Her şey bir tarafa bundan 15-20 sene sonra Allah nasip ederde bi oğlum olursa şu günleri anlatacak olmak çok heyecanlandırıyor beni.
Akranlarıma da şöyle bi düşünmelerini öneriyorum... İnsanın içi bir garip oluyor.
Pazar maç var ona hazırlanıyorsun, sabah kahvaltıdan sonra kahveni almış baba-oğul oturmuşsun.
Sorular geliyor tabi...
Eski İnönü Nasıldı ?
Stad nasıl yapıldı ?
vs.
Başlıyorsun anlatmaya, Demirörenin her mayıs kazma vurucaz deyip bizi düdüklediğinden tutup,
Staddaki son derbi 90+3 Olcay'dan devam ediyorsun...
Ondan sonra İnönü'deki son maç Gençlerbirliği... Maç sonu hüzün, gözyaşı... Taraftarın sahaya doluşması...
Stad yıkılıyor.. İnşaat başlıyor..
Tabiki arada bir anektod geçiyor Büyük Başkan
SÜLEYMAN SEBA'yı stad inşaattayken son yolculuğuna uğurladık diye...
tabiki Beşiktaş Arena ailesi.
Başta
@bjk_mabet , sonra
@Necmi abi,
@Efe Abi,
@ahmet türker Abi.. -Adını yazmadıklarımın affına sığınıyorum, herkesin burada ayrı bir tadı tuzu olduğuna inanıyorum- ama hergün burada gün gün nöbet tutuşlarımız..
Ve tabiki Yasaklı Link[/member] ve hergün çektiği resimler..
Obitaş-Çiçekler kavgaları

Anıtlar Kurulu'dur, Fore Kazığıdır, Tablasıdır, Testeresidir, Kabasıdır, Prekastıdır, Çatısıdır...
Olimpiyat çilesidir, renklilerin yaptığı stad çirkefliğine kadar...
Hepsinin ayrı bir tadı ayrı bir anısı olacak bilmem farkında mısınız?
Boşverin abi kalp kırmayalım oturup gerine gerine keyfini çıkartalım sonuna kadar...
Büyüğümüz, akranımız, küçüğümüz güzel bir ortam yakaladık burada, yeri gelsin tartışalım ama "Saygı"yı hiç bir zaman elden bırakmayalım.
İyisiyle kötüsüyle bu stad "Hepimizin".
Gidip aldığımız 5 liralik anahtarlığın bile katkısı var buraya unutmayalım.
Muhteşem bir stadımız olacak Allah'ın izniyle kazasız belasız.
Bu anın tadına varalım ve mabedimize kavuşacağımız güne kadar yumruğumuzu daha fazla sıkmaya bakalım, destek olalım.
İçimden geldi bir anda bunları yazmak... Abilerime,kardeşlerime herkese saygılar, sevgiler...