Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375152 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

konu dışı : trabzonspor maçı yazım yorumlarınızı eleştirilerinizi mesaj olarak bekliyorum @Necmi ve @Efe  abi sizden de ayrıca bekliyorum ve tabiki @ahmet türker  abi senden de ..    http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/ not : Bana yardımcı olan @Abdullah  kardeşime teşekkürler
:ok: Beğendim :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

konu dışı : trabzonspor maçı yazım yorumlarınızı eleştirilerinizi mesaj olarak bekliyorum @Necmi ve @Efe  abi sizden de ayrıca bekliyorum ve tabiki @ahmet türker  abi senden de ..    http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/ not : Bana yardımcı olan @Abdullah  kardeşime teşekkürler
bravo çok iyi gidiyorsun mehmet kardeşim. :ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Rica ederim eline sağlık çok güzel yazılar yazıyorsun  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi senin bi yorumunu almak istiyorum. Stat maç oynanacak hale gelsin yeter deniyor pek çok arkadaşımız tarafından, bu şekilde stadın açılması mümkün müdür? Kufeki taşı kaplamasının sonra yapılması, çevre ve yol düzenlemesinin sonra yapılması, otoparkın düzenlemesinin sonra yapılması, tarihi kulelerin restorasyonunun sonra yapılması, iç taraftaki bazı ince işçiliklerin sonraya bırakılması v.b
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 16:52:24 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

beton kamyonu geldi sıcak sıcak çıtır çıtır

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Mehmet  ellerine sağlık.Çok güzel yazılar  çıkmaya  başladı.Devam kartalım.Dünkü maçta   Ersan ve Serdar  da muhteşemoynadılar.Sanırım heyecandan atladın.Tottenham maçı  yazını sabırsızlıkla bekliyorum şahsen.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 17:06:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 17:07:11
Mehmet  ellerine sağlık.Çok güzel yazılar  çıkmaya  başladı.Devam kartalım.Dünkü maçta   Ersan ve Serdar  da muhteşemoynadılar.Sanırım heyecandan atladın.Tottenham maçı  yazını sabırsızlıkla bekliyorum şahsen.
Abi çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok çok çok önemli  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 17:08:00
bravo çok iyi gidiyorsun mehmet kardeşim. :ok:  :ok:  :ok:
Abi yol göstermenle bir şeyler yapıcaz inşallah Beşiktaşımız için

Çevrimdışı FARUK

@Geovani abimizin çekmiş olduğu fotolar
kendisine teşekkür ederiz  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 17:16:11

Çevrimdışı ahmet türker

geovani kardeşim ,eline ,ayagına ,emeğine saglık teşekkürler. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin bi yorumunu almak istiyorum. Stat maç oynanacak hale gelsin yeter deniyor pek çok arkadaşımız tarafından, bu şekilde stadın açılması mümkün müdür? Kufeki taşı kaplamasının sonra yapılması, çevre ve yol düzenlemesinin sonra yapılması, otoparkın düzenlemesinin sonra yapılması, tarihi kulelerin restorasyonunun sonra yapılması, iç taraftaki bazı ince işçiliklerin sonraya bırakılması v.b
mümkün zaten öyle olacaktır öbür türlü yetişmez @Serhat Akkaya

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı murat

Eline sağlık ufuk :claps: biraz sis pus çökmüş dikkatimi çeken numaralı testere kirişte hummalı bir çalışma var.testere çok hızlı gidebilir de köşe düşündürüyor.testere gelip dayandığında orası hazır olmayacak gibi.

Çevrimdışı Efe

Eline sağlık ufuk :claps: biraz sis pus çökmüş dikkatimi çeken numaralı testere kirişte hummalı bir çalışma var.testere çok hızlı gidebilir de köşe düşündürüyor.testere gelip dayandığında orası hazır olmayacak gibi.
ay sonuna hazir olur insallah 5 kiris var numaralida bide donus bolumundeki eski acik testereler ocak sonuna dogruda onlar biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

@Geovani hocam ve @FARUK hocam ellerinize sağlık. @MURAT  abi köşe işinde bir hızlanma yaşanması için alttaki trafiğin boşa çıkması lazım o trafik numaralı arkada alınabilirse köşe daha hızlı yükselip en azından ucu ucuna testereler o sıraya geldiğinde yetişebilir.

Çevrimdışı ZEKI

Ufuk harika fotograflar emegine saglik, @FARUK sanada tesekkurler buraya tasidigin icin. @Mehmet yazilarin cok guzel tebrikler.

Çevrimdışı Sedat_BJK

dün konya da anladık ki baz istasyonu altyapısı çok önemli vodafone öncelik buna önem vermeli stad ta kimsenin telefonu çekmedi iletişim sıfırdı kaldıramadı okadar adamı bende dahil olmak üzere çoğu kişinin telefonu çöktü perişan olduk
@Serkan7738  senin telefon daha terminalde çöktü.. Vodafone'un ilk yapacağı iş sana özel bi cihaz kampanyası yapmak olsun  :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tabla atiliyormu acaba fiskiritici duruyor orda uzun suredir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arad cicekler saha icinde isik yakmis calisiyor ne is
Şampiyon Beşiktaş JK