Got gorus diyen yonetim gorusmelerde bulunan baskan degil mi
Ohh istedigin yerden bah olaya
hayır o konuda ciddi manuple edildi esas konu
hocanın milli takım için iki maça çıkma yazısı kulübe gelince
Başkan bunu hocaya bildirdi. bunu yapmak mecburiyetindesin
orda sanki şenol hoca çağrılacağını bilmiyordu bunlar konuşulmadı
kolayca yönetimin üstüne attı. milli takım hocayla görüşmek takımın
başına geçmesini isterse bunu kulübe bildirir senin gitme deme şansın yok
tff ligde oynayan bütün hocaları milli takıma alma yetkisine sahip
senin izin vermemek gibi bir şansın olmaz olamaz kulübün hayır deme şansı yok
nasıl oyuncu çağırdıkları zaman göndermek zorundasın hoca çağırdıklarındada göndermek zorundasın.
görüşmek istiyorsa görüşmesine izin vermek zorundasın
bir kelimeyi cımbızla çektiniz aynı kelimenin arkasından tff nin bir hocayı milli takıma
çağırma yetkisi varmış bunu bilmiyordum bu yaşta birşey
daha öğrendik dedi. tff ve şenol güneş omuz omuza verip Beşiktaşa operasyon yaptılar
işin özeti bu ama bunu görmek istemiyorsunuz. yönetim aleyhine olunca en saçma gazetelerin en saçma
haberlerini bile doğru kabul ederken şenol hocanın bizzat ağzından çıkan kelimeleri
söylenmemiş kabul ediyorsunuz.
tekrar ediyorum o çağrı iki maç için kulübe gelmiş ve başkanda hocaya git görüş demiş.
hocanın söylediği buydu. sadece başkan git görüş dedi kelimesini alıp süpekilasyon yapıyorsunuz ama bundan öncesinde ve sonrasında söyledikleride var. mesela tv ye çıkıp hocanın milli takımla alakalı tff ile görüşmedim beyanı varken tff nin şimdiki başkanının
uzun zamandır gizli gizli görüşüyoruz sözü var.
hala hocaya sözleşme verilmemiş lafları konuşuluyor tff hocayla görüşüyor hoca milli takımı istiyor
daha ne sözleşmesi yapacaksın teklif götüreceksin yapabileceğin tek şey uzatma kararı almak hocanın tavrını
beklemek.
kaldıki yönetim hoca ile çalışmak istememe hakkına sahip. neden sözleşme yapılmadı gibi bir eleştiri olmaz
ama ortada böyle bir şeyde yok başkan defalarca hocamızdan memnunuz dedi. uzatma kararı aldıklarında milli takımla anlaştığını bilmiyorlarmıydı.
sadece o karar biz bunu onaylamıyoruz diye camiaya verilmiş bir cevap yani bizim rızamız olmadı dedi yönetim.