Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388094 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi sen yapma bari birleştirici uslubunu özlüyorum haberin olsun :ok: :ok:
değerli oktay kardeşim ,yönetici ve denetleyici arkadaşların artık bunu görmelerini bekliyorum bu başlık artık, kendiliğinden stad ve genel sohbet gibi oldu ,burayı stad hakında bilgi almak isteyenler kadar bu genel sohbeti okumak isteyenler de takip ediyor bunu ezbere yada tahminen söylemiyorum . bundan başka  dışardan bakıldığında şöyle bir algı oluşuyor ,başka  bir konu konuşuluyor ,konuşuluyor daha sonra kendisi de konunun içinde olan bir yönetici ya da denetleyici işine gelmediğinde uyarı yazısı yazılıyor (dışarıdan algılananı söylüyorum böyle bir durumvar)saygılar oktay kardeşim. :)

Çevrimdışı Necmi

Sorunu Olduğu kişi benim @Necmi abi :ok: Arkadaş herkesle dalga geçiyor sıkıntı yok , biz Rampa muhabbeti yaptık diye alınmış :bandit: :bandit: Birde Dun ders vermeye çalışıyor bu arkadaş millete :bandit: Saygı dersi :ok: Kemdisi benden 3 yaş küçük bana Yigen diyor :akuma: Bende Kaale almıyorum Abi :ok: Karşımdaki adam Çocuk :ok: Henüz olgunlaşmamış :ok:
öyle düşünüyorsan yanlışı gördüğünde abilik yapacaksın saldırgan üslup aynı şekilde cevabı getirir Yaşı büyük olanların daha hoş görülü ve öğretici olması lazım bak çoğunuz benim çocuğum olacak yaştasınız ben hiç öyle davranıyormuyum kimseye sen küçüksün sus demiyorum hatalı bir davranışı göz ardıda etmiyorum Tolga haklıydı çok dalga geçildi  :D bende geçtim işin gerçeği ama bir gün sonra seninki fazla geldi o tartışmayı takip ettim kendi aranızda çözün diye müdahil olmadım ama çözememişsiniz unutmayın özür dilemekte bir erdemdir. Birini kırdığında unutur gidersin ama karşındakinde kalıcı izler bırakır o yüzden bazı şeylerin sınırını iyi çizmek gerekiyor ufak bir özür hem seni yüceltir hemde çok farklı dostlukların doğmasına sebep olur dost kazanmak düşman kazanmaktan her zaman iyidir. Genede karışmayacağım kendi aranızda çözün ortada ciddiye alınacak bir durum yok :)  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Efe

abi  o zman yeni açık alt 26 üst mak 28 mi oluyor sıra sayısı ..tabi sonradan yeni açık alta 2.3 sıra daha eklenebilir diye biliyorum yanlışmıyım
dogru ust 28 alt 26 ama alt 29 sira olabilir ileride
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

değerli oktay kardeşim ,yönetici ve denetleyici arkadaşların artık bunu görmelerini bekliyorum bu başlık artık, kendiliğinden stad ve genel sohbet gibi oldu ,burayı stad hakında bilgi almak isteyenler kadar bu genel sohbeti okumak isteyenler de takip ediyor bunu ezbere yada tahminen söylemiyorum . bundan başka  dışardan bakıldığında şöyle bir algı oluşuyor ,başka  bir konu konuşuluyor ,konuşuluyor daha sonra kendisi de konunun içinde olan bir yönetici ya da denetleyici işine gelmediğinde uyarı yazısı yazılıyor (dışarıdan algılananı söylüyorum böyle bir durumvar)saygılar oktay kardeşim. :)
Doğru Ahmet abi algı değil gerçek olan bu bizde ipin ucunu kaçırıyoruz sohbet güzel nasıl uzadığını farketmiyoruz PM den bize ikazlar gelince kendimize geliyoruz stadı iş yerlerinden takip eden arkadaşlar çok sınırlı zaman kullanıyorlar ve takipleri çok güçleşiyor ve bu konuda biraz bencilce davranıyoruz aslında sohbet edeceğimiz sayfalar var uzar gibi olunca insanları oraya yönlendirsek hem sohbeti kesmemiş oluruz hemde mesaj silinmemiş olur burda en büyük hata bizde hatayı biz yapıyoruz cezayı üyelere çektiriyoruz mesaj silinmesi kesinlikle tercih ettiğimiz bir şey değil ve bizede çok saygısızca geliyor ama konu içinden çıkılmaz hale gelince bu sıkıntılarıda çekiyoruz silmediğimiz zamanda diğer takip eden arkadaşların haklarını gasp etmiş oluyoruz her kesin gönlüne göre olan çözümü bulamadık

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı Oktay

ahmet abi geçen haftaya kadar bende senin gibi düşünüyodum.. pazetersi yurtdışındaydım dun akşam geldim  anca akşamları internete giriyodum haliyle hemen forumu baglanıyodum  7-8 sayfa hep stat okudugumda fikrim değişti desem inan abartmam

abi inan benim mesajlarım seninki kadar siliniyodur hatta daha fazlada diyebilirim burda yönetici ve denetci ayrıcalıklı değil buna inanmanı isterim abi saygılarımla :ok:

Çevrimdışı Oktay

bu arada bitkaç gündür sahanın içinde olan beton mikseri gitmiş :D

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi geçen haftaya kadar bende senin gibi düşünüyodum.. pazetersi yurtdışındaydım dun akşam geldim  anca akşamları internete giriyodum haliyle hemen forumu baglanıyodum  7-8 sayfa hep stat okudugumda fikrim değişti desem inan abartmam

abi inan benim mesajlarım seninki kadar siliniyodur hatta daha fazlada diyebilirim burda yönetici ve denetci ayrıcalıklı değil buna inanmanı isterim abi saygılarımla :ok:
değerli oktay kardeşim bu konu hakkında bu yazım son olacak ,benim derdim asla mesaj silinmesi değil ve olmadı ,bu gün resmen bir şok gibi oldu ,beşiktaş başkanı beşiktaşlıların bir değeridir değerlerimizi korumak bizim görevimizdir (körü körüne değil tabi)bu değere karşı yapılan hakaret benim çok gücüme gitti, hatta bir arkadaş bu yüzden gözlerinin dolduğunu yazdı ,(yanılmıyorsam emir kardeşim) ,eminimki bir çok insan böyle hissetti .yaşça büyük olmamın gerekliliği olarak ben de fikir olarak tepki gösterdim ,değerlerimizi korumayalım mı ,gençlere değerlerini korumayı öğretmeyelim mi ,kaldı ki başkan eğer yanlış işler yapıyorsa ortaya çıktığında en büyük tepkiyi de ben gösteririm .bir insanı sevmemek ona hakaret etmeyi asla gerektirmez kimsenin de buna hakkı yoktur ,genç arkadaşlarımız da bunu böyle bilmelidir .sevgili oktay kardeşim.

değerli oktay kardeşim bu konu hakkında bu yazım son olacak ,benim derdim asla mesaj silinmesi değil ve olmadı ,bu gün resmen bir şok gibi oldu ,beşiktaş başkanı beşiktaşlıların bir değeridir değerlerimizi korumak bizim görevimizdir (körü körüne değil tabi)bu değere karşı yapılan hakaret benim çok gücüme gitti, hatta bir arkadaş bu yüzden gözlerinin dolduğunu yazdı ,(yanılmıyorsam emir kardeşim) ,eminimki bir çok insan böyle hissetti .yaşça büyük olmamın gerekliliği olarak ben de fikir olarak tepki gösterdim ,değerlerimizi korumayalım mı ,gençlere değerlerini korumayı öğretmeyelim mi ,kaldı ki başkan eğer yanlış işler yapıyorsa ortaya çıktığında en büyük tepkiyi de ben gösteririm .bir insanı sevmemek ona hakaret etmeyi asla gerektirmez kimsenin de buna hakkı yoktur ,genç arkadaşlarımız da bunu böyle bilmelidir .sevgili oktay kardeşim.
Ahmet abi başkanımızı sevmeyen ölsün fakat hatalarını da konuşabilmemiz lazım, ona yapılan yapıcı eleştiriler bir zarar değil tersine fayda sağlar. Stadyum inşaatı konusunda şeffaf olma sözü verdi ama malesef bu olmadı.  Ve bence taraftarı bu işe yeterince dahil etmedi.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi başkanımızı sevmeyen ölsün fakat hatalarını da konuşabilmemiz lazım, ona yapılan yapıcı eleştiriler bir zarar değil tersine fayda sağlar. Stadyum inşaatı konusunda şeffaf olma sözü verdi ama malesef bu olmadı.  Ve bence taraftarı bu işe yeterince dahil etmedi.
tamam konu kapandı ama ben sevmekten yada sevmemekten bahsetmiyorum .sevmeyebilirsin mecbur da değilsin, ama saygı duymak zorundayız yoksa bize de saygı duyulmaz ismail kardeşim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Degerli dostlar, degerli abilerim, kardeslerim, buyuk Besiktas ailem. 1 oglum daha olacagini ogrenmis olmamin mutlulugunu sizlerle paylasmak istedim. Kiz olacak olsaydi esimle anlasmamiz geregi renkli olacakti. Ama Rabbim gonlume gore verdi bir kez daha.. Baskan stadi, biz taraftari tamamliyoruz..:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı WarrChief

ya ismail bey muhtemelen senin çok sevdigin Q7 gibi"yıldız" oyuncuların olduğu zamanki forma satisimiz simdikinden az biliyor musun. O zaman Beşiktaş taraftarı daha mı az alıyordu ürün. Isı bilene isteyene ve hakkiyla yapan var şu an.taraftara bedava bilet verip taraftar döven adamlar yok.dunyanın hiç bir yerinde senin dediğin seyleri taraftara soran bir kulüp yok. Olmamalı da.

o konulara hiç girmeyelim
onceklikle konu dısı:

baskanın can yoldası vardı uzun boylu,koruması ınonude taraftar dovdu ama takımın taraftarı gitti urun aldı türkiye genelinde istanbulda sorun var katılıyoruz ama gerisinide genellemeyelim lütfen daha dikaktli olalım
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 18:41:55 WarrChief ]

Çevrimdışı Serkan7738

Degerli dostlar, degerli abilerim, kardeslerim, buyuk Besiktas ailem. 1 oglum daha olacagini ogrenmis olmamin mutlulugunu sizlerle paylasmak istedim. Kiz olacak olsaydi esimle anlasmamiz geregi renkli olacakti. Ama Rabbim gonlume gore verdi bir kez daha.. Baskan stadi, biz taraftari tamamliyoruz..:)

Allah analı babalı büyütsün @Sedat_BJK abi çok sevindim  :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

öyle düşünüyorsan yanlışı gördüğünde abilik yapacaksın saldırgan üslup aynı şekilde cevabı getirir Yaşı büyük olanların daha hoş görülü ve öğretici olması lazım bak çoğunuz benim çocuğum olacak yaştasınız ben hiç öyle davranıyormuyum kimseye sen küçüksün sus demiyorum hatalı bir davranışı göz ardıda etmiyorum Tolga haklıydı çok dalga geçildi  :D bende geçtim işin gerçeği ama bir gün sonra seninki fazla geldi o tartışmayı takip ettim kendi aranızda çözün diye müdahil olmadım ama çözememişsiniz unutmayın özür dilemekte bir erdemdir. Birini kırdığında unutur gidersin ama karşındakinde kalıcı izler bırakır o yüzden bazı şeylerin sınırını iyi çizmek gerekiyor ufak bir özür hem seni yüceltir hemde çok farklı dostlukların doğmasına sebep olur dost kazanmak düşman kazanmaktan her zaman iyidir. Genede karışmayacağım kendi aranızda çözün ortada ciddiye alınacak bir durum yok :)  @Yunus Emre Dökmeci
Kesinlikle Öyle @Necmi abi , Verdiğin Nasihatlar , Dersler ve yardımların için çok teşekkür ederim kendi adıma :claps: Ortada gerçekten Büyütecek bir şey yok :ok: Benim yine Tolga veya Herhangi bir arkadaşla sıkıntım kesinlikle yok :ok: Kendisi bana Mentions atma , beni alıntılama dedi , bende Tek cümleyle Eyvallah dedim olay bu :ok: Beni bilen bilir Abilerime yada kardeşlerime Burada hiçbir saygısızlık yapmadım , yapmamda!! Bunu Kendime ve Beşiktaşlılıgıma yakıştıramam :iscrewy: Ben Burada benden 2 yaş büyüklerime bile Abi diye hitab ettim :ok: Ben yolda gördüğüm Beşiktaş formalı birine gülümseyen , Otobüste Gördüğüm Beşiktaş atkılı , formalı biriyle Hemen Muhabbet kurmaya çalışan Bi adamım :iscrewy:Ben Tolgaya esprisel yaklaştım , Ciddi anladı :iscrewy: Tekrardan soyluyorum bilmeden kırdığım , saygısızlık ettiğim abilerim , Kardeşlerim varsa Özür dilerim :ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Allah tamamına erdirsin bizim içinde dua ederseniz forumca inşaallah 3.karakartal yolda. 7 haftalık,yanlız düşük tehlikesi var gibi dualarınızı eksik etmeyin.... Amerikadan sevgiler...

Çevrimdışı ahmet türker

allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun . beşiktaşlılığın pazarlığı olmaz beşiktaşlının oğlu ya da kızı beşiktaşlı olur çünkü beşiktaşlı doğar değerli kardeşim.bizi bu sevincine ortak ettiğin için de teşekkür ederim. :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Allah tamamına erdirsin bizim içinde dua ederseniz forumca inşaallah 3.karakartal yolda. 7 haftalık,yanlız düşük tehlikesi var gibi dualarınızı eksik etmeyin.... Amerikadan sevgiler...
@Serkan7738 cok tesekkur ederim. Darisi basina insallah. @yoksul cok tesekkur ederim. Insallah sizde bizde saglikli sihhatli kavusuruz minik kartallarimiza...

Çevrimdışı ahmet türker

dualarımız seninle değerli kardeşim .

Çevrimdışı Tolga

Abi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Allah sağlıklı sıhatli ve ömürleri boyunca mutlu ve tabiki beşiktaşlı olarak yaşamayı nasip etsin.

Çevrimdışı Sedat_BJK

@ahmet türker tesekkurler abim. Ama anne etkisi ister istemez olacakti. Ama sukur Rabbime.. :pray: kusura bakmayin konunun icine turp sıktım..:) @MURAT  tesekkur ederim abim.

Çevrimdışı cagdas44

@Sedat_BJK ve @yoksul abiler, şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı güzel günleriyle görmeyi nasip etsin, sağlıklı Kara Kartal dolu bir ömürleri olur inşAllah :)

Çevrimiçi murat

@ahmet türker tesekkurler abim. Ama anne etkisi ister istemez olacakti. Ama sukur Rabbime.. :pray: kusura bakmayin konunun icine turp sıktım..:)
İyi oldu  :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 18:53:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Allah anali babali kartalli büyütsün abi ..Allah bagislasin..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 18:55:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Abi Allah yardimciniz olsun , ablamiza iyi bak bir sey olmaz ins..Rabbim tamamina erdirir ins.  ;)