Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378651 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tedd

Yönetimimiz tüm zorluklara rağmen elinden gelenin en iyisini yapıyor.
Kesinlikle haklarını yememek lazım.
Ancak son hafta içerisinde sezon sonuna yetişmesinzor söylemlerini görüyoruz.
Sonunda gerçekçi bir açıklama yaptıklarını düşünüyorum.
Benim naçizane tavsiyem kendinizi çok sezon sonu diye ümitlendirmeyin.
Çünkü yetişmesi çok çok zor.
Varsın olsun yeni sezona yetişsin ve tam olsun.
Benim asıl endişem ya yeni sezon başına yetişmezse?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

doluluk son 3 sene
hesapta biraz yanlışlık var yüzde 32 si 23 bin  olan stadın yüzde 30 u nasıl 15-16 bin olur. bu sene seyirci sayısında lideriz.biz onlara yetişemedik onlar bize uymuşlar.bu hızla giderse seneye hiç seyirci gitmeyecek sarışınlara.

Başkan Aylardır , Stad şu tarihte açılacak bu tarihte açılacak diye açıklamalar yapıyordu , Bunlar hep taktikti kombine ve Loca satışını artırmak için ! Fakat Geçen Gün İlginç bir şekilde stadı Gelecek sezona yetiştirmeye çalışıyoruz Zor ama yetiştirmeye çalışıyoruz dedi ! Bzizim Başkan çok uyanık Adam şuan Algı oynaması yapıyor , Gelecek sezon başına zor diyor , Stad yeni sezona yetişincede , Zordu Ama yetiştridik diyecek , Çok uyanık adam bizim başkan Çoookk :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Başkan Aylardır , Stad şu tarihte açılacak bu tarihte açılacak diye açıklamalar yapıyordu , Bunlar hep taktikti kombine ve Loca satışını artırmak için . Fakat Geçen Gün İlginç bir şekilde stadı Gelecek sezona yetiştirmeye çalışıyoruz Zor ama yetiştirmeye çalışıyoruz dedi . Bzizim Başkan çok uyanık Adam şuan Algı oynaması yapıyor , Gelecek sezon başına zor diyor , Stad yeni sezona yetişincede , Zordu Ama yetiştridik diyecek , Çok uyanık adam bizim başkan Çoookk :bandit:

Yok abi başkan öyle demedi hatta dün iyi niyet anlaşmasın da açıkladı. Ben öyle bisey demedim  diye. İkinci yarıya zor dedim dedi.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Başkan Aylardır , Stad şu tarihte açılacak bu tarihte açılacak diye açıklamalar yapıyordu , Bunlar hep taktikti kombine ve Loca satışını artırmak için . Fakat Geçen Gün İlginç bir şekilde stadı Gelecek sezona yetiştirmeye çalışıyoruz Zor ama yetiştirmeye çalışıyoruz dedi . Bzizim Başkan çok uyanık Adam şuan Algı oynaması yapıyor , Gelecek sezon başına zor diyor , Stad yeni sezona yetişincede , Zordu Ama yetiştridik diyecek , Çok uyanık adam bizim başkan Çoookk :bandit:

öyle değil emre
dün tekrarladı başkan bu sene yetişmesi zor gelecek sezon stadımızda olacağız dedi.

Çevrimdışı serti67

10 puanlık uzamn sorusu yenı acık arka oto park kısmı en ust katt koprulerın oldugu kısm ole betonlumu kalıcak yada sap yer dosemesı mermer vs  olucakmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

öyle değil emre
dün tekrarladı başkan bu sene yetişmesi zor gelecek sezon stadımızda olacağız dedi.
Valla Bizim Başkandan Korkulur , Uyanık adama ne zaman ne dediği belli değil , Yine sağolun bilgi için :ok: @FARUK @Türkay

Çevrimdışı Deniz

doluluk son 3 sene
2013-2014 sezonunda fb ve gs passoligi uygulamadı ,ne hikmetse biz uyguladık ondan bizim ortalama daha düşük.

bu sezon zaten 3 büyüklerde de 15.000i geçmez diyordum haklı da çıktım bu şekilde kulüplerin ayakta durması imkansız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Yok abi başkan öyle demedi hatta dün iyi niyet anlaşmasın da açıkladı. Ben öyle bisey demedim  diye. İkinci yarıya zor dedim dedi.  :bandit:
Bu Açıklaması bile , Algı oynaması zaten :evillol: @Türkay
Bizim Başkanın Zekasıyla Yarışılmaz :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2013-2014 sezonunda fb ve gs passoligi uygulamadı ,ne hikmetse biz uyguladık ondan bizim ortalama daha düşük.

bu sezon zaten 3 büyüklerde de 15.000i geçmez diyordum haklı da çıktım bu şekilde kulüplerin ayakta durması imkansız.

AYnen kardeşim benim babam amcam normalde senede 3 5 maça giderler ama bu passolig zırvası ile ugrasmazlar. böyle binlerce insan var.

Çevrimdışı Türkay

Bu Açıklaması bile , Algı oynaması zaten :evillol: @Türkay
Bizim Başkanın Zekasıyla Yarışılmaz :bandit:

Söz konusu statsa atomu bile parçalar başkan  :lol:

Çevrimdışı Türkay

doluluk son 3 sene

Bizim kastamonuspor bile 5 bin kişilik statta 3.5 - 4 bin ortalamayla oynuyor neredeyse. Gerçi passo yok ve stada giriş beleş ama neyse :ishock:

Çevrimdışı aviator

Önümüzdeki hafta havalar (10-15 derece) iyi olacakmış. Hadi bakalım sıkı bir çalışmayla son virajı dönebiliriz.

Çevrimdışı Deniz

AYnen kardeşim benim babam amcam normalde senede 3 5 maça giderler ama bu passolig zırvası ile ugrasmazlar. böyle binlerce insan var.
Aynen benim abim, babam, amcalarım da maça gitmeden duramazdı onlar da gitmiyor..

Ortalamalar ortada.3 büyüklerin seyirci ortalamasının toplamı avrupada "büyük" denilebilecek bir kulübün ortalaması etmiyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 12:57:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Deniz

BİLGİ | 2014-2015 sezonu ilk 3 ayında Kartal Yuvası 6.5m lira net GELİR elde etti. Fenerium 4m net KAR yaparken, GS Store 6.7m ZARAR etti.

Taraftarımız kulübüne sahip çıkıyor :claps:

Çevrimdışı Türkay

BİLGİ | 2014-2015 sezonu ilk 3 ayında Kartal Yuvası 6.5m lira net GELİR elde etti. Fenerium 4m net KAR yaparken, GS Store 6.7m ZARAR etti.

Taraftarımız kulübüne sahip çıkıyor :claps:

Bi de şimdiye kadar kaç forma satıldı onu öğrenebilseydik. Artık Cemil Kent twitlerime cevap vermiyor  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Bi de şimdiye kadar kaç forma satıldı onu öğrenebilseydik. Artık Cemil Kent twitlerime cevap vermiyor  :bandit:
250.000 i rahat geçmişizdir diye tahmin ediyorum.Taraftarın ilgisi büyüktü.Bunda kartal yuvalarının yaygınlaşmasının da büyük payı var emeği geçenlere helal olsun  :super:

Çevrimdışı Türkay

250.000 i rahat geçmişizdir diye tahmin ediyorum.Taraftarın ilgisi büyüktü.Bunda kartal yuvalarının yaygınlaşmasının da büyük payı var emeği geçenlere helal olsun  :super:

Ben 300 000 barajını geçtiğimizi düşünüyorum maç günleri çarşıda kimi görsem mutlaka yeni sezon formaları var üstünde. Hele siyah acayip tuttu   :halay:

Yarim saat 1 saate fotolar hazir ins. :icool: :ishock: :halay:
Adamın dibisin :bandit: Çarşamba Günü Beraber çekeriz inş :halay:

Çevrimdışı Deniz

Ben 300 000 barajını geçtiğimizi düşünüyorum maç günleri çarşıda kimi görsem mutlaka yeni sezon formaları var üstünde. Hele siyah acayip tuttu   :halay:
Orda bir mekan yazı asmıştı,maç izlemeye gelen taraftarlarımızın yeni formalarla  gelmesi rica olunur yazıyordu  :D .Bu sezon 6 tane forma aldım.

Seneye yeni stadın da gazıyla 400.000 i geçeriz diye düşünüyorum.Yeter ki kartalyuvalarında ürün bulunsun.Gururlanı çıkarttılar 3 hafta kimse gururlan bulamadı taraftarın gazı gitti.Böyle taktik hataları yapılmasın.Ürünü çıkarırken 100.000 stok çeksinler anında biter bu tarz ürünler :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Orda bir mekan yazı asmıştı,maç izlemeye gelen taraftarlarımızın yeni formalarla  gelmesi rica olunur yazıyordu  :D .Bu sezon 6 tane forma aldım.

Seneye yeni stadın da gazıyla 400.000 i geçeriz diye düşünüyorum.Yeter ki kartalyuvalarında ürün bulunsun.Gururlanı çıkarttılar 3 hafta kimse gururlan bulamadı taraftarın gazı gitti.Böyle taktik hataları yapılmasın.Ürünü çıkarırken 100.000 stok çeksinler anında biter bu tarz ürünler :bandit:
Ben 2 Tane Buldum aldım Gururlan dan :halay: 1 Tanede Beyaz Forma aldım , Ama Aylardır , M beden Siyah Forma bulamıyorum :akuma: @Deniz