bu lafım burada pek çok insana. Ancak en çok genç arkadaşlara. Sokakta söyleyemeyeceğiniz lafı burada yazmayın. Yazdıklarınızı da bir kere daha okuyun. Bazen çok ileri gidiliyor.
Süleyman Seba "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz dedi diye tüm Beşiktaşlılar iyi adamdır diyemezsiniz. Kötü adamlarda Beşiktaşlı olabilir. Kötüde Beşiktaşlı olurlar sonuçta. Beşiktaşlılık duruşu dediğiniz özelliklerde yolda adam bulamıyorsun. O iyi adamlar, o güzel atlara binip gittiler. Sözüne inanılan, insanları kırmayan, hak yemeyen, kibar, saygılı Fenerli Galatasaraylı, Trabzonlu kim varsa tutun kolundan getirin buraya. O adamlardan bana zarar gelmez. Kimseye gelmez. Burada aramızda olmasından da zarar görmezsiniz. Sizinle dost olabilecek insanlara kendinizi kapatıp sonra Beşiktaşın Beşiktaşlıdan başka dostu yok diye söylenmek saçma olmaz mı? Ben stada fotoğraf çekmeye gittiğimde izleyen herkesle konuşuyorum orada. Kimseye de sormuyorum hangi takımlısın diye. Laf atan adamda oldu nasıl gidiyor diye merakla dinleyende oldu.
Ha Bursa Stadının kaplaması yırtıldı diye sevinen adamdan da kimseye hayır gelmez. Beşiktaşlı diye alkış tutamam.
Hergün burada böyle yığınla ileti var. Ayıptır. Bir tribün ötekinden önce bitti diye sevinip bir başka Beşiktaşlının kalbini kıran adam var ya. Ne kadar tuhaf farkında mısınız? Buradaki büyüklerinizin (buna ben dahil değilim) inşaat bilgisi kadar sözlerinden ve sizlere olan yaklaşımlarında da bir şeyler öğrenin bence.
Çok uzadı bu yazı kimseyi sıkmayayım, Mustafa konusu çok canımı sıktı ona yorun.

Çevrimdışı Efe

yeni açığa yeni bi fışkırtıcı geldi diğeri toparlanıyor yer değişecekler heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Sen onu birde @ahmetx e söyle  :lol: 50 koltuk kaybımız varmış hesaba göre
haklı aslında araç girişinden girsinler  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Fatih

Dun girmedim diye gerideki sayfalari okuyim dedim de en fazla 4 sayfa gidebildim..  :bandit: Allah kolaylik versin @ALI RIZA cim :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

haklı aslında araç girişinden girsinler  :kop: :kop:
Hazır yutonglar örülmeden bi kapı bıraksınlar o zaman. Twit atalım

Çevrimdışı Abdullah

Dünkü uyarıları dikkate alarak bir kaç ufak düzenleme yaptım logoda daha iyisi elimden gelmedi umarım beğenirsiniz  :)

Çevrimdışı Fatih

Tam duruma hakim değilim ama, Mustafa Memiş'in yaptıklarına vefasızlık edilmişse bu işte bi tuhaflık var demektir.
Bir süre sonra dışarıdan fotoğraf çekmek mümkün olmayacaktı. O safhaya gelindi. Bütün kolonlar bitti ve artık dışarıdan bir şey görmek imkansız. En fazla küfenki kaplamalı kolon sayarsın. Oda önemli elbette.
İçeriden fotoğraf çekmek içinde maalesef izin sorun oluyor. Başkan'ı seviyorum ve destekliyorum ama şu ketumluğu fena. Hal böyleyken kim ne dedi?
Tanıdığım Mustafa Beşiktaş sevdasından başka bir umudu olmayan bir adam. Üzüldüm. Elbette bu Mustafa'ya engel olmaz. Mustafa fotoğraf çeker bende açar bakarım sitesinden. Her şeyi bırakın, Mustafa ne çekmiş diye yine bakarım.

Bu lafım burada pek çok insana. Ancak en çok genç arkadaşlara. Sokakta söyleyemeyeceğiniz lafı burada yazmayın. Yazdıklarınızı da bir kere daha okuyun. Bazen çok ileri gidiliyor.
Süleyman Seba "İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz dedi diye tüm Beşiktaşlılar iyi adamdır diyemezsiniz. Kötü adamlarda Beşiktaşlı olabilir. Kötüde Beşiktaşlı olurlar sonuçta. Beşiktaşlılık duruşu dediğiniz özelliklerde yolda adam bulamıyorsun. O iyi adamlar, o güzel atlara binip gittiler. Sözüne inanılan, insanları kırmayan, hak yemeyen, kibar, saygılı Fenerli Galatasaraylı, Trabzonlu kim varsa tutun kolundan getirin buraya. O adamlardan bana zarar gelmez. Kimseye gelmez. Burada aramızda olmasından da zarar görmezsiniz. Sizinle dost olabilecek insanlara kendinizi kapatıp sonra Beşiktaşın Beşiktaşlıdan başka dostu yok diye söylenmek saçma olmaz mı? Ben stada fotoğraf çekmeye gittiğimde izleyen herkesle konuşuyorum orada. Kimseye de sormuyorum hangi takımlısın diye. Laf atan adamda oldu nasıl gidiyor diye merakla dinleyende oldu.
Ha Bursa Stadının kaplaması yırtıldı diye sevinen adamdan da kimseye hayır gelmez. Beşiktaşlı diye alkış tutamam.
Hergün burada böyle yığınla ileti var. Ayıptır. Bir tribün ötekinden önce bitti diye sevinip bir başka Beşiktaşlının kalbini kıran adam var ya. Ne kadar tuhaf farkında mısınız? Buradaki büyüklerinizin (buna ben dahil değilim) inşaat bilgisi kadar sözlerinden ve sizlere olan yaklaşımlarında da bir şeyler öğrenin bence.
Çok uzadı bu yazı kimseyi sıkmayayım, Mustafa konusu çok canımı sıktı ona yorun.
Mustafa'nin konusu haric dedigin herseye katiliyorum abi... (Mustafa'nin konusunu bilmiyorum)

Benim extradan birsey yazmama gerek kalmamis, ayni fikirlere sahibiz bu konular da...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Dünkü uyarıları dikkate alarak bir kaç ufak düzenleme yaptım logoda daha iyisi elimden gelmedi umarım beğenirsiniz  :)

sondan 2.si çok güzel olmuş  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

herhalde bu prekastlar başlamasıyla bitmesi  toplamda 1 sene sürecek ...
yahuu bunların demirdi çimentoydu yok kalıptı ustaydı derdi yokki neyi bekliyolar , bu işten anlayan bize açıklama yaparsa seviniriz :ok: :ok:
@Oktay abi bu prekast şirketi için söyleyebileceğin bir japon atasözü var mı?

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK