Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378501 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:40:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
havaya taş atsan illa mehmetin kafasına değer :)  :evillol: :evillol: :evillol:

:D :D :D ayrıca @ZEKI abi ağzımdan aldı @Efe abi Almanların 7-0'lık skoru bulsalar da oyun disiplininden kopmamaları gibi stad muhabbetinin dışına bu başlıkta çıktığını hiç görmedim valla  :claps:

Çevrimdışı Efe

sütun olabilir mi ya da arkadaki perdeler ?? tabla yok çünkü  :iscrewy: :alala:
olabilir bende cozemedim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

küçükyalıda balıkçı nerde var :D sen aklımdasın unutmadım daha o kadar ihtiyarlamadım ama şu sıralar herkesin işler yoğun hafiflemesini bekliyorum @yoksul
Abi benim işim çok hafif haberin olsun  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

:D :D :D ayrıca @ZEKI abi ağzımdan aldı @Efe abi Almanların 7-0'lık skoru bulsalar da oyun disiplininden kopmamaları gibi stad muhabbetinin dışına bu başlıkta çıktığını hiç görmedim valla  :claps:
Konu disi muhabet olmasin diye cevap bile vermiyor @Mehmet
valla attigi her mesaj konu ile alakali..o kadarda mention atiyoruz bakar cevap yazar diye ama banamisin demiyor @Efe  :-* kızmasin  bize  :kop:
Herkese iyi geceler  :uyucam: :uyucam:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

@Efe senin kadar ciddi birini gormedim, muhabet disi hic yapmiyorsun..Ne olur soyle sen Bursada Bursalilarin arasinda nasil Besiktask li oldun ? :photo: :photo:
Benim olmama gib bir ihtimalim yoktu, dedem dayim babam hepsi Besiktasli Dedemin Kongre uye sicil nosu 3 rakamli lardaydi babamin 1900 lulerde bende 5700 lere denk geldim. İkiside divan üyesiydi simdi bende oldum bizde sira degismiyor.
iş yerinde de Atatürk gibi adamsın derler :icool: haşa öyle biri bi daha gelmez :ok: güzel oluyor herkes takılmış konu dışı yapıyor ben konu içi bi mesaj yazıyorum herkes bi ne oluyor diyor güzel oluyor beyfendi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:48:36

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:50:12
Bileziktir o
olabilir bugün baktım kalıbı bitmişti, ayrıca @ilhan abi rica ederim teşşekür etmiştin öğlen , sonradan gördüm abi kusura bakma  :D

Çevrimdışı ilhan

olabilir bugün baktım kalıbı bitmişti, ayrıca @ilhan abi rica ederim teşşekür etmiştin öğlen , sonradan gördüm abi kusura bakma  :D
Ne kusuru memedim canın sağolsun

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 01:53:55

Çevrimdışı ahmet türker

iş yerinde de Atatürk gibi adamsın derler :icool: haşa öyle biri bi daha gelmez :ok: güzel oluyor herkes takılmış konu dışı yapıyor ben konu içi bi mesaj yazıyorum herkes bi ne oluyor diyor güzel oluyor beyfendi  :evillol:
:lol:c :lol:c

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sen 2 kat daha rampa var demiştin ama şu fotoya göre bana bir kat kaldı onu ileriye doğru devam ettirip çıkışa vardıracaklar gibi geliyor. Bilmem anlatabildim mi?
yazımı tam okumamışsın iki rampa birbiriyle birleşiyor tek rampa gibi görünüyor ama ayrı ayrı yapılacak iki rampa dedim @onurt

Çevrimdışı Necmi

@Efe herkes bir konuda takılıyor bir tek sen staddan bahsettiğine göre konu dışı yapmış oldun :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Efe herkes bir konuda takılıyor bir tek sen staddan bahsettiğine göre konu dışı yapmış oldun :evillol:

bazen korkuyorum konu dışı mı oldu diye yeni açıkta beton var dediğimde :evillol:  herkes kafasına göre :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 02:08:36
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Stadımızı, taraftarımızı ne kadar da özlemişiz.kol kola hep beraber tek bir vücut olarak az mı marşlar söyledik..

Şu İnönünün rutubetli duvarlarının dili olsaydı da konuşsaydı..

Lafı uzatmaya gerek yok,özledik,vallahi de çok özledik..

Hasret son bulsun,iyi geceler..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Bi kamyon geldi brandalar açılıyor, ne çıkarsa bahtımıza

ysariusta

• Ziyaretçi

zaten doğrusu da bu ,ingilterede sunderlandlının ogluda sunderland lı oluyor önemli olan aile geleneği.  :ok:  :ok:
o zaman ben gs li olurdum. sağ olsun eniştem. Şekerbegoviç'in de katkısı vardır. Çocuk aklına şeker düşünce ilgi çekiyor haliyle

Çevrimdışı ilhan

o zaman ben gs li olurdum. sağ olsun eniştem. Şekerbegoviç'in de katkısı vardır. Çocuk aklına şeker düşünce ilgi çekiyor haliyle
Bence de enişten sağolsun yoksa seninle tanışma fırsatım olmazdı :super: :super:

Çevrimdışı ahmet türker

bazen korkuyorum konu dışı mı oldu diye yeni açıkta beton var dediğimde :evillol:  herkes kafasına göre :)
lütfen konu dışı yapma stad başlığına git kardeşim . :kop:

Çevrimdışı ozan062

bu olimpiyatları alamadıkya bizim yerimize tokyomu ne almıstı egerki o olamsaydı bizim stad aynı zamanda rugby lere falanda evsahipliği yapacaktı dimiş?? o zaman teleskopik tribünler falanda yapılırdı yeni acıga ayrıca orada bu akdar cok alan otoparka ayrılmazdı daha guuzel seyler yapılırdı baskanın orada bi kongre merkezide yapmak istiyoruz demişti sanki oyle hatırlıyorum :lol: :lol:

yani bunları o olimpiyatlar gelseydi yapardık dimi?? daha esnek kurallar olurdu??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

bu olimpiyatları alamadıkya bizim yerimize tokyomu ne almıstı egerki o olamsaydı bizim stad aynı zamanda rugby lere falanda evsahipliği yapacaktı dimiş?? o zaman teleskopik tribünler falanda yapılırdı yeni acıga ayrıca orada bu akdar cok alan otoparka ayrılmazdı daha guuzel seyler yapılırdı baskanın orada bi kongre merkezide yapmak istiyoruz demişti sanki oyle hatırlıyorum :lol: :lol:

yani bunları o olimpiyatlar gelseydi yapardık dimi?? daha esnek kurallar olurdu??
Otopark mecburiyet. En az bu kadar yapılabiliyor. Her locaya 2 araçlık yer ayrılması gibi bir kural var. Tam olarak böyle olmayabilir. arkada belediye arazisine yapılacaktı olmadı. Tokyo almasaydı farklılık olurmuydu bilemem ama sonuçta olimpiyat komitesi yapılacak tesisler kadar hatta daha fazla varolan tesislere bakıyor. Kimse "acaba yetişecek mi?" gerginliğini yaşamak istemez. Brezilya'da statlar son anda yetiştirildi. Hatta bazıları tamamlanmamıştı. Bizim bu stadı yapmamız olimpiyat ve avrupa şampiyonası düzenlemek adına ülkenin elini güçlendirecektir. Konyada bursada 40 000 kişilik statlar yapılmasının bir nedeni bu gibi geliyor bana. Ayrıca Sivas Antep Ankara, trabzon, İzmir ve Eskişehir statlarıda 40 000 kişilik projeler. Onlar bitermi derken bizimki elde hazır değer.  :ok:

Çevrimdışı sallapati

wow a üyeliği devam eden var mı? timsah arenanın koltuklar takılmaya başlanmış.. resim atabilirse buraya sevinirim.. koltuklar nasıl merak ettim

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!