Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

kardeş kulup adanasporun stadının da bizimkinin minyatürü olacak olması biraz manidar olmuş :)
resim çeken @Mehmet Yasaklı Link[/member] @ZEKI abiye teşekkürler.

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Soldan üçüncü çatı direği biraz yamuk mu yoksa bana mı öyle geliyor?
Yamuksa düzeltilebilir mi?

Çevrimdışı Efe

:dontknow: bence mayıs sonunda bitmeli sonrası çim için sıkıntı olacaktır.
mayis sonuna kadar muhlet catiya sonrasi hepimiz icin :ranting2: :ranting2: :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Fatih Akyıldız onun üzerine bir bilezik yapılacak. O yapılırken hepsi düzeltilir. Hatta burada mabet yanıtlamıştı benzer bir soruda.  :ok:

Çevrimdışı mduru

evt arka tarafta calistilar gibi gorunuyor
Bir testere kiriş daha yatirdilar
yarın net olarak belli olur

Çevrimdışı Deniz

Bana da oyle gorunuyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Bugun 11:00 sıralarında stada gittim .Arabayı süzerin önündeki otobüs duragının sırasına parkedip yolun karsına geçtim.Kaç dakika stadı seyrettim bilemiyorum.Farklı bir açıdan yapılan işleri incelemek için numaralı tarafına doğru devam ederken nedense durdum.Aramızda yaklaşık 20 m olan bir amca vardı.Nedensiz söze başladı.2 dakika içerisinde hangi trübünün altında ne olduğu,hangisinin ne zaman bitebileceği ,prekastların neden yavaş çalıştığı vb gibi konularda bizim burda konuştuğumuz herşeye vakıf.1930 doğumlu olduğunu söyledi arada .Yani matematiği vurunca 85 yaşında .Birşey söylemeden cüzdanını çıkardı.İster istemez bakmak zorunda kaldım .İçinde 5 tl kağıt para yoktu.Sadece bir tek kağıt ,Güzelce içe katlanmış.Ön yüzündeki her neyse zarar görmesinden korkulmuş.Kağıdı gerçek boyutuna getirince Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın vefatında stadda yakamıza takmamız için dağıtılan o güzel resim çıktı.Başladı anlatmaya ,arasında 6 yaş varmış başkanla .O güzel stadda oynarken kendisi de onun toplarını toplarmış.Gazhane de zamanında çalışmı.Beşiktaştan stada 20 hamalla  takımın eşyalarını taşımışlar ...Şimdi belkide ona vefasından belki de geçmiş günlere olan özleminden bilemiyorum,cebinde cüzdanın en güzel köşesinde taşıyor Onursal Başkanımızın resmini.

Sabahlara kadar uyumadan tv de ki bütün spor tartışma programlarını seyrettiğini söyledi bana .Hepsine ayrı ayrı öfkeli.En çok rakip takımların gazetecilere para vererek kendilerini ön plana çıkarttıklarını ,bu sayede bizim geri planda bırakıldığımızı anlattı.Bana ilginç geliyor.Hiç birşeye kızmasada bu şekilde geri de bırakılmak belliki içine sinimiyor.Erkekçe dövüşmediğimizi ,rekabetin sadece sahada yaşanmadığını aktarıyor belkide... Sözlerinin çoğunda gs ye olan aşırı nefreti var.En hafif şekilde kahpece elinden alınmış şampiyonluklardan dert yanıyor.Ama hepsinin sonunda aynı noktayı gösteriyor; yeni açık numaralı köşesi son kolonlar.-Şurası bitsin o zaman stadda bitecek o zaman görecekler. Herşey daha yeni başlıyor.

85 yaşında çoğumuzun için ölümün en yakın olduğunu düşündüğümüz yaşlardaki bir amca "herşey daha yeni başlıyor" diyebiliyor.Stadın daha tamamlanmayan inşaatına bakarak.

Eskiyi yaşamanın verdiği tecrübeyle stadın etrafında olan her noktayı en ince detayına kadar anlattı.Durmadan duraksamadan .Hangi trübünde hangi anıları var peşpeşe sıraladı.İster istemez sormak zorunda kaldım eskiye bişey diyemem de dayı sen bu stadla alakalı bu kadar bilgiye nasıl sahipsin ? Hergün en az 1 saat geldiğini dakikalarca stadı seyrettiğini ,oraya gelenelerden bilgiler aldığını söyledi.

85 yaşında bir amca gün içinde 1 saatini oraya gelip yerinde stadı izlemek için harcıyor.Bıkmıyor usanmıyor geliyor. Hergün ,belkide akşamları da geliyor.Bitmeyen bir ümitle hergün geliyor.

Konuşmamız sırasında daha çok sey söyledi ama buraya yazamıyorum.Sadece şunu söylemek istiyorum

Bu stad bence bizim nesilden çok bizden 1 hatta 2 önceki nesile birşeyleri hakça değiştirebileceği ümidini veriyor.

16 sene şampiyon olamayıp yine de aşkından bişey kaybetmeyen nesile ...

Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen sabah 5 lerde stadın etrafında maça girebilmek için kuyruk bekleyen nesile...

Gerçekten bu stad inşaatının aslında ne kadar önemli olduğunu bu duyguları yaşayanlarla konuşunca daha iyi anlıyorum

O bakımdan bir an önce bit  diyorum...

Bugün bende o vakitlerde oradaydım. Numaralı tarafından geliyordum. Bana doğru iki kişi yaklaşırken yeni açık Numaralı köşesinde durdular. Yaşlı bir amca genç bir yeğenine bir şeyler anlatmaya başladı. Kulak misafiri olamadığımdan acaba ne anlatıyor diye merak etmedim değil  :D :icool:
Amcayada sanada Allah dert vermesin.
İhsan
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar çatı kolonları zaten biryönde hareketli şuan dik dursun diye geçici kırmızı renkli demirlerle sabitlenmişler eğik durup durmaması çok önemli değil.

Çevrimdışı İhsan

Sorun değil. Kolonlar mafsallı olduğu için çatı çemberinin gelmesiyle doğru yerini alacaktır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı umit

Arkadaşlar çuan eski açık dış halkaya beton atılıyor galiba.

Çevrimdışı umit

Arkadaşalr başkanımızın yeni açığı almanya örneğinde olduğu gibi koltuksuz yapma düşüncesi vardı. bu olay gerçekleşirse koltuk montajındada süre kazanmış oluruz.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

cati kolonlari hepsi esit mesafede olmicakmiydi..en basdaki biraz fazla yakin gibi sanki..cogu resimde dikatimi cekdi ama bu resimde baya belirgin..nedenini merak etim yada benmi yanlis görüyorum  :)

Çevrimdışı Doğukan E.

cati kolonlari hepsi esit mesafede olmicakmiydi..en basdaki biraz fazla yakin gibi sanki..cogu resimde dikatimi cekdi ama bu resimde baya belirgin..nedenini merak etim yada benmi yanlis görüyorum  :)

Kavisten olabilirmi hocam göz yanılması ?

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşalr başkanımızın yeni açığı almanya örneğinde olduğu gibi koltuksuz yapma düşüncesi vardı. bu olay gerçekleşirse koltuk montajındada süre kazanmış oluruz.
Lig maçlarında stad kapasitesi 5000 artar. Avrupa maçları için kesinlikle koltuk şartı vardır. Yanı sökülebilir olması şart. Schalke 04 de olduğu gibi.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Başkanın düşüncesiyle olmuyor o işler  TFF tarafından izin verilmiyor.

Çevrimdışı Deniz

Tasiyici kolonlarin ustune gelecek sus kolonlarda olmayacak  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

testerelerin olduğu kolonlara bağlanıyor o kolonlarda eşit değil köşelerde daralıyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 19:44:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
kardeş kulup adanasporun stadının da bizimkinin minyatürü olacak olması biraz manidar olmuş :)
resim çeken @Mehmet Yasaklı Link[/member] @ZEKI abiye teşekkürler.
rica ederim ömer abi ankara deplasmanında yanına gelicem nasipse  :) @Karabay

Çevrimdışı umit

Başkanın düşüncesiyle olmuyor o işler  TFF tarafından izin verilmiyor.
Bu TFF her konuda Almanyayı örnek alıyorda bu konuda mı yan çiziyor. Türkiyede kapalı tribünler hariç kimse oturarak maç izlemiyor zaten istesen bile oturamıyorsun önündekiler ayakta olduğu için herkes koltuğun üstüne çıkıyor ve koltukları kırıyor. Koltuksuz bir tribunde sadece belli noktalardaki demir korkuluklarla maç izlemenin çok daha sağlıklı bir triün oluşturacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 19:55:05
Bugun sans eseri @Ekrem ve Yasaklı Link[/member] ile suzerin onundeki seyir alaninda bulustuk @Mehmet sende oralardaymisisn ama denk gelemedik. Daha sonra @Ardau geldi. Resmen forum bulusmasi gibi oldu. mustafa ile ekrem olunca ben fazla fotograf cekmedim sadece otopark alanini cektim. Gece Ekrem de cektiklerini ekleyince pazar gününü fotograf acisindan zengin kapatmis olacagiz. Ekremin Mustafanin ve Mehmetin emeklerine tesekkurler.
Bu arada otopark alanin resimlerini cekerken Fenerli genc bir emekci kardesimiz yanimiza geldi, stadiniz bitiyor az kaldi. Tas catlasin 1 aya biter biizm isler dedi. Bende takildim Bizim stadimiz seninde emegin var dedim.
evet @ZEKI abi biz @Ekrem  abi ile karşılaştık bilseydim seninle de görüşürdüm  :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 19:57:50
Bu TFF her konuda Almanyayı örnek alıyorda bu konuda mı yan çiziyor. Türkiyede kapalı tribünler hariç kimse oturarak maç izlemiyor zaten istesen bile oturamıyorsun önündekiler ayakta olduğu için herkes koltuğun üstüne çıkıyor ve koltukları kırıyor. Koltuksuz bir tribunde sadece belli noktalardaki demir korkuluklarla maç izlemenin çok daha sağlıklı bir triün oluşturacağını düşünüyorum.
tff keşke her konuda almanyayı örnek alsa , bence bizim tff alsa alsa burkina faso futbol federasyonunu falan örnek alıyordur  :D

Çevrimdışı beşiktaşk

@umit oyle bir şey mumkun ama avrupa kuralları gereği mesela şamp ligi veya avrupada ayakta seyirci alamzsın dortmund un signal iduna park kapasitesi 80 bin kusur avrupa maçlarında 65 bine dusuyor o kale arkası trıbunu yuzunden

Çevrimdışı İhsan

Hayır olmayacak.
Taşıyan Beton kolonların üzerine çatı kolonları yerleştiriliyor. Yanı her testere kirşin bir çatı kolonu olacak :-) Kapalı ve numaralı tribünlerin son kiriş mesafeleri değişiktir. :photo: fotolardan görebilirisiniz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Son fotoya gore yuksek ihtimal yarin eski acik tabla betonlamasi yapilacak ve tabpa isine veda etmis olacagiz sutun ve kiris isleri iyi gidiyoe simdilik
Şampiyon Beşiktaş JK