Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5693240 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu arada fotolar için gelen tüm iyi dilek ve teşekkürleriniz için sonsuz minnet sağ olun var olun.  :sevinc
Siyah ulan ...
kameraya bi el salla yeterli abi eline sağlık :D @rubi_tobin

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada fotolar için gelen tüm iyi dilek ve teşekkürleriniz için sonsuz minnet sağ olun var olun.  :sevinc
Siyah ulan ...
Beyaz ulan !
Eline sağlık  :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Birisi telefonla uğraşıyodu galiba kameranın solunda :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Gördüm gördüm  :D
Bunlar prova hep
Hezarfen gibi kanat takıp sahaya inmeyi planlıyosun dimi açılış günü 
Süzerman  :evillol:
süzerman .  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

Siyah ulan ...
kameranın duraklama ayarıda yakınlık ayarıda süper olmuş. aman böyle kalsın değerli kardeşim ,eline emeğine sağlık. :ok:  :ok:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 18:03:30 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Efe

@Efe  kardeşim uzak diyarın keskin gözlüsü kartal bakışlısı bu ayar iyi mi? Yoksa daha mı farklı olsun.

@rubi_tobin kamare çok güzel oldu aynı bu şekilde kalsın hız olarak ama çok yakın çekiyor biraz daha alanı görmemiz lazım eğer mümkünse zoom biraz geri alınsın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

abi bu sen misin çözemedim foruma mı bakıyon :D @rubi_tobin
Yok ben stattan ayrılalı 2 saat oluyor.
Bu arkadaş stat belgeselinin çekim ekibinden (Yönetmen asistanı). Sağlam bir Beşiktaşlı kardeşimiz.
Birkaç gündür yönetmenimiz ile beraber saha içi röportaj yapıyorlardı havalar da güzel diye.
Çok güzel harika ötesi mükemmel tarifsiz çekimler yaptılar ve devam edecekler.
Belgesel ekibindeki herkesin Beşiktaşlı olması olayı değiştiriyor tabi.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ErsinA.

@rubi_tobin  abi ayar iyi elinize sağlık ama şu güneşin ayarlarını da değiştirebilseniz keşke  :evillol:

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin kamare çok güzel oldu aynı bu şekilde kalsın hız olarak ama çok yakın çekiyor biraz daha alanı görmemiz lazım eğer mümkünse zoom biraz geri alınsın :)

Zoom beni de rahatsız etti ama yarın öğleden sonra güneşine bakıcam eğer güneşten daha az etkilenecekse böyle kalabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arkadaş stat belgeselinin çekim ekibinden (Yönetmen asistanı). Sağlam bir Beşiktaşlı kardeşimiz.
Birkaç gündür yönetmenimiz ile beraber saha içi röportaj yapıyorlardı havalar da güzel diye.
Sağlam bi belgesel geliyo demekki abi :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

elinize sağlık abi  :super:

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin  abi ayar iyi elinize sağlık ama şu güneşin ayarlarını da değiştirebilseniz keşke  :evillol:
Güneş yönetimi ile iletişime geçtik stat bitene kadar kuzey güney yönünden geçiş yapması için.  :kop:  :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Ooo güzel haber helal  :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

Zoom beni de rahatsız etti ama yarın öğleden sonra güneşine bakıcam eğer güneşten daha az etkilenecekse böyle kalabilir.
şimdi böyle kalsa ,prekastları takarlarken seyretsek,saha çalışmalarında zoom unu azaltsanız bence daha iyi olur gibime geliyor . :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Fotoğraflar çok güzel teşekkür ederiz.

Çevrimdışı ErsinA.

KEŞKE belgesel çekimlerinden de sızıntı olsa

Çevrimdışı rubi_tobin

Bugün yarın kameranın ayar işleri devam eder. İdeal olanı bulana kadar.

Çevrimdışı Efe

bence yine güneş gelir az bişey geriye çekmek lazım yayını bu şekilde sahada olup biteni göremeyiz  :icool: @rubi_tobin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bugün yarın kameranın ayar işleri devam eder. İdeal olanı bulana kadar.
abi benim merak ettiğim catı yapılmaya başlandığında bu kamerayla devammı ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

Sızıntı Ahmet abi'nin dediği gibi maçtan sonra olacak arkadaşlar.

Çevrimdışı musacn1903

Ya bu basamak 180 cm falan yazmışsınız takip ederken kaçırdım oraları heralde bu basamaktan kastınız merdiven basamaklarının genişliği falan mı ? :alala: