6 milyona sağ beke yedek alacak kadar hem parasal açıdan zengin hem de kadro derinliğine sahip tek rakibimiz var oda Real Madrid galiba. Transfer bitti artık geleceği inşaa ediyoruz!!!!
Başkan futboldan anlamak zorunda değil ama bu kadar anlamadığı halde neden Başkan olmak istedi anlayamıyorum...Bize, bu bütçeyle rekabet edebilmek için futboldan çok iyi anlayan başkan lâzımdı.
Ya da futboldan anlayan birine herşeyi teslim edecek bir vizyon....
Transferler hem zamanlama hemde uyum açısından iç açıcı gitmiyor. En kötü sezonda bile umudunu son ana kadar kaybetmeyen ben bile, ta sezonun en başından umutsuzsam, taraftarın çoğu umutsuzdur.
Orkun çok çok büyük transfer ama jurasek tam bir iş bilmezlik eseri... Takımda aşırı seviyede bir uyumsuzluk var. Sezon başladı, ağustosun ortasına kadar transfer bekletecek kadromuz mu vardı da, neyi beklettik, anlayamıyorum...
Takım uyumsuz,transferler uyumsuz, kulübe ruhsuz, taraftar umutsuz...
Başkanı çok seviyorum, gitmesini de istemiyorum ama eğer büyük başkan olmak istiyorsa, güvendiği adamlara, güvendiği bir ekibe sınırsız yetki ile bu işi devretmeli... Böyle olmuyor, olmayacakta... Birşeyler değişmeli...