Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402027 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Bu stadin ne zor sartlarda yapildigini az cok hepimiz duyduk. Son loca lansmaninda baskan "Eski acigin ordaki lagim kanalizasyon islerini bile biz yapiyoruz" demisti. Tum avm lobisinin, otelcilik lobisinin gozunun oldugu bir lokasyon. Cevahir avm' yi ilk yapildigi yil 750 milyon dolara satmam demisti Ibrahim Cevahir. Teklif mi gelmisti, vardi oyle muhabbet. Varin siz buranin getirecegi rant hakkinda bir paha bicin. On numara bir stad yapiliyor. Baskan akilli adam, bosuna astirmadi eski acik duvarlarina kocaman "Gururlan" bayraklarini. Senin benim paramla yapiliyor o stad. Seyrettigimiz yayinlarin getirdigi raitinglerle, kombine kart ucretleriyle, urun almayla, hat almayla, her seyle. Baskan zaten insaatci ve titiz bir adam. Locayi begenmemisti hatirlarsaniz, tavan biraz basik, birde ferah olsun istiyorum demisti. Elbet hatalar olacaktir fakat su ana kadar sahsi fikrim beni yaniltmadigi yonunde. Ha cati seffafmis degilmis, o kadar onemli degil. Guzel ve yakisir bir sey olsun her turlu bagirtiriz stadi. Ne demisler; sokakta oynayin kaldirimda destekleriz sizi. Keyfini cikaralim :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

bu arada birşey soracağım... yağmurun betonlamaya etkisi varmıdır? yağmur yağdığında beton işleri devam edebiliyormu?
Evet ediyor yağmur betona bir sıkıntı yaratmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dropoon

Bjk,Fb,Gs açılışı yapsından kastı da 3 kulüp zamanında maçlarını burda oynadı tekrar bi araya gelip açılış yapılabilir demişti.

bende böyle düşünüyordum taki bu stad konusunda bize yapılanları görene kadar . şimdi f.terim inşaatı ziyarete gelince bile kıskanıyorum

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimdışı Efe

bu arada birşey soracağım... yağmurun betonlamaya etkisi varmıdır? yağmur yağdığında beton işleri devam edebiliyormu?

aynen devam şuan olduğu gibi yağmur var ama perdeler beton atılıyor numaralıda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozeratalay

Hiçbir sıkıntı yaratmaz zaten yüzeyde toplanır sular

Çevrimdışı Efe

hafta başından itibaren hava sıkıntı yaratmaya başlayacak gibi kar gösteriyor artık rapor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Beton Dökümünde dikkat edilmesi gerekenler

Betonun döküleceği nokta yerleştirileceği yer olmalıdır. Betonu bir bölgeye dökerek çekmekveya aktarmak yöntemiyle yerleştirileceği bölgeye taşınmasından kaçınılmalıdır. Beton döküldüğü bölgeden en fazla 3 m’ye kadar yayılabilir. Özellikle döşeme ve yol betonlarında, yerleştirilecek beton, önce bir bölgeye yığılıyor daha sonra yayılmaya çalışılıyor. Bu uygulamadan kaçınılmalıdır.

Beton yatay tabakalar halinde dökülmelidir. Her bir tabakanın kalınlığı 15-30 cm ve her bölgede eşit - homojen olmalıdır. Kolon ve perde gibi elemanlarda tabaka kalınlığı 30-45 cm olmalı ancak barajlar gibi diğer kütle betonlarında bu kalınlıklar artabilir. Beton, daima kalıpların ortasına dökülmelidir. Kalıp yanlarına çarpan beton ayrışır, bu sebeple pompa hortumunun mümkün olduğu kadar kalıp tabanına indirilmesi gerekir. Bu durum betonun ayrışmasını engeller. Taze beton yüksek mesafelerden serbestçe değil, en fazla 80 cm’lik bir yükseklikten düşürülmelidir. Beton daima kalıba düşey yönde ve dik olarak dökülmelidir Betonun yerleştirme işlemine kalıpların köşelerinden başlanmalıdır. Çiseleyen bir yağmur beton dökümü için uygundur. Şiddetli bir yağmurda ise beton dökümünde kaçının. Beton dökümü kesintisiz ve sürekli olmalıdır. Soğuk derze olanak verilmemelidir.

iyi geceler :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fore_kazık

hafta başından itibaren hava sıkıntı yaratmaya başlayacak gibi kar gösteriyor artık rapor :)

accuweather da cumaya kadar yağmurlu görünüyor.sadece hava bir hayli soğuyor salıdan itibaren. burası mgm den daha doğru tahmin ediyor. burayı takip etmekte de fayda var bence...

Çevrimdışı ahmet türker

Saygı duyarım abi herkesin görüşüne ama şöyle medyaya baktığımda en objektif yorumcu bana göre Mehmet Demirkol. Çoğu tuttuğu takım için yorum yaparken objektifliğini az çok kaybediyor. Demirkol da bunu görmüyorum. Çok kez de Beşiktaş'ın çok doğru yolda olduğunu böyle giderse büyük başarıların geleceğini yeter ki yöneticilerin bu çizgide devam etsin dediğine şahit oldum. Bjk,Fb,Gs açılışı yapsından kastı da 3 kulüp zamanında maçlarını burda oynadı tekrar bi araya gelip açılış yapılabilir demişti. Onun düşüncesine de saygı duyarım ama renkliler oraya sadece derbilerde gelebilir onun dışında adım atamaz. Dediğin gibi Beşiktaşlının Beşiktaşlıdan başka dostu olamaz.
rakiplerin yazarlarına fazla güvenme demekten başka ,ben de senin görüşlerine saygı duyarım .burada haklı haksız aramıyorum şu haklı bu haklı diyenler güç arayışı içinde olan insanlardır. senin üzerinden konuşuyorum ,ben haklılığımı onaylatmaya kalksam bir sürü insanı etkin hale zaten getiririm ama buna ihtiyacım olmayacak kadar egom düşük .

Çevrimdışı Fatih

bu arada dip not 6 maç kazandık ligte arka arkaya 6x900.000 tl :5.4 milyon tl harika para :ebebe:
Gecen sene sadece naklen yayin gelirinde 34 milyon tl gibi birsey almistik...Eger bu sene sampiyon olursak 45'e cok rahat dayanir bu rakam... Sampiyonluk primi 12 milyon tl, 14 kere sampiyon oldugumuz icin 14 milyon tl, katilim payi 11 milyon tl...

23 Galibiyet alsak, 21 milyon tl
8 beraberligimiz olsa 4 milyon tl

Toplam da 121 milyon tl mayis ayinda kasa da olur... Kaba hesapla... Avrupa ve Turkiye kupasini katsak +6-7 milyon tl daha oynar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı cisse557

bende böyle düşünüyordum taki bu stad konusunda bize yapılanları görene kadar . şimdi f.terim inşaatı ziyarete gelince bile kıskanıyorum
Aynen şöyle zor zamanlarda kupada maç yapabilmek için yana yakıla stat ararken çıkıp birisi de ADAMlığın bitmediğini gösteremedi. Şampiyonluklarını taraftarlarıyla kutlasınlar dediklerimiz o hafta Süleyman Seba'ya küfür etmişti. Böyle şeyler yaşamışken ne işi var bunların açılışta. Bunlarla oynayacağına Karabükle, Adana Demirle oyna daha iyi.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi biraz şu bilgileri dökte biz de rahatlayalım. :D
bildiklerimi söylüyorum :D ama artık her kes her şeyi biliyor yeni bir şey oluncada öğrendiğimizde söylüyoruz sır yok ama net olmayanları veya doğrulatamadığımız olunca sessiz kalıyoruz.

Çevrimdışı ozeratalay

Betonun döküleceği nokta yerleştirileceği yer olmalıdır. Betonu bir bölgeye dökerek çekmekveya aktarmak yöntemiyle yerleştirileceği bölgeye taşınmasından kaçınılmalıdır. Beton döküldüğü bölgeden en fazla 3 m’ye kadar yayılabilir. Özellikle döşeme ve yol betonlarında, yerleştirilecek beton, önce bir bölgeye yığılıyor daha sonra yayılmaya çalışılıyor. Bu uygulamadan kaçınılmalıdır.

Beton yatay tabakalar halinde dökülmelidir. Her bir tabakanın kalınlığı 15-30 cm ve her bölgede eşit - homojen olmalıdır. Kolon ve perde gibi elemanlarda tabaka kalınlığı 30-45 cm olmalı ancak barajlar gibi diğer kütle betonlarında bu kalınlıklar artabilir. Beton, daima kalıpların ortasına dökülmelidir. Kalıp yanlarına çarpan beton ayrışır, bu sebeple pompa hortumunun mümkün olduğu kadar kalıp tabanına indirilmesi gerekir. Bu durum betonun ayrışmasını engeller. Taze beton yüksek mesafelerden serbestçe değil, en fazla 80 cm’lik bir yükseklikten düşürülmelidir. Beton daima kalıba düşey yönde ve dik olarak dökülmelidir Betonun yerleştirme işlemine kalıpların köşelerinden başlanmalıdır. Çiseleyen bir yağmur beton dökümü için uygundur. Şiddetli bir yağmurda ise beton dökümünde kaçının. Beton dökümü kesintisiz ve sürekli olmalıdır. Soğuk derze olanak verilmemelidir.

Kullanılan katkı maddesine bağlı olarak şiddetli yağmurda veya karda bile dökülebilir.Standart beton için sonuna kadar doğrudur  :ok:

Çevrimdışı cisse557

rakiplerin yazarlarına fazla güvenme demekten başka ,ben de senin görüşlerine saygı duyarım .burada haklı haksız aramıyorum şu haklı bu haklı diyenler güç arayışı içinde olan insanlardır. senin üzerinden konuşuyorum ,ben haklılığımı onaylatmaya kalksam bir sürü insanı etkin hale zaten getiririm ama buna ihtiyacım olmayacak kadar egom düşük .
Doğrudur abi saygılar :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugun misafirlerden dolayı pek ilgilenemedim sitede Genel toparlaması yapılsa statta ne gelişme oldu _?  :alala:

Çevrimdışı fore_kazık

Bugun misafirlerden dolayı pek ilgilenemedim sitede Genel toparlaması yapılsa statta ne gelişme oldu _?  :alala:

genel olarak akşamdan beri stadda yağmur yağıyor  :evillol: herşey aynı yani...  :eyes

Çevrimdışı Efe

Gecen sene sadece naklen yayin gelirinde 34 milyon tl gibi birsey almistik...Eger bu sene sampiyon olursak 45'e cok rahat dayanir bu rakam... Sampiyonluk primi 12 milyon tl, 14 kere sampiyon oldugumuz icin 14 milyon tl, katilim payi 11 milyon tl...

Toplam da 121 milyon tl mayis ayinda kasa da olur... Kaba hesapla... Avrupa ve Turkiye kupasini katsak +6-7 milyon tl daha oynar...
olacak inşallah bu takım bunu gerçekleştirecek doğru orantıylada stad bitecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık 2.loca katında 4 kolon betonlandı yeni açıkta sütunlar betonlandı şuan numaralı perdelere beton atılıyor @ALI RIZA
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Saygı duyarım abi herkesin görüşüne ama şöyle medyaya baktığımda en objektif yorumcu bana göre Mehmet Demirkol. Çoğu tuttuğu takım için yorum yaparken objektifliğini az çok kaybediyor. Demirkol da bunu görmüyorum. Çok kez de Beşiktaş'ın çok doğru yolda olduğunu böyle giderse büyük başarıların geleceğini yeter ki yöneticilerin bu çizgide devam etsin dediğine şahit oldum. Bjk,Fb,Gs açılışı yapsından kastı da 3 kulüp zamanında maçlarını burda oynadı tekrar bi araya gelip açılış yapılabilir demişti. Onun düşüncesine de saygı duyarım ama renkliler oraya sadece derbilerde gelebilir onun dışında adım atamaz. Dediğin gibi Beşiktaşlının Beşiktaşlıdan başka dostu olamaz.
objektif olmayandan daha sinsidir o en övücü konuşmasında bile aşağılar  Beşiktaşı hiç bir zaman büyük görmüyor iki büyük yaratmada başı çekenlerden biri sanırım gs kongre üyesi vede fenerli objektif falan değil kilit anlardaki tavırlarını takip et derim böyleleri çok daha tehlikeli bak seni bile inandırmış Beşiktaş yönetimine inanmayan sen bir renkli şakşakçısına objektif diyorsun gazete yorumları yaptıkları bir program vardı iyi takip et bu aralar bakma NTVspor biraz Beşiktaş bayrağı sallıyorda herkes şirin görünmeye çalışıyor objektif yorum arıyorsan Ali Ece ye bak Gültekine bak gene Beşiktaşlılar objektif oluyor

Çevrimdışı fore_kazık

eski açık 2.loca katında 4 kolon betonlandı yeni açıkta sütunlar betonlandı şuan numaralı perdelere beton atılıyor @ALI RIZA

az önce bir mikser gitti yenisi geldi. şuan numaralı arkası betonlama devam ediyor.

hepinize hayırlı geceler. yarında fener puan kaybettimi tamamdır  :sevinc

Çevrimiçi Necmi

artık bunu önleyen bir sürü katkı çıktı suyun içinde bile beton dökülüyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

ohh ohh maşallah @Efe iyi iyi son sürat devam  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu yazıyı Nevzat demire asmak lazım  :evillol: : temmiz para kombine forma uefa vs derken 200 M tl buluyor yıllık