Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387798 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Abi wcler böyle mi olacak yoksa bi örnek mi? @Tolga

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  1 dk.1 dakika önce
WC ler için ince işçilik örneği...
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

kırmızı baret bende Fatih verdi  başkana imzalatıp burda bir yarışmayla vereceğiz kırmızı baretleri basından gelenlere veriyorlar bjk_mabete rica ettim başkana imzalatsın diye :D baret için nasıl bir yarışma düzenliyelim tabiki yarışma sonucu ben kazanacağım baret bende kalacak :evillol:
Abi direk kazan kaldırırım. Sen yarışmayı belirle o zaman, ben kuralları belirlerim.  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Haldun

Videoyla ilgili suç başkanda değilki o da bizim gibi taraftar samimi bi ortamda... asla dışarıya servis edileceğini tahmin etmemiştir ki başkanın tarzı ve uslüpu bellidir... onu sosyal medyaya yayanda yav_şaklık bence...
aynen öyle abi  :claps:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan : Beşiktaş & Galatasaray Maçı da Konya'da oynanacak. Zemin müsaade ederse Beşiktaş'ı yine misafir ederiz...
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eagleizm

Yeni açık tablaları neden betonlanmıyor?
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı bjk_mabet

Yeni açık tablaları neden betonlanmıyor?
rampada problem vardı biraz önce giderildi :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 16:06:42 ALI RIZA ]

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu saatten sonra Konu dışı olan 2 li grup vs tartışmalar silinecektir...!

Not: serbestlik yeterli konuşmalar BEŞİKTAŞ taraftarına üyelere hakaret noktasına geldi...!

Çevrimdışı Türkay

örnekmiş öyle yazıyor orda  :evillol:

Daha hoş bir şey olur İnşallah bu çok hoşuma gitmedi benim

@aktar_ismail bu gidişle sen fikret ormanı  bu forumda yersin  :evillol: :evillol:
Kongrede çok şükür Fikret Orman'a oy verdim. Bir daha seçime girerse tekrar da oy veririm. Fakat stadyum inşaatı konusunda çoğulcu değil bencil davrandığını ve taraftarları bu sürecin içerisine dahil etmediğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Eyüp Emir

7 yaşımdan beri inönüye maça giderim. ne zorluklar çektim zaman geçti evlendim Allah bağışlarsa 2 evladım oldu. 2 oğlum kundakda iken dahil o statda büyüdü( Bu arada çocuklarım büyüdü 1'i kongre üyesi hukukda öğrenci diğeri yaşını bekliyor) eşim yine bizimlle hep o statda oldu. Ama eşimi çocuklarımı hiç hijyenik olmayan tuvaletlere götürmek zorun da kaldı. hep yeni stad bekledik. Şimdi stad yapılıyor ve bu stadın mimarı FİKRET ORMAN'dır.  Daha önce kimse bunu faaliyete geçiremedi. O yüzden kim ne derse desin ALLAH ondan razı olsun. Çok dua ediyorum Fikret Başka'a çünkü ben nasip olursa torunlarımıda bu statda büyütücem. 

Çevrimdışı Türkay

7 yaşımdan beri inönüye maça giderim. ne zorluklar çektim zaman geçti evlendim Allah bağışlarsa 2 evladım oldu. 2 oğlum kundakda iken dahil o statda büyüdü( Bu arada çocuklarım büyüdü 1'i kongre üyesi hukukda öğrenci diğeri yaşını bekliyor) eşim yine bizimlle hep o statda oldu. Ama eşimi çocuklarımı hiç hijyenik olmayan tuvaletlere götürmek zorun da kaldı. hep yeni stad bekledik. Şimdi stad yapılıyor ve bu stadın mimarı FİKRET ORMAN'dır.  Daha önce kimse bunu faaliyete geçiremedi. O yüzden kim ne derse desin ALLAH ondan razı olsun. Çok dua ediyorum Fikret Başka'a çünkü ben nasip olursa torunlarımıda bu statda büyütücem.

Ne mutlu sana abi  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

ilk önce yöneticinin yazısını sil.
Abim emrin ricadır benim için   :bandit: temizledim gözden kaçırdıgım olursa belirt silerim  :ok:

Çevrimdışı Eyüp Emir

ve ilk kogrede aday olursa benim oyum Fikret Orman'a oğlum da aynı şekilde iyi varsın başkan sen bize ömürlük bir stad yaptın bende sana vefa borcumu ödeyeceğim kim ne derse desin

Çevrimdışı ALI RIZA

sil diye söylemedim zaten dursun sıkıntı değil bakmadanmı atıyorsun demeye getirdim
silmeden cevap verebilirsin değilmi??
varsa kalsın ne diye durduk yere bakmadan mı atıyorsun davasına getiriyorsun gözden kaçırmışım twitter de girdim gördüm ekledim dikkat edersen yeni inönü resmi 3 tane aynı sayfa da benim ki büyük siznkiler siteye yüklenmiş sizlere aynısı var ne diye yüklüyorsunuz mu demek gerek? ve faceden de siliyorsun beni...!  :alala:@Tolga

Çevrimdışı ilhan mansız

Birine kızdığım için uzun zamandır foruma girmiyordum. Bugün merak edip biraz baktım, çok yazık. burada da manipülasyona başlandığını hissettim maalesef. Beşiktaş klübü Başkanı, yönetimi ve iyiniyetli milyonlarca taraftarı bu zor günlerde bu klübe can-ı gönülden destek verirken maalesef birileri sürekli bir açık verseler de saldırsak diye bekliyor yazık çok yazık ve bunu yaparken de ençok sosyal medyayı kullanıyorlar. Buradan ahmet türker abi karakartalözgü gibi arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Unutulmasın ki bu klübü profosyonel taraftar olan insanlar değil Konya da dahi 40.000 kişiye oynatan amatör ruhlu taraftarlar ayakta tutuyor.   

Çevrimdışı Eyüp Emir

Ne mutlu sana abi  :claps:
Teşekkür ederim Türkay ALLAH sizede mutlu yuvalar nasip etsin ama içi hep BEŞİKTAŞ olsun

Çevrimdışı Oktay

Kongrede çok şükür Fikret Orman'a oy verdim. Bir daha seçime girerse tekrar da oy veririm. Fakat stadyum inşaatı konusunda çoğulcu değil bencil davrandığını ve taraftarları bu sürecin içerisine dahil etmediğini düşünüyorum.
stat konusunda samimiyet ve iyi niyetinden şüphem yok mutlaka başkan stadyum konusunda taraftarında görüşünü dikkate alıcaktır buna inanıyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

BEŞİKTAŞ başkanı fikret ORMAN ile ilgili görüşlerinizi alltaki linkte yazabilirsiniz Stat başlığını lütfen konu dışı olarak kullanmayalım...!

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-yonetim-kurulu/besiktas-jk-baskani-fikret-orman/