Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375117 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Yeni acıkda son tabla da sadece demirleme işi kalmış efenın dedigi gibi artık emekcilerin cogu bugun yarın itibari ile ototpark tarafında çalımaya başlıcak.. Otopark tarafıda 1 2 aya biter baya hızlar maşallah..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Bu arada ben Ambulans giriş-çıkışlarını hep gözümde büyütürdüm neden bu kadar fazla neden büyük vs diye.Dün mustafa pektemek sakatlanınca ambulans anında stadın içine girdi ve Mustafayı alır almaz çıktı.Son derece önemli bir konuymuş..Eski İnönüde ambulans sahaya girip çıkana kadar dakikalar geçiyordu.Herşeyden önce can gelir..
@Deniz yok kardesim ya. Guti'nin imza toreninde. Fransadan kuzenim gelmisti onu goturmustum. Kapali tribunde normal bi sekilde takiliyorduk burnundan asiri derecede kan geldi. Sagolsun tribunden hemen ambulans diye bagirildi.. 30 saniye surmeden ambulans kapalinin onune geldi.. Sonrasinda yeni acigin oraya goturdu bizi.. Hava degiaikliginden dolayi burun kanamasi olmus doktorlar oyle soylemisti.. Fakat kapaliya gelmesi, kapalidan bizi alip yeni aciga gitmemiz en baba 1 dakika surmustur..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Obitad bi devasa tabla daha olusturmus otoparktada bi tabla olusuyor tribun tablalarin demirlemesi bitti gibi arkadaki otopark tablasiyla beraber bitecek hepsi bu hafta ici son o bolumler artik sutun ve kiris isleri hizla devam edecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

hey gidi günler,numaralının hafriyatı bitsin stad benim için bitmiştir dediğim günler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitad bi devasa tabla daha olusturmus otoparktada bi tabla olusuyor tribun tablalarin demirlemesi bitti gibi arkadaki otopark tablasiyla beraber bitecek hepsi bu hafta ici son o bolumler artik sutun ve kiris isleri hizla devam edecek
bitisinde otopart beni ilgilendirmiyor :) tribün ve çatı bitsin de otopartı yazın yapsalarda olur  :kop: sahaya birde hibritci girdimi o zaman otoparkı 10 yıl sonra yapsalar bana mısın demem  :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Geçmişe Slm olsun...!

bu fotoyu görünce keşke kuleler stadın içinden de görünseymiş dedim,geçmişimizden yadigar nede olsa yahu :)

Fakat öyle olurlarsa basamak sayısı az olmaz mı acaba ben mi yanlış düşünüyorum :)
 Herhalde bir tanesi yapıldıktan sonra göreceğiz. :)
Ayrıca 7 kirişe 6 prekast geliyor ortadaki 4 prekast 1 sıra daha yüksek olacak diye biliyorum :)

Çevrimiçi Necmi

12.kirişten itibaren ise şayet toplam 7 testere bağlanır orta kısımda.
evet ortadaki 7 testere kiriş için ayrı taşıyıcı kolonlar var çatı kolonlarına bağlanmayacak resimlerde görürsünüz çatıyı taşıyan kolonların önünde başka kolonlar var sağda solda 11 er testere kirişide çatı kolonlarına bağlanıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet.yeni açıkta kapalı daki gibi arkaya bağlanma olayı yokmuş
Evet @MURAT abi , Maket resimlerinde de görünüyor , O 7 kiriş Arkadaki sütunlara bağlanmıyor , ortadaki kolonlara bağlanıyor , Tıpkı Eski açıkta olduğu gibi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

hey gidi günler,numaralının hafriyatı bitsin stad benim için bitmiştir dediğim günler.
Bayılacak gibi oluyorum bu eski fotoları görünce  :D

Bayılacak gibi oluyorum bu eski fotoları görünce  :D
Numaralıdaki eski sütun kalıntılarına takmıştım kafayı :D :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

Numaralıdaki eski sütun kalıntılarına takmıştım kafayı :D :D

birde orada kayay denk gelmişlerdi

kazan cihazlar kayaya uygun değildi

@Necmi abi yardırıyordu hep  :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türken

dur adaş hatırlatma kabus gibi . sanki tekrar o anı yaşayacakmışım gibi geilyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

NUMARALI UST KİRİŞLER COK HIZLI İLERLİYOR MAŞALLAH.

Çevrimdışı jepaq

aviva stadyumu da arkasında yer alan evler nedeniyle kale arkası alçak yapılmak zorunda kalınmış. ama 50 bin kapasiteye ulaşmışlar. böyle bir şey düşünülmüştür kesin ama bizim stadın yan taraflarında trafik aktığı için bundan daha fazla genişleyemezdi heralde. belki de yapılabilirdi bilemiyorum.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz yok kardesim ya. Guti'nin imza toreninde. Fransadan kuzenim gelmisti onu goturmustum. Kapali tribunde normal bi sekilde takiliyorduk burnundan asiri derecede kan geldi. Sagolsun tribunden hemen ambulans diye bagirildi.. 30 saniye surmeden ambulans kapalinin onune geldi.. Sonrasinda yeni acigin oraya goturdu bizi.. Hava degiaikliginden dolayi burun kanamasi olmus doktorlar oyle soylemisti.. Fakat kapaliya gelmesi, kapalidan bizi alip yeni aciga gitmemiz en baba 1 dakika surmustur..
Abi ambulans geliyor ama staddan cikamiyordu.ben kac kez sahit oldum.yok itfaiye cekiliyordu yok tabelalari falan cekiyorlardi anca oyle cikiyordu :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

dün konya da anladık ki baz istasyonu altyapısı çok önemli vodafone öncelik buna önem vermeli stad ta kimsenin telefonu çekmedi iletişim sıfırdı kaldıramadı okadar adamı bende dahil olmak üzere çoğu kişinin telefonu çöktü perişan olduk

Çevrimdışı ErmanS

üst kat testere kirişlerde son 44

kendi kendime bi hesap yaptım ama. bi eksigim ya da mantıgımda bir hata varsa soyleyin lutfen.

şimdi ust kat testere kirişlerin yarısı bitmiş. 2/4. alt kat neredeyse tamamen bitti 4/4. yani kaba inşaatın 3/4 u 12 ayda bitmiş. Bu hızla devam edilirse kaba inşaat 16 ayda bitmiş oluyor( nisan ortası ). geri kalan çalışmalar 3 4 ay sürerse ağustosta stadımıza kavuşuyoruz.

bu sene içinde hava durumu yuzunden ne kadar aksama yaşadık tam hatırlayamıyorum ama oran çok farklı olmayacaktır diye duşunuyorum. çatı konusunda da hava durumunun daha buyuk bir önemi var sanıyorum ama o da bahara denk gelecek gibi görünüyor. bu hesapla yeni sezonda ilk maçımızı kendi stadımızda oynayabileceğiz gibi görünüyor umarım bu şekilde olur

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada  gençler  BJK  yandex'i  arama  motoru  yapın.Vodafone  arena'da  oturuyormuş hissiyle  istediğiniz  şeyi  arayın.HAberiniz  vardır  çoğunuzun ama  yazayım  dedim.

Çevrimdışı asi_kartal

hocam membran çatılarda inönü gibi desibel rekorları ve kükreme olmaz ama tt arena gibi uğultu olmasını engelleyen akustik fiberglass membranlar mevcut.

Aynen ahmet abi bizde fiberglass membranlar var deniliyor ama halen net değil bu bilgiler galiba. Dün konya stadında ki akustiği hiç beğenmedim inönüde ki kükreme olmasa bile ona yakın bir ses için umarım yetkili arkadaşlar özel çalışmalar yapıyordur. Önceliği inş taraftar sesi için verirler ama sanki daha çok konserler için özel çalışma oluyor malesef :( Bu konuya çok önem veriyorum baskı sadece dik tribün ve kalablıkla olmuyor malesef sesde çok etken bu konuda..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

birde orada kayay denk gelmişlerdi

kazan cihazlar kayaya uygun değildi

@Necmi abi yardırıyordu hep  :naughty: :naughty:
:D hak etmedilermi? kaç ayımıza mâl oldular :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 16:07:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
konu dışı : trabzonspor maçı yazım yorumlarınızı eleştirilerinizi mesaj olarak bekliyorum @Necmi ve @Efe  abi sizden de ayrıca bekliyorum ve tabiki @ahmet türker  abi senden de ..    http://gelirmehmet19911903.blogspot.com.tr/ not : Bana yardımcı olan @Abdullah  kardeşime teşekkürler

Çevrimdışı TØLGA

dün konya da anladık ki baz istasyonu altyapısı çok önemli vodafone öncelik buna önem vermeli stad ta kimsenin telefonu çekmedi iletişim sıfırdı kaldıramadı okadar adamı bende dahil olmak üzere çoğu kişinin telefonu çöktü perişan olduk
kameralar bile yayın yapamadı maçtan önce telefonlar normal  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK