2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, mtorunlu, maıden, gokhans, annoca, Kapkarakartal, tolga1903, Rasim, matias_27, Akil Emre, Zafer55, Özgür Gültekin, KartalınGücü, kahyaoglueren, Georgetown, Monza, sozkul, Samet Demir, Samet Ç, Mehmet57, Yokmessi, Tass, golazokartal, sefaköykartali, bull74, mayguntr, yaço58, COB, ugurkartalizma, murat, hasankale, NioHH, doganay, blackeagle35, Necmi, pinehitman, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, Serdar3444, murat baltacı, Ravenman, Darkeagle ve 305 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 299648 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

https://x.com/mikaserin/status/1956325764959256974

Linkteki analiz doğruysa hiç te kötü bir seçim değil. 19 yaşında o kadar dezavantaj olur, zamanla düzelir.
Bu kardeşimiz fırsat verilirse Svenson'dan iyi oynar. Buna inanıyorum, inanmak istiyorum.

Çevrimdışı Savaş

Linkteki analiz doğruysa hiç te kötü bir seçim değil. 19 yaşında o kadar dezavantaj olur, zamanla düzelir.
Bu kardeşimiz fırsat verilirse Svenson'dan iyi oynar. Buna inanıyorum, inanmak istiyorum.
İnanmak istemekten başka çaremiz yok ki

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Taylan Bulut’un şu an Türk vatandaşlığı ve pasaportu yok. Şu an yabancı sayılıyor, ilerleyen günlerde bu konu için girişim olacak.
(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun sakatlığı nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. (BeIN Sports)

Tek santrafor abraham.

Sakatlanmasın,yorulmasın diye dua edeceğiz elde ki bütün santraforları yolladılar.Müthiş planlama.

Etiketler: