Taylan ilk 11'e düşünülüyorsa sadece genel olarak kaybetmekle kalmayız, Taylan'ı da kaybederiz. Yedek olarak düşünülüyorsa bir kaç sene sonra uzun yıllar faydalanabileceğimiz ya da iyi fiyata satabileceğimiz bir yerli sağ bekimiz olur. Ama direkt ilk 11'e atarsak oyuncunun sonu ıslıklanmak olur. Verdiğimiz para da çöpe gider, oynadığımız maçlar da.
Katiliyorum.
Hele ki konuşulan rakamları görünce cildirmamak elde değil (6M Euro + bonuslar).
Ya Allah aşkına biz ne yaşıyoruz?
Göz göre göre neden aynı hatalar tekrar ediliyor? Bizim ilk 11’e direkt olarak oyuncu almamız gerekirken neden ne vereceğini zerre kestiremediğimiz Taylan’a bu paralar veriliyor? Neden halen klubeye oynuyoruz?
İki sene önce doğru düzgün kanat oyuncumuz yokken gidip yedeklere milyon Euro’lar veripCan Keles ve Atakan Kesgin aldık. İki maç oynadı mı bunlar?
Kanat yokken gidip yedek Ndour aliyorduk. Yeni yönetim geldi kurtuluruz belki bu salakliklardan dedik, takımın eksiklerinin bariz ortada olduğu bir dönemde yine yedek kulübesine ve tribüne Arroyo ve Ricardo aldık.
Yine savunmadan ofansa ilk 11’de dünya kadar eksik varken 19 yasindakj Taylan’a 6M Euro artı bonuslar konuşuluyor. Ya hani dersin ki onunde Ghezzal var savunmada eksik bırakmasa yeter ama çocuğu alıp önüne Muci/Rashica/Arroyo koyarsan dediğin gibi iki maç sonra bunu da isliklayacaklar.
Geri zekali yönetim çıkıp dese ki, bir feda dönemi daha başlatıyoruz ona göre takımdan bu sene birsey beklemeyin - iyi fikir deyip susacağım. Ama aptallar gidip Orkun’a 25M Euro veriyor, Abraham alıp 4 yıl için neredeyse 30M Euro’luk maaşı bağlıyor - sen bunları aliyorsan her pozisyonda A klasman yada oraya yakın oyuncu almak zo-run-da-sin.
Orkun bu kadroyla 10 maça çıksın ben gitmek istiyorum diye tutturur - zaten sahadaki ruh halinden ben nasıl bi salaklik yaptım ve buraya geldim moduna yavaş yavaş şimdiden geldiği belli oluyor.
Yazık gerçekten çok yazık koca kulübün geldiği nokta.