2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, Gökhan Güvenç, Rasim, Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, Ravenman, hasankale, kahyaoglueren, Özgür Gültekin, Serdar3444, sefaköykartali, bull74, gokhans, maıden, mayguntr, emre_1978, annoca, Georgetown, Kapkarakartal, Monza, kartalizma190399, Gökhan Kurt, Kartal Ç, blackeagle35, Yokmessi, golazokartal, mtorunlu, yaço58, Zafer55, Atkar, Umutcan Kaya, COB, ugurkartalizma, matias_27, Yancos, Sinan66, murat baltacı, NioHH ve 272 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 303220 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Hemen girsin devreye bizim yönetim. Bu herif birini istiyorsa boş çıkma ihtimali yok.. https://x.com/cagankesmen_/status/1956650641490690559?s=46
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

6 milyona sağ beke yedek alacak kadar hem parasal açıdan zengin hem de kadro derinliğine sahip tek rakibimiz  var oda Real Madrid galiba. Transfer bitti artık geleceği inşaa ediyoruz!!!!
Başkan futboldan anlamak zorunda değil ama bu kadar anlamadığı halde neden Başkan olmak istedi anlayamıyorum...Bize, bu bütçeyle rekabet edebilmek için futboldan çok iyi anlayan başkan lâzımdı.
Ya da futboldan anlayan birine herşeyi teslim edecek bir vizyon....
Transferler hem zamanlama hemde uyum açısından iç açıcı gitmiyor. En kötü sezonda bile umudunu son ana kadar kaybetmeyen ben bile, ta sezonun en başından umutsuzsam, taraftarın çoğu umutsuzdur.
Orkun çok çok büyük transfer ama jurasek tam bir iş bilmezlik eseri... Takımda aşırı seviyede bir uyumsuzluk var. Sezon başladı, ağustosun ortasına kadar transfer bekletecek kadromuz mu vardı da, neyi beklettik, anlayamıyorum...
Takım uyumsuz,transferler uyumsuz,  kulübe ruhsuz, taraftar umutsuz...
Başkanı çok seviyorum, gitmesini de istemiyorum ama eğer büyük başkan olmak istiyorsa, güvendiği adamlara, güvendiği bir ekibe sınırsız yetki ile bu işi devretmeli... Böyle olmuyor, olmayacakta... Birşeyler değişmeli...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

evet kaldığı yerden devam ediyor takımı yine kazanamıyor bu sefer rakip 10 kişi :D
Hoca değiştirsinler o zaman.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

2 maçtır ortalıkta yok adam ses eden yok bir maç gol attı çıkmışlar piyasaya üstelik bu adam bizden gitmek istedi deli gibi bu kulüpten bir şey olmaması normal :D
[ Son Düzenleme: Bugün, 19:28:23 Samet Ç ]

Çevrimiçi Tass

Hemen girsin devreye bizim yönetim. Bu herif birini istiyorsa boş çıkma ihtimali yok.. https://x.com/cagankesmen_/status/1956650641490690559?s=46

ben td olarak gelmesini cok istiyorum ve katılıyorum adamın oyuncu tercihleri cok tutuyor.

Çevrimiçi Tass

6 milyona sağ beke yedek alacak kadar hem parasal açıdan zengin hem de kadro derinliğine sahip tek rakibimiz  var oda Real Madrid galiba. Transfer bitti artık geleceği inşaa ediyoruz!!!!
Başkan futboldan anlamak zorunda değil ama bu kadar anlamadığı halde neden Başkan olmak istedi anlayamıyorum...Bize, bu bütçeyle rekabet edebilmek için futboldan çok iyi anlayan başkan lâzımdı.
Ya da futboldan anlayan birine herşeyi teslim edecek bir vizyon....
Transferler hem zamanlama hemde uyum açısından iç açıcı gitmiyor. En kötü sezonda bile umudunu son ana kadar kaybetmeyen ben bile, ta sezonun en başından umutsuzsam, taraftarın çoğu umutsuzdur.
Orkun çok çok büyük transfer ama jurasek tam bir iş bilmezlik eseri... Takımda aşırı seviyede bir uyumsuzluk var. Sezon başladı, ağustosun ortasına kadar transfer bekletecek kadromuz mu vardı da, neyi beklettik, anlayamıyorum...
Takım uyumsuz,transferler uyumsuz,  kulübe ruhsuz, taraftar umutsuz...
Başkanı çok seviyorum, gitmesini de istemiyorum ama eğer büyük başkan olmak istiyorsa, güvendiği adamlara, güvendiği bir ekibe sınırsız yetki ile bu işi devretmeli... Böyle olmuyor, olmayacakta... Birşeyler değişmeli...

şu acıdan size katılmıyorum; biz hep ozellikle turk oyuncu seciminde bir tık ucuza gittik. ve hepsi elimizde patladı. halbuki iyi oyuncu almak icin o cok gorunen ekstra ucreti vermen lazım. bak fener gs kaca almıslar turklerini. ozellikle de fb... mesela cana 2.5 aldık sanki tek akıllı biziz halbuki oguz 5-6  fiyatı vardı. biz hep ucuzu alıp kullanamadan her sne saga sola kiralıyoruz oyuncularımızı. tonlarca ornegi var. eger taylan gercek kaliteye ssahipse vereceksin 3une 5ine bakmadan. oyuncuyu biz tanımayabiliriz bu da scout'ın işi. ins degecek.

Çevrimiçi Tass

https://x.com/mikaserin/status/1956745995552784815
serdal adalı taraftarı kucumsuyor transfer surecinde ama aslında tsk etmesi lazım.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

serdal adalı taraftarı kucumsuyor transfer surecinde ama aslında tsk etmesi lazım.

murat özene teşekkür edilmesi lazım o ismi vermese taraftar tepki göstermeyecekti.

Başkana teşekkür edilecek çok bir şey yok kimle ilgilendiyse hepsi sakat,vasat.

Çevrimiçi Samet Ç

ucuz kurtulduk bundan birde taraftar baskısından almaktan vazgeçtik dememek için haber servis ettirdiler ilgilenmedik diye taraftarı trol haberi giren muhabirleri de komisyoncu yapmıştı sonra çıktı basın toplantısında ilgilendik dedi çok kötü başkan

evet kaldığı yerden devam ediyor takımı yine kazanamıyor bu sefer rakip 10 kişi :D

Gedson gollerine devam ediyor diyoruz.takımı kötürümse tek başına mesih değil bu adam messi bile arkasında efsane barcelona kadrosu olmasa o istatistikleri yapamayacaktı sonuçta futbol tek basına oynanan bir oyun değil.

Çevrimiçi Tass

Gedson gollerine devam ediyor diyoruz.takımı kötürümse tek başına mesih değil bu adam messi bile arkasında efsane barcelona kadrosu olmasa o istatistikleri yapamayacaktı sonuçta futbol tek basına oynanan bir oyun değil.

ben gedsona uzulmuyorum. (sete yonelik) sistem kuramıyorduk o varken diye dusunenlerdenim ve yerine orkun alındı gozuyle bakıyorum olaya.

beni asıl uzen masuaku oldu. elimizde mis gibi +1 sozlesmesi vardı, daha iyi bir sol bek bulana kadar tutardın elinde. her turlu alıcısı olan bir topcuydu bonservisini eline verdiğinde... yani sıfır riskimiz vardı. daha iyisini bulursak o da kendine takım bulup giderdi. simdiki durum gibi bulamadıysak ta kalırdı ve o kanatta ne verdiğini bildiğimiz adam kalırdı. cok gereksiz acele ettiler. hem gonderilmesinde hem de jurasekin alınmasında. simdi acaba rıdvanı oraya alır da sakatlanmadan kullanabilir miyiz ya da emirhanı mı ceksek diye kara kara dusunuyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

3 maçını da tam izledim hala daha çok kötü oyuncu baş altı takımlar için ideal gol atması hiçbir şeyi değiştirmiyor dümdüz sıradan mevkisiz bir oyuncudan garanti 22.5 almışsın bonuslarla 5 milyon daha alabilirsin üstüne havalara uçman lazım

ben gedsona uzulmuyorum. (sete yonelik) sistem kuramıyorduk o varken diye dusunenlerdenim ve yerine orkun alındı gozuyle bakıyorum olaya.

beni asıl uzen masuaku oldu. elimizde mis gibi +1 sozlesmesi vardı, daha iyi bir sol bek bulana kadar tutardın elinde. her turlu alıcısı olan bir topcuydu bonservisini eline verdiğinde... yani sıfır riskimiz vardı. daha iyisini bulursak o da kendine takım bulup giderdi. simdiki durum gibi bulamadıysak ta kalırdı ve o kanatta ne verdiğini bildiğimiz adam kalırdı. cok gereksiz acele ettiler. hem gonderilmesinde hem de jurasekin alınmasında. simdi acaba rıdvanı oraya alır da sakatlanmadan kullanabilir miyiz ya da emirhanı mı ceksek diye kara kara dusunuyoruz.
Masuakudan daha iyisini bekliyorduk daha kötüsü geldi.O yüzden yönetim birilerini göndermesin istiyorum yerine daha kötüsünü alıyor.Taraftar tepki göstermese daha kötülerini de alacaktı.!

3 maçını da tam izledim hala daha çok kötü oyuncu baş altı takımlar için ideal gol atması hiçbir şeyi değiştirmiyor dümdüz sıradan mevkisiz bir oyuncudan garanti 22.5 almışsın bonuslarla 5 milyon daha alabilirsin üstüne havalara uçman lazım

Orta sahada topu alıp dikine gidebilen tek adamdı yapacak bir şey yok kendisi gitmek istedi ama kesinlikle kötü oyuncu değil.

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada spartakın kadrosu kötü falan değil onların hücum hattı bizde olsa şu kötü kadroda bile yarışırdık büyük ihtimal Ugalde, Barco ve Marquinhos bize seviye atlatacak oyuncular

Çevrimdışı levitate

şuna 11 vereceğine taylan'a 6 vermek daha mantıklıydı zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taylan a 6m verildiğine göre diğer sagbek bonservisisz çözülecektir, bence Vasquez gelir.

Sol kanata da ismi hiç basina düşmemiş biri bekliyorum.

Jurasekin defolarini da kapatacak hızlı bir sol stoper şart.

Çevrimiçi KartalınGücü

Gedsondan değilmiş aslında ya Rafa bozuyormuş pas oyununu gurme taraftarın yeni trendi.

Çevrimdışı levitate

Gedsondan değilmiş aslında ya Rafa bozuyormuş pas oyununu gurme taraftarın yeni trendi.
bjk logic

demir ege: ileriye olumlu 3 pas
rafa: tek sezon 30 gol katkısı ve küme düşmeyi engelleme
sorun: demir ege-rafa beraber olmuyor
bjkli çözümü: rafayı satak xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Taylan a 6m verildiğine göre diğer sagbek bonservisisz çözülecektir, bence Vasquez gelir.

Sol kanata da ismi hiç basina düşmemiş biri bekliyorum.

Jurasekin defolarini da kapatacak hızlı bir sol stoper şart.
vazques kanatta oynayabiliyor bir de
bipbipbupbup

vazques kanatta oynayabiliyor bir de

demek kanatta oynayabiliyor.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Iki takim yine daha fazla kollanma yarısında olacaklar.

Bizim yönetimin buna karşı cikabilecek bir iletişimi yok.

Tek yapmaları gereken iyi takım kurmaktı. Onu da beceremediler. Sezona yine kanatsiz ve beksiz başlıyoruz.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: