Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692507 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Burak Akay

Birde zoom yapılmış kameraya bu hızla bırakılırsa 24 saati çıkarmaz  :kop:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı src35

Çevrimiçi Necmi

Seda hanıma teşekkur ederiz :claps: :claps:
@Necmi abi dun akşam bana Aşırı Sert çıktığını düşünüyorum , Orada kızılması gereken kişi ben değildim , Firma muhabbetini açanda ben değildim Ben firmaya kaliteli ve Farklı dedim buradan Diger firmanın kalitesiz olduğu anlamını nederen çıkardın anlam veremiyorum ve yine Buradan Yola çıkarak stadı kotuledigimi soyluyorsun, Ben Burada diğer Firmayı sürekli Ovup , Obur firmayı yerin dibine sokanlara hiç kızdığını, Uyardığını görmedim Onlara Stadı kötülüyorsunuz dediginide görmedim , Ayrıca Malum firmayı sürekli ovup , Bizim Savunduğumuz Firmayı yerin dibine sokanlarda stadımızı kotulemiş olmuyorlarmı ozaman :iscrewy: Fakat ben senin onlara Bu kadar Sert çıkıp stadı kotuluyorsunuz dedigini hiç duymadım , Sabahki mesajlar silindigi için yazdıklarımı görmemişsindir , Bu mesaj @Necmi abi gorene kadar silinmesin lütfen
Saygılar.....
sen ne yazdığını anlıyorsun nede okuduğunu eleştiriye açığım ama terbiyesizliğe açık değilim benim mesajlarıma dön en başından takip et bakalım obitaşın işini kötüleyen bir mesaj bulabilecekmisin firma yavaş iş yapıyor demek firma kötü iş yapıyor demek değildir yavaşlığını eleştirdiğinde problem olmaz insanları salak yerine koyma burda Beşiktaş taraftarı var kelimenin içindeki kınayeyi anlayacak kadar zekidirler. Ne konuştuğunuzu bilecek öyle konuşacaksınız burda Beşiktaşa zarar verecek bir kelimenin konuşulmasına izin verilmez Eğer kalkıp ince demir kullanıldı temeli çürük yapıldı denirse gelir şantiyeyi mühürlerler bütün yapıyı denetleme altına alırlar bu bir ithamdır bedelleride ağır olur sırf obitaşda puantör Gökhan Türkmen dedi diye böyle bir kelime konuşmak çok abesdir adam daha tribünle saha çizgisi arasındaki mesafeyi iki metre sanıyor böyle bir adamın lafına itibar edip buraya asmak ne demek şimdi gerekli yerlere uyarı gitti belkide bu yüzden işine son verilecek adamın ekmeğiyle oynadık saçma sapan bir şey yüzünden burayı yönetimin takip etmediğinimi sanıyorsunuz kulübün sırf bunun için birimleri var burası ego tatmin yeri değil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun bu forumda olmadığın 7 ay önceki anketi örnek veriyorsun burda herkese cevap yetiştirmek gibi bir mecburiyet içindesin hemde saygısız bir üslupla sana cevap yazmayacaktım ama ne demek yerse ismaile müdahale edin demek neden yemesin burda yöneticiler üyelerden farklı haklaramı sahip her kes eşit burda yanlış yapılıyorsa gerekli müdahale yapılır ama bu yönetici olunca herkesin gözü ününde yapılmaz fark sadece budur. Seni ikaz ediyorum ve hala kendini savunuyorsun mesajına cevap veren herkes aynı anlamış aynı tepkiyi gösterdi bunu bile yorumlamıyorsun neden her mesajında seni ikaz ettiğimi neden sorgulamıyorsun sana kişisel garezimmi var öyle bir şey olsa seni forumdan uzaklaştırırım olur biter kelimelerini düzeltmeye sana bazı şeyleri göstermeye çalışmam sana hakaret edildiğini düşünüyorsan şikayet et ben mesajlarını takip ettim ve öyle bir şey görmedim gözümden kaçtıysa moderatöre rapor et butonunu kullan bizde görelim silinmiş olsa bile ben silinen mesajlarıda görebiliyorum burda her gün düşen bütün mesajları okumak gibi bir olanağımız yok gözümüzden kaçabilir bazı şeyler @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Burak Akay

Yinede iyi kamera Allah razı olsun yapandan bu saate kadar kafayı yemıstım ıyı geldı.Bu arada çalışmalar baya hareketlı Maşallah
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

bu kamera çok hızlı yeni açıkla eski açığı karıştırıyorum gözlerim yoruldu :steamed:

Çevrimdışı yigitcan1903

bu kamera çok hızlı yeni açıkla eski açığı karıştırıyorum gözlerim yoruldu :steamed:
Firma karşılaştıranlara tedavi olarak seçmişler bunu
Hipnoz niyetine  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Firma karşılaştıranlara tedavi olarak seçmişler bunu
Hipnoz niyetine  :evillol:
vay inceci :D

Çevrimdışı src35

uzun süre bakınca da hafif bi baş dönmesi hissi oluşturuyor

Çevrimiçi Necmi

bu akşam ufak bir sızıntı daha gerçekleşebilir :D çok büyük bir şeyler beklemeyin merak ettiğiniz yerlerle ilgili ufak tefek sızmalar olabilir :evillol: geçen seferki gibi :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onlar küçük sızıntılarsa onlara razıyızz biz @Necmi Abii :)

Çevrimdışı yigitcan1903

bu akşam ufak bir sızıntı daha gerçekleşebilir :D çok büyük bir şeyler beklemeyin merak ettiğiniz yerlerle ilgili ufak tefek sızmalar olabilir :evillol: geçen seferki gibi :bandit:
Abi bi gün sızıntı diye yanlışlıkla hollywooddan bişeyler gelecek diye korkuyorum  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

There is no Yeni açık  :D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi bişi soracağım. Müze tam olarak nerede olacak, giriş yeri belli midir?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eagleizm

soyunma odalari mi?moda merkezi mi? Bide Necmi abi bugun twitterdan bir arkadas yazmis agacli yola Besiktas buyuklerinin heykeli yerlestirilsin diye bu konuyu gundeme getirmeliyiz bence harika olur bence hem nostalji hem hislere tercuman :bawling:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:steamed: :halay: :steamed: :halay: :ishock:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Onlar küçük sızıntılarsa onlara razıyızz biz @Necmi Abii :)
@ONUR KOLCU nasılsın iyimisin ??? bi sıkıntı yok demi??

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Altuğ

82 Adet Fotoğraf yükleniyor, birazdan haber portalında paylaşılacak.

Çevrimdışı serti67

abı durumumuz gonlunden ne koparsa modunda aganın elı tutulmaz derler bızdeee:)) sen yakısanı yaparsınnn daha ne dıyımmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Sızıntı gayet tatminkar derecede gördüm ordan biliyorum  :evillol:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Sızıntı gayet tatminkar derecede gördüm ordan biliyorum  :evillol:
gördüysen yayınla iki gözüm... :ok:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı serti67

gördüysen yayınla iki gözüm... :ok:
sızıntıyı sızdırmak caız degıldır kım dedıse oo sızdırır:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS