sen ne yazdığını anlıyorsun nede okuduğunu eleştiriye açığım ama terbiyesizliğe açık değilim benim mesajlarıma dön en başından takip et bakalım obitaşın işini kötüleyen bir mesaj bulabilecekmisin firma yavaş iş yapıyor demek firma kötü iş yapıyor demek değildir yavaşlığını eleştirdiğinde problem olmaz insanları salak yerine koyma burda Beşiktaş taraftarı var kelimenin içindeki kınayeyi anlayacak kadar zekidirler. Ne konuştuğunuzu bilecek öyle konuşacaksınız burda Beşiktaşa zarar verecek bir kelimenin konuşulmasına izin verilmez Eğer kalkıp ince demir kullanıldı temeli çürük yapıldı denirse gelir şantiyeyi mühürlerler bütün yapıyı denetleme altına alırlar bu bir ithamdır bedelleride ağır olur sırf obitaşda puantör Gökhan Türkmen dedi diye böyle bir kelime konuşmak çok abesdir adam daha tribünle saha çizgisi arasındaki mesafeyi iki metre sanıyor böyle bir adamın lafına itibar edip buraya asmak ne demek şimdi gerekli yerlere uyarı gitti belkide bu yüzden işine son verilecek adamın ekmeğiyle oynadık saçma sapan bir şey yüzünden burayı yönetimin takip etmediğinimi sanıyorsunuz kulübün sırf bunun için birimleri var burası ego tatmin yeri değil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun bu forumda olmadığın 7 ay önceki anketi örnek veriyorsun burda herkese cevap yetiştirmek gibi bir mecburiyet içindesin hemde saygısız bir üslupla sana cevap yazmayacaktım ama ne demek yerse ismaile müdahale edin demek neden yemesin burda yöneticiler üyelerden farklı haklaramı sahip her kes eşit burda yanlış yapılıyorsa gerekli müdahale yapılır ama bu yönetici olunca herkesin gözü ününde yapılmaz fark sadece budur. Seni ikaz ediyorum ve hala kendini savunuyorsun mesajına cevap veren herkes aynı anlamış aynı tepkiyi gösterdi bunu bile yorumlamıyorsun neden her mesajında seni ikaz ettiğimi neden sorgulamıyorsun sana kişisel garezimmi var öyle bir şey olsa seni forumdan uzaklaştırırım olur biter kelimelerini düzeltmeye sana bazı şeyleri göstermeye çalışmam sana hakaret edildiğini düşünüyorsan şikayet et ben mesajlarını takip ettim ve öyle bir şey görmedim gözümden kaçtıysa moderatöre rapor et butonunu kullan bizde görelim silinmiş olsa bile ben silinen mesajlarıda görebiliyorum burda her gün düşen bütün mesajları okumak gibi bir olanağımız yok gözümüzden kaçabilir bazı şeyler @Yunus Emre Dökmeci
@Necmi abi , Kişiligine , Yaşına , Bilgilerine ve hayat tecrubene Saygım sonsuz Ama Biraz Ağır ve Sert ithamlarda bulunuyorsun.
Bizler Genciz , Sizler kadar hayat tecrübesine sahip değiliz , Oyuzden bazı durumlarda Sizler kadar sakin ve kontrollu olamayıp Aşırı Sert Reaksiyon gösterebiliriz , Ben senin gibi hayat tecrübesi sahibi birinden Daha yapıcı ve Yumuşak bir tavır beklerdim , Ama Yinede Canın sağ olsun Abi

Ben mesajları okudum Sana Cevap veren herkes aynı anlamış ve aynı tepkiyi vermiş diyorsun ama Mesajları okuduysan Olaya tarafsız yaklaşıp bana Destek veren Arkadaşlarıda gormuşsundur , Bir çok arkadaş bana destek verdi , Bunu kendimi savunmak için Söylemiyorum ve Yaptıgımın yanlış bişey olduğunu ortbas etmek içinde söylemiyorum .....