2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Samet Ç, hasankale, Rasim, blackeagle35, KartalınGücü, kartalizma190399, murat baltacı, Umutcan Kaya, matias_27, Sinan66, COB, annoca, Kapkarakartal, Gökhan Güvenç, tolga1903, bull74, Darkeagle, Zafer55, Ravenman, sefaköykartali, Monza, mtorunlu, Özgür Gültekin, ugurkartalizma, mellfred, murat, ergin, Georgetown, OnurG, Serdar3444, Kartal Ç, Tass, doganay, Liquidator, safak_01, ozeratalay, 38life, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, yaço58, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle, Yokmessi, emre_1978, Irakleio, mrred ve 464 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 250489 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

Bir önceki sene imkansız görülen yerden şampiyonluk al,

Sonraki sene başkan sözleşme yapmasın,  transfer yapmasın. Hulk istesin almasın.

Sosyal medyasından, yönetimine o zamanki futbolculara kadar hepsi kuyusunu kazsın.

Tek sahip çıkan taraftar kalsın.

Şampiyonlar liginde 14 eksikle oynasın.

Sonra vay efendim şöyle böyle…

Biz herkes sürekli başarılı olsun istiyoruz, hatalar olmasın, kötü gidişlerde sabır olmasın…

Vefa hiç olmasın.

O gün Sergen hoca’yı her fırsatta yemek İÇİN bekleyenler bugün gelmesin diye çabalıyor.

Beşiktaş asıl sorunu Hoca Başkan vs değil, Fikret Orman’dan bugüne Menajer eli ile yürütülen ve yönetilen sosyal medya yapılanmaları bunu çözün başarı gelecek !

https://x.com/renkli_yorumlar/status/1951373169647866340?s=46

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Cracovia başkanı, Ajdin Hasic için kulüp rekoru kırabilecek bir bonservis teklifi aldıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ın %20 payı bulunuyor.

(Pilka Nozna)

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Zafer55

Cracovia başkanı, Ajdin Hasic için kulüp rekoru kırabilecek bir bonservis teklifi aldıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ın %20 payı bulunuyor.

(Pilka Nozna)

5m€ gördüm ben şimdiye kadarki en yüksek satışlarını.
Rabbim verdikçe veriyor😁

Çevrimiçi gokhans

5m€ gördüm ben şimdiye kadarki en yüksek satışlarını.
Rabbim verdikçe veriyor😁
2,5milyona canı transfer ettiğimiz sezon gitti işte. Hatta hazırlık maçı vardı ilk yarı can oynadı hiç yoktu oyunda çok kötüydü, 2.yarı hasic girdi oyuna gece ile gündüz gibi değişti o kanat, enazından şut tehdidi çalım falan var çocuğun. Sonra hasic’i serbest bıraktılar, can kulübeye geçti.

Çevrimiçi Zafer55

2,5milyona canı transfer ettiğimiz sezon gitti işte. Hatta hazırlık maçı vardı ilk yarı can oynadı hiç yoktu oyunda çok kötüydü, 2.yarı hasic girdi oyuna gece ile gündüz gibi değişti o kanat, enazından şut tehdidi çalım falan var çocuğun. Sonra hasic’i serbest bıraktılar, can kulübeye geçti.
Heyecanlandıran umut vaadeden  bir futbolcuydu ama 3 sezon Tff 1.lig de oynayıp toplam 12 maça 11 de başlayabilmiş bir oyuncu oldu.

Çevrimiçi gokhans

Etiketler: