2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Georgetown, mtorunlu, Yusuf Berberoğlu, kahyaoglueren, Özgür Gültekin, Yancos, Rasim, matias_27, gokhans, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Samet Ç, NioHH, Yokmessi, mayguntr, Zafer55, doganay, maıden, emre_1978, blackeagle35, Ravenman, Tass, yaço58, Monza, ulumemo, Kapkarakartal, sefaköykartali, annoca, hasankale, Darkeagle, bull74, 38life, kartalizma190399, murat baltacı, Umutcan Kaya, Sinan66, ugurkartalizma, mellfred, murat, Serdar3444, Kartal Ç ve 469 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 253344 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş transferden çekildikten sonra Ipswich Town ile Napoli, Jens Cajuste transferi için anlaşmaya vardı.

(Fabrizio Romano)

Buda gitti necip geç orta sahaya görev seni bekler!

Çevrimiçi KartalınGücü

Sanki bir yerden Beşiktaş taraftarının sinir uçlarıyla oynayın talimatı gelmiş yönetim de bunu sonuna kadar uyguluyor. Ben başka akla mantığa yatan sebep göremiyorum. Takım ağlarken 20 gündür bir aksiyon alınmaması, iyi oyuncuların satılması, stadda gs bayrağı açtırılması, transfer etmemiz gereken adamları fb alırken başkanın oturup etkinlik izlemesi falan...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Sanki bir yerden Beşiktaş taraftarının sinir uçlarıyla oynayın talimatı gelmiş yönetim de bunu sonuna kadar uyguluyor. Ben başka akla mantığa yatan sebep göremiyorum. Takım ağlarken 20 gündür bir aksiyon alınmaması, iyi oyuncuların satılması, stadda gs bayrağı açtırılması, transfer etmemiz gereken adamları fb alırken başkanın oturup etkinlik izlemesi falan...

Banada öyle geliyor ama elimizde herhangi bir kanıt yok ispatlayamıyoruz o yüzden.Bütün bu olanların hiçbirisi bana normal gelmiyor çünkü aklım almıyor.!

Anç,Adalı,Serdal hepsi matruska hepsi sanki bir görev için Beşiktaşın başına gelmişler amacları Beşiktaş'ı bitirmek!

Bu serdal daha çok bitirmeye gelmiş dikilitaşı da sattı Beşiktaşın gayimenkulunu bırakmıyor parayıda transfer yapmıyor.

Yemin etmişler sanki Beşiktaşı bitirmeye bir yerden emir almıs gibiler yoksa başka acıklaması yok.

hadi olecilerin gözü aydın!

Solskjaer için devam kararı çıktı ama kredisi tükendi.

Bu, çok uzun soluklu bir karar değil.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Mevcut başkanın ömrüde çok uzun olmayacak belli oldu eylül ekim gibi serdal adalı istifa demeye başlarız! Belki daha yakın bile olabilir ağustos ayı bile olabilir.

Yazık vallahi yemin  ederim yazık 1 sene daha heba oldu boş yere gitti.!
[ Son Düzenleme: Bugün, 18:01:16 Yusuf Berberoğlu ]

Ezbere biliyor artık herkes ezbere olacakları Allah bu bize gelen yönetimlerin bin belasını v..sin.Her sene aynı şeyi yaşamaktan bıktık usandık artık!

https://twitter.com/WastieMontage/status/1951660349758812193

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir tane sol kanat alıp, Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda transferlerimizi tamamladık
Açıklaması gelir mi acaba başkandan?
Fırat, x de bir sohbet odasında :hocanın svenson,rashica ve pulista/udokai tandeminden  memnun olduğunu bu bölgeler için yönetimden bir talebi olmadığını söylemişti.

Biraz ufak atsın da civcivler yesin, gerçi onlar bile yemez.

Çevrimiçi yaço58

hadi olecilerin gözü aydın!

Solskjaer için devam kararı çıktı ama kredisi tükendi.

Bu, çok uzun soluklu bir karar değil.

(Yağız Sabuncuoğlu)
Ligin başlamasına 1 hafta var bugün bu kararı almayanlar 4.5. Hafta bunu gönderecekler bu kadar iş bilmezlik olmaz

Çevrimdışı levitate

hoca bulamadıkları için medyanın önüne attıkları adamı şimdi koruyup kolluyorlar, top 10 en komik bjk şeylerine girer bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

ilginç geldi allah allah

ya harbiden bıraktı ya da bu kadroya gelmemek için bahane

ya şenol güneşte sergen yalçında akıllı adamlar biliyor yönetim onları getirirse taraftarın önüne başkanı atacaklar o bölge eksik bu bölge yetersiz diyecek! Çatır çatır konuşurlar böyle ole gibi susmazlar! Daha gelmeden çatır çatır söyledi sergen bu kadro senide yer benide yer diye! Başkanın işine gelir mi böyle şeyler.! Yazıklar olsun 3-4 macta puan kaybı yaptıktan sonra iş işten geçtikten sonra hocayı kovacaklar bu senede geçti artık seneye bakalım diyecekler her sene aynı filmi başa sarıp sarıp bize izletiyorlar nasıl bir tezgahın içine düştük biz!

⚫️⚪️ Vaclav Cerny, Beşiktaş'a önerildi ancak ilerleme olmadı.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Doğru ne gerek var bizim orda aslanlar gibi raşitsamız var mazallah iyi bir adam alırız kanatlar işler filan hiç gerek yok böyle şeylere!!!! Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

⚫️⚪️ Vaclav Cerny, Beşiktaş'a önerildi ancak ilerleme olmadı.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Doğru ne gerek var bizim orda aslanlar gibi raşitsamız var mazallah iyi bir adam alırız kanatlar işler filan hiç gerek yok böyle şeylere!!!! Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum!!!

Menajerini Mendes yaparsa olur.
Başkan çok fena sıkmaya başladı artık.
Avrupayi falan geçtim, bu takim Kaysriden falan puan alamaz

Menajerini Mendes yaparsa olur.
Başkan çok fena sıkmaya başladı artık.
Avrupayi falan geçtim, bu takim Kaysriden falan puan alamaz

Sınanıyoruz resmen başka acıklaması yok!

Çevrimdışı sEuL

Ya geberse de kurtulsak moduna getirdiler adami, gina geldi aynı isimleri duymaktan. Keşke klup iflas etse ve kapansa da kurtulsak.

Çevrimiçi tolga1903

Ya geberse de kurtulsak moduna getirdiler adami, gina geldi aynı isimleri duymaktan. Keşke klup iflas etse ve kapansa da kurtulsak.

Birkaç yıl içinde olacak zaten bu söylediğin bence merak etme. Tüm aldıkları oyuncuların ödemelerini diğer yıllara ötelediler kulübün bir ayağı çukurda zaten diğeri de girer yakında. Tügva etkinliği teknofest miting falan yaparlar artık güzel merkezi bir alanda stadımız var her işlerini görür. Az kaldı yani dediğin şeye.

Çevrimdışı levitate

illa milan'dan birini kitleyeceklerse bennacer falan baksak bari
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

rıdvan almaz inşallah bunlar kronik adam

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan Serdal Adalı’nın, iki takviyeyi St. Patrick’s ile oynanacak maça kadar yetiştirmek istediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın, transfer dönemi kapanana kadar; sağ ve sol kanat, 6 numara, stoper, sağ ve sol bek ile son olarak bir de santrfor transferi yapacağı kaydedildi.

(TRT Spor)

Çevrimiçi Georgetown

Herkes de zannediyor ki kulup satilirsa iyi olacak abramovice fln satilacak. Kulubu oyle bir hale getiriyolar ki alacak olan zat 'piyango'dan cikinca hepimiz sasiricaz..
GURURLAN!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

rıdvan almaz inşallah bunlar kronik adam

Panik butonuna bastılar, nefes alsın yeter modundalar.

Çevrimdışı sEuL

illa milan'dan birini kitleyeceklerse bennacer falan baksak bari
Transferler ile klup içindeki bataklığı ve çöküşü çözebileceğimizi hiç sanmıyorum. Bir iki iyi transfer yapilsa bile sorunlar bir nebze halının altına supurulmus olacak.

Ole cikip ben bu takimi kurmadim, bana verilen hicbir soz tutulmadi dese kimse gıkıni çıkaramaz. Ole ile devam etsen sezon içinde alinan iki maglubiyet sonunda kontratindan çıkmak zorunda kalacak yönetim bütün sucu ona yikacak. Yonetim Ole’yi bugun kovsa  yerine getirelecek TD’de ilk kötü gidişte ben bu takimi kurmadim ve sezon başı hazirlik kampı geçirmedim diyecek - onada kimse gikini cikaramayacak. Yeni gelecek TD ‘de sezon içinde yıpranıp son 3 sezon içinde bulunduğumuz durum tekrar edecek ve yine sil baştan başka bir TD’ye geçeceğiz.

Guti’ninde dedigi gibi, Beşiktaş amatörler tarafindan yönetilen büyük bir klup. Maalesef bu amatörlerden kurtulabileceğimizi hiç mi hiç düşünmüyorum. Bi futbol zevkimiz vardı onuda yok ettiler, eskiden maçların 5 dakikasını kacirmamak için işten izin alir yada diğer planları cancel ederdik. Şimdi Avrupa kupası maçı olduğunu falan foruma girince ogreniyorum. Yazık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan Serdal Adalı’nın, iki takviyeyi St. Patrick’s ile oynanacak maça kadar yetiştirmek istediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın, transfer dönemi kapanana kadar; sağ ve sol kanat, 6 numara, stoper, sağ ve sol bek ile son olarak bir de santrfor transferi yapacağı kaydedildi.

(TRT Spor)

İhtimal dahi vermiyorum. Başkan tugva etkinliğiyle meşgul.

Etiketler: