Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı bjk_mabet

ala ala öyle dememişmiydin abi sen ya kırmızı baret takıyorum diye ben yanlış hatırlıyorum öylese  :iblush:
sana söylediğim sende kalmaliki karşılıklı guvenimiz olsun dimi...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

@ZEKI hocam ben yokken ortalık baya soğumuş biraz sıcak mesaj takviyesi yapayım dedim :) :)
hoş geldin safalar getirdin değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı TØLGA

sana söylediğim sende kalmaliki karşılıklı guvenimiz olsun dimi...
yooo burda demiştin abi kamera ilk takıldığında neyse uzatmıcam  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

yooo burda demiştin abi kamera ilk takıldığında neyse uzatmıcam  :D
vallahi istemicem sadece ictiginin adini ver yeter :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alpersa

Yasaklı Link[/member] 'nın çektiği görüntüler kartalbakışı facebook hesabı tarafından paylaşılmış...
▒▓█▀▄▀▄ BJK ▄▀▄▀█▓▒                                              Hakkımızla, Şerefimizle...

Çevrimiçi murat

@Tolga bir maça gelemedin.ondan sonra o mu mabet şumu çözmeye çalışıyorsun.maça gelenin mabeti görmeme şnsı yok :D

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga bir maça gelemedin.ondan sonra o mu mabet şumu çözmeye çalışıyorsun.maça gelenin mabeti görmeme şnsı yok :D
gelemedim ya lee  :bawling: hepinizle tanışmak önemli zaten abi mabeti gördüm ben :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

bu aralar içmiyom ondan oluyo asıl  :evillol: :evillol:
:lol:  :lol:  nihayet kendine geldin ,sen bu sun tolga kardeşim. :)

Çevrimdışı TØLGA

canlı yayın kamerası açılıyormu sizde yaaaa düzelmedimi hala  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

canlı yayın kamerası açılıyormu sizde yaaaa düzelmedimi hala  :ebebe:
yok açılmıyor .

Çevrimdışı Necmi

Yeni açığı çiçekler yapıyor demedim zaten Necmi abi  :) Sadece iyimser tahminlerin tutmayışına örnek vermek istedim.
Dikti ama henüz hiç birisi betonlanmadı 6 sının betonlanıp kalıbının sökülmesi uzun sürecek gibi.
ellerinde 3 tane kalıp var o yüzdende üçer üçer yapıyorlar bu hafta altısıda betonlanır

Çevrimdışı makif1903

Galiba stadı Fikret Orman kendi cebinden yapıyor pardon hakkını yemişiz. Ben sanmıştımki kulübe maddi destek taraftalardan da geliyor. Yıllık 300 bin formayı da yüzbinlerce maç biletini de meğerse Fikret Orman alıyormuş.
ya ismail bey muhtemelen senin çok sevdigin Q7 gibi"yıldız" oyuncuların olduğu zamanki forma satisimiz simdikinden az biliyor musun. O zaman Beşiktaş taraftarı daha mı az alıyordu ürün. Isı bilene isteyene ve hakkiyla yapan var şu an.taraftara bedava bilet verip taraftar döven adamlar yok.dunyanın hiç bir yerinde senin dediğin seyleri taraftara soran bir kulüp yok. Olmamalı da.

Çevrimdışı ahmet türker

Nazlı Ilıcak  :akuma: kalsın BJK TV de falan izleriz
nazlı ılıcağı ben de 40 yıldır sevmem ama stadı seyredeceğimden bu programı seyrederim,değerli yunus kardeşim. :)

Çevrimdışı Haldun

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119625#msg119625 date=1418477315]
yavaş yavaş medyaya yerleşiyoruz  :)
[/quote]emeginin hakkı ödenmez eline koluna ayagına saglık  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı mehmetcan1903

Yasaklı Link[/member] vodafone arena resmi facebook ve twitter sayfası bence senide paylaşması lazım abi DEĞERLİ MUSTAFA İYİKİ VARSIN diye  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Necmi

ala ala öyle dememişmiydin abi sen ya kırmızı baret takıyorum diye ben yanlış hatırlıyorum öylese  :iblush:
kırmızı baret bende Fatih verdi  başkana imzalatıp burda bir yarışmayla vereceğiz kırmızı baretleri basından gelenlere veriyorlar bjk_mabete rica ettim başkana imzalatsın diye :D baret için nasıl bir yarışma düzenliyelim tabiki yarışma sonucu ben kazanacağım baret bende kalacak :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link[/member] Facebookta yazdıklarımı burada tekrarlamak isterim. Dünyada inşaatı her gün fotoğraflanan tek stat bizim stadımızsa, onu fotoğraflayan kişi olanda sensin. Bahardı, yazdı, kıştı hemen her gün oraya gidip bu işi yapan sensin. Elbette bunun gururu senindir. Ancak bu gururu bile paylaşmak istemen ayrıca özel bir durum. Sağ ol var ol. Önceleri eve gelip alel acele yemek hazırlayıp senin fotoğraflarını bekliyordum, şimdi iş yerinde saat 10 olsun diye bekliyorum.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Geovani

Videoyla ilgili suç başkanda değilki o da bizim gibi taraftar samimi bi ortamda... asla dışarıya servis edileceğini tahmin etmemiştir ki başkanın tarzı ve uslüpu bellidir... onu sosyal medyaya yayanda yav_şaklık bence...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR