Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378644 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çalışmalar suruyor eski acik testere tabla eski acik sutun ve numarali sutun calismalari tam gaz yeni aciktada sutun ve testere isleri suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ay sonu numarali biter eski acikta 3 - 4 adet testere kalir yine yeni aciktada 3-4 adet testere kalir gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Ay sonu numarali biter eski acikta 3 - 4 adet testere kalir yine yeni aciktada 3-4 adet testere kalir gibi gorunuyor

Bu çalışma hızıyla gelecek sezonun ikinci yarısına yetişecek gibi malesef.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu çalışma hızıyla gelecek sezonun ikinci yarısına yetişecek gibi malesef.

Eger hız son 3 günde ki gbi olursa haziranda hazır olur.

gelecek sezon 2. yarı tahmininin dayanagının öğrenebilirmiyiz.

Çevrimdışı Karabay

wow a üyeliği devam eden var mı? timsah arenanın koltuklar takılmaya başlanmış.. resim atabilirse buraya sevinirim.. koltuklar nasıl merak ettim

Eger hız son 3 günde ki gbi olursa haziranda hazır olur.

gelecek sezon 2. yarı tahmininin dayanagının öğrenebilirmiyiz.
Zaman zaman hızlansada inşaat genel olarak yavaş gitmekte, sadece bir tahmin.İnşallah yanılırım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zaman zaman hızlansada inşaat genel olarak yavaş gitmekte, sadece bir tahmin.İnşallah yanılırım.
İnş Yanılacaksın @İlhan SÜVARİOĞLU abi
Burada bazı mühendisler ve Stadın bizzat içinde olan kişilerden aldığımız bilgilere göre Stad Ağustosa Hazır olacak :super: Tabiki ıfak tefek eksiklikler olacaktır , onlar Stad açıldıktan sonrada devam edebilir , Önemli olan Stadı Ağustosta Maç oynanır hale getirmek , Ve %95 Hazır hale gelecektir Ağustosa....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Doğukan E.

Bursa stadının çatısıyla tribün arası kaç metre bilen var mı sanki çok fazlaymış gibi geldi bizimkine göre..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gecen sezon konya stat ınsaatı yanılmıyorsam bizimkinden daha iyi bi düzeyde değildi sezon basına yetiştirildi ayrıca konyanın ne acelesi vardı nede bir hedef i bizim gibi 2 senedir stat sorunu yasayan bir kulubun sezon basına ne yapıp ne edip o statta olması gerekiyor aksi bence düşünülemez diye düşünüyorum ben.

Alıntı yapılan: Yunus Emre Dökmeci link=topic=1004.msg146 087#msg146087 date=1421575224
İnş Yanılacaksın @İlhan SÜVARİOĞLU abi
Burada bazı mühendisler ve Stadın bizzat içinde olan kişilerden aldığımız bilgilere göre Stad Ağustosa Hazır olacak :super: Tabiki ıfak tefek eksiklikler olacaktır , onlar Stad açıldıktan sonrada devam edebilir , Önemli olan Stadı Ağustosta Maç oynanır hale getirmek , Ve %95 Hazır hale gelecektir Ağustosa....
[/quote
İnşallah dedim zaten, biran önce açılmasını çok isterim tüm Beşiktaşlılar gibi. @Yunus Emre Dökmeci ok:

Çevrimdışı cagdas44

Bursa stadının çatısıyla tribün arası kaç metre bilen var mı sanki çok fazlaymış gibi geldi bizimkine göre..

Metre olarak bilmiyorum ama çatı sistemleri bire bir bizle aynı değil. tribün üstünde çelik kirişlerle yükseltme yapıp sonra germe yaptılar şuan açık kalan kısımları yeşil mebran ile kapatacaklar

Gecen sezon konya stat ınsaatı yanılmıyorsam bizimkinden daha iyi bi düzeyde değildi sezon basına yetiştirildi ayrıca konyanın ne acelesi vardı nede bir hedef i bizim gibi 2 senedir stat sorunu yasayan bir kulubun sezon basına ne yapıp ne edip o statta olması gerekiyor aksi bence düşünülemez diye düşünüyorum ben.
Konya Arenayla bizim stadı kıyaslamayalım konum itibarıyla konya arena boş ve düz arazi bizimkinin şartları zor bu yüzden demiştim.

Stad inşaatına tam Anlamıyla Geçen sene Aralık Ayında başladık , Yani tam 13 Ay oldu !13 Ayda bu noktaya geldik , Üstelik Hafriyat ve Fore Kazık :akuma: Olduğu halde 13 Ayda Muhteşem bir iş çıkarıldı :ok: Ağustos Ayına yaklaşık 8 Ay gibi bir sure var , 13 Ayda Kaba inşaası bitme noktasına gelen bir stadın , 8 Ayda bitmemesi için herhangi bir sebeb yok , Maddi sıkıntıda yok şuan için , Karamsar olmayın iyi düşünün, Bu Stad Ağustosa yetişecek başka yolu yok , 1 Maç daha dışarıda oynamaya tahammulumuz yok....

Çevrimdışı Deniz

Ben de yeni sezona yetistirilmesini zor goruyorum ama en gec 29 ekim Cumhuriyet bayraminda acariz diye dusunuyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Stad inşaatına tam Anlamıyla Geçen sene Aralık Ayında başladık , Yani tam 13 Ay oldu .13 Ayda bu noktaya geldik , Üstelik Hafriyat ve Fore Kazık :akuma: Olduğu halde 13 Ayda Muhteşem bir iş çıkarıldı :ok: Ağustos Ayına yaklaşık 8 Ay gibi bir sure var , 13 Ayda Kaba inşaası bitme noktasına gelen bir stadın , 8 Ayda bitmemesi için herhangi bir sebeb yok , Maddi sıkıntıda yok şuan için , Karamsar olmayın iyi düşünün, Bu Stad Ağustosa yetişecek başka yolu yok , 1 Maç daha dışarıda oynamaya tahammulumuz yok....

Kaba inşaat En kolayıdır,İnce işçilik daha uzun sürer çünkü bir tane deilki çok kalem var, ha tahammülümüz yok demek sadece duygusal bakmak olur hepimiz istiyoruz biran önce bitmesini.

Çevrimdışı riza calli

Bursa futbolcu cikis tuneli.keske bizdede bole olsayd

Çevrimdışı murat

Kaba inşaat En kolayıdır,İnce işçilik daha uzun sürer çünkü bir tane deilki çok kalem var, ha tahammülümüz yok demek sadece duygusal bakmak olur hepimiz istiyoruz biran önce bitmesini.
ince işçilik bazı kalemler sırayla bazıları aynı anda yapılabilmekte.iyi bir organizasyon ile yetiştirilir.önemli olan çatının biran önce havaya kaldırılıp çimin serilmesi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursa futbolcu cikis tuneli.keske bizdede bole olsayd
sanırım 2 basamak var bizimkinde. Çıkarken kapalıyla yüz yüze gelecekler.

ysariusta

• Ziyaretçi

ince işçilik bazı kalemler sırayla bazıları aynı anda yapılabilmekte.iyi bir organizasyon ile yetiştirilir.önemli olan çatının biran önce havaya kaldırılıp çimin serilmesi.
incesi problem değil. çatı bitsin yeter.
gerçi İlhan da haklı düşününce çok iş var. Ancak birbirini bekleyecek çok iş yok. Birde havaydı suydu öyle şeyler etkilemez. girer işçi çalışır gider akşam evine. Tabi gece çalışmak içinde engel olmayacak. 3 vardiya olmasa da 2 vardiya olabilir. Buda 7 buçuk değil 25 ay var demektir.  :ok:

Stadın olmayışından dolayı iki derbi kaybettik biran önce bitmeli, yönetimde farkındadır zaten.

Çevrimdışı murat

kaba inşaat süresi ile ince işçilik süresi birbirine yakın sürede biter.bizim kaba 13 ay sürmüş ince işçilikte 13 ay sürebilir diye düşünebiliriz.tabi kaba inşaat heryeri aynı zamanda başlamadığı için geç tamamlanıyor.her yeri aynı zamanda başlayabilseydik otopark hariç 9 ayda kaba biterdi.ince işçilikte 9 ayda biter.ağustosa kaba ve ince işçilik yetişir beni düşündüren çatı ve çim işi.ince işçilik haziran ayından beri devam ediyor ağustosa 13 ay yapar yine.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 12:33:36 MURAT ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Konya Arenayla bizim stadı kıyaslamayalım konum itibarıyla konya arena boş ve düz arazi bizimkinin şartları zor bu yüzden demiştim.

zorlukların cogu kaba ınsaat hafriyat zamanında yasadık şimdi okadar olacagını sanmıyorum ,