2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, COB, Samet Ç, annoca, sEuL, Georgetown, gokhans, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, 38life, Özgür Gültekin, Zafer55, Darkeagle, tolga1903, Kapkarakartal, underworld, Samet Demir, Ravenman, bull74, Umutcan Kaya, hasankale, ulumemo, doganay, yaço58, maıden, Sinan66, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, kartalizma190399, Serdar3444, OnurG, NioHH, cornelius, Tass, balkan-kartal, Yancos, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred ve 376 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 178576 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

kim uyduruyor geçiş oyuncusu rafa diye anlamadım... ligde dar alanda beceri açısından, futbol zekası açısından 2-3 oyuncudan biridir... takım geçen sene büyük takım gibi maç oynamadıki hiç... adamda ordan oraya koştu durdu... yarı saha oyununda rafadan daha inceci adam yokki ligde nerdeyse...

neyse rafa yı yollayalım irfan falan alalım... bizi anca keser

Geride karşılayan, oyunu daraltan veya bizim daraldığımız maçların çoğunda sorun yaşadı Rafa. Çok çabuk unutuyoruz. Bu oyuncu kalitesi ile ilgili falan değil. Rafa - İrfan ne alaka ki? Rafa'yı gönderip aynı klasmanda bize daha uygun bir profilde oyuncu alsak ne olur mesela? Duygularımız mı incinir? Mesele de bu zaten. Aşırı duygusalız. Futbolcularla duygusal bağ kuruyoruz. Bu yüzden diyorum zaten Rafa'yı göndermek mümkün değil, o yüzden kanada atmalıyız diye.

Çevrimiçi gokhans

o zaman neden transfer yapıyoruz orkun fialn santrafor aldık alt yapı oyuncusu ile çıkalım maclara böyle düşünce yapısı olmaz ki.

Şampiyon oldugumuz senelerde şenol güneş ve sergen yalcın yine hakemlere karşı değilmiydik ? Hakemler bizden yana değildi ki.

Güclü oyun ve oyuncularla yenemeyeceğin takım olmaz hele hele içerde içerdeki maçlarda puan kaybı yapmazsın kaç maç mağlubiyet yüzü gormedik şenol güneş ile birlikte.

Ama bunu için önce güclü oyun planı olan bir hoca olması gerekiyor sonra güclü bir kadro sonra bütünleşmiş kenetlenmiş başkan,taraftar bir bütün halinde.
Doğru diyor, Senin prime kadron, cl 'de namağlup rekor puanla gruplara çıkan kadron, heriflerin cagneli magneli saçma sapan kadrosuna şampiyonluk verdi. Derbi maçı aklına getir, en kötü rize maçını falan düşün, birileri isterse kayserispor bile şampiyon olabilir, yeterki istesinler. Şimdi düşünsene bizim oyunculara gidip desekki ilerde tekme tokat girip bişekilde topu alın, ayağa basın, dirsek atın vurun faul çalmayaağız, baktın rakip kontraya kalktı senin stoperlerinde yavaş ortasahaya kadar çekmişin zaten rakibe değen kendini atsın faul ile atağı durduracağız rahat olun desek, rakip ceza sahası çevresinde kendinizi atın desek, şunları hangi takım hangi kadroya söyleyip bu özgürlüğü versen şampiyon olur. Neden young boys içlerinden geçti? çünkü yakalandıkları kontralarda çaresiz kaldılar, onlar adına savunma yapan bir hakem olmadı, neden bi ton kırmızı gördüler avrupada? keza aynı sebep?
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 15:21:25 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

o zaman neden transfer yapıyoruz orkun fialn santrafor aldık alt yapı oyuncusu ile çıkalım maclara böyle düşünce yapısı olmaz ki.

Şampiyon oldugumuz senelerde şenol güneş ve sergen yalcın yine hakemlere karşı değilmiydik ? Hakemler bizden yana değildi ki.

Güclü oyun ve oyuncularla yenemeyeceğin takım olmaz hele hele içerde içerdeki maçlarda puan kaybı yapmazsın kaç maç mağlubiyet yüzü gormedik şenol güneş ile birlikte.

Ama bunu için önce güclü oyun planı olan bir hoca olması gerekiyor sonra güclü bir kadro sonra bütünleşmiş kenetlenmiş başkan,taraftar bir bütün halinde.
3 sezonki hakem hataları arşa çıktı. Şenol ve sergende de vardı hakem hataları ama bu kadar değil. Adamlara yenilgi göstermiyorlar. Özetlerde sadece etkili ataklar gösteriliyor, tribün çekimlerine bakıyorum topun olmadığı yerde osimen adamın formayı çekşyor itiyor vuruyor haftalarca kart sınırında gidiyor bi cacık olduğu yok. Dediğim ligi salmak değil ama düzen değişmedikçe de milleti yemek için beklememek.

Ole tek başına gelmedi ekibide çok sağlam. Manuda uzun yıllar boşuna durmadı, haa bende oyunda mutlu değilim ama sabretmek zorundayız diye düşünüyorum. Ya da kimi getirebiliriz. Arda ile preirayı isterdim ama onlarda bizde tepki toplayabilirdi.

Çevrimiçi 38life

katılıyorum sağ kanat svenson-raşitsa devam etsin 10 numara irfan olsun.Rafayı gönderelim gerek yok muçi 10 numarada olabilir tekrardan daha uygun pas oyunumuza.Gedson gönderiyoruz zaten o yok paslar akıyor takımda.

Konuyu tamamen çarpıtarak, bize söylemediğimiz şeyleri atfederek kuru bir haklı çıkma çabasına girişmeyin. "Rafa'yı takıma uygun bulmayan Rashica'yı Svensson'u beğeniyordur" diye kafanızdan uydurmasyon algoritma yazmayın. Ben sizden daha talepkârım. İddia ettiğiniz şeyin tam tersiyim. Bana göre bu takıma hala santrafor ve sol bek alınmalı. İki stoper alınmalı. 1 sağ bek alınmalı. 1 6 numara alınmalı. 2 tane de kanat alınmalı. Ve şampiyonluk istiyorsan bunların hepsi üst düzey oyuncular olmalı. Benim talebim bu. O yüzden "Rashica - Svensson verelim bunlara" gibi saçma sapan algı oluşturmayı denemeyin üzerimde.

Çevrimiçi 38life

kwp yattı osayi ile 2 etti bu sağ bek svenson devam vizyon abi  :super:

https://twitter.com/Besiktas/status/1945811925679440279

Tamam. Hoca getirelim ve aklımıza yatmayan ilk oyuncu değişikliğinde hepsini gönderelim. Bu şekilde yılda 20-25 tane teknik direktör değiştiririz. Sonra Sergen Yalçın'a, Rıza Çalımbaya yalvarırız gel de takımın başına geç diye onlar da doğal olarak reddeder. İbrahim Üzülmez'e gideriz biz de. Olacak olan bu çünkü.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Doğru diyor, Senin prime kadron, cl 'de namağlup rekor puanla gruplara çıkan kadron, heriflerin cagneli magneli saçma sapan kadrosuna şampiyonluk verdi. Derbi maçı aklına getir, en kötü rize maçını falan düşün, birileri isterse kayserispor bile şampiyon olabilir, yeterki istesinler. Şimdi düşünsene bizim oyunculara gidip desekki ilerde tekme tokat girip bişekilde topu alın, ayağa basın, dirsek atın vurun faul çalmayaağız, baktın rakip kontraya kalktı senin stoperlerinde yavaş ortasahaya kadar çekmişin zaten rakibe değen kendini atsın faul ile atağı durduracağız rahat olun desek, rakip ceza sahası çevresinde kendinizi atın desek, şunları hangi takım hangi kadroya söyleyip bu özgürlüğü versen şampiyon olur. Neden young boys içlerinden geçti? çünkü yakalandıkları kontralarda çaresiz kaldılar, onlar adına savunma yapan bir hakem olmadı, neden bi ton kırmızı gördüler avrupada? keza aynı sebep?

ben hakemler onları korumuyor bizi doğramıyor demiyorum ki zaten.

Bizim 3.sene şampiyonlugu vermemizin en büyük nedenlerinden birisi oyuncuların CL  maçlarını onemseyip lig maclarını asılmaması.

O pepe filan hatırlayın ne kadar lakayıt oynuyordur ona rağmen son haftaya kadar gs deplasmanına kadar yarısın içinde kaldık 3 sene üst üste şampiyon olacaktık sen güclü olursan kolay kolay doğrayamazlar seni.

bu ligde gsnin nasıl kollandıgını gormemek için kör olmak lazım zaten fenerde dahil buna onlard kollanıyor ama en cok gs kollanıyor.

Çevrimiçi Zafer55

Toplamda:
1 sağ bekimiz(svensson)
1 sol bekimiz (masuaku)
1 sağ kanatımız(rashica)
1 sol kanatımız(mario)
1 santraforumuz(immobile)
Vardı..
Şuan ise
1 sağ bekimiz(svensson)
1 sol bekimiz (jurasek)
1 sağ kanatımız(rashica)
1 sol kanatımız(mario)
1 santraforumuz(abraham)
Var.
Kaliteyi niteliği geçtim sayısal olarak eksiğiz.
Haa mustafayı semihi hem kanat hem santrafor olarak sayarsam , neciple emrecanı bek olarak hayal edersem bi nebze belki ama  o iyimserliği svensonu beke marioyu kanata yazarak yaptım zaten.

3 sezonki hakem hataları arşa çıktı. Şenol ve sergende de vardı hakem hataları ama bu kadar değil. Adamlara yenilgi göstermiyorlar. Özetlerde sadece etkili ataklar gösteriliyor, tribün çekimlerine bakıyorum topun olmadığı yerde osimen adamın formayı çekşyor itiyor vuruyor haftalarca kart sınırında gidiyor bi cacık olduğu yok. Dediğim ligi salmak değil ama düzen değişmedikçe de milleti yemek için beklememek.

Ole tek başına gelmedi ekibide çok sağlam. Manuda uzun yıllar boşuna durmadı, haa bende oyunda mutlu değilim ama sabretmek zorundayız diye düşünüyorum. Ya da kimi getirebiliriz. Arda ile preirayı isterdim ama onlarda bizde tepki toplayabilirdi.

hocam arşa çıkmadı hakem hataları her zaman ki gibi yine bize karşı hep aynıydılar.

Hiçbir sene şöyle gümbür gümbür giremedik ya hoca ıslıkladık ya başkan ıslıkladık ya oyuncu ıslıkladık oyun olarak vasatı geçemedik ee bunu gören türk hakemleri durur mu ellerini ovusturuyor.

Sen başkana sahip cık hocaya sahip cık oyunculara sahip cık sahada güclü futbol olsun bak bakayım seni doğrayabilirler  mi cesaret edebilirler mi ?
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2025, 15:31:14 Yusuf Berberoğlu ]

Konuyu tamamen çarpıtarak, bize söylemediğimiz şeyleri atfederek kuru bir haklı çıkma çabasına girişmeyin. "Rafa'yı takıma uygun bulmayan Rashica'yı Svensson'u beğeniyordur" diye kafanızdan uydurmasyon algoritma yazmayın. Ben sizden daha talepkârım. İddia ettiğiniz şeyin tam tersiyim. Bana göre bu takıma hala santrafor ve sol bek alınmalı. İki stoper alınmalı. 1 sağ bek alınmalı. 1 6 numara alınmalı. 2 tane de kanat alınmalı. Ve şampiyonluk istiyorsan bunların hepsi üst düzey oyuncular olmalı. Benim talebim bu. O yüzden "Rashica - Svensson verelim bunlara" gibi saçma sapan algı oluşturmayı denemeyin üzerimde.

siz niye üzerinize alındınız ki ben bütün söylediğim şeyleri sizin için söylemiyorum biraz alıngansınız galiba sanırım.

Bu forumda svensonn kalsın diyenleri okudum ben arka sayfalara giderseniz görürsünüz sizde ben onlar için söyledim.

Çevrimiçi Tass

Josh Acheampong

böyle bir yatırıma gitsek?

Çevrimiçi 38life

Tarih 17 Temmuz. Shaktar maçına 1 hafta, ligin başlamasına 22 gün var. Şuan Orkun dışında yapılmış iyi bir transfer yok. ki Orkun da oyuncunun isteği sayesinde gerçekleşen bir transfer.

İlk 11'e 8 transfer gerekiyor.

Tamam. Hoca getirelim ve aklımıza yatmayan ilk oyuncu değişikliğinde hepsini gönderelim. Bu şekilde yılda 20-25 tane teknik direktör değiştiririz. Sonra Sergen Yalçın'a, Rıza Çalımbaya yalvarırız gel de takımın başına geç diye onlar da doğal olarak reddeder. İbrahim Üzülmez'e gideriz biz de. Olacak olan bu çünkü.

Getirdiğimiz hoca bir oyun vadediyorsa bekleyelim isterse 3 sene 5 sene şampiyon olmayalım.Ama bir oyun görelim yeter ki diyelim ki sabredelim siz böyle bir oyun görüyorsanız görüyorum sabredelim diyin sabredelim.

Olmayacak olan bir şeyi olması için beklemek çok afedersiniz ama enayilik.

Tarih 17 Temmuz. Shaktar maçına 1 hafta, ligin başlamasına 22 gün var. Şuan Orkun dışında yapılmış iyi bir transfer yok. ki Orkun da oyuncunun isteği sayesinde gerçekleşen bir transfer.

İlk 11'e 8 transfer gerekiyor.

Sonunda bizimle aynı yere gelmeniz sevindirici.  :claps:

Çevrimiçi tolga1903

set hucumu oynatmayı bilmeyen hoca getirmeye devam ederlerse 8 değil 18 tane bile gönderilir.Büyük takım set hücumu yapar kapanıp kontra aramaz Beşiktaş büyük takım büyük takımları yeneriz geçen sene olduğu gibi kücük takımlara puan kaybederiz sonra neden puan kaybı yapıyoruz diye hayıflanır dururuz.

İyi kadroya iyi hoca gerekir ole hoca valorant ismailden fazlası yok bize olmaz zaman bizi haklı çıkartıcak geç olmadan gönderir yerine set hücumu yapabilen birini getiririz umarım.

Yusuf kardeşim, bu takım geçen sene ligde topla oynama yüzdesinde liderdi. Takımın sete oturamamasının temel bir sebebi var bak çok basit bir sebep, oyuncu grubu müsait değil. Paulista ve udokhai'nin ayak kalitesi kötü, svenson'un ayağı yok, gedson dediğin adamın uzun menzilli pas verip de taca, auta gitmeyen pası hemen hemen yok, rafa muhtemelen takımın en çok top kaybeden oyuncusu her maç, rashica dediğin adamın olmadık insanlara hayaletlere açtığı sayısız ortayı hep beraber izledik, sol kanat zaten yok hiç olmadı söylemeyim onu. Soruyorum neyle set hücumu yapacaksın?

Çevrimiçi murat baltacı

Bu swenson büyümü yaptı acaba sağ tarafa Karaoğlan çekemiyoruz bir türlü wp geleydi iyiydi bir plansızlik var ama çözemedim anlaştımi getirecen oyuncuyu yok şu zaman yok bu zaman olunca böyle suyu çıkıyor işin sonucuna bakınca ne kadar yerinde transferler yapmış olsanda bir ayda iki sağ bek transferinin yatması plansızliktir osayi olmuyorsa wp olmuyorsa bir hafta beklersin birini indirirsin yılan hikâyesine döndürmenin anlamı yok.

Diğer mevkiler içinde aynısı geçerli geçen sezondan beri swenson musrati amir rasicha olmadığı belli artı sol kanat hiç yok sağ stoperde eksik sezon biter bitmez doldursana buraları eleme maçın var senin birde takım ruhsuzlarla dolu hızlıca göndermen lazım bitik ruhsuz adamları kampa neden götürüyorsun yurtiçi yurtdışı altyapı farketmez yeni adamlar getir onları kampa götür en azından yarısı tutsa yeter transfer sezonunun devamında ona göre aksiyon alırsın bu takımdaki bitik adamlar on kamp yapsa yine sana gram faydaları olmaz
BeŞiKtAşK

Yönetime başarılar dilerim.

Çevrimiçi 38life

Savunmamız berbat görünüyor. Eğer KWP transferi yatarsa oraya defansif yönü kuvvetli bir bek alsınlar.

Bütün eksik yerlere doğru oyuncuların alınacağına dair inancım çok az. Dolayısı ile 6 numaraya da düzgün ve doğru bir transfer yapılacağına dair inancım da az. Bu yüzden hazır KWP yatmışken sağ beke defansif yönü kuvvetli bir bek alınmalı. Bu sayede savunmadaki fecaat bir nebze hafifler.

Çevrimiçi yaço58

geçen 6milyona genç taş gibi sağ bek sidilla mı neydi transfer oldu sağ tarafta 2 defa aynı şey oldu daha eksik bölgelerimiz de duruyor

Çevrimiçi 38life

Getirdiğimiz hoca bir oyun vadediyorsa bekleyelim isterse 3 sene 5 sene şampiyon olmayalım.Ama bir oyun görelim yeter ki diyelim ki sabredelim siz böyle bir oyun görüyorsanız görüyorum sabredelim diyin sabredelim.

Olmayacak olan bir şeyi olması için beklemek çok afedersiniz ama enayilik.

3 ay bekleyip göndermek ile 5 yıl şampiyon olmadan sabretmek arasında da seçenekler var. İfrat ve tefritten uzak olan, doğru seçenekler...

Yusuf kardeşim, bu takım geçen sene ligde topla oynama yüzdesinde liderdi. Takımın sete oturamamasının temel bir sebebi var bak çok basit bir sebep, oyuncu grubu müsait değil. Paulista ve udokhai'nin ayak kalitesi kötü, svenson'un ayağı yok, gedson dediğin adamın uzun menzilli pas verip de taca, auta gitmeyen pası hemen hemen yok, rafa muhtemelen takımın en çok top kaybeden oyuncusu her maç, rashica dediğin adamın olmadık insanlara hayaletlere açtığı sayısız ortayı hep beraber izledik, sol kanat zaten yok hiç olmadı söylemeyim onu. Soruyorum neyle set hücumu yapacaksın?

Hocam daha kötü oyuncularla set hücumu yaptık biz yapmayın gözünüzü seveyim.Sergen yalçın sol bekte N'sakala defanstta welinton ile orta sahada necip filan pas oyunu yaptı.

Hoca bir set hucumu denesin takım yapamasın onada razıyım deriz ki yapamıyorlar yok ki hocada o oyun planı yok set hucumu bilmiyor hoca.Sadece kapanıp kontra atak savunma arkasına sarkmasını biliyor valorant ismail gibi başka bir şey bilmiyor bu hoca bizim için doğru profil değil.

İyi bir kadro versekte başarılı olma şansı yok %0 bile değil eksilerde.Avrupada başarılı olur çünkü orda takımlar bizim ligde ki gibi kapalı oynamıyorlar orda sadece geçiş oyunu iş yapar ama bizim ligde yapmaz.

Çevrimiçi 38life

Sonunda bizimle aynı yere gelmeniz sevindirici.  :claps:

Aynı yere gelmek derken? Seninle tamamen zıt konumdayız. Sen hoca eleştiriyorsun ben yönetim. Hem ilk 11'e 8 transfer olduğunu kabul edip hemde hocadan düzgün oyun oynatmasını bekliyorsan zaten o zaman hiç hiç aynı yerde olma olasılığımız yok.

Çevrimiçi 38life

Olasılıksız.

Çevrimiçi underworld

Kanatla şampiyon olunur bekle değil.
Tarihe açın bakım şampiyon olan takımların bekleri kimlermiş.

Çöp bir ligte vurucu timle çalışacaksın.
Zımba gibi kanatların olacak ki maça 2-0 önde başlayacaksın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kutlama yapmıyorum ironi yapıyorum.
Shaktar macına yeni gelen sağbek ile çıkıyoruz da benim mi haberim yok. :alala:

Bu kadronun her bir hücresinin her bir zerresinin değişmesi gerektiğini sadece sen söylemiyorsun merak etme.
Sagbek gelse, 6 numara neden yok, 6 da gelse kanatta Rashica ile Mario mu olacak diye bu soruların sonu olmayacak.
Yönetimde  çok eleştirmeme rağmen  su ana kadar fena iş çıkarmadı. Bir para babası Beşiktaş hastası biri olsa bundan en fazla 1 ya da 2 fazla ekleme yapardı.
Yönetim gitsin, hoca gitsin eee sonra? O çok sevdiğin Svensonla devam edersin.

Çevrimiçi Yokmessi

Başkanın çıkıp genel bir degerlendirme yapması lazım, mumkun olduguncada seffaf olmasi lazım, orkunun dedigi gibi aileysek dogrusu budur. Başka türlü durum düzelmeyecek. Bi toparlanalım

Etiketler: