2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kartal Ç, mayguntr, KartalınGücü, Ravenman, Serdar3444, Özgür Gültekin, Gökhan Güvenç, Necmi, maıden, ergin, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, annoca, kartalizma190399, Mehmet57, Zafer55, sEuL, OnurG, yaço58, gokhans, Monza, Kapkarakartal, Sinan66, Rasim, Umutcan Kaya, hasankale, 38life, Georgetown, matias_27, NioHH, Darkeagle, cornelius, murat, Tass, balkan-kartal, mtorunlu, Yancos, underworld, sefaköykartali, c3c2k, Yokmessi, murat baltacı, golazokartal, bull74, sozkul, safak_01, Liquidator, Reawers, Bülent Yiğitcan, mellfred, kahyaoglueren, emre_1978, doganay ve 401 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 177585 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yokmessi

Başkanın çıkıp genel bir degerlendirme yapması lazım, mumkun olduguncada seffaf olmasi lazım, orkunun dedigi gibi aileysek dogrusu budur. Başka türlü durum düzelmeyecek. Bi toparlanalım

Sağ bek özelinde demiyorum, genel.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada dünkü maç özelinde bir şey söylemek istiyorum. Takıma yükleme yapıldı ve yorgun-bitkin olmaları normal. Her pozisyonda geri dönemeyen stoperlerimiz hepimizi ürküttü farkındayım ama geçen sezon ligin en az gol yiyen takımlarından biriydik. Yani dünkü udokhai ve paulista'dan hemen vazgeçmeyin. Udokhai potansiyelini lyon maçında fazlasıyla gösterdi, dünkü maçı ölçü alırken yükleme ve kondüsyonda göz önünde bulundurulmalı. Geçen sene gs hazırlık maçında alman 2.lig takımından 5 yedi, olabilir yani bunlar yüklemeden kaynaklı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi 38life

Bu arada dünkü maç özelinde bir şey söylemek istiyorum. Takıma yükleme yapıldı ve yorgun-bitkin olmaları normal. Her pozisyonda geri dönemeyen stoperlerimiz hepimizi ürküttü farkındayım ama geçen sezon ligin en az gol yiyen takımlarından biriydik. Yani dünkü udokhai ve paulista'dan hemen vazgeçmeyin. Udokhai potansiyelini lyon maçında fazlasıyla gösterdi, dünkü maçı ölçü alırken yükleme ve kondüsyonda göz önünde bulundurulmalı. Geçen sene gs hazırlık maçında alman 2.lig takımından 5 yedi, olabilir yani bunlar yüklemeden kaynaklı.

Benim için Emirhan Felix'in önünde. Ama hoca Felix'i tercih ediyor. Mesela hocanın eleştirilmesi gereken noktalarından birisi bu. Ama maalesef hoca eleştirilmesi gereken şeyler dışında her şey ile ilgili eleştiriliyor. Çok garip bir camiayız.

Paulista'nın yerine istediğimiz stoper profiline daha yakın bir profil Emirhan. Süpürücülüğü en iyi stoper şuan kadroda. Orta sahada defansif zaafiyet varken, solda Jurasek varken, sağa eğer yine KWP gibi hücumcu bir bek alınacaksa Felix yerine kesinlikle Emirhan tercih ederim şu aşamada.

Çevrimiçi Tass

sağ kanat: Armand Laurienté

sol kanat: Skov Olsen

bekler önemsiz bu durumda  :D

( admin, artık mesajlarım otomatik gözükse.. kendi kendime yazıp duruyorum 2 saattir.. hep arka sayfalarda kalıyor  :lol: )
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:18:31 Tass ]

Çevrimiçi yaço58

yönetimede bir eleştiri geldiler devre arası iki et mi balık mı belli olmayan adama 7 milyon bonservis verdik 2 yabancıhakkı artı 7 milyon harcadık aldığımız verim 0 ne gerek vardı takımda o kadar eksik varken şimdi de yaza bomba gibi girip eksik yerleri tek tek kapatmalıydık şuan harcanan 40m var senelere yayılmış olsada 5 mevkide yine eksiğiz nasıl olacak bilmiyorum umarım aklı selim hareket ederler bizi mutlu ederler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rakip ilk maçını 28 haziranda yaptı ve ilk resmi maçları 25 temmuzda.

Çevrimiçi gokhans

Benim için Emirhan Felix'in önünde. Ama hoca Felix'i tercih ediyor. Mesela hocanın eleştirilmesi gereken noktalarından birisi bu. Ama maalesef hoca eleştirilmesi gereken şeyler dışında her şey ile ilgili eleştiriliyor. Çok garip bir camiayız.

Paulista'nın yerine istediğimiz stoper profiline daha yakın bir profil Emirhan. Süpürücülüğü en iyi stoper şuan kadroda. Orta sahada defansif zaafiyet varken, solda Jurasek varken, sağa eğer yine KWP gibi hücumcu bir bek alınacaksa Felix yerine kesinlikle Emirhan tercih ederim şu aşamada.
Emirhan'ın ayağı çok daha iyi ama oda çok basit ve amatörce hatalar yapıyor bu da altyapısının zayıf olduğunu gösteriyor. Mesela bir maçda rakip ceza sahamızda topa vurur gibi yaptığında arkasını döndü rakibe, adam vurmadı topla devam etti bu en basiti mesela, bir savunmacının ilk öğrenmesi gereken kural rakibe arkanı dönmemektir. udokhai daha yamyam tarzı birebirde tamamen bitirebiliyor rakibi fiziksel olarakta çok güçlü. Emirhan bazı birebirlerde yerde kaldığı oldu. Rakibe göre oynamalarını mantıklı buluyorum ben..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi mayguntr

Emirhan'ın ayağı çok daha iyi ama oda çok basit ve amatörce hatalar yapıyor bu da altyapısının zayıf olduğunu gösteriyor. Mesela bir maçda rakip ceza sahamızda topa vurur gibi yaptığında arkasını döndü rakibe, adam vurmadı topla devam etti bu en basiti mesela, bir savunmacının ilk öğrenmesi gereken kural rakibe arkanı dönmemektir. udokhai daha yamyam tarzı birebirde tamamen bitirebiliyor rakibi fiziksel olarakta çok güçlü. Emirhan bazı birebirlerde yerde kaldığı oldu. Rakibe göre oynamalarını mantıklı buluyorum ben..
Milli takimda ilk sans buldugu 45dk'yi bi scout izlese amator oyuncu zanneder Emirhani.

Çevrimiçi annoca

yönetimede bir eleştiri geldiler devre arası iki et mi balık mı belli olmayan adama 7 milyon bonservis verdik 2 yabancıhakkı artı 7 milyon harcadık aldığımız verim 0 ne gerek vardı takımda o kadar eksik varken şimdi de yaza bomba gibi girip eksik yerleri tek tek kapatmalıydık şuan harcanan 40m var senelere yayılmış olsada 5 mevkide yine eksiğiz nasıl olacak bilmiyorum umarım aklı selim hareket ederler bizi mutlu ederler
geçen sezon ki devre arası transferi tamamen rezillik. Musratiden muciden bile kötü. Musrati süper kupa muci de sana Türkiye kupasında büyük katkı verdi. Eğer geçen sezon devre arasında 1 tane direk ilk 11 e uygun katkı sağlıcak adam alsaydık güle oynaya 3. olup bu kadar erken açmazdık

Çevrimiçi Tass

FM 2025 Wonderkids Sağ Bekler

Oyuncu

Kulüp

Ülke

Ivan Fresneda19Sportingİspanya
Rico Lewis19Manchester Cityİngiltere
Hector Fort18Barcelonaİspanya
Jack Hinshelwood19Brighton & Hove Albionİngiltere
Martim Fernandes18PortoPortekiz
Michael Kayode20Fiorentinaİtalya
Kosta Nedeljkovic18Aston VillaSırbistan
Wesley20FlamengoBrezilya
Rodrigo Huescas20CopenhagenMeksika
Sael Kumbedi19LyonFransa
Pedro Lima18Wolverhampton WanderersPortekiz
Reuell Walters19Luton Townİngiltere
Ryan Andrews20Watfordİngiltere
Vinicius Tobias20Shakhtar DonetskBrezilya
Omar El Hilali20EspanyolFas
Brooke Norton-Cuffy20Genoaİngiltere
Jahkeele Marshall-Rutty20MontrealKanada
Cheick Oumar Konate20Clermont FoodFildişi Sahili
Dexter Lembikisa20Wolverhampton WanderersJamaika
Yoram Zague18Paris Saint-GermainMeksika
Givairo Read18FeyenoordHollanda
Ognjen Mimovic20Red Star BelgradeBosna-Hersek
Elias Baum18ElversbergAlmanya
Brodie Spencer20Huddersfield TownKuzey İrlanda
Max Johnston20Sturm Grazİskoçya
Vitor Gabriel18Atletico MineiroBrezilya
Oliver Braude20Heerenveenİsrail
Richie Sagrado20VeneziaHollanda
Josh Acheampong18Chelseaİngiltere
Joao Moreira20Sao PauloPortekiz
Leandro Morgalla19Red Bull SalzburgAlmanya
Hampus Skoglund20Hammarbyİsveç
Filippo Missori20Sassuoloİtalya
Abdulmalik Al-Oyayari20NEOMSuudi Arabistan
Kyriani Sabbe19Club BruggeBelçika
Ibrahim Diakite20Cercle BruggeFildişi Sahili
Therence Koudou19PauFransa
Kobe Corbanie19AntwerpBelçika
Marco Palestra19Atalantaİtalya
Tristan Gooijer20ZwolleHollanda
Mitja Ilenic19New York City FCSlovenya
Alan Nunez19Cerro PortenoMeksika
Goncalo Esteves20Yverdon SportPortekiz
Edier Ocampo20Vancouver WhitecapsKolombiya
Tobias Rubio20Racingİspanya
Alexandru Pantea20FCSBRomanya
Lukasz Gerstenstein19Slask WroclawPolonya
Zachary Athekame19Young BoysKanada
Markus Karlsson20Hammarbyİsveç
Ilay Feingold20Maccabi Haifaİsrail

Çevrimiçi 38life

Tosic gibi işte. Ama bizim ihtiyacımız olan profil bu. Gerçi KWP transferi yattıktan sonra artık işler değişebilir. İdeal olan zaten Paulista'nın yerine öyle bir oyuncunun alınması. Ama şuanda Paulista varken Paulista - Felix mi yoksa Paulista - Emirhan mı dersen ben ikincisi derim. Doğru düzgün bir defansif orta sahan yok çünkü. Jurasek de ileri gidiyor. O yüzden birinin süpürmesi gerek.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

23-24 Yalvarmamıza rağmen kanat almayan Arat
24-25 Yalvarmamıza rağmen kanat almayan Adalı

Kanatsız JK

Çevrimiçi tolga1903

Bu takımın geçen sene az gol yemesi de tamamen ilüzyon aldatmaca. Ne takım defansını iyi yapabiliyor ne de duran top savunabiliyor gerçekte. Sadece rakipler bu takımı nasıl yenmesi gerekiyorsa öyle yenip geçti neye ihtiyaci varsa aldı bu takımdan. İyi defans yaptığı iddia edilen takımın avrupa maçlarında rakiplerine verdiği xg açılıp bakılsa çok güzel foyasi ortaya çıkıyor aslında. Bu oyuncuların iyi yaptığı herhangi bir şey yok acilen defedilip kurtulunmalı hocaya sonra bakarız.

Çevrimiçi murat

geçen sene rafa silva geson immobile joa mario mustafa muci semih ve raşştsa ile oynadı.bu sene yanıda tammy ve orkun olacak farklı olarak..bu adam da süpermen değil.yanındaki oyuncuların katkısıyla da atmadı golleri.önce adamın yanına oyuncu koyun sonra eleştirin.takımın serçt oyunu oynayamamasını rafaya bağlamak hiç mantıklı gelmiyor.rafa varsa ona göre takım kurarsın.

Çevrimiçi Mehmet57

Sagbek ve sol kanat transferleri Shaktar macina yapilir diye umuyordum, ama korktugum yine basimiza geldi.

Bilbao maci gibi sapkadan tavsan cikarmazsak Konferans ligi izleriz butun sezon. O da oraya gidebilirsek.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:00:44
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Sagbek ve sol kanat transferleri Shaktar macina yapilir diye umuyordum, ama korktugum yine basimiza geldi.

Bilbao maci gibi sapkadan tavsan cikarmazsak Konferans ligi izleriz butun sezon. O da oraya gidebilirsek.
ha yani konferansa kalabileceğimize inanıyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

akşamki maçta rashica mario falan görmeyelim stajyer hoca olmuyor işte vazgeç şunlardan

akşamki maçta rashica mario falan görmeyelim stajyer hoca olmuyor işte vazgeç şunlardan

öyle deme bizim taraftar bence çok biliyor herşeyi twitterda karşıma düşen videoya bak  oyuncu değişirse bu oyunu göreceğimizi zannediyor geçiş hucumundan bir haber karşı takımın acık oynadıgından bir haber bizim 10 kişi kapanan anadolu takımınınada aynı oyunu oynayacağımızı zannediyor.

https://twitter.com/gesefebesiken/status/1945579912691061099
[ Son Düzenleme: Bugün, 18:29:11 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Ç

öyle deme bizim taraftar bence çok biliyor herşeyi twitterda karşıma düşen videoya bak  oyuncu değişirse bu oyunu göreceğimizi zannediyor geçiş hucumundan bir haber karşı takımın acık oynadıgından bir haber bizim 10 kişi anadolu takımınınada aynı oyunu oynayacağımızı zannediyor.

https://twitter.com/gesefebesiken/status/1945579912691061099
anadolu hocası bilic buna hocalık dersi verir

Çevrimiçi Samet Ç

ben olenin orkun transferinden memnun olduğunu hiç düşünmüyorum hatta taraftar iki maç rafaya mırıldansın ertesi maç rafayı da keser ondanda memnun değil 

anadolu hocası bilic buna hocalık dersi verir

Aynen öyle.

Çevrimdışı levitate

ben olenin orkun transferinden memnun olduğunu hiç düşünmüyorum hatta taraftar iki maç rafaya mırıldansın ertesi maç rafayı da keser ondanda memnun değil
fresnada iyi mi sence sporting önüne adam alacakmış
bipbipbupbup

oleden kim memnun olsun ki.

Çevrimiçi Samet Ç

fresnada iyi mi sence sporting önüne adam alacakmış
alamazsın beke 10 ve üstü para verecek lüksümüz yok kiralık falan kapatırlar orayı

Etiketler: