Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403418 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@ilhan abi tabi ki değil bu haliyle de güzel ama millet bunu bilmiyor sorun orda.Doğrusunu göstersinler millet gerçekte olacak halini sevsin :ok:
aman Deniz millet bilse ne olur bilmese ne olur Beşiktaş milletin umrunda değilse millette kulübün umrunda olmaz hala kombine almak için stadın bitmesini bekliyorlarsa onlar taraftar değildir seyircidir. Seyircide beğenmiyorsa gelmesin zaten her sene azami 13000 kombine satıyoruz yeni stad yapılıyor olması sayıyımı arttırdı yok o zaman bize ne millettin ne dediğinden katkısı olmayanın konuşmaya hakkıda olmaz bu kadar basit

Çevrimdışı fore_kazık

Bu kadar üzülmenin sebebini anlamıyorum arkadaşlar. gece gece günün en güzel haberini aldım çatının yeni halini görünce.. oldum olası şeffaf çatının hiç güzel olmadığını sera gibi olduğunu ve şaffaf olacaksa olabilecek en az şeffaflıkta olmasından yana idim. nedeni ise sera gibi görünüyor olması.

şimdi bu stadın üstü yukarıdaki mesajlardaki resimlerdeki gibi olursa süper olacak. bide kolon ışıklandırmanın devamı olarak çatıya da ufak bir ışıklandırma yapılırsa gecenin karanlığında bembeyaz parlayacak stadımız...  :ok:

Çevrimdışı asi_kartal

Necmi abi virgül hatası var cümlede. Kapalı, kutu gibi demek istedim ve çatısı beton olduğu için ses etkisi çok fazlaydı :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı fore_kazık

ayrıca 4 tarafı kapalı olan tribünden bağıran 42 bin kişinin sesini çatı seramiği ne kadar yutarsa yutsun 32 bin kişilik bağıran 3 tribünün 2 si açık inönüden daha etkileyici olacağından şüphem yok  :eyes

Çevrimiçi Necmi

Baskandan alacagim bilgiler sadece burada yazmakla kalir... Ekstrasi olmaz... O yuzden etliye sutliye karismiyorum abi... Bulustugumuz bir zaman detaylarini anlatirim  :lol:
GS maçına gel konuşmak istiyorum zaten seninle :D birazda erken gelirsen sohbet etme imkanı buluruz :tabe: @Fatih

Çevrimdışı dropoon

malzemeyi bilmem ama çatı kaplaması tek parça gibi gözükür umarım. vektörel çizmeye çalıştım

Çevrimdışı fore_kazık

Olmucak çatı şeffaf işte pazar brandası gercez türbünler de hep çatallı hayal kırıklığına uğrayın şimdi

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

aman Deniz millet bilse ne olur bilmese ne olur Beşiktaş milletin umrunda değilse millette kulübün umrunda olmaz hala kombine almak için stadın bitmesini bekliyorlarsa onlar taraftar değildir seyircidir. Seyircide beğenmiyorsa gelmesin zaten her sene azami 13000 kombine satıyoruz yeni stad yapılıyor olması sayıyımı arttırdı yok o zaman bize ne millettin ne dediğinden katkısı olmayanın konuşmaya hakkıda olmaz bu kadar basit
Katılıyorum ama passolig olayı minimum 5000 kombineyi etkiledi.Tabi kalkması gündemde avukatlar kağıt bilet de gelmesine kesin gözüyle bakıyor bakalım o zaman ne kadar kombine satacaz.Yine almayan adam zaten konuşmasın.Şimdi destek zamanı sezon sonu şampiyon olunca değil..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

Bu kadar üzülmenin sebebini anlamıyorum arkadaşlar. gece gece günün en güzel haberini aldım çatının yeni halini görünce.. oldum olası şeffaf çatının hiç güzel olmadığını sera gibi olduğunu ve şaffaf olacaksa olabilecek en az şeffaflıkta olmasından yana idim. nedeni ise sera gibi görünüyor olması.

şimdi bu stadın üstü yukarıdaki mesajlardaki resimlerdeki gibi olursa süper olacak. bide kolon ışıklandırmanın devamı olarak çatıya da ufak bir ışıklandırma yapılırsa gecenin karanlığında bembeyaz parlayacak stadımız...  :ok:
stadin catisinin full seffaf olmasini istememiz cok sacma zaten seffaf cati gokyuzunden guzel gozukuyor sonucta biz maci tv den ve tribunden izleyecez, bu arada kullanici adi cok guzelmis keske ben de hafriyat ya da prekast alaydim :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi virgül hatası var cümlede. Kapalı, kutu gibi demek istedim ve çatısı beton olduğu için ses etkisi çok fazlaydı :)
valla dostum ordaki tek etki Beşiktaş taraftarıydı. Aynı taraftar burdada olacak orda eski açık diye bir tribünümüz yoktu üç tribünde ses için çok kötü birde şimdi dört tribünü izleyelim sonra karar verelim Başakşehirde farkettinmi 5000 taraftar hakemi nasıl etki altına aldı Ben vodafone arenada düşünemiyorum

Çevrimdışı Haldun

Katılıyorum ama passolig olayı minimum 5000 kombineyi etkiledi.Tabi kalkması gündemde avukatlar kağıt bilet de gelmesine kesin gözüyle bakıyor bakalım o zaman ne kadar kombine satacaz.Yine almayan adam zaten konuşmasın.Şimdi destek zamanı sezon sonu şampiyon olunca değil..
katiliyorum 5000 ila 7000 arasinda etkiledi passolig ve diger olumsuz etkenler

Çevrimdışı fore_kazık

stadin catisinin full seffaf olmasini istememiz cok sacma zaten seffaf cati gokyuzunden guzel gozukuyor sonucta biz maci tv den ve tribunden izleyecez, bu arada kullanici adi cok guzelmis keske ben de hafriyat ya da prekast alaydim :evillol:

zamanında fore kazık az can sıkmadı. o yüzden aldım bu ismi. prekastlarda kanser edecek gibi görünüyor yakında o ismi alanda çıkar  :lol:

Çevrimdışı fore_kazık

bu arada birşey soracağım... yağmurun betonlamaya etkisi varmıdır? yağmur yağdığında beton işleri devam edebiliyormu?

Çevrimdışı Haldun

valla dostum ordaki tek etki Beşiktaş taraftarıydı. Aynı taraftar burdada olacak orda eski açık diye bir tribünümüz yoktu üç tribünde ses için çok kötü birde şimdi dört tribünü izleyelim sonra karar verelim Başakşehirde farkettinmi 5000 taraftar hakemi nasıl etki altına aldı Ben vodafone arenada düşünemiyorum
aynen abi vodefone hakeme etki altina almak bakimindan dehset olur gerci bizim taraftar son 1 2 yildir seyirci oluyor gibi bizim simsekler bizim carsiyi susturdu son demirspor macinda bizim tribun pek tat vermez oldu

Çevrimiçi Necmi

malzemeyi bilmem ama çatı kaplaması tek parça gibi gözükür umarım. vektörel çizmeye çalıştım
evet bak bu işte önemli bir detay ama sanırım tek parça gibi durması zor onun için katı bir malzeme kullanmaları lazım kırk küsur metre boyunda çok zor

Çevrimdışı Haldun

zamanında fore kazık az can sıkmadı. o yüzden aldım bu ismi. prekastlarda kanser edecek gibi görünüyor yakında o ismi alanda çıkar  :lol:

hahaha aynen abi 1 fore kazik 2 hafriyat 3 prekast  :lol:

Çevrimdışı Efe

kaba bitse prekastlar hızlanacaktır  ocak sonu hızlanır prekastçılar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

GS maçına gel konuşmak istiyorum zaten seninle :D birazda erken gelirsen sohbet etme imkanı buluruz :tabe: @Fatih
gs macina gelicem abi, gazilere de gelebilirim heralde simdiden soz vermiyim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

kendi stadında oynamayan beşiktaşın taraftarına stada gelmiyorsunuz demek ne kadar doğrudur .iki rakip takımın taraftarının hazır stadı varken ve 10 bin kişi bile toplayamıyorlarken ,bunun nedenlerini araştırmayıp sadece kendi maça gittiği için diğerlerine olan üstünlüğünü belirtmek için bu stadı  bile çok yaptılar demenin anlamı nedir . sanki bu stadı ceplerinden mi yapıyorlar yine maça gitmeyen ve forma olan taraftarın sırtından yapıyorlar . şimdi burada denecek ki sponsorlar var .bu sponsorlar senin geniş taraftar kitlen olmasa asla sana yanaşmazlar, demekki eninde sononda bu taraftar bu stadı yapıyor ....

Çevrimdışı Efe

evet bak bu işte önemli bir detay ama sanırım tek parça gibi durması zor onun için katı bir malzeme kullanmaları lazım kırk küsur metre boyunda çok zor

bencede görüntü düz görünemez şu proje bi gelmedi gittti  :akuma: :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

niye milletin sana nefretle bakması hoşunamı gidiyor  :D ismini her gören en az bir kere sövmüştür :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

bu arada dip not 6 maç kazandık ligte arka arkaya 6x900.000 tl :5.4 milyon tl harika para :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

arkadaşım ,demirkol dedigin kardeşimi ben de severdim, ancak o da sistemin adamı oldu. geçen günlerde ,bizim stadımızın açılışında fb ve gs nın olmasını defalarca söyledi ,neye dayanarak söylediğini kendisi bile nasıl değerlindiriyor anlamak zor ,lig başlamadan önce stadımızı veririz diyen sonrada dansöz gibi kıvıran bu klüpleri kendisi de bilmiyormuydu bu dansöz klüplerin neyine güvenipte bunları davet edeceğiz sırf kıskançlıktan son anda vaz geçip bizi zor durumda bırakacakmayacaklarının teminatı varmıdır. kimsenin dediğine bakma , bizim içim önemli olan samimi beşiktaşlıların ne dedikleri ,yani bizim ne dediklerimiz ..
Saygı duyarım abi herkesin görüşüne ama şöyle medyaya baktığımda en objektif yorumcu bana göre Mehmet Demirkol. Çoğu tuttuğu takım için yorum yaparken objektifliğini az çok kaybediyor. Demirkol da bunu görmüyorum. Çok kez de Beşiktaş'ın çok doğru yolda olduğunu böyle giderse büyük başarıların geleceğini yeter ki yöneticilerin bu çizgide devam etsin dediğine şahit oldum. Bjk,Fb,Gs açılışı yapsından kastı da 3 kulüp zamanında maçlarını burda oynadı tekrar bi araya gelip açılış yapılabilir demişti. Onun düşüncesine de saygı duyarım ama renkliler oraya sadece derbilerde gelebilir onun dışında adım atamaz. Dediğin gibi Beşiktaşlının Beşiktaşlıdan başka dostu olamaz.

Çevrimdışı fore_kazık

niye milletin sana nefretle bakması hoşunamı gidiyor  :D ismini her gören en az bir kere sövmüştür :kop: :kop: :kop:

hahahah ben az sövmedim millette sövsün  :kop: bana değil isme sövüyorlar nasılsa... :ok:  bu isim sövülmeyi hakediyor  :evillol:

Çevrimdışı dropoon

bu arada dip not 6 maç kazandık ligte arka arkaya 6x900.000 tl :5.4 milyon tl harika para :ebebe:

bu hesabı yapmayı unutmuşum. ama 3 maçtan sonra arka arkaya galibiyete bence 1.2 mtl falan yapmaları lazım. emek sonuçta