2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, Kapkarakartal, Samet Demir, COB, sEuL, Zafer55, Yusuf Berberoğlu, Samet Ç, annoca, Georgetown, gokhans, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, 38life, Özgür Gültekin, Darkeagle, tolga1903, underworld, Ravenman, bull74, Umutcan Kaya, hasankale, ulumemo, doganay, yaço58, maıden, eryigitcaner, Monza, murat, ergin, mtorunlu, Rasim, Necmi, mayguntr, Kartal Ç, kartalizma190399, Serdar3444, OnurG, NioHH, cornelius, Tass, balkan-kartal, Yancos, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred ve 377 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 178617 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Her sene hazırlık maçlarında hocanın biletini kesen bir camianın başarıya ulaşma şansı yok.

Hoca tekil hedef. O yüzden kurban etmek kolaydır. Günah keçisi olarak seçmek için en konforlu tercihtir.

Dün maçı izliyorum az çok tekniğine inandığımız Kartal boş koşu yapan Abrahama topu kolayca yuvarlayacagina yanına dönüyor.
Hoca ne yapacak bu durumda, doğru kulübede Musiala var onu oynatmaya başlar artık.

Çevrimiçi Koa_lAA

kim uyduruyor geçiş oyuncusu rafa diye anlamadım... ligde dar alanda beceri açısından, futbol zekası açısından 2-3 oyuncudan biridir... takım geçen sene büyük takım gibi maç oynamadıki hiç... adamda ordan oraya koştu durdu... yarı saha oyununda rafadan daha inceci adam yokki ligde nerdeyse...

neyse rafa yı yollayalım irfan falan alalım... bizi anca keser

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

kim uyduruyor geçiş oyuncusu rafa diye anlamadım... ligde dar alanda beceri açısından, futbol zekası açısından 2-3 oyuncudan biridir... takım geçen sene büyük takım gibi maç oynamadıki hiç... adamda ordan oraya koştu durdu... yarı saha oyununda rafadan daha inceci adam yokki ligde nerdeyse...

neyse rafa yı yollayalım irfan falan alalım... bizi anca keser

katılıyorum sağ kanat svenson-raşitsa devam etsin 10 numara irfan olsun.Rafayı gönderelim gerek yok muçi 10 numarada olabilir tekrardan daha uygun pas oyunumuza.Gedson gönderiyoruz zaten o yok paslar akıyor takımda.

Çevrimiçi KartalınGücü

Getirdiğimiz hocalar hep aynı profil, Ismael, V.Bronkhorst, Solksjaer. Bu hocalar Rafa da kullanır, Gedson da kullanır, Demir Ege de kullanır, Tammy de. Hepsinin hocaların şablonunda karşılığı var. Büyük takım set hücumu da yapmalı geçiş de oynamalı zaten yerine ve zamanına göre.

Ama kanatlarda topun kıymetini bilen elemanlar olması gerekiyor, ayrıca stoperlerinin bekler ileri çıktığında o kanadı koruyabilecek atletik ve uzun boylu oyuncular olması lazım. Bizde bu iki profil sıkıntılı. Hücumda risk alıyorsak karşılığını almamız lazım. Jurasek çok ileri çıkan bir profil çizdi hazırlık maçlarında, o kadar arkada boşluk veriyorsan gol attıracaksın.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Tass

Mukiele alın

- sakat
- 8.4 euro + bonus yıllık maaş (brüt)

biz aslında en doğru/iyisini alacaz da imzalatamadık daha (kwp)

kwp yattı osayi ile 2 etti bu sağ bek svenson devam vizyon abi  :super:

https://twitter.com/Besiktas/status/1945811925679440279

Çevrimdışı levitate

Rafa ile ilgili bizim burada yazdıklarımızı x veya youtubeda hiçbir Beşiktaşlıdan duyamazsınız. Ben de yüksek takipçili bir hesap olsam ben de böyle bir şeyi söylemeyi göze alamam. Taraftar seni yaşatmaz çünkü. Ama satır aralarına dikkat ederseniz bazılarının Rafa ile ilgili bazı şeyleri söylemek isteyip söyleyemediğini fark edersiniz.

Tepki göstermek, katılmamak gayet normal fakat forumun kıymetini de bilmek gerek. Burası nispeten daha kapalı bir alan. Sosyal medyada duyamayacağınız şeyleri burada duyabilirsiniz. Bu kıymetli.
biz bir aileyiz... sıcacık ortam
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

çok bile bekledik başkasına geçsinler
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Kanat çöz başkan kanat, shaktar maçına svensson çıkacak onu anladık da rashica çıkmamalı.

Çevrimiçi Tass

orkun'dan sonra en net fayda sağlayacak transferdi. Bu olmadı... aynı kalitede adam bulacağımızı hiç sanmıyorum. svenson gibi adana demir spor kalitesinde sağbekle devam etmek korkutucu geliyor :/

çok bile bekledik başkasına geçsinler

Resmi hesaptan uçak paylaşımı yapıp alamadıgımız 2.adam osayi babasını bahane ettik bunda neyi bahane edicez annesini mi eşini mi ?

Rezillik başka bir şey değil.

Başkan batırmaya başladı.

Çevrimdışı levitate

wolverhampton salça olmuş galiba onlardan haber bekliyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

neyse gidip kalıplı ve savunması iyi birini bulsunlar orta sahada rahatlarız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kardeş bir sakın hemen kutlama yapmana gerek yok.
Svensonla devam kararını herhalde bir tek sana söylediler.

O müptezelleri gönderip yenisini alacaksın zaten. Bunu yaptığında 30 puan değil 15 fark yersin. Şampiyon olmak için ise hem müptezellerin yerine kaliteli oyuncu hemde doğru oyun kurgusuna ihtiyacın var. Biz bu ikisini birden talep ediyoruz. Siz sadece oyuncu değişikliği talep ediyorsunuz. Aradaki fark bu.
Bu hoca ile.mi kuracaksın oyun kurgusunu.rize maçıydı galiba udokhai ile Emirhan bir de bir genç sokmuştu oyuna o maçtan snr gönderilmesi lazim di hocanın.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayı savunmak için jurasek,abraham,rafa silva ABD başkanı,Mossad,FBI herkesi sucluyorlar aksamdan beri şaşkınlık ve hayretle izliyorum.

Maçın ilk 30 dakikası ne şut ne isabetli şut ne bir aksiyon hiçbir şey yok koca 30 dk karşımızda real madrid filan zanneder takımın ismine bakmayan birisi.

Bunu oyuncu kalitesi ile acıklamayazsın bunun sebebi oyun planı olmayan oyun planı pardon.

Diyecek bir şey yok bu senede heba olacak shaktar elenince bayır aşağı gidecek bir takım oluşacak orkuna yazık olacak keşke gelmeseydi buraya çocuk yazık etti kariyerine.
Rize maçı sonrası kovulması lazımdı o değişikliklerden snr.oyun denen hicbirsey yok oyuncularda daha çok geriye gidiyor hocamız saolsun.

Kardeş bir sakın hemen kutlama yapmana gerek yok.
Svensonla devam kararını herhalde bir tek sana söylediler.

Kutlama yapmıyorum ironi yapıyorum.
Shaktar macına yeni gelen sağbek ile çıkıyoruz da benim mi haberim yok. :alala:

Rize maçı sonrası kovulması lazımdı o değişikliklerden snr.oyun denen hicbirsey yok oyuncularda daha çok geriye gidiyor hocamız saolsun.

Bunları söyleyince suclu oluyoruz maalesef.Yani bir oyun oynamaya calısırsın oyuncular beceremez dersin ki oyuncuların çapı yetmiyor oyuncu getirirek bu durumu çözebilirsin.

Hoca bir şey vadetmiyor ki yeni gelende burda köreliyor geriye gidiyor oyuncu olarak.

İyi oyuncular gelsin hocada gelmesi gerekiyor yoksa gelen oyuncularda vasat gözükecek.

Çevrimiçi annoca

Ne olursa olsun hangi hoca hangi oyuncular gelirse gelsin şampiyon olamayız. Abiler renklilerin maçlarına bakın sürekli hakem vs demek istemiyorum ama durum ortada. İlerde şok pres yapıyor ama tekme tokat topu kazan gol at olmadı mı ortasaha toreira kendini yere atıyor hakem düdük çal o da geçerse defansta yine tekmek tokat. Bizden iyilerdi geçen sene ama bu kadar puan farkıda olmazdı. Lige güzel giriş yapıyoruz ama kırılganız hakem hataları üst üste binince birilerini yemeye çalışıyoruz. Fazla kasmaya gerek yok düzen bu ne olursa olsun bu. Ole geçen konuşunca eleştirdiler nasıl şampiyon olmaktan bahsedemezsin diye ama durum bu.

Çevrimiçi COB

Tarihe geçeçek ilginç bir transfer sezonu yaşıyoruz.

Kulübün açıklama yaptığı ve uçak ayarladığı iki oyuncudan da vazgeçtik. Her şerde bir hayır vardır demekten başka birşey yok.

Ne olursa olsun hangi hoca hangi oyuncular gelirse gelsin şampiyon olamayız. Abiler renklilerin maçlarına bakın sürekli hakem vs demek istemiyorum ama durum ortada. İlerde şok pres yapıyor ama tekme tokat topu kazan gol at olmadı mı ortasaha toreira kendini yere atıyor hakem düdük çal o da geçerse defansta yine tekmek tokat. Bizden iyilerdi geçen sene ama bu kadar puan farkıda olmazdı. Lige güzel giriş yapıyoruz ama kırılganız hakem hataları üst üste binince birilerini yemeye çalışıyoruz. Fazla kasmaya gerek yok düzen bu ne olursa olsun bu. Ole geçen konuşunca eleştirdiler nasıl şampiyon olmaktan bahsedemezsin diye ama durum bu.

o zaman neden transfer yapıyoruz orkun fialn santrafor aldık alt yapı oyuncusu ile çıkalım maclara böyle düşünce yapısı olmaz ki.

Şampiyon oldugumuz senelerde şenol güneş ve sergen yalcın yine hakemlere karşı değilmiydik ? Hakemler bizden yana değildi ki.

Güclü oyun ve oyuncularla yenemeyeceğin takım olmaz hele hele içerde içerdeki maçlarda puan kaybı yapmazsın kaç maç mağlubiyet yüzü gormedik şenol güneş ile birlikte.

Ama bunu için önce güclü oyun planı olan bir hoca olması gerekiyor sonra güclü bir kadro sonra bütünleşmiş kenetlenmiş başkan,taraftar bir bütün halinde.

imza attıramadıgın oyuncuyu bir daha resmi hesaptan acıklamaz umarım yönetim 2 etti bu akıllansın artık.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1945819811033788886

Etiketler: