Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373135 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

ben hep buralardayim cok ta yaziyorum ancak Necmi beyin onculugunu yaptigi bit grup mesajlarimi siliyor... saglik olsun diyelim.. :D
:alala:

Çevrimdışı A_Aydin

Daha önce konuşulmuştur mutlaka bu günlerde forumu pek takip edemedim.Resimde gösterdiğim kolonların altı boş daha doğrusu  devamı yok.Bu problem değil mi?

Çevrimdışı Efe

Daha önce konuşulmuştur mutlaka bu günlerde forumu pek takip edemedim.Resimde gösterdiğim kolonların altı boş daha doğrusu  devamı yok.Bu problem değil mi?

hayır ona göre bi dizayn var stadta aralarda kalan sütunlar temelden gelen sütunlara tutturuldular alt kolonlar o kadar sağlamki o sütunlar kuş gibi gelir bu yapıya  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Başta @Sezgin Cengiz olmak üzere,@If Else,@Ekrem,@bjk_mabet ve bizi bilgilerdiren herkese sonsuz teşekkürler.

Eyvallah Ahmet abi. Gayemiz Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlıyı sevmek olunca paylaşım kaçınılmaz oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah Ahmet abi. Gayemiz Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlıyı sevmek olunca paylaşım kaçınılmaz oluyor.
@Sezgin Cengiz iyi geceler görünmüyorsun geçen bir görünmüşsün güzelde paylaşım yapmışsın

Çevrimdışı Efe

yeni açığa fışkırıtıcı ve mikser geldi bakalım nereye beton atılacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Fikret başkan stad bitince klüp bjk plazadan stada taşınacak demişti. Klüp bjk plazanın kaç katında faaliyet gösteriyor bilmiyorum ama o kadar çalışan personel stadda nereye yerleşecekler bi bilgisi olan var mı? yani şu durumda hiç camı falan olmayan dış dünyayı görmeyen biyer olacak gibi?
BJK Plaza iki blok. Biri inşaatı yapan firmaya verilerek bir kulüp binasına sahip olmuşuz. Seba Başkan ve Rahmi Koç beyin sayesinde. Yani stada geçecek kısım bir blokta olan kısım. Statta bu kadar yer var mı demişsin ama fazlası var. Yeni açık dikine yapılsa bir plazadan daha fazladır. Şöyle düşünebilirsin "küçük" denen numaralıda; Soyunma odaları, hakem odaları, basın tribünü, basın merkezi, BJK TV, canlı yayın odası, localar, dolaşım alanları, VIP Lounge (sadece benim aklımda kalanlar bunlar) var. Yeni açığı sen hayal et artık. Bilmiyorum gelip görebildin mi stadı, inanılmaz büyük bir inşaat yapılıyor. Fotoğraflar büyüklük açısından yanıltıyor. Epey uzaktan çekilebiliyor çünkü.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz iyi geceler görünmüyorsun geçen bir görünmüşsün güzelde paylaşım yapmışsın

@Necmi abi iyi geceler sana da. iş güç işte devam. Evet aslında 30 Kasım akşamı bitirmiştim metrajı ama paylaşmak 6 Aralık'a nasip oldu. :) Yarın akşam son 9 günlük çalışmayı da paylaşacağım. İstanbul'dayken sizlerle görüşemedim farklı farklı şeyler çıktı. Ayrıca, teşekkür ederim. :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

hayır ona göre bi dizayn var stadta aralarda kalan sütunlar temelden gelen sütunlara tutturuldular alt kolonlar o kadar sağlamki o sütunlar kuş gibi gelir bu yapıya  :eyes
@Efe
Çatı kolonları temel kolonlara takılacak ama değil mi? Yoksa bu kolonların her birine mi takılacak?

Çevrimdışı Efe

@Efe
Çatı kolonları temel kolonlara takılacak ama değil mi? Yoksa bu kolonların her birine mi takılacak?

biraz düşündüm eski bilgileri fotoları inceledim yanlış bilgi vermemek için temelden gelecek sütunlara takılacak bi kaç kere mesaj değiştirdim bi anda aklıma gelmedi ne oluyor dedim :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Temelden çatıya kadar çıkan dilatasyondakiler de dahil 86 adet kolon var. Süs kolonu denilen altı boşta olan kolonlara çatının çelik kolonları bağlanmayacak.

Çevrimdışı Efe

Temelden çatıya kadar çıkan dilatasyondakiler de dahil 86 adet kolon var. Süs kolonu denilen altı boşta olan kolonlara çatının çelik kolonları bağlanmayacak.

@Sezgin Cengiz şimdi saydım çatı sütunları  ile uzanan çelik halatlar 82 adet çıkıyor foto ve makette saatçinin renderinde de 82 bi karışıklık var :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Abi peki bir şey soracağım. Şimdi blokların birleştiği noktalarda iki ayrı bloğun kolonları bitişiyor o noktalarda iki tane çatı kolonu bağlamak çirkin duracağı ve saçma olacağı için birine bağlamak gerekiyor. Hangi bloğun kolonuna bağlanır? Veya ortalanabilir mi oralarda?

Çevrimdışı Abdullah

@Sezgin Cengiz şimdi saydım çatı sütunları  ile uzanan çelik halatlar 82 adet çıkıyor foto ve makette saatçinin renderinde de 82 bi karışıklık var :alala:
abi çünkü 4 bloğun birleştiği noktada 4 fazla kolon var  :ok:

Çevrimdışı FARUK

toplam 86 ama 4 tane yanyana duran çift sütun var blokların birleşim yerinde
4 tane fazladan olan çıkınca 82 oluyor

Çevrimdışı Efe

abi çünkü 4 bloğun birleştiği noktada 4 fazla kolon var  :ok:

evt doğru şimdi oldu 82 adet adet takacaklar o zaman çelik çatı kolonu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

toplam 86 ama 4 tane yanyana duran çift sütun var blokların birleşim yerinde
4 tane fazladan olan çıkınca 82 oluyor

Eh bu da bir zahmet anlaşılsın. :ok:

Çevrimdışı Efe

şu çatı projesi gelsede bi incelesek artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

çatı hikaye resmen içeride durumlar nasıl acaba localar da dizayn da vs _?

Çevrimdışı Efe

çatı hikaye resmen içeride durumlar nasıl acaba localar da dizayn da vs _?

çatı bu inşaatın en teknolojik kısmı en ufak bir hata felaketle sonuçlanır içerisi bi şekilde yapılır ama çatıyı olması gereken gibi yapmazsan çok büyük bedel ödersin @ALI RIZA  :) biraz derin oldu ama neyse  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta arka taraflara bi yerlere beton atılıyor şuan yük sek ihtimal perdelere atılıyor :)

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Blokların birleştiği noktalarda iki ayrı bloğun kolonları bitişiyor o noktalarda iki tane çatı kolonu bağlamak çirkin duracağı ve saçma olacağı için birine bağlamak gerekiyor. Hangi bloğun kolonuna bağlanır? Veya ortalanabilir mi oralarda?
@Sezgin Cengiz abi  :us:

Çevrimdışı Deniz

Çatı ve tribün arasındaki boşluk cam ile kapatılacak mı ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Kafalar karışmasın arkadaşlar elbette dilatasyonlarda tek çatı kolonu olacaktır bu projede. Normalde dilatasyon temelden çatıya kadar ayrılır ama stat projesi bu biraz da görsellik ön planda olduğundan eşit mesafede yükü aktarmak zor birşey değil. Dolayısıyla 82 adet çatı kolonu yerleştirilmesi gerekir.