Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

arkadaşlar günaydın. şu kapalı önünde demir profilden,üzerine file serilen bir şey var. Ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı :alala:

Aynen o ne benim de dikkatimi çekti  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı İrfan

Her şey bir tarafa bundan 15-20 sene sonra Allah nasip ederde bi oğlum olursa şu günleri anlatacak olmak çok heyecanlandırıyor beni.
Akranlarıma da şöyle bi düşünmelerini öneriyorum... İnsanın içi bir garip oluyor.

Pazar maç var ona hazırlanıyorsun, sabah kahvaltıdan sonra kahveni almış baba-oğul oturmuşsun.

Sorular geliyor tabi...
Eski İnönü Nasıldı ?
Stad nasıl yapıldı ?
vs.

Başlıyorsun anlatmaya, Demirörenin her mayıs kazma vurucaz deyip bizi düdüklediğinden tutup,
Staddaki son derbi 90+3 Olcay'dan devam ediyorsun...
Ondan sonra İnönü'deki son maç Gençlerbirliği... Maç sonu hüzün, gözyaşı... Taraftarın sahaya doluşması...
Stad yıkılıyor.. İnşaat başlıyor..
Tabiki arada bir anektod geçiyor Büyük Başkan SÜLEYMAN SEBA'yı stad inşaattayken son yolculuğuna uğurladık diye...
tabiki Beşiktaş Arena ailesi.
Başta @bjk_mabet , sonra @Necmi  abi, @Efe Abi, @ahmet türker Abi.. -Adını yazmadıklarımın affına sığınıyorum, herkesin burada ayrı bir tadı tuzu olduğuna inanıyorum- ama hergün burada gün gün nöbet tutuşlarımız..
Ve tabiki Yasaklı Link[/member] ve hergün çektiği resimler..

Obitaş-Çiçekler kavgaları :)
Anıtlar Kurulu'dur, Fore Kazığıdır, Tablasıdır, Testeresidir, Kabasıdır, Prekastıdır, Çatısıdır...
Olimpiyat çilesidir, renklilerin yaptığı stad çirkefliğine kadar...
Hepsinin ayrı bir tadı ayrı bir anısı olacak bilmem farkında mısınız?

Boşverin abi kalp kırmayalım oturup gerine gerine keyfini çıkartalım sonuna kadar...
Büyüğümüz, akranımız, küçüğümüz güzel bir ortam yakaladık burada, yeri gelsin tartışalım ama "Saygı"yı hiç bir zaman elden bırakmayalım.
İyisiyle kötüsüyle bu stad "Hepimizin".
Gidip aldığımız 5 liralik anahtarlığın bile katkısı var buraya unutmayalım.

Muhteşem bir stadımız olacak Allah'ın izniyle kazasız belasız.
Bu anın tadına varalım ve mabedimize kavuşacağımız güne kadar yumruğumuzu daha fazla sıkmaya bakalım, destek olalım.

İçimden geldi bir anda bunları yazmak... Abilerime,kardeşlerime herkese saygılar, sevgiler...  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

Isler yagmur nedeniyle durmus prekastcilar biseyler yapiyor bide malzeme gelmis onla ilgileniyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Her şey bir tarafa bundan 15-20 sene sonra Allah nasip ederde bi oğlum olursa şu günleri anlatacak olmak çok heyecanlandırıyor beni.
Akranlarıma da şöyle bi düşünmelerini öneriyorum... İnsanın içi bir garip oluyor.

Pazar maç var ona hazırlanıyorsun, sabah kahvaltıdan sonra kahveni almış baba-oğul oturmuşsun.

Sorular geliyor tabi...
Eski İnönü Nasıldı ?
Stad nasıl yapıldı ?
vs.

Başlıyorsun anlatmaya, Demirörenin her mayıs kazma vurucaz deyip bizi düdüklediğinden tutup,
Ondan sonra İnönü'deki son maç Gençlerbirliği... Maç sonu hüzün, gözyaşı... Taraftarın sahaya doluşması...
Tabiki arada bir anektod geçiyor Büyük Başkan SÜLEYMAN SEBA'yı stad inşaattayken son yolculuğuna uğurladık diye...
Başta @bjk_mabet , sonra @Necmi  abi, @Efe Abi, @ahmet türker Abi.. -Adını yazmadıklarımın affına sığınıyorum, herkesin burada ayrı bir tadı tuzu olduğuna inanıyorum- ama hergün burada gün gün nöbet tutuşlarımız..

Anıtlar Kurulu'dur, Fore Kazığıdır, Tablasıdır, Testeresidir, Kabasıdır, Prekastıdır, Çatısıdır...

Boşverin abi kalp kırmayalım oturup gerine gerine keyfini çıkartalım sonuna kadar...
Büyüğümüz, akranımız, küçüğümüz güzel bir ortam yakaladık burada, yeri gelsin tartışalım ama "Saygı"yı hiç bir zaman elden bırakmayalım.

Bu anın tadına varalım ve mabedimize kavuşacağımız güne kadar yumruğumuzu daha fazla sıkmaya bakalım, destek olalım.

İçimden geldi bir anda bunları yazmak... Abilerime,kardeşlerime herkese saygılar, sevgiler...  :)

:claps:

Mabet anılarla birlikte yükseliyor  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa dan 2 resim ama mUstafa enden atmıyor :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türken

stadda yine 30 kişilik bir grup dolaşıyo :alala: bugün entrsean şeyler oluyor stadda :alala:

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

stat a gene seferler düzenlenmiş grup ne için gelmiş ? kimdir neyin nesidir gezdiren kim ? ne anlatıyor @bjk_mabet detayları please  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

sadece kasımpaşa maçı için oyunculara verilen para
CENK                =10     Bin  TL
SERDAR   10 Bin Avro=27,5   Bin  TL
ERSAN    12 BİN AVRO=33     Bin  TL
MOTTA    10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
KERİM    5 BİN  AVRO=13,75  Bin  TL
VELİ     10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
ATİBA    10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
NECİP    10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
OĞUZHAN  10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
OLCAY    10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
GÖKHAN   10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
SOSA     10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
DEMBA BA 10 BİN AVRO=27,5   Bin  TL
PEKTEMEK            =30     Bin  TL

TOPLAM =            =361,75 Bin TL
diğer maçları da düşünürsek ortalama 6*550 bin =3,3 milyon Tl artıdayız

Arkadaşlar rica ediyorum bakın gerçekten rica ediyorum bunları ve futbol hakkındaki her şeyi futbol bölümüne yazın.

Bunu size niye zor geliyor anlamıyorum. Biz orada çok da az olmayacak şekilde her şeyi konuşuyuoruz lütfen katılın site buradan ibaret değil.

Birisi cevap vermeyecek görmeyecek sanmayın gün boyu orada bunlar konuşuluyor güncel olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

stadda yine 30 kişilik bir grup dolaşıyo :alala: bugün entrsean şeyler oluyor stadda :alala:

Bi üniversite gelmiş olabilir belki  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın millet, Mustafa 2 fotoğraf çekebilmiş. Dışarısı kötü bugün İstanbul'da. Ekmek almaya gidesi gelmiyor insanın. Halen çalışmalar olabildiğince devam ediyorsa, çalışan herkese büyük teşekkür borcumuz var. Saha ortasında bir çadır kuruluyor bende gördüm ama altından ne çıkacak bekleyip görecez. Numaralıda beton nereye atılıyor anlayamadım. Kamera hızı benim anlamamı engelliyor. Bankacıdan bu kadar. İnşaatçılar söyler birazdan. Testerelerde çalışma olamıyor bu havalarda. Acaba Çiçekler Obitaş gibi yerde hazırlayıp devam eder mi?

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar rica ediyorum bakın gerçekten rica ediyorum bunları ve futbol hakkındaki her şeyi futbol bölümüne yazın.

Bunu size niye zor geliyor anlamıyorum. Biz orada çok da az olmayacak şekilde her şeyi konuşuyuoruz lütfen katılın site buradan ibaret değil.

Birisi cevap vermeyecek görmeyecek sanmayın gün boyu orada bunlar konuşuluyor güncel olarak.

@Çağrı bu sayfa bir nevi facebook anasayfası gibi oldu. Ondan herkes buraya yazıyor.  :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Havalar bugüne kadar iyi gitti önümüzdeki 10 gün hava durumu açısından sıkıntılı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sorular geliyor tabi...
Eski İnönü Nasıldı ?
Stad nasıl yapıldı ?
vs.

:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı bu sayfa bir nevi facebook anasayfası gibi oldu. Ondan herkes buraya yazıyor.  :tabe:
@Yunus hocam siliyorum niye siliyorsun silmiyorum facebook gibi oluyor  :evillol: kararsız kaldım  :alala: denetçiler konu dışını silin...

Çevrimdışı demir_kArtAl

[/quote

Bikaçgündür orada duruyordu o. Bende cok düşündüm. Herhalde çatı direklerini dikecek ekip için bi koruma alanı yapıyorlar. Malum o ekip ince bi alanın üzerinde çalışacak ve sağı solu açık bir yer o yüzden her daim altlarında dolaşacak fileyle kaplı kafes yapıyorlar sanırım. Tahmin sadece
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Oktay

@Yunus hocam siliyorum niye siliyorsun silmiyorum facebook gibi oluyor  :evillol: kararsız kaldım  :alala: denetçiler konu dışını silin...
ben küfür ve siyaset hariç silmem muhabbetide 1 gün sonra silerim (alirızadan fırsat kalırsa :evillol:) arasıra gırgır şamata ve muhabbet forumun tuzu biberi :) :)

Çevrimdışı Deniz

Senin mesajını silelim  :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Senin mesajını silelim  :naughty:
Bence böyle iyi sohbetler bir süre sonra silinmeli zaten. Başlığın arşiv niteliği için bu gerekli. Gece biri yazmış ileride çocuklarıma anlatıcam diye. Çok yaşlandığında hatırlama zorluğu çekerse dönüp bakar hiç olmazsa. Çatal merdivene kim karşıydı, çatının şeffaf olmasını kim istemiyordu, fore kazık makine ne zaman çıktı stattan falan. Son hafriyat ne zaman alındı.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

SÖYLENECEK COK SÖZ KALMAMIS STAT BİTMİŞ. :)

Çevrimdışı Deniz

Hava şartları 2 hafta daha güzel gitseydi keşke..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Prekastların bu kadar ağır takılma sebebi nedir?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Caner

Şu yılbaşı gelmeden obitaş 20. üst kirişe ulaşsaydı bari ya. Bi ara takur tukur ilerlediler de 18 de tıkandı.

Çevrimdışı Oğuzhan

Yeniinönü'nün az önce fotoğrafını ilk gördüğümde stat bitmiş zannettim.  :super:

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !