2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, KartalınGücü, gokhans, Samet Ç, COB, maıden, Ravenman, blackeagle35, Georgetown, Yusuf Berberoğlu, tolga1903, Kapkarakartal, kahyaoglueren, NioHH, Darkeagle, Gökhan Güvenç, Rasim, matias_27, ulumemo, Serdar3444, mayguntr, 38life, bull74, yaço58, kartalizma190399, Umutcan Kaya, Yancos, Yokmessi, Zafer55, doganay, emre_1978, Tass, Monza, sefaköykartali, annoca, hasankale, murat baltacı, Sinan66 ve 446 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 254004 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi KartalınGücü

Futbolculuk kariyeri boyunca "yedek" olmayı seçen profil
15 futbolculu transfer yasaklı samsunsporun ardından 4. bitirdiğinde : Geldiğimde 7.idik takımı yukarı taşıdık diyen profil
2-3 transfer dönemine ihtiyacımız var diyen profil
Kampı , 40 tane adamı 45 er dakka deneyerek geçiren profil

Bu başkan için çok uygun bir  profil.

Ligin dinamiklerini bilen ya da ligin dinamiklerini kavrayacak ve buna uyum sağlayacak kadar akıllı olan bir hoca lazım. Maalesef her yabancı hoca bunu kavrayamıyor.

Bize gelen hocanın tarafratla bütünleşmesi lazım, gerekirse hakemlere medyaya ayar vermesi lazım, her fırsatta takımın hedefinin sadece şampiyonluk olduğunu dinlendirmesi lazım, yıldız oyuncu istemesi, gerekirse yönetimi eleştirmesi lazım. Böyle yabancı hoca da kolay kolay bulamıyorsun işte.

Ha adamlar da haklı bir yerde, adama rashica, tayfur, arroyo, swensson falan verip sonra bu takımın tek hedefi şampiyonluk ve baskın futbol dersen içinden gükerek has..tir çekiyordur.

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer orkun rafa demişsin ya hani, bu ikisini arkada toplayabilecek bi transfer yok daha doğrusu o transferi yapacak bi para yok kulüpte. Transfer orkun transfer-transfer rafa/abraham transfer. Abraham ile rafa'yı maça göre dönüşerek oynatırsın. Akıl varsa böyle yaparlar eğer yoksa da rafa ve orkun'un arkasına gelecek topçu ne zaman çöpe döner onu tartışırız bence 2 maçta bitiririz geleni.
Haklısın valla ne deyim, plansızlık diz boyu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

rüyamda avrupa ligine şenol güneş ile çıkıyorduk basın toplantısı yapıyordu ilk maçta ole puan kaybı yapıp 2.maç olabilir. :)

Çevrimiçi Samet Demir

rüyamda avrupa ligine şenol güneş ile çıkıyorduk basın toplantısı yapıyordu ilk maçta ole puan kaybı yapıp 2.maç olabilir. :)
Yatmadan önce üstünü örtseydin keşke
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Yatmadan önce üstünü örtseydin keşke

hava çok sıcak samet örtülecek gibi değil benim rüyalarım genelde çıkıyor ama.Buda çıkarsa yanık kremi göndereceğim sana bana adresini at sende o bölgeye sürersin :)

Çevrimiçi Samet Demir

hava çok sıcak samet örtülecek gibi değil benim rüyalarım genelde çıkıyor ama.Buda çıkarsa yanık kremi göndereceğim sana bana adresini at sende o bölgeye sürersin :)
Olur tecrübeli insanların önerilerini değerlendiririm her zaman.

Olur tecrübeli insanların önerilerini değerlendiririm her zaman.

Bence sen konuya daha çok hakimsin üstünü örtseydin keşke dedin o bölge sıkıntılı demek ki o yüzden bilgi sahibisin önceden yanık kreminide sen kullanmışsındır yine lazım olabilir benim hiç ihtiyacım olmadı bir sıkıntı varsa o bölge ile ilgili çözelim sıkıntı yapma tıp çok ilerlerdi. :) Burda biz bizeyiz bir aileyiz sonuçta. :)

Fırat Günayer: "Bu benim tahminim, Rıdvan Yılmaz'ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceğini düşünüyorum, gelen bilgilerde o yönde."

💥 Beşiktaş yönetimi, Leicester City forması giyen 28 yaşındaki Nijeryalı ön libero Wilfred Ndidi için kulübüne 3 taksit halinde 7 Milyon € teklif etti.

Çevrimiçi Zafer55

Hala ayrılan yok şu rezalet üstüne birşeyler yapılması lazım ama hepberaber bekliyoruz.
Salih , arroyo ,ricardo gider hocanın raporuyla.

Çevrimiçi Necmi

Salih , arroyo ,ricardo gider hocanın raporuyla.
devre arası al7nmalarını eleştirdiğimde forumda herkes genç düşmanı bunlar yatırım transferi demişdi

Çevrimiçi Zafer55

devre arası al7nmalarını eleştirdiğimde forumda herkes genç düşmanı bunlar yatırım transferi demişdi
Düşünüyorum düşünüyorum yönetimin yaptığı doğru hamle bulamıyorum. Orkun'un bize gelmesine engel olmamaları dışında.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Bu gece net bir isim çıkmazsa önümüzdeki hafta kuvvetle muhtemel aynı kadro ile eleme maçına çıkacağız.

Pazartesi kadro bildirimi yapılacakmış çünkü. Pazartesi günü transfer gelmez diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bazı arkadaşlar Rafa ya mi sardın diyebilir ama o adama alan sorumluluğu veremezsin  Takim ona göre kurulur,  serbest şekilde takılır  defansif sorumluluğu olmaz o zaman tamam.
Yoksa bu takıma herkes onun boş bıraktığı yerden saldırır.

Çevrimiçi Samet Demir

Bazı arkadaşlar Rafa ya mi sardın diyebilir ama o adama alan sorumluluğu veremezsin  Takim ona göre kurulur,  serbest şekilde takılır  defansif sorumluluğu olmaz o zaman tamam.
Yoksa bu takıma herkes onun boş bıraktığı yerden saldırır.
Tüm planları Orkun transferi bozdu diyebiliriz yani, ama fark etmez gedson çıkış orkun giriş oldu desek yine kafa kafaya. Sonuçta gedsonun yerine yine adam alınacaktı. Haziran ayında 7 eksiğimiz varsa şuan 8 oldu. Nasıl planlama ama ?

Çevrimiçi Samet Demir

Kongre üyeleri Dikilitaş projesine neden onay verdi ? Neredeyse üzerinden 1 ay geçti bir etkisini göremedik.

Fabrizio Romano: "Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede anlaşma sağlanamazsa farklı bir hedefe yönelecekler. Listede iki kanat oyuncusu daha var."

Keremle fener ilgileniyor sancho dortmundla ilgileniyor biz kimle ilgileniyoruz acaba ?

Çevrimiçi Zafer55

Bir tane sol kanat alıp, Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda transferlerimizi tamamladık
Açıklaması gelir mi acaba başkandan?
Fırat, x de bir sohbet odasında :hocanın svenson,rashica ve pulista/udokai tandeminden  memnun olduğunu bu bölgeler için yönetimden bir talebi olmadığını söylemişti.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir tane sol kanat alıp, Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda transferlerimizi tamamladık
Fırat, x de bir sohbet odasında :hocanın svenson,rashica ve pulista/udokai tandeminden  memnun olduğunu bu bölgeler için yönetimden bir talebi olmadığını söylemişti.
Kesin öyledir.

Evet hocanın görüşüne göre bize çok geniş kadro kurmak lüks geri kalan bölgeler gençlerden olusmalı dedi kendi ağzından raşitsa,svenson tandeminden memnun olabilir taraftar baskısından raşitsa ve jurasek oynatmadı! Beden hocasının vizyonunu ne olmasını bekliyoruz ki sergen gibi en az 7-8 tane ilk 11'e adam lazım demesini mi!

Etiketler: