2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

hasankale, KartalınGücü, Georgetown, Kapkarakartal, kartalizma190399, Yusuf Berberoğlu, gokhans, Sinan66, sefaköykartali, Zafer55, ulumemo, Samet Demir, maıden, Gökhan Güvenç, NioHH, blackeagle35, Ravenman, Serdar3444, Rasim, kahyaoglueren, Özgür Gültekin, bull74, emre_1978, annoca, Monza, Gökhan Kurt, Kartal Ç, Yokmessi, golazokartal, mtorunlu, yaço58, Atkar, Umutcan Kaya, COB, ugurkartalizma, matias_27, Yancos, murat baltacı ve 273 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 303578 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

taylan'ın bonservis 3.5-4 civarıymış galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

fb,gs kadar kollansak her sene şampiyon bizde oluruz.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

adam realin tayfuru ama

svenson ve tayfur giderse anca öyle gelir lucas vasquez.

Çevrimdışı sEuL

Bu sene 4.’de olamayiz, 6. hafta da bu Göztepe bizi cig cig yer. Ligin 2. haftası oynaniyor ve biz daha stoperlere, beklere, kanatlara ilk 11 oyuncusu bakiyoruz halen. Lige 6. haftada havlu attıktan sonra bir iki gaz transferi yapmayı bekliyor beyinsizler. Lan bari gidicekleri gönderin be. Resmen aglanacak haldeyiz

Çevrimdışı Savaş

Bu adamlar neden kanat almıyor hala ya? Kardeş bu kadar zor olmamalı hakikaten. Sabır testi yemin ederim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

https://x.com/FabrizioRomano/status/1956717090775425066

Sancho şu teklifi kabul et bir an önce bizde işimize bakalım.
Bu adam idman falan yapıyor mu acaba? Es kaza bize falan düşerse patates çuvalı gibi gelmese bari.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu adam idman falan yapıyor mu acaba? Es kaza bize falan düşerse patates çuvalı gibi gelmese bari.

Yapsa ne olacak ki, takımla kamp yapmasıyla bir olmaz. Ben artık istemiyorum gelmesini. Neredeyse 1.5 aydır bekletiyor. Büyük ihtimalle italyaya gider tahminim
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: Bugün, 00:08:45 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Lauriente + Aral Şimşir yaparsak geç kalınmış ama iyi iş diyebiliriz.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:23:50
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Yapsa ne olacak ki, takımla kamp yapmasıyla bir olmaz. Ben artık istemiyorum gelmesini. Neredeyse 1.5 aydır bekletiyor. Büyük ihtimalle italyaya gider
bu zamana kadar almadılarsa çokta istekli değillerdir ben alacaklarını sanmıyorum roma kulüple anlaşmış herhalde o kadar para verip oyuncu kaprisi çekmezki ha bunu bizimde almamız büyük hata olur talisca gillerden bu kıblesi darphane

Çevrimiçi mayguntr

Lauriente + Aral Şimşir yaparsak geç kalınmış ama iyi iş diyebiliriz.
Aral en fazla yedek olur 1-2 sene Taylan gibi, su an ki seviyesi sampiyonlugu gectim, bizim ligde top 6ya oynayan takim icin bile yetersiz. 

Çevrimiçi KartalınGücü

bu zamana kadar almadılarsa çokta istekli değillerdir ben alacaklarını sanmıyorum roma kulüple anlaşmış herhalde o kadar para verip oyuncu kaprisi çekmezki ha bunu bizimde almamız büyük hata olur talisca gillerden bu kıblesi darphane

Başından beri saçma bir hevesti. Quaresma ile kıyaslıyorlar yetenek olarak belki ama Q7 sahada hırslı futbolu seven farklı mental problemleri olan bir oyuncu idi, burada o sebeple katkı verdi. Sanchonun önceliği para olacak gelirse bile, muhtemelen ligi ciddiye bile almayacak.

Anthony mesela öyle değil ama onu zaten alamazsın. Gidip Lauriente, Bailey profil bir oyuncu alsınlar illa çok para harcayacaklarsa. Öbğr kanada da Cerny çeksek takımı tanıyamaz oluruz.

Çevrimdışı levitate

bizde manu ile anlaşmışız galiba ama eleman eşşek
bipbipbupbup

Etiketler: