2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, Akil Emre, Georgetown, mtorunlu, kahyaoglueren, Özgür Gültekin, Yancos, Rasim, matias_27, gokhans, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Samet Ç, NioHH, Yokmessi, mayguntr, Zafer55, doganay, maıden, emre_1978, blackeagle35, Ravenman, Tass, yaço58, Monza, ulumemo, Kapkarakartal, sefaköykartali, annoca, hasankale, Darkeagle, bull74, 38life, kartalizma190399, murat baltacı, Umutcan Kaya, Sinan66, ugurkartalizma, mellfred, murat, Serdar3444, Kartal Ç ve 472 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 253354 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkes de zannediyor ki kulup satilirsa iyi olacak abramovice fln satilacak. Kulubu oyle bir hale getiriyolar ki alacak olan zat 'piyango'dan cikinca hepimiz sasiricaz..

Su an yönetenleri de(!) görüyoruz.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

hadi olecilerin gözü aydın!

Solskjaer için devam kararı çıktı ama kredisi tükendi.

Bu, çok uzun soluklu bir karar değil.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Forumda "Oleci" bir yazar bile görmedim. "Oleci" diye tabir ettiğin kişiler hocayı savunmuyor, 6 ayda bir hoca değiştirmenin bizi bir yere götürmediğini anlatmaya çalışıyorlar. Kulüpte itibar diye birşey kalmadı. Şu ortama hiçbir teknik direktör veya futbolcu gelmek istemez.

Önce şunun bir farkında olalım, bu takımın mevcut kadrosuyla şampiyonluk yarışına dahil olması mümkün değil. Sergen de gelse, Şenol da gelse, Klopp, Ancelotti, Guardiola da gelse bu mümkün değil. Bugün Ole'yi gönderip X hocayı getirseler 6 ay sonra X gitsin Y gelsin diyeceğiz.

Hocadan daha önce bu kulübün çok ciddi bir yönetilememe problemi var. Bir senedir Oxlade'i, Onana'yı gönderememenin, iki senedir kanat oyuncusu alamamanın hiçbir izahı yok. Akıl tutulması yaşıyorlar resmen.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Georgetown

Su an yönetenleri de(!) görüyoruz.
Cumlede ki piyango nuansi'ni gormemissiniz sanirim. Kulubu yildirim demiroren alir. Hayal ettigimiz gibi olmaz maalesef. Ve bana kalirsa bu is yine ona dogru gidiyor.
GURURLAN!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cumlede ki piyango nuansi'ni gormemissiniz sanirim. Kulubu yildirim demiroren alir. Hayal ettigimiz gibi olmaz maalesef. Ve bana kalirsa bu is yine ona dogru gidiyor.

Valla artık o da olur.

Çevrimiçi Georgetown

Valla artık o da olur.
Her sey onunla baslamisti diye hatirliyorum ama sizin icin oluru varsa bir sey diyemem tabiki. Ama ben yilana sarilmak istemem.
GURURLAN!

Çevrimiçi Zafer55

Herkes de zannediyor ki kulup satilirsa iyi olacak abramovice fln satilacak. Kulubu oyle bir hale getiriyolar ki alacak olan zat 'piyango'dan cikinca hepimiz sasiricaz..
Olacağı Piyango zaten.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu'nu oynayabileceği bir kulübe kiralamak istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu)

Abraham tek yeter.!

Çevrimiçi Samet Demir

Orkunu almışsın, 45bin kişiye karşı imza töreni yapmışsın, renkliler bile şoka girmiş. 2 haftada kulübü bu hale getirmek için nasıl plan yaptınız yahu. İnsan istese taraftarı bu kadar çileden çıkaramaz. İsteyerek yapamaz.

Eğer doğruysa birde fırat ile haber uçuşturması falan, diyecek söz bulamıyorum.

Seçildiğinde de söyledim ya çok iyi olacak ya da anç ye bile rahmet okutacak...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Transfermarktta kadrolara bakıyordum 2 haftaya kadar önce şimdi bakmayı bıraktım o kadar kötü ki dahada kötüleşiyor gedsondan sonra semihte gidince 100 milyon € yaklasıyoruz rakiplere bakıyorum birisi 300 milyon € geçmiş diğeri 300 milyon € yaklasmıs ikiside muhtemelen geçicek 300 milyon €! biz 100 milyon €lardayız kadro kalitesi olarak leş gibiyiz zaten Beşiktaş seviyesinde 2-3 adam anca var.Fark o kadar acıldı ki.Hadi gs şampiyon oluyor gelir getiriyor dersin fener 15 yıldır sampiyon olamıyor yinede transfer yapıyor bize ne zaman gelicek böyle başkanlar ben gerçekten çok merak ediyorum.Bize gelen hocada başkanda oyuncularda niye hep vasat!

Biz ne zaman şöyle güzel bir hoca ile güclü başkanla iyi kadro ile Beşiktaşı izlicez gümbür gümbür oynadığımız!

Bi fikret orman - şenol güneş dönemi gördük bunu.
[ Son Düzenleme: Bugün, 21:06:27 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi gokhans

Sanki yıldırım demirören tarafından alınması için zemin oluşturuluyor. Anç ve adalı’nın da demirören’in adamları olduğu, demirören sayesinde kulübe geldikleri zaten biliniyor. Arat, matruşka derken bunu kastediyordu aslında, çok ilginç bir detay daha var o da, mehmet büyükekşi. Bu bylock’cu zat neden Beşiktaş’dan nefret etti, neden tüm haksızlık ve adaletsizliklere maruz kaldık? Yapı olaylarında antep çetesi söylentileri vardı, Büyükekşi antep çetesinden, ve bu çete ile demirören ailesinin ilişkileri etle tırnak gibi, önceki antep başkanı mehmet kızıl ile abi kardeş gibilerdi. Yani nerden bakarsam bu mantıklı çıkıyor. Bakıyorum Şampiyon olmuşsun Türkiye’nin en iyi kadrosu açık ara sende hocanla imzalamayıp kampı geciktiriyorsun, 3 kuruş için abou gibi bir golcüyü almıyor, eksikleri tamamlamak yerine ölmüş topal ve pjanic, texeria falan getiriyorsun can bozdoğan çekiyorsun, hoca hulk isterken kenan karaman alıyorsun. Sanki başarıdan rahatsız olmuş gibiler, bir sonraki sezon valerian’ın kurduğu taş gibi kadroya bir iki takviye ile şampiyonluğun en önemli adayı olacakken, şenol ile beraber afrika kupasına katılcak ne kadar çer çöp varsa, tayfur mayfur boş transferlere para harcandı. Resmen sabote edildi göz göre göre. Bugüne dönüyorum elimizdeki en önemli yer dikilitaş gitmiş, eksik olan bölgelere hala hiç bir şey alınmadı, şov olsun borç olsun diye orkun aldık, götümüzde don yok biz gidip tekne aldık. Yahu herşey o kadar mantıksızki!!
[ Son Düzenleme: Bugün, 21:16:29 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tamam takımdan umudumuz yok ama şu fikstür rezaletine ses çıkaramayan yönetim mi olur?

Perşembe gece deplasmanda Patrik ile oynayıp pazar günü Kayseri deplasmanına çıkacağız. Su maçı bile pazartesiye aldiramayan aciz bir yönetim var.

Tamam takımdan umudumuz yok ama şu fikstür rezaletine ses çıkaramayan yönetim mi olur?

Perşembe gece deplasmanda Patrik ile oynayıp pazar günü Kayseri deplasmanına çıkacağız. Su maçı bile pazartesiye aldiramayan aciz bir yönetim var.

fb macının ertlenmesi için tff ye başvurmus bizimkiler zahmet edip başvurma zahmetinde bulunmuyor bile! yetersizler₁ beceriksizler ordusu!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Transfermarktta kadrolara bakıyordum 2 haftaya kadar önce şimdi bakmayı bıraktım o kadar kötü ki dahada kötüleşiyor gedsondan sonra semihte gidince 100 milyon € yaklasıyoruz rakiplere bakıyorum birisi 300 milyon € geçmiş diğeri 300 milyon € yaklasmıs ikiside muhtemelen geçicek 300 milyon €! biz 100 milyon €lardayız kadro kalitesi olarak leş gibiyiz zaten Beşiktaş seviyesinde 2-3 adam anca var.Fark o kadar acıldı ki.Hadi gs şampiyon oluyor gelir getiriyor dersin fener 15 yıldır sampiyon olamıyor yinede transfer yapıyor bize ne zaman gelicek böyle başkanlar ben gerçekten çok merak ediyorum.Bize gelen hocada başkanda oyuncularda niye hep vasat!

Biz ne zaman şöyle güzel bir hoca ile güclü başkanla iyi kadro ile Beşiktaşı izlicez gümbür gümbür oynadığımız!

Bi fikret orman - şenol güneş dönemi gördük bunu.
Yani övmek istemiyorum ama adamlar Osimheni getirdikten sonra bir suru ürün koleksiyon vs çıkardı. Deli gibi satış yapıyorlar, gelir elde ediyorlar. Biz Orkuna düzgün bir tisort bile çıkartamadık.

O kadar güzel hava yakalamıştık Abraham, Orkun ile. Guzel de Besiktas community serisi başlattın. Ürün çıkarıp maddiyata cevirmedik.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yani övmek istemiyorum ama adamlar Osimheni getirdikten sonra bir suru ürün koleksiyon vs çıkardı. Deli gibi satış yapıyorlar, gelir elde ediyorlar. Biz Orkuna düzgün bir tisort bile çıkartamadık.

O kadar güzel hava yakalamıştık Abraham, Orkun ile. Guzel de Besiktas community serisi başlattın. Ürün çıkarıp maddiyata cevirmedik.

Su an her şeyi sadece 1 kişi yaptığı için aklına gelirse yaparlar

Çevrimiçi kahyaoglueren

İhtimal dahi vermiyorum. Başkan tugva etkinliğiyle meşgul.
Transfer dönemi bitmeden sezon bitecek neredeyse.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

fb macının ertlenmesi için tff ye başvurmus bizimkiler zahmet edip başvurma zahmetinde bulunmuyor bile! yetersizler₁ beceriksizler ordusu!

Kayseri maçından zerre beklentim yok ama bu kadar başıboş kulüp bırakılmaz. Adalı ancak fikstüre bakmayı akıl ederse anca görür, yanındakiler figüran bile değil sadece yok hükmünde.

O sarı altın paraları cıkartın dedi taraftar onu bilem yapmadılar!

Beşiktaş, Alejandro Garnacho için bir girişimde bulundu.

(Pedro Almeida)

Etiketler: