2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258581 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı f_madida

ben hocayı gönderdiğimize dair bir yazıyı hiç bir yerde okumadım
tersine yönetimin aldığı uzatma kararı varken devre arası milli takıma imza atmadımı
bunun adı göndermemi oluyor. şimdinin tff başkanı olan zat Şenol Güneş için gizli operasyon yürüttük
demesindendemi birşey anlamıyorsunuz. devre arası anlaştı peki ne zamandır sürüyordu bu pazarlıklar
acaba ilk yarı kötü gidişin sebebi bu pazarlıklar olabilirmi.
görmek istediğimizi görüyoruz görmek istemediğimizi halının altına süpürüyoruz.
sonrada devre arası milli takımla anlaşan hocayı biz göndermiş oluyoruz. iki yıldır milli takımla
flört ettiğini görmemek için gözlerimizi kapatıyoruz. Ne deniyordu hocanın konsantrasyon eksikliği var
bunuda yönetimle ilişkilere getiriyorlardı ama eksikliğin nedeni ortaya çıktı

hocamizla sozlesme uzatacagiz dedikten sonra teklif yapmayan bu yonetim degil miydi? teklif yapildi da Senol Gunes mi reddetti?
hem madem konsantrasyon eksikligi vardi niye devam edecegiz dediler? devam edeceklerse cidden niye teklif yapmadilar?
nereden tutsan elinde kaliyor soylenenler ve yapilanlar arasindaki farklar. 
daha takimin basinda maca cikmamis bir td icin baskanin kendinden gecip sarki soylemesi mantikli mi ayrica?

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum abi de şu para ödeme işleri iyice can sıkmaya başladı. Yönetim bilinçli mi çıkarıyor bu haberleri sence? Hep buna dikkat çekmeye çalışıyorum bizim kadar başka oyuncu ücreti ödememe oyuncunun ihtarname çekmesi vs haberlerine maruz kalan başka kulüp yok niye böyle bu iş? Herifler 3.5 milyar tl borç açıkladı 2 ay geriden ödeme yaptıklarını kendileri söylemese basın yazmayacak. Ha bizim 1 yıl falan konuşuluyor gecikme ama bu kadarına ihtimal vermiyorum ne demek 1 yıl ödeme yapmamak şimdiye transfer cezası almamız lazım değil miydi?
Yaw anlatiyoruz piroseduru
Oyle necmi abinin dedigi gibi olmuyor
Adamin alacagi var
Gelip yapilandiriyorsun o da imza veriyor iste
Sonra gene odemiyon gene yapilandiriyon
Adamin avukati yasal piroseduru yerine getiriyir
Oturuyon bir daha yapilandiriyon adam gene imza veriyir
Kanunen bircun yok karsiliginda cek cuk veriyorsun vadeli
Zaten parasi kalmaz kimsenin besiktasta dingonun ahiri degil burasi

Anlatamadigimiz olay biyle islerle gundeme gelmemek
Aonra marka degeri falan

Çevrimiçi levitate

bu adamın sürekli Beşiktaş düşmanlığı yaptığı biliniyor peki neden tesislere sokuluyor
kamplarda boy gösteriliyor. Birazda basınla olan ilişkilerini süngerden geçirmeleri lazım bence.
süngerden geçireceklerine tesise mangala çağırıyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Got gorus diyen yonetim gorusmelerde bulunan baskan degil mi
Ohh istedigin yerden bah olaya
hayır o konuda ciddi manuple edildi esas konu
hocanın milli takım için iki maça çıkma yazısı kulübe gelince
Başkan bunu hocaya bildirdi. bunu yapmak mecburiyetindesin
orda sanki şenol hoca çağrılacağını bilmiyordu bunlar konuşulmadı
kolayca yönetimin üstüne attı. milli takım hocayla görüşmek takımın
başına geçmesini isterse bunu kulübe bildirir senin gitme deme şansın yok
tff ligde oynayan bütün hocaları milli takıma alma yetkisine sahip
senin izin vermemek gibi bir şansın olmaz olamaz kulübün hayır deme şansı yok
nasıl oyuncu çağırdıkları zaman göndermek zorundasın hoca çağırdıklarındada göndermek zorundasın.
görüşmek istiyorsa görüşmesine izin vermek zorundasın
bir kelimeyi cımbızla çektiniz aynı kelimenin arkasından  tff nin bir hocayı milli takıma
çağırma yetkisi varmış bunu bilmiyordum bu yaşta birşey
daha öğrendik dedi. tff ve şenol güneş omuz omuza verip Beşiktaşa operasyon yaptılar
işin özeti bu ama bunu görmek istemiyorsunuz. yönetim aleyhine olunca en saçma gazetelerin en saçma
haberlerini bile doğru kabul ederken şenol hocanın bizzat ağzından çıkan kelimeleri
söylenmemiş kabul ediyorsunuz.
tekrar ediyorum o çağrı iki maç için kulübe gelmiş ve başkanda hocaya git görüş demiş.
hocanın söylediği buydu. sadece başkan git görüş dedi kelimesini alıp süpekilasyon yapıyorsunuz ama bundan öncesinde ve sonrasında söyledikleride var. mesela tv ye çıkıp hocanın milli takımla alakalı tff ile görüşmedim beyanı varken tff nin  şimdiki başkanının
uzun zamandır gizli gizli görüşüyoruz sözü var.
hala hocaya sözleşme verilmemiş lafları konuşuluyor tff hocayla görüşüyor hoca milli takımı istiyor
daha ne sözleşmesi yapacaksın teklif götüreceksin yapabileceğin tek şey uzatma kararı almak hocanın tavrını
beklemek.
kaldıki yönetim hoca ile çalışmak istememe hakkına sahip. neden sözleşme yapılmadı gibi bir eleştiri olmaz
ama ortada böyle bir şeyde yok başkan defalarca hocamızdan memnunuz dedi. uzatma kararı aldıklarında milli takımla anlaştığını bilmiyorlarmıydı.
sadece o karar biz bunu onaylamıyoruz diye camiaya verilmiş bir cevap yani bizim rızamız olmadı dedi yönetim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kurumsal hafiza diye biktim yazmaktan
Bu herifi 3 sene sonra gelen yonetim de silmeli
Bazi camia davranislari kalici olmali
Yoksa esen ruzgara gore bukulursun ezilirsin

Milat noktasi baskanin sut kupasi muhabbeti olmali herhalde
Seneledir Abdullah Avci yalayan asporun programcilari bayram degil seyran degil birden Avci'ya laf sokmaya basladi.
Bakin butun yapilari Besiktasa karsi ne yapariz uzerine kurulu bizden cok borcu olan iki rakibimize dunyanin butun yildizlarini indirip bizi batirdilar.ben de böyle düşünüyorum abi.
Çünkü bize karşı yaptıklarının hiçbir yaptırımı yok aksine sanki bizi yönetenler sırf taraftara inat mı söylenecek kelime bulamıyorum akıl tutulması yaşıyorlar herhalde bu adamlarla sarmaş dolaş foto veriyorlar.
İnanılır gibi değik çok enteresan valla bir anlayan var sa neden böyle yaptıklarını valla bana da açıklasın.
Taraftarın sinir uçlarıyla bu kadar oynanmaz.şenol güneş gider avcı gelir o gider başkası gelir hedef hep aynı isimlere takılmayalım.
Ezenlerle uzlaşalarak kral olamazsın...

Çevrimdışı mylife1903

hocamizla sozlesme uzatacagiz dedikten sonra teklif yapmayan bu yonetim degil miydi? teklif yapildi da Senol Gunes mi reddetti?
hem madem konsantrasyon eksikligi vardi niye devam edecegiz dediler? devam edeceklerse cidden niye teklif yapmadilar?
daha takimin basinda maca cikmamis bir td icin baskanin kendinden gecip sarki soylemesi mantikli mi ayrica?
Yahu cikip senol gunesin sampiyonlugu yoktu diyerek 3 tane fb kupasi akladilar biz serefli ikincilik falan derken, gozden kaciyor bunlar
Abdullah avcinin sampiyonlugu yoksa burda olur goturup senol gunese baglayip fbnin kupalari aklamanin ne alemi var.

Senol gunes cikip benden once de fikret ormanin yoktu kupasi mi desin, demez ya o adamcagiz

Daha son mac pilaket veremedi senol gunese fikret orman, gs deplasmaninda maca gidemedi, neden gidemed olacaklari biliyordu da orda mi olmak istemedi

Çevrimiçi tolga1903

Teklif yapılmama sebebi seçim olduğu için beklemek istemeleri olabilir mi? Ha gerçi dersen ki aday mı vardı seçilecekleri belliydi işte bu tartışılabilir. Abi bence şenol hoca konusunda iki taraf da çok masum değil hocanın bizzat doğru olmayan kendi açıklamaları oldu berberde karşılaştık başka görüşmedik falan dedi 1 hafta sonra imzaladı yani bu konunun net suçlusu bence yok yönetim kurtulmak şenol hoca rahata ermek istedi ve bitti bence güzel de ayrıldık zamanı biraz geç kalmış olabilir ama iki taraf da kendine yakışan şekilde bitirdi.

Çevrimdışı Necmi

sözleşmenin devam ettiği hocana teklif yapmaktaki acele neden olsun birinin elindenmi kapıyorsun yıl sonuna kadar
elinde imkan var. Kaldıki yönetim seçimi var yeni gelecek yönetim çalışmak istermi sen yönetim olarak karar almışsın devam edersen mayıs ayında anlaşmayı önüne koyarsın
elde kalan bir şey yok yönetim kururu kararı bir bağlayıcıdır. bu kararı alıp camia ile paylaştığın anda geri dönüşü yok
hocaya teklif götürülmesi tamamen zaman olayı ister hemen götürürsün istersen sezon sonunu beklersin
burda önemli olan yönetim kurulunun devam etme kararı alması.
daha öncede oldu anlaşma yapılırken teklif götürdük uzatma için hoca sırası değil sezon sonu konuşuruz demişti unuttunuzmu.

Çevrimiçi tolga1903

Yaw anlatiyoruz piroseduru
Oyle necmi abinin dedigi gibi olmuyor
Adamin alacagi var
Gelip yapilandiriyorsun o da imza veriyor iste
Sonra gene odemiyon gene yapilandiriyon
Adamin avukati yasal piroseduru yerine getiriyir
Oturuyon bir daha yapilandiriyon adam gene imza veriyir
Kanunen bircun yok karsiliginda cek cuk veriyorsun vadeli
Zaten parasi kalmaz kimsenin besiktasta dingonun ahiri degil burasi

Anlatamadigimiz olay biyle islerle gundeme gelmemek
Aonra marka degeri falan

Şimdi prosedür bu ise bunu uygulayan tek takım olamayız demi abi muhtemelen ptt dahil herkes böyle yapıyor ücret ödeme işlerini ileri tarihli çeklerle vs. Peki niye biz bu kadar etiket oluyoruz bu konuda hala anlayamıyorum bizim oyuncular mı çok paragöz basın mı kafayı bize takmış nedir yani? Yahu eskiden transfer dönemi saçma da olsa binlerce oyuncu ismi geçer millet bununla oyalanırdı şimdi ihtarlar temerrütler şu kadar ödenmezse serbest kalırlar hep bu tür olumsuz haberlerle haşır neşir taraftar. İnsanın içi kararıyor yeminle.

Çevrimdışı mylife1903

Seneledir Abdullah Avci yalayan asporun programcilari bayram degil seyran degil birden Avci'ya laf sokmaya basladi.
Bakin butun yapilari Besiktasa karsi ne yapariz uzerine kurulu bizden cok borcu olan iki rakibimize dunyanin butun yildizlarini indirip bizi batirdilar.ben de böyle düşünüyorum abi.
Çünkü bize karşı yaptıklarının hiçbir yaptırımı yok aksine sanki bizi yönetenler sırf taraftara inat mı söylenecek kelime bulamıyorum akıl tutulması yaşıyorlar herhalde bu adamlarla sarmaş dolaş foto veriyorlar.
İnanılır gibi değik çok enteresan valla bir anlayan var sa neden böyle yaptıklarını valla bana da açıklasın.
Taraftarın sinir uçlarıyla bu kadar oynanmaz.şenol güneş gider avcı gelir o gider başkası gelir hedef hep aynı isimlere takılmayalım.
Ezenlerle uzlaşalarak kral olamazsın...

Yahu abdullah avciyi da yiyecek bunlar iki galibiyet alsin adam
Senol gunese yapilirken dedik bugun buna yarin baskasina
Hedef besiktas

Taraftar anlayamiyor, canere ceza cakarlarken gobek atiyordu taraftar oynamayacak diye yahu oynar oynamaz o baska konu, hukuksuz ceza veriliyir besiktas oyunculari adliyelerde surunduruluyor, camia birlik olamiyir

Senol gunese yapilinca adamin sevmeyenleri oh soyle boyle derken abdullah avciya da yapilacak aynilari, yere yatsanq avci diyenler tepki vermezse bu islere gene birlik saglanamaz

Fbli oyunculara saldiran gsliler adliye gordu mu?

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi prosedür bu ise bunu uygulayan tek takım olamayız demi abi muhtemelen ptt dahil herkes böyle yapıyor ücret ödeme işlerini ileri tarihli çeklerle vs. Peki niye biz bu kadar etiket oluyoruz bu konuda hala anlayamıyorum bizim oyuncular mı çok paragöz basın mı kafayı bize takmış nedir yani? Yahu eskiden transfer dönemi saçma da olsa binlerce oyuncu ismi geçer millet bununla oyalanırdı şimdi ihtarlar temerrütler şu kadar ödenmezse serbest kalırlar hep bu tür olumsuz haberlerle haşır neşir taraftar. İnsanın içi kararıyor yeminle.
Basini kullanamiyoz camiada da birlik yok
Gsde serdar aziz de alamadi parasini hic haberi olmadi
Adamlar bu konulara onem veriyor

Çevrimdışı Necmi

neden çıkmasın şarkı söylemesin istediği hocayı Beşiktaşın başına getirdi gayet mutlu
maça çıksın çıkmasın Beşiktaşın hocası artık
ben şahsım adına hiç istemedim gelmesini bu sene kombinemi bile yenilemedim. bunu peşin söyleyeyimde
yarın Beşiktaşın hocasını savunmak zorunda kaldığımızda hemen yönetim sevdalısı avcıyı bile kabul ettin demeyin
kabul etmedim şampiyon dahi olsa bu konuda fikrim değişmez nasıl ilk geldiğinde Şenol Güneşide kabul etmediysem ve
şampiyon olması bile fikrimi değiştirmediyse buda aynı başarısına yada başarısızlığına endeksli bir fikrim oluşmaz.
tamam herşeyde taraftar dinlenmez ama bütün camianın nerdeyse karşı olduğu ligin son haftası bile tribünden
tepki gösterdiği birinide Beşiktaşa hoca yapmayın bir zahmet dünyada başka hocamı kalmadı. bu kadarmı çaresiziz.
bir o değilki alın işde bugün yapılan kulüp açıklamasından bir kesit

Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef apaçık görülmektedir.

daha önce defalarca yalanladık dediğiniz şahısla neden o zaman samimi pozlar verdiniz kulübe davet ettiniz kamplara girmesine izin verdiniz.
camiamıza zarar veriyormuş bak sen peki madem öyle neden camianın içine sokuyorsunuz o zaman.
insan şöyle bir geçmişdeki eylemlerine bakar sonra böyle bir bilgilendirme yapmaya utanır.

Çevrimiçi yaço58

Hiç profesyonel düşünemiyoruz. Adam bu işten para kazanıyor. Biz hala duygusal bakıyoruz olaylara.

Para verirsen futbolcun oynar. Sende çalıştığın şirketten iyi para alırsan ona göre verimin artar.

Gayet yerinde olmuş yorum.

İstemiyorlarsa söylesinler, hakkımı versinler gideyim demiş adam.

Orda burda basında arkamdan sallamayin demiş.

Herşeyin bir yolu yordamı var.

yolu yordamı bumu kulüpte yalanladı haberi sen saçma sapan bir gazete haberiyle şu açıklamayı yapıyor şu adam gitsede kurtulsak

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yolu yordamı bumu kulüpte yalanladı haberi sen saçma sapan bir gazete haberiyle şu açıklamayı yapıyor şu adam gitsede kurtulsak

Adam kötü bir şey dememiş ki. Yorum yapmayacağım demiş. Ve eğer mutsuzsa toplantıda söylenir yollar ayrılır demiş. Gökhan töre gibi yönetime sallamamış, yada abzürt birşey yapmamış. Ayrılık iddalarına cevap vermiş daha çok.

Çevrimiçi Samet Demir

Bende gitsin istiyorum zaten de. Kulüp şimdi açıklama yaptı ama bu gibi bir sürü olay oldu. İlk değil. Süreçler bizde iyi yönetilmiyor. Kontratlar neye göre yenileniyor o bile meçhul.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son transfer haberleri  :)

🚨 | Beşiktaş'ın yeni sezon stratejisi kiralık ve satın alma opsiyonlu oyuncular üzerine olacak. Lookman genç bir oyuncu. Beşiktaş kanat forvet bir isim arıyor. (@ertansuzgun)

🚨 | Umut Meraş Beşiktaş'ın listesinde olan bir isim. Gelecek sezon Bursaspor'da kalmayı düşünmüyor. Umut Meraş için Bursaspor'la görüşmeler devam ediyor. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Umut Meraş gelecek yıl Beşiktaş forması giyecek. (@ertansuzgun)

🚨 | Beşiktaş, Arjen Robben ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor. (VTBL)

🚨 | " Beşiktaş yönetimi, kanat oyuncu arayışları kapsamında sezonu Erzurumspor'da tamamlayan Samuel Edouk'u gündemine aldı.. Nijeryalı oyuncu, Kasımpaşa'da forma giyerken de Siyah - Beyazlı takımın transfer listesinde yer alıyordu.. " (beIN Sports)

🚨 | Lecce, Burak Yılmaz için Beşiktaş ile 2. kez masaya oturdu. (NTVSPOR)

🚨 | Burak Yılmaz için Türkiye'ye giden Lecce Sportif Direktörü Meluso, Ozan Tufan ve Ertuğrul Ersoy için de girişimlerde bulunacak. (Giornale di Puglia)

🚨 | Okan Koç: "Burak Yılmaz benim eski takım arkadaşım, tanıdığım, bildiğim ve irtibat içinde olduğum kardeşimdir. Lecce transferi söz konusu değil. Burak Yılmaz Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayıp Beşiktaş’ın idol ismi olarak jübile yapmak istiyor." (@okankoc54)

🚨 | Abdullah Avcı , Yönetimden Mahmut Tekdemir'in Transfer Edilmesini İstedi. (A Spor)

🚨 | Kolarov , Menajeri Tarafından Beşiktaş'a Önerildi;

🔹 Ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Fenerbahçe İle Anlaşma Aşamasında Oldukları İçin Bu Öneriyi Kabul Etmedi. (@Er_Aytek)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana Q7 yi seven taraftarın tepkisini azaltmak için Q7 konusunda ısmarlama haber yaptırılmış gibi gelmeye başladı nedense  :alala:

Fanatik gazetesinin doğruluğu belli olup olmayan haberine futbolcumuz cevap veriyor. Aynı oyuncuyu Şenol hocaya mobing yapan muhabirler 2 3 gündür kötülemeye başlıyor. Geçen sene dedik gene söylüyoruz. Sosyal medya işlerine kafa yoracağınıza önce Beşiktaş'ı yönetin. Beşiktaş medyası diye bir şey yok, nerede sipariş var oradalar. Bu takımın tamamı ihtarname yolladı parasını alamadığı için sahaya çıkmayan oyuncuları herkes biliyor.Her zaman ilk imza atan adamı (Q7) göndermek için basın üzerinden algıya girişmeye gerek yok. Çağırın konuşun gönderin. Sen bu adamı kırmızı kart gördüğü zaman gönderecektin. Böyle ihtarnamedir vs. algılarına gerek yok. Her ihtarname çeken gidecekse oynatacak adam bulamazsınız. Lütfen Beşiktaş'ı yönetin, sosyal medyada algı yapıp sonra karar almayın. Direkt içeride halledin. (Alper Bahadır - @alperbah)

Kral bir bilgi aldım inşallah gerçekleşir..Quaresma'nın alacakları ödenip sözleşme fesihi konusunda kendisiyle görüşme yapılacak..Yani, "seni istemiyoruz" denecek yüzüne.. Quaresma parasını düşünüyor..Taraftarın bir kesiminin kendisine aşık olduğunu bildiği için sürekli edebiyat parçalayarak durumu lehine çevirmeye çalışıyor..Quaresma'ya değil bana inanın..Bu herif paragöz..Valla benim gibi bir Beşiktaşlı'ya dahi inanmiyorsaniz Allah şifa versin :) (Kürşad Çelikbaş - @KursadCelikbas)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bunlar burağı da satacaklar galiba adalı yasaklı habere açıklama yapmış "bir görüşme oldu ama para konuşulmadı satma planımız yok" diye açıklama yapmış.

Son transfer haberleri  :)

🚨 | Beşiktaş'ın yeni sezon stratejisi kiralık ve satın alma opsiyonlu oyuncular üzerine olacak. Lookman genç bir oyuncu. Beşiktaş kanat forvet bir isim arıyor. (@ertansuzgun)

🚨 | Umut Meraş Beşiktaş'ın listesinde olan bir isim. Gelecek sezon Bursaspor'da kalmayı düşünmüyor. Umut Meraş için Bursaspor'la görüşmeler devam ediyor. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Umut Meraş gelecek yıl Beşiktaş forması giyecek. (@ertansuzgun)

🚨 | Beşiktaş, Arjen Robben ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor. (VTBL)

🚨 | " Beşiktaş yönetimi, kanat oyuncu arayışları kapsamında sezonu Erzurumspor'da tamamlayan Samuel Edouk'u gündemine aldı.. Nijeryalı oyuncu, Kasımpaşa'da forma giyerken de Siyah - Beyazlı takımın transfer listesinde yer alıyordu.. " (beIN Sports)

🚨 | Lecce, Burak Yılmaz için Beşiktaş ile 2. kez masaya oturdu. (NTVSPOR)

🚨 | Burak Yılmaz için Türkiye'ye giden Lecce Sportif Direktörü Meluso, Ozan Tufan ve Ertuğrul Ersoy için de girişimlerde bulunacak. (Giornale di Puglia)

🚨 | Okan Koç: "Burak Yılmaz benim eski takım arkadaşım, tanıdığım, bildiğim ve irtibat içinde olduğum kardeşimdir. Lecce transferi söz konusu değil. Burak Yılmaz Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayıp Beşiktaş’ın idol ismi olarak jübile yapmak istiyor." (@okankoc54)

🚨 | Abdullah Avcı , Yönetimden Mahmut Tekdemir'in Transfer Edilmesini İstedi. (A Spor)

🚨 | Kolarov , Menajeri Tarafından Beşiktaş'a Önerildi;

🔹 Ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Fenerbahçe İle Anlaşma Aşamasında Oldukları İçin Bu Öneriyi Kabul Etmedi. (@Er_Aytek)

içim sıkılıyor bunalıyorum daralıyorum...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunlar burağı da satacaklar galiba adalı yasaklı habere açıklama yapmış "bir görüşme oldu ama para konuşulmadı satma planımız yok" diye açıklama yapmış.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Burak konusunda hala resmi olarak bir yalanlama gelmemesi acaba dedirtiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

içim sıkılıyor bunalıyorum daralıyorum...
Biz her sene önemli oyuncularımızdan birini zorunluluktan dolayı satmazsak rahat edemiyoruz. Umarım her şey gönlümüzce olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

....
ben şahsım adına hiç istemedim gelmesini bu sene kombinemi bile yenilemedim. bunu peşin söyleyeyimde
yarın Beşiktaşın hocasını savunmak zorunda kaldığımızda hemen yönetim sevdalısı avcıyı bile kabul ettin demeyin
kabul etmedim şampiyon dahi olsa bu konuda fikrim değişmez
....

Ben bu kombine yenilemeyen taraftarı anlamıyorum, derdiniz kiminle yahu? Ben Fikret Orman'a senin inandığının dörtte biri kadar inansam destek olayım diye ikinci kombineyi alırdım Necmi.

Ikinci cümleye de eleştirim var, sabit fikirliyim adam ne yaparsa yapsın fikrim değişmez anlamı çıkıyor oradan.
Seni hiç ikna etmeye çalışmayalım mı yani?  :icool:

Çevrimdışı tayfun

herkese selamlar,saygılar,beyler şu yeni formaları bir türlü bulamadım,uzun süredir foruma da girmedim,var mıdır kısa yol
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi yaço58

burağı neye göre satcaklar yerine kim gelecek önce gelsin sonra giden gider şu anda bu mali şartlarla buraktan iyisi imkansız sevsekte sevmesekte gerçek bu gomez aboubakar falan 3.5 dan kapıyı açarlar gelmek için tek istediğim şu transfer döneminde ljajicle burağa ayak uyduracak onlrın kalitesinde bir kanat transfer edilmesi parayı sadece kanata ayıralım stoper yine mirin vida idare eder beklerde umut caner sol olcak görünüşe göre sağ tarafada gökhan douglas yapsak iyi olur yada kiralık bir bekle işi götürelim ama kanat olmazsa olmazımız bu sezon küçülere maalesef büyünmez geçen sene gs de bizde kötüydük para onlara gitti şimdi daha iyi bir takım kurcaklar onlarla her kulvarda hem masada hemde sahada geçmemiz lazım bunu küçülerek yapamayız ayrıca seneye fbde bu kadar kötü olmayacak hem hakem ittirmeleri hemde ali koçun son kurşunu kaldı onuda bu sezon atcak ts desen elinde sağlam iskelet var ve bunu dağıtmayacak giibi görünüyor akıllı bi kaç hamleyle sağlam olcaklar o yüzden şu şartlarda biz küçülelim dersek geçmiş olsun umarım akıllı bir transfer sezonu geçiririz

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı: "Umut Meraş ile konuştum, kendisi Beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ta başarılı olacağına eminim." (@radyospor)