Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Çatı ve tribün arasındaki boşluk cam ile kapatılacak mı ?
Korumalık tarzı kısa bir şey olur sadece herhalde

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy un hepinize selamı var  :)
Twitterda maşallah 3 kollu ama bizim siteye gelince kolu kırık  :alala: :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Korumalık tarzı kısa bir şey olur sadece herhalde
Ses çok dağılır ve rüzgar olur öyle olursa muhtemelen..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Blokların birleştiği noktalarda iki ayrı bloğun kolonları bitişiyor o noktalarda iki tane çatı kolonu bağlamak çirkin duracağı ve saçma olacağı için birine bağlamak gerekiyor. Hangi bloğun kolonuna bağlanır? Veya ortalanabilir mi oralarda?
@Sezgin Cengiz abi  :us:

Abdullah kardeşim eğer Kapalı tribünün ilk kolonuna bakarsan orada ankraj var. Bu şu anlama geliyor. Ortalamanaz. Dilatasyonda ortalama yapamazsın. Cinayete sebebiyet olur. Çatının statik projesine göre iki kolondan birine bağlanır.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 01:16:06 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Abdullah

Tokide de öyle korumalık var sadece tamamen kapatmazlar sanmıyorum

Çevrimdışı Abdullah

Twitterda maşallah 3 kollu ama bizim siteye gelince kolu kırık  :alala: :alala:
Konu dışı yapmayalım muhabbet cafeye gel  :)

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah kardeşim eğer Kapalı tribünün ilk kolonuna bakarsan orada ankraj var. :ok:
Abi öyleyse açıklara ankraj koymayacaklar 

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah kardeşim eğer Kapalı tribünün ilk kolonuna bakarsan orada ankraj var. Bu şu anlama geliyor. Ortalamanaz. Dilatasyonda ortalama yapamazsın. Cinayete sebebiyet olur. Çatının statik projesine göre iki kolondan birine bağlanır.
Peki orada iki çatı kolonu arasında az da olsa bir mesafe farkı olacak bu bir sıkıntı yaratmaz herhalde  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Tokide de öyle korumalık var sadece tamamen kapatmazlar sanmıyorum
Lütfen stadımızı toki malı ürünerle kıyaslamayalım  :naughty:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Peki orada iki çatı kolonu arasında az da olsa bir mesafe farkı olacak bu bir sıkıntı yaratmaz herhalde  :alala:

En fazla 95cm. Bu aşılamaz birşey değil.

Çevrimdışı Abdullah

Lütfen stadımızı toki malı ürünerle kıyaslamayalım  :naughty:
Toki malı olması beni bu konuda ilgilendirmiyor bu tip çatılarda o aralığın kapatıldığını görmedim varsa bunun bir örneği bilmiyorum. Ama bence kapatılması bir sorun yaratmaz :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

En fazla 95cm. Bu aşılamaz birşey değil.
Anladım abi teşekkür ederim cevapladığın için  :)

Çevrimdışı Deniz

Toki malı olması beni bu konuda ilgilendirmiyor bu tip çatılarda o aralığın kapatıldığını görmedim varsa bunun bir örneği bilmiyorum. Ama bence kapatılması bir sorun yaratmaz :tabe:
Estadio nacionalin projesinde camla kapatıyorlardı ama reelde yapıldı mı bilmiyorum

Çevrimdışı Efe

inönüde dağılıyormuydu heryeri açık neredeyse :D stadın estetiği açısından kolonların arasına bişey konmamalı  çatıda sadece korkuluk yapılıp bırakılacak bence bide alttan şık vurdurdukmu çatı kolonlarına tamamdır bu iş :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Estadio nacionalin projesinde camla kapatıyorlardı ama reelde yapıldı mı bilmiyorum
Baktım da bulamadım bir şey

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

inönüde dağılıyormuydu heryeri açık neredeyse :D stadın estetiği açısından kolonların arasına bişey konmamalı  çatıda sadece korkuluk yapılıp bırakılacak bence bide alttan şık vurdurdukmu çatı kolonlarına tamamdır bu iş :icool:
Abi membran çatıyı pek kestiremiyorum  :)

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmetx

günaydın,bol tablalı,testere kirişli,betonlu,kolonlu gün olsun.@SDemirsoy a ne oldu hasta mı?Dün internette bir haberde adı geçen kişiyi Samet zannettim baktım isim farklıymış Allahdan. :lol:

http://www.aktifhaber.com/yildizdan-25lik-danisman-savunmasi-1075732h.htm
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 09:38:39 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

günaydın,bol tablalı,testere kirişli,betonlu,kolonlu gün olsun.@SDemirsoy a ne oldu hasta mı?
Sağ el bileğini kırmış abi. Bir süre giremeyecek sanırım foruma ama eli biraz iyi olunca girer.

Çevrimdışı ahmetx

Sağ el bileğini kırmış abi. Bir süre giremeyecek sanırım foruma ama eli biraz iyi olunca girer.
halı sahada mı kırmış?Allah şifa versin. :bawling:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 09:39:00 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Günaydın hayırlı günler,ilgiyle izliyorum arenayı tez zamanda biter inşallah.