2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Rasim, Gökhan Güvenç, Akil Emre, maıden, COB, ahmetekinciogl2, Kapkarakartal, golazokartal, Yusuf Berberoğlu, NioHH, doganay, matias_27, annoca, sefaköykartali, Özgür Gültekin, KartalınGücü, Georgetown, gokhans, blackeagle35, Samet Ç, Savaş, Necmi, mtorunlu, cornelius, pinehitman, Yancos, Tass, Monza, murat, yaço58, bull74, hasankale, Umutcan Kaya, mayguntr, Gökhan Kurt, tolga1903, Serdar3444, murat baltacı, Ravenman, Darkeagle, kahyaoglueren, safak_01 ve 304 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 298752 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Sadece son sezonlardan:

Can Keleş €2.75m
Tayfur Bingol €1.00m
Emrecan Uzunhan    €2.00m
Tayyip Talha Sanuç   €1.50m
Kerem Atakan Kesgin   €1.40m
Onur Bulut €1.00m
Umut Meraş €1.50m

Yerlerine 10 milyona bi tane stoper almis olsalarda oynuyordu bugun en azindan.
Şu tayyip ne olduda bu hale geldi yahu anlamıyorum. Sakatlanana kadar bence güzel performans veriyordu en azından rotasyon için kullanırız diyebiliyorduk. Mentali kaldıramadı büyük takımı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Berke Özer 4.5 milyona Lille e gitmiş, bu fiyatlara biz alabilirdik.
türk takımlarından 10 falan istiyorlardı fb gs o yüzden vazgeçti
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

bu adam neye göre istifa etmiyor ? ben onu anlamadim
var mi bir umudu, basarili olmayi dusunuyor mu ?

Çevrimiçi Zafer55

Arrayo falan neyse de jurasek fena girecek bize. Hoca oyuncuyu bugün komple bitirdi. Oraya da transfer istiyor büyük ihtimalle de, son maçlardaki değişiklikler bu yüzden, yönetim alır mı bilemiyorum.

Rıdvanı alırlar büyük ihtimalle.
Adam kendi seyircisi önündeki 1. maçında ıslıklanmış. Takım sahasındaki 2.maçını oynuyor..skoru 2-0 falan yapar taraftar mutluyken ikinci yarı oyuna sokarım. Taraftarda o anda alkışlar.. oldu bitti dersin. Adam kafada böyle bir senaryoya inanamış ki!
Oynat arroyu 90 dakka. Muci rafanın yerine girsin. Muciden kanat olmaz. Defalarca ispatladı bunu.
2 değişiklikle 4 oyuncuya zarar verdi. Arroyo ile juraseki bitirdi muci ile rafayı hırpaladı.
 Transfer istiyorsan ağzın dilin var söylersin.
Jurasek alınırken sana sorulmadımı? Sorulduysa niye onay verdin. Yok sorulmadıysa oraya transfer yapılırsa da yine sana sorulmayacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam kendi seyircisi önündeki 1. maçında ıslıklanmış. Takım sahasındaki 2.maçını oynuyor..skoru 2-0 falan yapar taraftar mutluyken ikinci yarı oyuna sokarım. Taraftarda o anda alkışlar.. oldu bitti dersin. Adam kafada böyle bir senaryoya inanamış ki!
Oynat arroyu 90 dakka. Muci rafanın yerine girsin. Muciden kanat olmaz. Defalarca ispatladı bunu.
2 değişiklikle 4 oyuncuya zarar verdi. Arroyo ile juraseki bitirdi muci ile rafayı hırpaladı.
 Transfer istiyorsan ağzın dilin var söylersin.
Jurasek alınırken sana sorulmadımı? Sorulduysa niye onay verdin. Yok sorulmadıysa oraya transfer yapılırsa da yine sana sorulmayacak.
Diğer söylediklerine birşey diyemem ama Arrayo ve jurasek bir zahmet oynasınlar biraz. Transfer konusuna gelince kimse hocanın transfer istemediğini yazmasın böyle birşey mümkün değil çünkü. Arrayo ve giden çocukta muhtemel hocaya sorulmadı. Zaten burada problem başlıyor herkes kafasına göre hareket ediyor. Hoca ayrı telden, graf ayrı telden, yönetim ve heyeti ayrı telden hareket ediyor büyük ihtimalle.

Çevrimiçi sEuL

Taylan ilk 11'e düşünülüyorsa sadece genel olarak kaybetmekle kalmayız, Taylan'ı da kaybederiz. Yedek olarak düşünülüyorsa bir kaç sene sonra uzun yıllar faydalanabileceğimiz ya da iyi fiyata satabileceğimiz bir yerli sağ bekimiz olur. Ama direkt ilk 11'e atarsak oyuncunun sonu ıslıklanmak olur. Verdiğimiz para da çöpe gider, oynadığımız maçlar da.
Katiliyorum.

Hele ki konuşulan rakamları görünce cildirmamak elde değil (6M Euro + bonuslar).

Ya Allah aşkına biz ne yaşıyoruz?

Göz göre göre neden aynı hatalar tekrar ediliyor? Bizim ilk 11’e direkt olarak oyuncu almamız gerekirken neden ne vereceğini zerre kestiremediğimiz Taylan’a bu paralar veriliyor? Neden halen klubeye oynuyoruz?

İki sene önce doğru düzgün kanat oyuncumuz yokken gidip yedeklere milyon Euro’lar veripCan Keles ve Atakan Kesgin aldık. İki maç oynadı mı bunlar?

Kanat yokken gidip yedek Ndour aliyorduk. Yeni yönetim geldi kurtuluruz belki bu salakliklardan dedik, takımın eksiklerinin bariz ortada olduğu bir dönemde yine yedek kulübesine ve tribüne Arroyo ve Ricardo aldık.

Yine savunmadan ofansa ilk 11’de dünya kadar eksik varken 19 yasindakj Taylan’a 6M Euro artı bonuslar konuşuluyor. Ya hani dersin ki onunde Ghezzal var savunmada eksik bırakmasa yeter ama çocuğu alıp önüne Muci/Rashica/Arroyo koyarsan dediğin gibi iki maç sonra bunu da isliklayacaklar.

Geri zekali yönetim çıkıp dese ki, bir feda dönemi daha başlatıyoruz ona göre takımdan bu sene birsey beklemeyin - iyi fikir deyip susacağım. Ama aptallar gidip Orkun’a 25M Euro veriyor, Abraham alıp 4 yıl için neredeyse 30M Euro’luk maaşı bağlıyor - sen bunları aliyorsan her pozisyonda A klasman yada oraya yakın oyuncu almak zo-run-da-sin.

Orkun bu kadroyla 10 maça çıksın ben gitmek istiyorum diye tutturur - zaten sahadaki ruh halinden ben nasıl bi salaklik yaptım ve buraya geldim moduna yavaş yavaş şimdiden geldiği belli oluyor.

Yazık gerçekten çok yazık koca kulübün geldiği nokta.

Çevrimiçi Georgetown

GURURLAN!

Çevrimiçi Akil Emre

Evet bakalım bugün takıma kimler gelmeyip kimler gitmiyecek.

Çevrimdışı levitate

rüyamda rashica'yı 9'a genoa'ya satıyorduk
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

rüyamda rashica'yı 9'a genoa'ya satıyorduk

keşke  :lol:

Çevrimdışı levitate

keşke 
zaten bir sürü saçma şey oluyordu, beyin orada yeter o kadar olmaz dedi uyandırdı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Mert yeterli diyordum ama bize kaleci lazım bu sezon çok kötü

Çevrimiçi Savaş

Semih ve Gedson kendileri gitmek istedi.
Kaçmak istediler desek?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Bari Svensson’u Eyup, Kocaeli gibi takima sutlayip Vazquez yapsak 1+1 sene. Vazquez-Taylan’a kimse hayir demez, ama Svensson-Taylan asla olmaz.
Muhtemelen böyle olacak. Vazquez'in bonservisi yok. Onun yerine yedeğine gömdüler. 

Vazquez - Taylan götürür orayı. Gerci şu an ben oynasam ben de fark yaratırım şu takımda ya neyse.

Çevrimiçi Tass

Mert yeterli diyordum ama bize kaleci lazım bu sezon çok kötü

mert hep kötü ve yetersizdi - geçen sene hariç. ben altyapıdan göktuğ - emir yaşar isterdim denemesini. biri gitti diğerini deneyecek cesartei olmadığı aşikar. emre bilginden de umutluyum. ama ersin tam bir facia. onu bir an önce göndermezsek habire merte alternatif olarak kaleye geçecektir.

Çevrimiçi Mehmet57

Lozan macina bu yonetim zaten kanat yetistiremez. O maca orta ucluyu Orkun-Ndidi-Mario yapip Rafa'yi sola atmak gerek. Rafa dun felaket cok top kayibina ugratti bizi. Arkada Emirhanlar, Paulistalar, Svenssonlar ile bu takim Lozan'dan kontrada en az 1 gol yer kaptirilan toplar ile. Ozellikle su Diakite denen cocuk bizim Paulista'yi 1e1'de yakalarsa sictik.

Çevrimdışı underworld

Rafa, kara delik kıvamına geldi.
Bel bağladığın oyuncu böyle çıkarsa bu yapı ayakta duramaz.
Bu haliyle oyuna sonradan giren oyuncu kıvamında takılır.
Topun ve pozisyonun kıymetini bilen oyuncular lazım.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 12:59:32
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Muhtemelen böyle olacak. Vazquez'in bonservisi yok. Onun yerine yedeğine gömdüler. 

Vazquez - Taylan götürür orayı. Gerci şu an ben oynasam ben de fark yaratırım şu takımda ya neyse.

hala iyi niyetinizi koruyorsunuz ya tebrik ederim taylanı as oyuncu olarak aldılar çünkü yabancı kontenjanı boşaltamıyorlar

Çevrimiçi Savaş

hala iyi niyetinizi koruyorsunuz ya tebrik ederim taylanı as oyuncu olarak aldılar çünkü yabancı kontenjanı boşaltamıyorlar

Bunu düşünselerdi dün akşam itibari ile Kerem'e çökerlerdi. Çok yabancı sayısını taktıklarını sanmıyorum. Taktıklarını dedim pardon, transferi sadece başkan yapabildiği için taktığını demeliydim. Diğer yöneticiler samsuna fındık toplamaya gitmişler.

Çevrimiçi Akil Emre

Bunu düşünselerdi dün akşam itibari ile Kerem'e çökerlerdi. Çok yabancı sayısını taktıklarını sanmıyorum. Taktıklarını dedim pardon, transferi sadece başkan yapabildiği için taktığını demeliydim. Diğer yöneticiler samsuna fındık toplamaya gitmişler.
Ox,onana ve musrati vurgun yapıp gitme peşinde adamlar rahat rahat maç oynamadan takılıyorlar. Başkandan bende doğrudan kerem ve cerny hareketi beklerdim , hocanında kredisi yokken bu kadar ağırdan gitmek mantıklı değil.

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 14:37:58
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Bek oyuncuların uzun olmayanı iyidir.

Taylan profil olarak sanki Serdar Kurtuluş'u hatırlatıyor.

Etiketler: