2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251302 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

aynı everton lookmanı leipzige 500 bin € kiralamış.
Lepzing'deki iyi oyunu piyasasını yükseltti. Ayrıca biz 2 yıllık teklif yapmışızdır. O para tek yıl için olacaksa opsiyon koydurmamız lazım :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Lepzing'deki iyi oyunu piyasasını yükseltti. Ayrıca biz 2 yıllık teklif yapmışızdır. O para tek yıl için olacaksa opsiyon koydurmamız lazım :tabe:

Adamın değeri 20 M Euro. Koyacakları opsiyon en az 15 olur .
Alamadıktan sonra bizim için 15 'de aynı 50' de aynı  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendisi gs li diye biliyorum larinin elimizde patlamasını istiyordur.
Çalıştığı medya grubunun suyundan mıdır nedir o grupta çalışan, yorumculuk yapan, kendine Beşiktaşlıyım diyen kişilere karşı çok fazla antipatim var  :tabe: Ne söyleseler inanamıyorum. Verdiği saçma istatistiklerle de ayrı bir itici geldi şimdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamın değeri 20 M Euro. Koyacakları opsiyon en az 15 olur .
Alamadıktan sonra bizim için 15 'de aynı 50' de aynı  :biggrinking:
Geçen sene opsiyon koyduğumuzda Ljajic'i alabileceğimize de KAP gelene kadar kimse inanmıyordu. Belki yapabiliriz. Ama imkansıza yakın derecede zor olduğu kesin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Geçen sene opsiyon koyduğumuzda Ljajic'i alabileceğimize de KAP gelene kadar kimse inanmıyordu. Belki yapabiliriz. Ama imkansıza yakın derecede zor olduğu kesin  :tabe:
Ljalic in opsiyonu zaten belli bir maç sayısı oynadıktan sonra mecburi satın alınmalıydı. Vazgeçme şansımız bile yoktu. İnanmayanlar bilgisiz olanlardı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljalic in opsiyonu zaten belli bir maç sayısı oynadıktan sonra mecburi satın alınmalıydı. Vazgeçme şansımız bile yoktu. İnanmayanlar bilgisiz olanlardı.

ilk 2 ye giremediğimiz için istersek vazcayma hakkımız doğmuştu galiba.

Fikret Orman:Katarlılarla,
Ortaklık için (Hisse satışı)
Görüşmeye Başladı
Kaya Çilingiroğlu TRT SPOR.

Böyle bir haber gördüm facede Beşiktaş sayfasın da doğru mu ?

Çevrimdışı 38life

Umut Meraş Full Match Report - 02.12.2018 - Erzurumspor

https://vk.com/video464250692_456239017

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman:Katarlılarla,
Ortaklık için (Hisse satışı)
Görüşmeye Başladı
Kaya Çilingiroğlu TRT SPOR.

Böyle bir haber gördüm facede Beşiktaş sayfasın da doğru mu ?
Böyle bir haber var mı diye twitterda araştırdım. Bir şey çıkmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Bursasporlu Umut Meraş ve Aytaç Kara'nın serbest kalma ihtimalinin olduğu ortaya çıktı.

İki futbolcunun da uzun süredir tahsil edemedikleri alacakları nedeniyle Bursaspor Kulübüne ihtarname çektiği belirtildi.
Bursaspor kulübünün Haziran ayının 3.haftasına kadar Aytaç Kara ve Umut Meraş'ın alacaklarını ödememesi halinde iki futbolcunun da serbest kalacağı öğrenildi.

Aytaç Kara ile Umut Meraş, ödemelerini bu ay içinde alamazsa serbest kalıp bonservislerini eline alacak.

Futbol Arena

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer Dorukhan satılarak transfer bütçesi yaratılacaksa Fikret Orman başkanım diye ortalıkta gezmesin.
Gerçi şu an magazinden başka bir yerde de gözükmüyor. Gitsin otelini mi yönetecek ne yapacaksa yapsın ama kulüp yöetmesin.

Çevrimiçi yaço58

Eğer Dorukhan satılarak transfer bütçesi yaratılacaksa Fikret Orman başkanım diye ortalıkta gezmesin.
Gerçi şu an magazinden başka bir yerde de gözükmüyor. Gitsin otelini mi yönetecek ne yapacaksa yapsın ama kulüp yöetmesin.
dorukhan yerine teklif varsa vidayı satalım 3m maaş hem lüks hemde ederi olan oyuncu vida dorukhan kalsın bizle

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vlasic gelsin, kanatta Ljajic oynasın falan. Taraftar olarak uçuyoruz ama bu takım Aralık ayından bu yana maaş ödemiyor.

Yani P-A-R-A Y-O-K

Bu kadar zayıf  bir yönetim yıl sonunu göremez diyordum ama iddiamı arttırıyorum.
Bu yönetim ligin ilk 3 maçını dahi göremez, kaçacak delik ararlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut Güner ile görüştüm. Lecce tarafından Beşiktaş'a gelen bir teklifin olmadığını, olsa bile kesinlikle göndermeyeceklerini iletti. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

dorukhan yerine teklif varsa vidayı satalım 3m maaş hem lüks hemde ederi olan oyuncu vida dorukhan kalsın bizle
Dorukhan haberi Fotomaç kaynaklıymış. Liverpool'un istediği falan yok. Yani yalan haber  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

"Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, Burak Yılmazın menajeri ve Beşiktaşlı yöneticilerle bugün İstanbul'da görüşme gerçekleştirildi. Oyuncu kanadıyla 2 yıllık prensip anlaşmasına varıldı. Sözleşme feshi gerçekleşirse, transfer 48 saat içinde tamamlanacak."

Di Marzio

Çevrimdışı 38life

Ne Burak gitmek istiyor ne de yönetim göndermek..
Ancak buraya kadar gelen lecce kulübünün teklifi bir şeyleri değiştirir mi hep beraber göreceğiz..
Bu işlerde kesin konuşmamak gerekir tabi.
Ancak ben çok ekstra bir durum olmazsa Burak’ın takımdan ayrılmayacağını düşünüyorum.

"Beşiktaş İstihbarat"

Murat Özen: "Umut Güner ile görüştüm. Lecce tarafından Beşiktaş'a gelen bir teklifin olmadığını, olsa bile kesinlikle göndermeyeceklerini iletti."

Çevrimdışı murat

Hala nasıl kafamız karışık  :alala:

Taner Karaman: Larin, ceza sahası içinde Avrupa'nın en hızlı 5 oyuncusundan biri. Avrupa'dan kulüpler Beşiktaş'a Larin'i soruyor. Beşiktaş'ın bu konuda kafası karışık.
larin kötü oyuncu değil oynadığı maçlarda silinip gitmiyor pozisyona giriyor.bazen doğru koşuları yapamıyor doğru vuruş eksiğide var ama fiziğini iyi kullanıyor oldurulabilir bir oyuncu bana göre.nispeten düşük profilli iç saha maçlarında burak sağda larin santraforda oynatılarak hazırlanabilir.taraftar çok erken gaza geliyor 3 gol atınca olmuş bu çocuk tamam diyor yapmayın etmeyin diyoruz iki maç boş geçince olmaz bundan deniyor.ben hala larin ve orkandan ümitliyim.

larin kötü oyuncu değil oynadığı maçlarda silinip gitmiyor pozisyona giriyor.bazen doğru koşuları yapamıyor doğru vuruş eksiğide var ama fiziğini iyi kullanıyor oldurulabilir bir oyuncu bana göre.nispeten düşük profilli iç saha maçlarında burak sağda larin santraforda oynatılarak hazırlanabilir.taraftar çok erken gaza geliyor 3 gol atınca olmuş bu çocuk tamam diyor yapmayın etmeyin diyoruz iki maç boş geçince olmaz bundan deniyor.ben hala larin ve orkandan ümitliyim.

inşallah avcı senin gibi düşünmüyordur.

Burak-Güven-Oğuzhan akgün yeter diyordur.

Eksikleri var denilen larin 24 yaşında 1.6 milyon € alıyor.19 yaşında yeni 20 yaşına güven 8-10 bin € gibi komik bir rakama oynuyor larinden ne kadar faydalı olduğunu söylemeye gerek yok zaten.

Edit : 24 yaşındaymış bu arada.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2019, 23:03:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Savaş

1.6 alıyor Larin. Eder mi? Yapmayın..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

inşallah avcı senin gibi düşünmüyordur.

Burak-Güven-Oğuzhan akgün yeter diyordur.

Eksikleri var denilen larin 24 yaşında 1.6 milyon € alıyor.19 yaşında yeni 20 yaşına güven 8-10 bin € gibi komik bir rakama oynuyor larinden ne kadar faydalı olduğunu söylemeye gerek yok zaten.

Edit : 24 yaşındaymış bu arada.
larin ve güven farklı tipte oyuncular.biri araya kaçan uzaktan şut çeken  tarzda diğeri daha fiziğiyle mücadele eden cezasahası içi golcüsü.elimizde farklı tipte oyuncu olması lazım.trasferdeki tek hata verilen yüksek ücret.larinden çok daha faydalı olduğu bir gerçek ama oynadıkları sürede aynı olsa sonuç farklı olabilirdi.birde larin sanki amerikada oynarken daha fit bir görüntüsü vardı. kilo fazlası var gibi.

adam gitmiyor bile zaten sağolsun yönetim 200 bin € oynayan adama 1.6 milyon € verince adam gider mi ?

Cyle Larin, yıllık ücretinin ödenmesi halinde kiralık gitmeyi kabul etti. Larin, Belçika veya Hollanda'da oynamak istediğini yönetime bildirdi. (Milliyet)

Çevrimdışı Savaş

adam gitmiyor bile zaten sağolsun yönetim 200 bin € oynayan adama 1.6 milyon € verince adam gider mi ?

Cyle Larin, yıllık ücretinin ödenmesi halinde kiralık gitmeyi kabul etti. Larin, Belçika veya Hollanda'da oynamak istediğini yönetime bildirdi. (Milliyet)
Bu parayı veren takım bulamaz bir daha çünkü. Kanada'nın köy takımında oynayan adama senelik 10 milyon lira veriyoruz.

Nereden baksan rezillik.

Çevrimdışı murat

1.6 alıyor diye ne yapmak lazım atacak halimiz yok yararlanmaya çalışacaksın.1.5 yıl çocuğa biz hiç bir şey kattıkmı? hep biz ondan bekilyoruz da bu işler karşılıklı.ne ekersen onu biçersin.baktım şimdi 1.88 boy 90 kilo.nasıl bir teknik kadro bu sumo güreşçisi mi yetiştiriyoruz.oyuncunun futbol oynamaya niyeti yoksa koyarsın başına bir adam kendi başına çalıştırırsın kadroda tuttuğuna göre böyle bir sıkıntı yok demek ki.