2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Sinan66, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, tolga1903, murat baltacı, Zafer55, Gökhan Güvenç, matias_27, annoca, KartalınGücü, mayguntr, Özgür Gültekin, Ravenman, doganay, Monza, Darkeagle, Samet Ç, NioHH, sefaköykartali, hasankale, Tass, 38life, murat, maıden, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kahyaoglueren, Akil Emre, bull74, Rasim, Georgetown, safak_01, Yancos, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, aezaez ve 268 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 297480 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

bu adam neye göre istifa etmiyor ? ben onu anlamadim
var mi bir umudu, basarili olmayi dusunuyor mu ?

Çevrimiçi Zafer55

Arrayo falan neyse de jurasek fena girecek bize. Hoca oyuncuyu bugün komple bitirdi. Oraya da transfer istiyor büyük ihtimalle de, son maçlardaki değişiklikler bu yüzden, yönetim alır mı bilemiyorum.

Rıdvanı alırlar büyük ihtimalle.
Adam kendi seyircisi önündeki 1. maçında ıslıklanmış. Takım sahasındaki 2.maçını oynuyor..skoru 2-0 falan yapar taraftar mutluyken ikinci yarı oyuna sokarım. Taraftarda o anda alkışlar.. oldu bitti dersin. Adam kafada böyle bir senaryoya inanamış ki!
Oynat arroyu 90 dakka. Muci rafanın yerine girsin. Muciden kanat olmaz. Defalarca ispatladı bunu.
2 değişiklikle 4 oyuncuya zarar verdi. Arroyo ile juraseki bitirdi muci ile rafayı hırpaladı.
 Transfer istiyorsan ağzın dilin var söylersin.
Jurasek alınırken sana sorulmadımı? Sorulduysa niye onay verdin. Yok sorulmadıysa oraya transfer yapılırsa da yine sana sorulmayacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam kendi seyircisi önündeki 1. maçında ıslıklanmış. Takım sahasındaki 2.maçını oynuyor..skoru 2-0 falan yapar taraftar mutluyken ikinci yarı oyuna sokarım. Taraftarda o anda alkışlar.. oldu bitti dersin. Adam kafada böyle bir senaryoya inanamış ki!
Oynat arroyu 90 dakka. Muci rafanın yerine girsin. Muciden kanat olmaz. Defalarca ispatladı bunu.
2 değişiklikle 4 oyuncuya zarar verdi. Arroyo ile juraseki bitirdi muci ile rafayı hırpaladı.
 Transfer istiyorsan ağzın dilin var söylersin.
Jurasek alınırken sana sorulmadımı? Sorulduysa niye onay verdin. Yok sorulmadıysa oraya transfer yapılırsa da yine sana sorulmayacak.
Diğer söylediklerine birşey diyemem ama Arrayo ve jurasek bir zahmet oynasınlar biraz. Transfer konusuna gelince kimse hocanın transfer istemediğini yazmasın böyle birşey mümkün değil çünkü. Arrayo ve giden çocukta muhtemel hocaya sorulmadı. Zaten burada problem başlıyor herkes kafasına göre hareket ediyor. Hoca ayrı telden, graf ayrı telden, yönetim ve heyeti ayrı telden hareket ediyor büyük ihtimalle.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: