Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6380236 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ben 300 000 barajını geçtiğimizi düşünüyorum maç günleri çarşıda kimi görsem mutlaka yeni sezon formaları var üstünde. Hele siyah acayip tuttu   :halay:
formalarla ilgili bi aciklama gelmedi  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 13:17:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
BİLGİ | 2014-2015 sezonu ilk 3 ayında Kartal Yuvası 6.5m lira net GELİR elde etti. Fenerium 4m net KAR yaparken, GS Store 6.7m ZARAR etti.

Taraftarımız kulübüne sahip çıkıyor :claps:

Bizim gelir doğrudur da diğerleri biraz sallamasyon gibi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim gelir doğrudur da diğerleri biraz sallamasyon gibi :)
Gs ninki %90 doğrudur abi :halay: 2014 başından beri Sürekli ZARAR ediyor Gs Store :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 13:27:47 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Türkay

Orda bir mekan yazı asmıştı,maç izlemeye gelen taraftarlarımızın yeni formalarla  gelmesi rica olunur yazıyordu  :D .Bu sezon 6 tane forma aldım.

Seneye yeni stadın da gazıyla 400.000 i geçeriz diye düşünüyorum.Yeter ki kartalyuvalarında ürün bulunsun.Gururlanı çıkarttılar 3 hafta kimse gururlan bulamadı taraftarın gazı gitti.Böyle taktik hataları yapılmasın.Ürünü çıkarırken 100.000 stok çeksinler anında biter bu tarz ürünler :bandit:

Çubuklu geliyormuş bi daha ki sene cemil kent söylemişti Vodafone Arena yla kartal yuvalarının patlayacağını düşünüyorum ben  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı fani madida

BİLGİ | 2014-2015 sezonu ilk 3 ayında Kartal Yuvası 6.5m lira net GELİR elde etti. Fenerium 4m net KAR yaparken, GS Store 6.7m ZARAR etti.

6,5 m. gelirin ne kadarı kar acaba o önemli. fener'in sadece karı 4 m. bizim kar ne kadar mühim olan o. gs'yi salla zaten beter olsunlar  :akuma:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 13:29:58 fani madida ]
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Türkay

formalarla ilgili bi aciklama gelmedi  :bandit:

Niye açıklamazlar ki içime kurt düşüyo beklenenin altında falan mı kaldı acaba  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Yönetim biraz daha düşünsün isterse tarftara laf saymakla ne kadar laf sayarsa kartal yuvalarında alım fazla oluyor :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Niye açıklamazlar ki içime kurt düşüyo beklenenin altında falan mı kaldı acaba  :alala:
aslında nasıl öğrenilir sistem yapmak lazım D.bakır da 400  forma yakın satış olmuş diğer kartal yuvalarında yuvarlak bilgi alırsak anadoluda tahmini sahış yakalayabilirisz...
300 bin geçmişizdir

Çevrimdışı cisse557

6,5 m. gelirin ne kadarı kar acaba o önemli. fener'in sadece karı 4 m. bizim kar ne kadar mühim olan o. gs'yi salla zaten beter olsunlar  :akuma:
Net gelir 6.5 demiş zaten. Yani toplam hasılattan toplam maliyetin düşülmüş hali.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 13:41:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yönetim biraz daha düşünsün isterse tarftara laf saymakla ne kadar laf sayarsa kartal yuvalarında alım fazla oluyor :money:

Le Para Psychology  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eagleizm

Cemil kent bir ara twitterdan 300 bin+ yazdi yanlis hatirlamoyorsam soran birisine..ama bu sayi adidas +kartal yuvasi mi sadece kartal yuvasimi bilmiyorum..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Deniz

Ben 2 Tane Buldum aldım Gururlan dan :halay: 1 Tanede Beyaz Forma aldım , Ama Aylardır , M beden Siyah Forma bulamıyorum :akuma: @Deniz
Artik bulunuyor forma ama millrtin gazi gecti :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Net gelir 6.5 demiş zaten. Yani toplam hasılattan toplam maliyetin düşülmüş hali.
bu eski bir haber, zaten dikkat edilirse bizim satışların daha iyi olduğunu yazmaya cesaret edemedikleri için kafa karıştıracak şekilde yazmışlar. Bizim sadece forma satışımız renklere göre açıklanmıştı Eylül başında 108 bin. Buların yarıdan fazlası siyah formaydı yanlış hatırlamıyorsam. Geçen zamanda takım iyi gittiği için ve güzel reklam kampanyaları yapıldığından 250 bini bulmuş olmalıyız. Diğer iki takım zaten rakam açıklayamıyorlar. Kartal yuvalarının bu yılki cirosu -spor klüpleri için 1 haziran,31 mayıs- yarışın içinde kalırsak büyük ihtimal 40 milyonu bulacaktır. 

Çevrimdışı Deniz

En az 3 milyon kar vardir.fenere bu sezon yaklastik seneye de geçecez :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Seneye güzel formalar ciksin 400.000 i geceriz iddia ediyorum..

Çevrimdışı ilhan mansız

Seneye güzel formalar ciksin 400.000 i geceriz iddia ediyorum..
bu yıl hem fenerin hem cinconun üzerindeyiz. rakamları çıklayamıyorlar. fener seyircisi başkana çok kızgın. kesinlikle daha fazla sattık. Yeter ki şampiyonluğa gidelim 400 bini bu yıl çok rahat geçeriz

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı eagleizm

Duzeltiyorum 21 aralikta cemil kent 200 bin + seklinde twit atmis..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı beşiktaşk

BENİM AKLIMA TAKILAN BU STADIN KOSELERDE KI CIKIŞLARI NASIL KAMUFLAJ EDILECEK YOKSA OYLE KALACAK MI YANILMIYORSAM BAZI STADLAR BRANDA CEKIYORLAR INŞALLAH BİZDEDE BUNA BENZER BİR UYGULAMA YAPILIR :)

Çevrimdışı beşiktaşk

alt kat localarında üst kat locası gbi onünde koltuk olmayacak değil mi ?

Çevrimdışı toedeyou

Benim anlamadigim paletli donup dolasip koseye geliyor ne yapiyorki orada?

Çevrimdışı beşiktaşk

ve aklıma gelmişken söyleyeyim bizim stada belli yükseklikten fazla izin vermediler yok tarihi yapıyı bozuyor falan kem küm ettiler stadın arkasında ki at kafası tarihi doku bozmuyor mu? yoksa benim tarihi doku anlayışım mı farklı  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı toedeyou

numaralida 12. testete iskele kalibi kuruluyor kaldi iki islkele