Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Anladigim kadariyla fiskirticiya uzatma takilarak arkadaki perdelere beton yollaniyor suan tablada beton yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 18:14:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ufuk harika fotograflar emegine saglik, @FARUK sanada tesekkurler buraya tasidigin icin. @Mehmet yazilarin cok guzel tebrikler.
çok teşekkür ederim @ZEKI  abi sizlerden bunları duymak çok sevindirici  :sevinc :sevinc , tamamen konu dışı yazmamak için bir de soru sorayım @Efe  abiyi kızdırmayayım , abi bu numaralının arkasından yol ne zaman açılır köşe birleşim yerinin bitmesi için bir an önce almaları gerekiyor

Çevrimdışı ZEKI

@Efe sanki eski acikta yilbasi partisi icin hazirlik calismalair baslamis, olabilir mi ?  :alala: :alala:

Çevrimdışı Geovani

Abilerim kardeşlerim Romalılar  :D rica ederim ne demek stadta aktarımla denk geldik...murat abi sis vardı biraz birazda cihazdan olsa gerek...canlı görünce daha bi sabırsızlanıyorum hep tüyler diken diken
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 18:41:24 Geovani ]
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link.com/besiktas/vodafone-arena/aralik-2014/
Bugune ait İsmail kardesimizin fotograflarini bulabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

@Efe sanki eski acikta yilbasi partisi icin hazirlik calismalair baslamis, olabilir mi ?  :alala: :alala:
yil basina bitirmek icin parti yapabilirler abi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çok teşekkür ederim @ZEKI  abi sizlerden bunları duymak çok sevindirici  :sevinc :sevinc , tamamen konu dışı yazmamak için bir de soru sorayım @Efe  abiyi kızdırmayayım , abi bu numaralının arkasından yol ne zaman açılır köşe birleşim yerinin bitmesi için bir an önce almaları gerekiyor
yola daha var biraz daha bekleyecegiz gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AdemG

Ufuk, ellerine saglik kardesim.. ellerin ayaklarin dert gormesin..

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tabla olacak mi merak ettim dogrusu sanki kaliplama bitmemis gibi gorunuyor ama hava kararmasina ragmende calisiyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Konu Dışı: Kartal Yuvası'nın 2014-15 sezonu ürünlerinin tanıtıldığı defile başladı. Bjk Tv'den takip edebilirsiniz.

Çevrimdışı Abdullah

Başkanımız Fikret Orman: Vodafone Arena'da Kartal Yuvası'nın Mega Store'u olacak.
(Statla ilgili olduğu için buraya yazdım.)

Çevrimdışı Geovani

Ufuk, ellerine saglik kardesim.. ellerin ayaklarin dert gormesin..

Adem abi özlettin kendini seni burda görmek büyük süpriz :Do
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı AdemG

Adem abi özlettin kendini seni burda görmek büyük süpriz :Do

ben hep buralardayim cok ta yaziyorum ancak Necmi beyin onculugunu yaptigi bit grup mesajlarimi siliyor... saglik olsun diyelim.. :D

Çevrimdışı Altuğ

ben hep buralardayim cok ta yaziyorum ancak Necmi beyin onculugunu yaptigi bit grup mesajlarimi siliyor... saglik olsun diyelim.. :D

Abi ha gayret Yavru Kartallıktan çıkıyorsun :)

Konu Dışı ama duyuruyu geçeyim.

Bu gece yarısı 03:00 - 05:00 arası planlı bakım çalışması yapılacaktır tüm üyelerimize ve ziyaretçilerimize duyurulur.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

2 ARALIK 2014 - 8 ARALIK 2014 | 6 GÜNLÜK DEĞİŞİM  forum biraz sessiz kalınca değişiklik olsun dedim..

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

2 malzeme kamyonu geldi 1  fışkırıtıcı eski açıkta ışıkları kapalı bekliyor şuan demir bırakıyor malzeme kamyonları :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 ARALIK 2014 - 8 ARALIK 2014 | 6 GÜNLÜK DEĞİŞİM  forum biraz sessiz kalınca değişiklik olsun dedim..

tarihler yanlış olmuş ama eline sağlık :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Eline saglik... Fakat resimdelerde ki tarihlerin yerlerini karistirmissin hocam...  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ben siz fark edecek misiniz diye sizi test ettim   :evillol: inşaat ile ilgili her şeyi görüyorusunuz maşAllah  :kop: sabahtan beri salak saçma autocad çizimleri ile uğraşıyorum kafam iyi olmuş  :ebebe:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

stad ve yeni açık arka taraf bu açıdan harika görünüyor dış tasarım olarak kusursuz bi tasarımı var vodafone arenanın herkes imrenerek bakacak beleş tepeye çıktığında :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Fikret başkan stad bitince klüp bjk plazadan stada taşınacak demişti. Klüp bjk plazanın kaç katında faaliyet gösteriyor bilmiyorum ama o kadar çalışan personel stadda nereye yerleşecekler bi bilgisi olan var mı? yani şu durumda hiç camı falan olmayan dış dünyayı görmeyen biyer olacak gibi?

Çevrimdışı ALBATROS

Fikret başkan stad bitince klüp bjk plazadan stada taşınacak demişti. Klüp bjk plazanın kaç katında faaliyet gösteriyor bilmiyorum ama o kadar çalışan personel stadda nereye yerleşecekler bi bilgisi olan var mı? yani şu durumda hiç camı falan olmayan dış dünyayı görmeyen biyer olacak gibi?

bjk_mabet yeni açık demişti

Çevrimdışı WarrChief

şu kalitenin onda birini bizim koca suzere taksakta soyle bi zevke erişsek diyorum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ay sonuna Kadar Şu Eski Açık prekastları bitse de Stad bitti havasına girsek biraz , Tabi Çatı kolonlarıda Bir kaç tane daha yerleştirilse o arada :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık