2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

LORDBJK, Zafer55, pinehitman, mayguntr, KartalınGücü, levitate, tolga1903, Sinan66, Özgür Gültekin, Monza, 38life, COB, Rasim, Yokmessi, sefaköykartali, Georgetown, Samet Ç, blackeagle35, Akil Emre, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, hasankale, mtorunlu, Tass, annoca, NioHH, Yancos, Bülent Yiğitcan, bull74, balkan-kartal ve 229 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 307427 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

10-15 arası okeyim bu adama da fazlası ziyan. İstatistikleri italya 2 yi saymazsak vasatın bir tık üstü oynadığı takımıda göz önüne alırsak. Keremin neler yapabildiği de ortada. 20 buna vereceğime 22.5 kereme vermek daha mantıklı.

adam oynadıgı takımın gollerinin %25inde var. her sezon boyle devam etmiş. o gozle bakmak lazım. mesela mertens gs'da bu oranı bulmadıydı. laurienteye karsı olumluyum. sara olsun ostravolde olsun alt ligden gelip cok basırılı olan ornekler de mevcut.

kerem'e de okayim tabii. ikisi arasında kararda ise keremin turk olması avantajı var  benim gozumde.

isin mali boyutu olarak ikisi de 15m bonservis degerinde gozumde. yıllık ta 3.5 yeterlidir diye dusunuyorum.

ben isterim laurientenin gelmesini.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2025, 16:59:34 Tass ]

Çevrimiçi Tass

Roma Malacia’yı alacağı için Salah Eddin’i satışa sundu.

Bizi geçen sezon Twente maçında perişan eden bu solbek değilmi Salah Eddin?

Nasıl radarımızda değil anlamadım. 6 ay önce bizim defansı delik deşik etti, nasıl takipte değil?

jurasek'i geri gonderme ihtimali var mıdır acaba? zararın neresinde donulursa kardır ama bu teknik olarak mumkun mu bilmiyorum. eger varsa olabilirliği 6 aylık maasını tazminat niyetine kulubune geri versinler. bosuna yabancı kontenjanını dolduruyor herif.

Çevrimiçi Zafer55

10-15 arası okeyim bu adama da fazlası ziyan. İstatistikleri italya 2 yi saymazsak vasatın bir tık üstü oynadığı takımıda göz önüne alırsak. Keremin neler yapabildiği de ortada. 20 buna vereceğime 22.5 kereme vermek daha mantıklı.
Maçını izlemişliğim yok, videolarını izledim.
Gol/asist istatistikleri yanıltıcı bunun
Adam kalecinin üzerine vurmuş neredeyse hep. İlginç bir şansı var.Kaleciler ya kolunun altından ya bacak arasından falan yemiş.Frikik golü var kalenin ortasına vurmuş gol olmuş. Çizgiye inen adamın önüne bırakmış adam sıfırdan gol atmış asist olmuş.

Çevrimiçi Necmi

Roma Malacia’yı alacağı için Salah Eddin’i satışa sundu.

Bizi geçen sezon Twente maçında perişan eden bu solbek değilmi Salah Eddin?

Nasıl radarımızda değil anlamadım. 6 ay önce bizim defansı delik deşik etti, nasıl takipte değil?
bizi perişan eden bek iyimi oluyor son 3 4 yıldır bize karşı oynayan bütün bekker bizi perişan ediyor standart buysa süperligden rast gele birini alalım o zaman 😂

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Farketmez_JK/status/1956756193902498013?t=f_T1qX29Oi7s686Wa8A48Q&s=19

Linke gitmek istemeyenler için :

Gedson gitmeden önce Spartak;
3 Maç 2 galibiyet.

Gedson geldikten sonra;
4 maç 0 galibiyet.

Bugün Spartak 2-1 öndeyken Zenit 10 kişi kaldı. 2-2 yaptı.

Tıpkı Beşiktaş gibi 10 kişi takıma puan verme hikâyesi

Gedson'un olduğu takım maçı tutamıyor

Bastığı toprakta, çiçek açmıyor
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Maçını izlemişliğim yok, videolarını izledim.
Gol/asist istatistikleri yanıltıcı bunun
Adam kalecinin üzerine vurmuş neredeyse hep. İlginç bir şansı var.Kaleciler ya kolunun altından ya bacak arasından falan yemiş.Frikik golü var kalenin ortasına vurmuş gol olmuş. Çizgiye inen adamın önüne bırakmış adam sıfırdan gol atmış asist olmuş.
valla abrahamdan sonra ben fikrimi değiştim onun gollerde bir şekilde giriyor orasına burasına çarpıp giriyor yada çok kötü vuruş gol oluyor bizdede oldu bazıları şerbetli oluyor 😂

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Belçika ve Fransa Ligi'nde bir sürü iyi kanat ve bek var...niye hep bilindik takımların ıskarta oyuncularına yöneliyor...

25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

jurasek'i geri gonderme ihtimali var mıdır acaba? zararın neresinde donulursa kardır ama bu teknik olarak mumkun mu bilmiyorum. eger varsa olabilirliği 6 aylık maasını tazminat niyetine kulubune geri versinler. bosuna yabancı kontenjanını dolduruyor herif.
satın alması zorınlu değilse kiralık sözleşmeyi iptal edersin olur biter ama anlaştığın kiralık ücretleri ödersin kulübede oyuncuyada

Çevrimiçi Necmi

Belçika ve Fransa Ligi'nde bir sürü iyi kanat ve bek var...niye hep bilindik takımların ıskarta oyuncularına yöneliyor...

25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çünkü ya mendezin oyuncusu oluyor yada mrndezin kulübüyle anlaşması oluyor peşine düştükleri oyuncunun o yüzden b planları yok ya

Çevrimiçi Tass

satın alması zorınlu değilse kiralık sözleşmeyi iptal edersin olur biter ama anlaştığın kiralık ücretleri ödersin kulübede oyuncuyada

zorunlu degil anlasması. yıllık ucreti de 1920000 euro brut. yani 1-1.2 arası bisey olur nette. o yuzden dedim yarım sezonluk anlasıp odesinler gondersinle. 600k hıcbırsey degil kontenjan acmak adına.

Çevrimiçi Necmi

zorunlu degil anlasması. yıllık ucreti de 1920000 euro brut. yani 1-1.2 arası bisey olur nette. o yuzden dedim yarım sezonluk anlasıp odesinler gondersinle. 600k hıcbırsey degil kontenjan acmak adına.
Gönderdikleri anda bu işi bilmediklerini ilan etmiş olurlar ve taraftar önüne kendilerini yem olarak atmış olurlar aldığın oyuncuyu beğenmeyip bir iki ay sonra göndermek mallıktır

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/Farketmez_JK/status/1956756193902498013?t=f_T1qX29Oi7s686Wa8A48Q&s=19

Linke gitmek istemeyenler için :

Gedson gitmeden önce Spartak;
3 Maç 2 galibiyet.

Gedson geldikten sonra;
4 maç 0 galibiyet.

Bugün Spartak 2-1 öndeyken Zenit 10 kişi kaldı. 2-2 yaptı.

Tıpkı Beşiktaş gibi 10 kişi takıma puan verme hikâyesi

Gedson'un olduğu takım maçı tutamıyor

Bastığı toprakta, çiçek açmıyor
daha yeni gitti hangi ara 4 maç oynadılar

Çevrimiçi Zafer55

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Manchester United’ın gözden çıkardığı Antony için karşı karşıya geldi. Üç büyük kulüp, Brezilyalı yıldızı sezon sonu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

📝Stretty News

Çevrimdışı Savaş

Hala bitirmeyi planlıyor, indirmeyi düşünüyor, kaldırmayı istiyor.

4 yıldır planlayıp indirip kaldırmayı düşünmekten perişan olduk. Şunu kaldırsakta indirmesek artık.

Planlamayı bırakıp icraat yapsan keşke başkan be.

Kanatçı dükkanı açıp adını Beşiktaş koyucam yemin ederim. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sEuL

Eldekileri de gönderemedi basiretsizler. Ulan oynadığı her maçta saç baş yoldurtan ve isliklanan Altay’i Manu’ya sattı herifler. Berke Fransa falan yaptı.
Biz şampiyonluk yaşayan Ersin’i bi iki milyona gönderemedik.

Klup üzerindeki cenabetlik gerçekten farklı bir seviye.

Namuzsuzlar birde her maçtan önce bir iki haber çıkarttırıyorlar (...)₄ haber girin diye de statta tepki olmasın diye.

Salak Eyüp’te neyi var neyi yok sattı. Şimdi bunlara 2 atinca ooo aceleye gerek yok diyecekler. İlk haftalarda keşke Göztepe, Samsun falan gelseydi de görseydik günümüzü. Ama işte yıl olmus 2025 halen Avrupa maciniz var maçlar ertelensin diye geçiştiriyoruz haftaları.

Eskiden 10. haftada falan lig bitse de kurtulsak diyorduk, şimdi daha maç oynamadan o noktaya getirdiler bizi, yazık.

Çevrimiçi Ravenman

Yazıklar olsun bunlara.

Halen ‘bunu takibe koyduk, soruşturduk, ninesi istemiyor, teyzesi istemiyor, onunla görüştük” saçma sapan yalanlar. Gün geçtikçe transfer sonuda geliyor.

Bunların tek amacı Dikilitaş ve diğer araziler.

5 kez seçim kaybeden adamı nasılda olur tekrar seçime koyup başkan yaparsınız. Bi sezon daha çöpe gitti ne marka değeri kaldı ne bişey.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2025, 19:49:37 Ravenman ]

Çevrimiçi gokhans

2 koşu testinide geçemeyip, sabah 6’da basından gizli yapılan 3.testde apar topar geçirilip lisansı yenilenen Beşiktaş düşmanı halil umut meler’in bu maça atanması ile ilgili yönetim ya da başkan bir açıklama yaptı mı? Ben mi kaçırdım yoksa, çok büyük skandal maç günü geldi hala kimse yok, sahipsiz Beşiktaşım!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Şu lourente' ye içim ısınmadı hiç. Tam çakmalık topçu gibi duruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Sola keremi sağa Sterlingi alın bitsin bu çile.

Çevrimiçi Zafer55

Jurasek maç kadrosuna alınmamış.Taylan kadroda

Çevrimiçi annoca

ishal olmuş diye yorumladım

Çevrimiçi sEuL

Umarım bavullarını topluyordur.

Çevrimiçi Zafer55

Vasco de Gama Futbol Direktörü Admar Lopes, Beşiktaş - Eyüpspor maçını tribünden takip edecek.

Cuesta için gelmiş bu adam.Paulistayı ya da Udokahi yi alıp gitse keşke

Çevrimiçi Zafer55

ishal olmuş diye yorumladım
Akşamın 8inde fark etmemişlerdir ishal olduğunu herhalde. Benim de aklıma ishal geldi ama maç kadrosundan önce ishalini açıklarlardı diye düşünüyorum.

Etiketler: