Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388499 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

26.12.2013 tarihinde beton atılıyor ve İstanbul gibi metropol bir şehrin ortasında kültür miraslarının ve Anıtlar Kurulunu çok önem verdiği bri yerde 360 gün gibi kısa sürede kaba inşaat bitiyor helal olsun başaka bir şey demiyeceğim ölene kadar bu formanın bu staddın ve bu stadı yapanların arkasındayım.

Çevrimdışı Eyüp Emir

BEŞİKTAŞ başkanı fikret ORMAN ile ilgili görüşlerinizi alltaki linkte yazabilirsiniz Stat başlığını lütfen konu dışı olarak kullanmayalım...!

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-yonetim-kurulu/besiktas-jk-baskani-fikret-orman/
Başkana laf gelince gözlerim doldu kusura bakma kardeşim kendimi tuatamadım bir daha yazmam ( Başkan hakkında )

Çevrimdışı ilhan mansız

7 yaşımdan beri inönüye maça giderim. ne zorluklar çektim zaman geçti evlendim Allah bağışlarsa 2 evladım oldu. 2 oğlum kundakda iken dahil o statda büyüdü( Bu arada çocuklarım büyüdü 1'i kongre üyesi hukukda öğrenci diğeri yaşını bekliyor) eşim yine bizimlle hep o statda oldu. Ama eşimi çocuklarımı hiç hijyenik olmayan tuvaletlere götürmek zorun da kaldı. hep yeni stad bekledik. Şimdi stad yapılıyor ve bu stadın mimarı FİKRET ORMAN'dır.  Daha önce kimse bunu faaliyete geçiremedi. O yüzden kim ne derse desin ALLAH ondan razı olsun. Çok dua ediyorum Fikret Başka'a çünkü ben nasip olursa torunlarımıda bu statda büyütücem.
+1903 helal olsun. İnşallah bu Başkan ve yönetim stadı bitirdikten sonra daha güzel günler göreceğiz.

Çevrimdışı ahmet türker

Abim emrin ricadır benim için   :bandit: temizledim gözden kaçırdıgım olursa belirt silerim  :ok:
hiç kimseye emir vermek gibi bir hadsizlik yapmaya niyetim yok ,yanlış olan bir yazıya tepki gösterdim ,hemen silme silahına sarıldın, bir saat sonrada silebilirdin aslında bu yazıları hiç silmemen lazımdı okuyanlara örnek olabilirdi ali rıza kardeşim.

Çevrimdışı Eyüp Emir

inş
+1903 helal olsun. İnşallah bu Başkan ve yönetim stadı bitirdikten sonra daha güzel günler göreceğiz.
İnşallah kardeşim Hamd olsun ki Beşiktaşlıyım

Çevrimdışı ALI RIZA

sinirlendimmmmmm  :akuma: öyle ama görmemen imkansız
ben yüklemişim sen yükleme derdinde değilim zaten yanlış anlama
mesajlarım silinince dayanamıyorum artık zıplıyorum sorry  :biggrinking:

@ALI RIZA aramızda geçen yazışmaları silebilirsin izin var :biggrinking:
görmedim diyorum görsem atar mıyım...! @Abdullah sor geçen onla aynı resimleri yolladık sildim silinmesini istemişti..! çöp kutusu bizlere özel alanda duruyor...!
Sanki sana tavırlı şahsı olay yaratıyorsun...! @Tolga burada nasılsam @bjk_mabet öyleyim..! yeri geldimi onun da mesajlarını siliyorum...!

Çevrimdışı ALI RIZA

hiç kimseye emir vermek gibi bir hadsizlik yapmaya niyetim yok ,yanlış olan bir yazıya tepki gösterdim ,hemen silme silahına sarıldın, bir saat sonrada silebilirdin aslında bu yazıları hiç silmemen lazımdı okuyanlara örnek olabilirdi ali rıza kardeşim.
Estafurullah hadsizlik olmaz görüşünüz değerlidir benim için saygı da kusur etmem de yanlışlık varsa doğru olana kadar yolumda devam ederim...!
Dün geceden silecektim bıraktık tartışma vs oluyor diye gene böyle olunca artık el atmanın zamanı geldi Fikret Ormanla ilgili yazıları alltaki linkten yazabiliriz...!
sevilir sevilmez hatalıı veya değil o ayrı herkesin görüşü farklıdır stat yapan başkan olabilir bizi mahveden başkan da olabilir o da ayrı konu ama konu konusunda yapılması daha iyi...!
herkesin görüşüne saygı duyulmalıdır...!
http://besiktasarena.com/besiktas-jk-yonetim-kurulu/besiktas-jk-baskani-fikret-orman/

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmet türker

ve ilk kogrede aday olursa benim oyum Fikret Orman'a oğlum da aynı şekilde iyi varsın başkan sen bize ömürlük bir stad yaptın bende sana vefa borcumu ödeyeceğim kim ne derse desin
geçmişi bilmeyen bü gün neler yapıldığını anlayamaz ,bu stada verilen emek ,maruz kalınan durumlar , aslında bazı taraftarlara y.demirören gibi başkan lazım ,bunlar züccaciyeci dükkanına girmiş filler gibidir ,sonra hortumlarını toplayıp kaçarlar ,bir insan suç işleyene kadar masumdur ,ileride suç işleyebilir diye şimdiden suçlayamassın .bende seninle aynı fikirdeyim benim de iki oğlum var çok şükür ikiside çok sağlıklı beşiktaşlı,asla hastalıklı olmadılar,her zaman karşiliksız verdik vereceğizde değerlieyüp kardeşim, saygılar.

Çevrimdışı ilhan mansız

geçmişi bilmeyen bü gün neler yapıldığını anlayamaz ,bu stada verilen emek ,maruz kalınan durumlar , aslında bazı taraftarlara y.demirören gibi başkan lazım ,bunlar züccaciyeci dükkanına girmiş filler gibidir ,sonra hortumlarını toplayıp kaçarlar ,bir insan suç işleyene kadar masumdur ,ileride suç işleyebilir diye şimdiden suçlayamassın .bende seninle aynı fikirdeyim benim de iki oğlum var çok şükür ikiside çok sağlıklı beşiktaşlı,asla hastalıklı olmadılar,her zaman karşiliksız verdik vereceğizde değerlieyüp kardeşim, saygılar.
+1903. Ahmet abi o züccaciye dükkanına giren fillerin verdiği zararlar yüzünden birçok Beşiktaşlı yıllardır takımdan kopmuştu. O taraftar bu Başkan ve yönetime güvendiği için tekrar geri döndü. Bu forumdakileri kesinlikle tenzih ederek söylüyorum, profosyonel taraftar geçinen birileri var ki onların bu klübe verdiği zararı aziz yıldırım bile vermez,veremez.

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkana laf gelince gözlerim doldu kusura bakma kardeşim kendimi tuatamadım bir daha yazmam ( Başkan hakkında )
Kusur felan yok dünden beri bende dahil oldugum tartışma ortamı oldu...! dün gece temizleyecektim Vazgeçtik konu kapanır zannettim ama olaylar gittikçe değişiyor Kontrol altına alınmalı polemik tarışmalar uzamaması için Fikret ormanla ilgili görüşler için alttaki link yapılırsa daha iyi olur stat başlıgı da konu bütünlüğü bozulmaz  :ok: @Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmet türker

Kusur felan yok dünden beri bende dahil oldugum tartışma ortamı oldu...! dün gece temizleyecektim Vazgeçtik konu kapanır zannettim ama olaylar gittikçe değişiyor Kontrol altına alınmalı polemik tarışmalar uzamaması için Fikret ormanla ilgili görüşler için alttaki link yapılırsa daha iyi olur stat başlıgı da konu bütünlüğü bozulmaz  :ok: @Eyüp Emir
istediğin kadar silebilirsin değerli kardeşim ,bu forumda yöneticiler ve detleyiciler bu konu başlığında, konu dışı yazdığı müddetçe ben de yazacağım.

Çevrimdışı ahmet türker

+1903. Ahmet abi o züccaciye dükkanına giren fillerin verdiği zararlar yüzünden birçok Beşiktaşlı yıllardır takımdan kopmuştu. O taraftar bu Başkan ve yönetime güvendiği için tekrar geri döndü. Bu forumdakileri kesinlikle tenzih ederek söylüyorum, profosyonel taraftar geçinen birileri var ki onların bu klübe verdiği zararı aziz yıldırım bile vermez,veremez.
:ok:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta kirislerin arkaya dogru uzanacagi iskeleri kuruyorlar az bi cikinti oluyor arkaya dogru kolondan sonra soran arakadaslar var yeni acik ust orta sira kapali orta sirayla ayni yukseklikte olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni acikta kirislerin arkaya dogru uzanacagi iskeleri kuruyorlar az bi cikinti oluyor arkaya dogru kolondan sonra soran arakadaslar var yeni acik ust orta sira kapali orta sirayla ayni yukseklikte olacak
eski açıgın orta kısmın 7 basamak fazlası hava da duracak güzel olacak

Çevrimdışı Necmi

istediğin kadar silebilirsin değerli kardeşim ,bu forumda yöneticiler ve detleyiciler bu konu başlığında, konu dışı yazdığı müddetçe ben de yazacağım.
mesajlar ne kadar başkan çevresinde dönüyorsa aslında stadla alakalıydı konu çatal merdivendi ve silinmesini doğru bulmadık yani konu dışı değildi elbette tartışmalar olacak yönetim eleştiriside olacak ama yapıcı olmalı tartışma farklı bir şey kavga farklı bir şey biz yaşı ilerlemiş Beşiktaşlılar olaya daha farklı pencerelerden bakıyoruz nede olsa yaşanmışlıkların kazandırdığı bir tecrübe var ama daha genç arkadaşlarımız bir tek Yıldırım Demirören dönemini görüyor ve direk güvensizlik ortaya çıkıyor bizimde onlara cevap verirken biraz daha hoş görülü olmamız gerekiyor onlarında bu yaşadıkları gelecekte tecrübe olarak geri dönecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sorunun olan kişi kim :alala: yanlız doğru bildiğin şeyler için mücadele et asla kabullenme burda her mesaj atan olumlu yada olumsuz bunu Beşiktaşı sevdiği için yapıyor. kendisine göre kötü gördüğü bir şeyi Beşiktaşımıza yakıştıramadığı için tepkisini gösteriyor bunlar güzel şeylerdir Beşiktaşımız sahipsiz değil bunun kanıtıdır. Seviyorum Beşiktaş taraftarını hiç tanımadığım birini yolda formayla gördüğümde sanki kırk yıllık dostumu görmüş gibi oluyorum :)
Sorunu Olduğu kişi benim @Necmi abi :ok: Arkadaş herkesle dalga geçiyor sıkıntı yok , biz Rampa muhabbeti yaptık diye alınmış :bandit: :bandit: Birde Dun ders vermeye çalışıyor bu arkadaş millete :bandit: Saygı dersi :ok: Kemdisi benden 3 yaş küçük bana Yigen diyor :akuma: Bende Kaale almıyorum Abi :ok: Karşımdaki adam Çocuk :ok: Henüz olgunlaşmamış :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı happy_

Forumdaki tek ayrılığın obitaş-çiçekler olduğu  zamanları özledim :)

Çevrimdışı salih

abi  o zman yeni açık alt 26 üst mak 28 mi oluyor sıra sayısı ..tabi sonradan yeni açık alta 2.3 sıra daha eklenebilir diye biliyorum yanlışmıyım

Çevrimdışı Oktay

ahmet abi sen yapma bari birleştirici uslubunu özlüyorum haberin olsun :ok: :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

mesajlar ne kadar başkan çevresinde dönüyorsa aslında stadla alakalıydı konu çatal merdivendi ve silinmesini doğru bulmadık yani konu dışı değildi elbette tartışmalar olacak yönetim eleştiriside olacak ama yapıcı olmalı tartışma farklı bir şey kavga farklı bir şey biz yaşı ilerlemiş Beşiktaşlılar olaya daha farklı pencerelerden bakıyoruz nede olsa yaşanmışlıkların kazandırdığı bir tecrübe var ama daha genç arkadaşlarımız bir tek Yıldırım Demirören dönemini görüyor ve direk güvensizlik ortaya çıkıyor bizimde onlara cevap verirken biraz daha hoş görülü olmamız gerekiyor onlarında bu yaşadıkları gelecekte tecrübe olarak geri dönecek
bu öğrenme öğrenmeme meselesi değil ,benim yaptığımda kavga değil, en küçük bir tahrik ya da bir hakarete yakın bile bir yazı da yazmadım , biz büyükler olarak hakarete en çok karşı çıkanlar olacağız ki gençlerde karşı çıksınlar ,her zaman seviyeyi yükseltmeye çalıştım düşürenleride nazik bir şekilde uyardım ,silinen yazıları görmeni isterdim değerli kardeşim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Forumdaki tek ayrılığın obitaş-çiçekler olduğu  zamanları özledim :)
her zaman obitaşçıyız  :evillol: çiçekler ise saygı duyduğumuz stadımızı yapan emekçilerimizdir  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

bu öğrenme öğrenmeme meselesi değil ,benim yaptığımda kavga değil, en küçük bir tahrik ya da bir hakarete yakın bile bir yazı da yazmadım , biz büyükler olarak hakarete en çok karşı çıkanlar olacağız ki gençlerde karşı çıksınlar ,her zaman seviyeyi yükseltmeye çalıştım düşürenleride nazik bir şekilde uyardım ,silinen yazıları görmeni isterdim değerli kardeşim.
@ahmet türker Abi silinen mesajları görüyor @Necmi abi sizde olmayan ve tüm forumlarda olan yönetici yetkisine sahip kişilerin görebildiği yerler vardır...!
alttaki resimde hangi alanda mesaj silinmişse konu açıyor oraya atıyor mesajlar...!
gizlimiz saklımız vs yok 1 haftadır silinen mesajlar orada barındırıyoruz sonra haksız silindi vs denmemesi için  :ok:

abi  o zman yeni açık alt 26 üst mak 28 mi oluyor sıra sayısı ..tabi sonradan yeni açık alta 2.3 sıra daha eklenebilir diye biliyorum yanlışmıyım
Yeni açığın orta kısmını 30 sıra olarak biliyorum :)