Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387606 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Umarım ben yanılırım sizin dediğiniz gibi olur ama yeni açık tabla 1 aralıkta biter diyenlerimiz olmuştu hala tabla bitmedi. Çiçekler tablada da yavaş testere kirişlerde de bu tempoya hava şartlarını da eklersek ben martı göreceğimizi düşünüyorum.
yanlız yeni açığı çiçekler yapmıyor :alala: testerelerde çiçekler yavaş değil bir haftada altı testere dikti

Çevrimdışı mehmetcan1903

yükselicek çizdiğin kırmızı gibi olacak altta kolonlar var kirişler onlara tutturuluyor devamı gelecek ondan öyle iskele kuruldu  :ok:
ben öyle biliyorum yani  :D

ortadaki kiriş en arkadaki kirişe tutunucak yani öyle olması lazım eski açıktaki gibi alçalırsa çok kötü olur umarım dediğin kapalıdaki şekil gibi olur  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Umarım ben yanılırım sizin dediğiniz gibi olur ama yeni açık tabla 1 aralıkta biter diyenlerimiz olmuştu hala tabla bitmedi. Çiçekler tablada da yavaş testere kirişlerde de bu tempoya hava şartlarını da eklersek ben martı göreceğimizi düşünüyorum.
@Mehmet bak seni diyorrr  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119553#msg119553 date=1418471654]
katılıyorum Murat abi bu stadın hiçbir şeyini taraftarlara sormadılar bari bunu sorsunlar hele damalı koltuk facia olur inşallah böyle bir hata yapılmaz.
[/quote]
Keşke yapsa ama imkansız. Herşeyi en iyi onlar biliyor.

Çevrimdışı bjk_mabet

Yarin saat 12:15'te Kanal D'de Nazli Ilicak statta Fikret Orman'la birlikte tur aticak..Haberiniz olsun..
allahtan yarin izinliyim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mehmetcan1903

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119553#msg119553 date=1418471654]
katılıyorum Murat abi bu stadın hiçbir şeyini taraftarlara sormadılar bari bunu sorsunlar hele damalı koltuk facia olur inşallah böyle bir hata yapılmaz.
[/quote]

ÇİFT MERDİVEN VE DAMALI KOLTUKLAR İS TE Mİ YO RUZ  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  1 dk.1 dakika önce
WC ler için ince işçilik örneği...
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

yanlız hep örnek heee ince işçiliğe başlıyamıcaz biz bu gidişle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

yanlız yeni açığı çiçekler yapmıyor :alala: testerelerde çiçekler yavaş değil bir haftada altı testere dikti
Yeni açığı çiçekler yapıyor demedim zaten Necmi abi  :) Sadece iyimser tahminlerin tutmayışına örnek vermek istedim.
Dikti ama henüz hiç birisi betonlanmadı 6 sının betonlanıp kalıbının sökülmesi uzun sürecek gibi.

Çevrimiçi murat

yanlız hep örnek heee ince işçiliğe başlıyamıcaz biz bu gidişle  :biggrinking:
örnek yaptırarak ince işçiliği tamamlayacağız bu gidişle  :lol:

Taraftari onemsemek ne demek? Anlayamadim acikcasi. Koltuk rengini, stadin mimarisini taraftara sormak mi? Boyle bir seyi yapmak ahmakliktir. Her isin bir uzmani vardir ve o kisi bu islere karar verir. Ama cin Fikret Ormani yermekse, acik acik yaz, stad uzerinden vurmaya kalkma. Adam geldi ve yillardir hayali kurulan stadi oraya dikti. Oy verecek adamlarin kapasitesi nedir? egitimi nedir? bilgisi, zevki nedir? Birde ev ornegi vermissin ki, tamamen kendinle celisiyorsun. 20 milyon Besiktas taraftari nin evindeki mobilyalar ayni mi? Bu gune kadar Inonu de koltuk renklerini taraftara mi soruyorlardi? Taraftar once ustune duseni yapip stadi doldursun, ustune vasife olmayan seylere karsimasin.
Galiba stadı Fikret Orman kendi cebinden yapıyor pardon hakkını yemişiz. Ben sanmıştımki kulübe maddi destek taraftalardan da geliyor. Yıllık 300 bin formayı da yüzbinlerce maç biletini de meğerse Fikret Orman alıyormuş.

Çevrimdışı Oktay

+1903 @Oktay sicak yerlerden geldin guzel sicak msg lar veriyorsun
@ZEKI hocam ben yokken ortalık baya soğumuş biraz sıcak mesaj takviyesi yapayım dedim :) :)

Çevrimdışı Oktay

Galiba stadı Fikret Orman kendi cebinden yapıyor pardon hakkını yemişiz. Ben sanmıştımki kulübe maddi destek taraftalardan da geliyor. Yıllık 300 bin formayı da yüzbinlerce maç biletini de meğerse Fikret Orman alıyormuş.
@aktar_ismail bu gidişle sen fikret ormanı  bu forumda yersin  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 14:44:36 Oktay ]

Çevrimdışı ALI RIZA

allahtan yarin izinliyim :)
şaşırtmaca da olabilir  :bandit: ekran başına yoğunlaşın 1.90 boyunda 90 kg beyaz tenli kafasında beyaz bareti olan biri görürseniz bilin ki @bjk_mabet

Çevrimdışı TØLGA

şaşırtmaca da olabilir  :bandit: ekran başına yoğunlaşın 1.90 boyunda 90 kg beyaz tenli kafasında beyaz bareti olan biri görürseniz bilin ki @bjk_mabet
yanlış veriyorsun bilgileri olmuyor ama kırmızı baretli olacak o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  28 sn.29 saniye önce
Eski açık şap ...  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

en iyisi alianz arenanın dış kaplama gibi ışıklı koltuk takacan istediğin gibi ister damalı ister çizgili ister siyah ister beyaza dönüştürecen koltukları nasıl fikir çok mu saçmaladım :))
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı bjk_mabet

yanlış veriyorsun bilgileri olmuyor ama kırmızı baretli olacak o  :biggrinking:
kırmizimi itfayecimiyim ben  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

kırmizimi itfayecimiyim ben  :iscrewy:

ala ala öyle dememişmiydin abi sen ya kırmızı baret takıyorum diye ben yanlış hatırlıyorum öylese  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

trollerler abi işte inciciler flen ama şöyle birşey olabilirse daha çok yararımıza olur
kartal yuvasından 40 tllik alışveriş yapanlara bir kod vereceksin anketi yaparken o koduda gireceksin
böylece sadece beşiktaşlılar ankete katılabilir aynı zamanda klübede katkı olur maddi anlamda  :ok:
çok güzel ve geliştirilebilir bir fikir değerli tolga kardeşim. :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

ortadaki kiriş en arkadaki kirişe tutunucak yani öyle olması lazım eski açıktaki gibi alçalırsa çok kötü olur umarım dediğin kapalıdaki şekil gibi olur  :lol:
kapalıdaki gibi olacak rahat ol değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

ala ala öyle dememişmiydin abi sen ya kırmızı baret takıyorum diye ben yanlış hatırlıyorum öylese  :iblush:
kırmızı baret takan işguvenlikci vodafonearenanin twitinde resmi var :)ne iciyon acaba

Çevrimdışı TØLGA

kırmızı baret takan işguvenlikci vodafonearenanin twitinde resmi var :)ne iciyon acaba
bu aralar içmiyom ondan oluyo asıl  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK