2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, Yokmessi, Gökhan Güvenç, Necmi, Özgür Gültekin, KartalınGücü, Kapkarakartal, gokhans, NioHH, levitate, Darkeagle, bull74, Yusuf Berberoğlu, blackeagle35, Georgetown, Samet Ç, maıden, Ravenman, kahyaoglueren, Rasim, matias_27, ulumemo, Serdar3444, mayguntr, 38life, yaço58, kartalizma190399, Umutcan Kaya, Yancos, Zafer55, doganay, emre_1978, Tass, Monza, sefaköykartali, hasankale, murat baltacı ve 426 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 254619 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer Graf hiç bir halta bundan sonra karismayacaksiniz, hocayı da ona göre oyuncuları da ben seçeceğim dediyse benim için ok dir.
ole bundan daha iyi hoca o kadar söyleyeyim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir ara Salih Ozcan haberleri vardı ama o da kesildi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

ole giderse kendinizi ibrahim üzülmez yılmaz vural seviyesine hazırlayın o kadar dibe battık

Çevrimiçi gokhans

Adamlar osimhen sane imza töreni sonrası lazio maçına çıkdılar, taraftar yok stadda. Maça baktım moralim yerine geldi 300milyonu aşkın kadro değerleri var, şu shaktar maçındaki bitik kadroyla çıkalım şunları ezeriz. Ekşide x’de okan istifa tagları açılmış bile..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2025, 22:46:45 Yusuf Berberoğlu ]

Adamlar osimhen sane imza töreni sonrası lazio maçına çıkdılar, taraftar yok stadda. Maça baktım moralim yerine geldi 300milyonu aşkın kadro değerleri var, şu shaktar maçındaki bitik kadroyla çıkalım şunları ezeriz. Ekşide x’de okan istifa tagları açılmış bile..

sen diyince mackolikten baktım toreira 2 gol atmış 6 numaranın farkında bak bizde de demir egeye bel bağladık oda gol yediriyor!

Çevrimdışı sEuL

Hazırlık maçları geçelim bunları arkadaşlar, geçen sene sezon başındada ucup kaçıyorduk sonra yine 40 puan fark yedik. 10 tane iyi transfer de yapılsa bu seneyi unutun derim.

Okan’a 3 sezondur zaten istifa taglari aciliyor, adam her sene sampiyon yapsada istifaya davet ediyorlar. Adamlar bizim gibi vasat sevici değiller. Şu son iki sezonda 30 tane bek aldılar, baktılar olmuyor hemen aldıkları adamı gönderip başkasını buldular. Biz ise Masu’dan ancak kontratı bitti diye çıkabildik, Svenson yetersizine ve diğerlerine girmiyorum bile. O Shakhtar maçındaki bitik kadroyla biz Cemisgeziksporu zor yeneriz maalesef.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2025, 22:53:20 sEuL ]

Çevrimiçi gokhans

sen diyince mackolikten baktım toreira 2 gol atmış 6 numaranın farkında bak bizde de demir egeye bel bağladık oda gol yediriyor!
adam heryere, herkese basıyor, her alanı, her kademeyi kapatıyor, üstüne pas oyununada katılıp gol falan atıyor. Bizim tam olarak öyle birine ihtiyacımız var zaten orta sahada..

Fenerbahçe, Asensio'dan indirim yapmasını istedi ve Asensio kabul etmeyince anlaşma bozuldu. (L'Equipe)

fb asensio işi bozulmus biz alalım dicemde nereye alıyoruz cerny bile almıyor bu yönetim.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

az bi şey gs macını izleyeyim dedim şifresiz kanaldaymış maç mehmet türkmen lazinonun penaltısını vermedi himmetçiler₁ hakemlerle çok rahat şampiyon olurlar yıldız transferi yapmasalarda olurlar!

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimden yerli hoca isteyenlere hızlı yanıt : Nuri Şahin
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Şu rashica bi işe yarasada zhegrova’yı getirse bize yahu, milli takımdan kankası!!!

Çevrimiçi COB

Şu rashica bi işe yarasada zhegrova’yı getirse bize yahu, milli takımdan kankası!!!

Juve, Milan ve Barça istiyordu geçen yılın devre arasında.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

6 numara bitmiş pzt açıklanır şekli duyumlar var isim yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

6 numara bitmiş pzt açıklanır şekli duyumlar var isim yok

ya ndidi ya kessie ne diyon @Samet Ç
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

ya ndidi ya kessie ne diyon @Samet Ç
sosyal medyada ndidi yazıyor.. taksitli 7 milyon.. bu arada graf italya’daymış..
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2025, 23:37:31 gokhans ]

bu nurinin de ne lobisi var ya

grafın kankisi onu çakmaya calısıyor şimdide.

Etiketler: