2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253248 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Baskan devre arasi senol gunesle cikip konusmusti ya
Senol hocamiz da gecen seneden beri oara alamiyor demisti
2 senelik alacagi icerde adamin herhalde
Oguzhan da alamamis 2 senedir para tolga da
Kimisi oynar kimisi de babel gibi adri gibi kazan kaynatir

Baskan cek cuk verme olayi bitti besiktas ciddi yonetiliyor falan diyordu
Konussa mi konusmasa mi karar veremiyor insan

Cek cuk versinler topculara iste simdi
Onu bunu bilmem de Quaresma için 'Parasını verin gitsin' şeklinde bir ergence, akıl dışı bir açıklama yaptığına inanmak istemiyorum Başkanın. Bir ergen çıkar o şekilde düşünür anlarım ama Beşiktaş gibi bir kulübün başkanı o şekilde düşünüp hareket edemez. Quaresma'dan sonra başka bir futbolcu çıkar sonra bir başkası daha. Başkansan tutarlı olacaksın, bir tanesi için parasını verin gönderin diyorsan aynısını yapan diğerleri için de aynı prosedürü uygulayacaksın. Bu şekilde söylemlerde bulunup hareket etmek de ayrıca yöneticiler ile futbolcular arasında kutuplaşma yaratır yaratır, takım olmaya ortak bir hedefe koşmaya mani olur. Elbette keyfi bilir yapar isterse bu türden hareketleri kulübün sahibiymiş gibi hareket ederek. Ama unutmasın artık her bir sorun olduğunda milletin önüne sunulacak bir Şenol Güneş kozu kalmadı. Bundan sonra olanlar kendisinden bilinecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beyefendi açıklama yapmış kendince

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Niye kendince olsun
Lens sikayet ettiginde boyle tepki verdin mi?
Vidaya ne diyeceksin?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Onu bunu bilmem de Quaresma için 'Parasını verin gitsin' şeklinde bir ergence, akıl dışı bir açıklama yaptığına inanmak istemiyorum Başkanın. Bir ergen çıkar o şekilde düşünür anlarım ama Beşiktaş gibi bir kulübün başkanı o şekilde düşünüp hareket edemez. Quaresma'dan sonra başka bir futbolcu çıkar sonra bir başkası daha. Başkansan tutarlı olacaksın, bir tanesi için parasını verin gönderin diyorsan aynısını yapan diğerleri için de aynı prosedürü uygulayacaksın. Bu şekilde söylemlerde bulunup hareket etmek de ayrıca yöneticiler ile futbolcular arasında kutuplaşma yaratır yaratır, takım olmaya ortak bir hedefe koşmaya mani olur. Elbette keyfi bilir yapar isterse bu türden hareketleri kulübün sahibiymiş gibi hareket ederek. Ama unutmasın artık her bir sorun olduğunda milletin önüne sunulacak bir Şenol Güneş kozu kalmadı. Bundan sonra olanlar kendisinden bilinecek.
Başkanın ağzından net böyle bir açıklama var mı yoksa birilerinin oturma organından uydurduğu bir haber mi acaba ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

Tamam da başkanın "parasını verin gitsin" dediği kesin doğru mu fotomaç okuyup niye instagram açıklaması yapıyorsun? Paranı verip bu zamana kadar göndermemeleri hataydı zaten 50 yaşına kadar sözleşme uzatan da aynı başkan seninle. Mylife abi lens vida örneğin de bu adamla aynı değil çünkü kendisi güya bir kısım taraftarlarımızca efsane ilan edildi. Kendine verilen değeri de çok iyi biliyor tatildesin gazete haberiyle açıklama yapıp ortalığı karıştırıyorsun ihtar çekmesine sözüm yok hakkı olanı tabiki alacak ama şu saçma açıklamasının izahı yok durup durup istenmiyorsam giderim minvalinde ne açıklama yapıyorsun git gideceksen.

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç profesyonel düşünemiyoruz. Adam bu işten para kazanıyor. Biz hala duygusal bakıyoruz olaylara.

Para verirsen futbolcun oynar. Sende çalıştığın şirketten iyi para alırsan ona göre verimin artar.

Gayet yerinde olmuş yorum.

İstemiyorlarsa söylesinler, hakkımı versinler gideyim demiş adam.

Orda burda basında arkamdan sallamayin demiş.

Herşeyin bir yolu yordamı var.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkanın ağzından net böyle bir açıklama var mı yoksa birilerinin oturma organından uydurduğu bir haber mi acaba ?
Umarım birilerinin uydurduğu bir haberdir. Öyle bir açıklamayı Beşiktaş kulübünün Başkanı yapamaz ancak kulübü içten yıkmak isteyen birileri haber yapar Başkan bu şekilde açıklama yaptı diye. Çok ciddi bir başıboşluk var ortada. Buna karşı da yeterli önlem alınmıyor.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Tamam da başkanın "parasını verin gitsin" dediği kesin doğru mu fotomaç okuyup niye instagram açıklaması yapıyorsun? Paranı verip bu zamana kadar göndermemeleri hataydı zaten 50 yaşına kadar sözleşme uzatan da aynı başkan seninle. Mylife abi lens vida örneğin de bu adamla aynı değil çünkü kendisi güya bir kısım taraftarlarımızca efsane ilan edildi. Kendine verilen değeri de çok iyi biliyor tatildesin gazete haberiyle açıklama yapıp ortalığı karıştırıyorsun ihtar çekmesine sözüm yok hakkı olanı tabiki alacak ama şu saçma açıklamasının izahı yok durup durup istenmiyorsam giderim minvalinde ne açıklama yapıyorsun git gideceksen.
Yaw efsane mefsane bos isler bunlar adam lejyoner, parali asker
Adama haber gelmese aciklama da yapmaz zaten hepten salak mi
Lens vida pekto ozzi hic fark etmez hepsinin parasini odeyeceksin, istemediginle de sozlesme uzatmayacaksin, kadro disi birak gec tore gibi tolga gibi iste
Parasini istiyor diye adami kadro disari da birakamazsin

Bu islerin sitandarti olmali
Hep ornek veriyom bu adami biz malzemecinin ustune isedi kadin calisanlara orasini burasini gostwrdi diye gondermedik mi, sonra geri aldik ustelik bons verdik. KurumsAl hafiza olacak once
Buraga horsiz dedik geri aldik
Besiktas kaptanina kafa atan adami aldik
Besiktas lyuncusuna otoparkta pusu kurul kafa goz dalani aldik
Sonra yuzuf abi sabri hoca
Bu islere baslangic lazim

Giden gelmesin diyorum hep, paralar odensin diyorum
Isme gore tepki vermemek lazim pirensip olacak ve kurumsal hafizA

Çevrimdışı mylife1903

Hiç profesyonel düşünemiyoruz. Adam bu işten para kazanıyor. Biz hala duygusal bakıyoruz olaylara.

Para verirsen futbolcun oynar. Sende çalıştığın şirketten iyi para alırsan ona göre verimin artar.

Gayet yerinde olmuş yorum.

İstemiyorlarsa söylesinler, hakkımı versinler gideyim demiş adam.

Orda burda basında arkamdan sallamayin demiş.

Herşeyin bir yolu yordamı var.

Atiba cikip dese bunlari baska seyler soyler bizim taraftar

Çevrimdışı f_madida

Niye kendince olsun
Vidaya ne diyeceksin?

Parasini versinler de gitsin bari Quaresma. Istanbul'a gelip gazeticilere aciklama yapmaya baslarsa isler daha da siviyacak.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Quaresmayı hiç sevmem ama şuanda gayet doğal davranıyor. Adamın parasını verme, sonra niye şikayet etsin. Eder tabi, veremiyorsan vermeyeceksin almayacaksın. Birde başkan olarak parasını verin gönderin gibi çocukça bir şey yaptığına inanmak istemiyorum. Eğer istenmiyorsa düzgün bir toplantı yapılıp transfer teklifi varsa değerlendirilir kulüp bulunur veya ortak bir parada anlaşılıp gönderilir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Quaresmadan hiç bir zaman para kazanamayacağımızı biliyordum. Böyle bir adamı kim alır, adam hiç birşeyi takmıyor, burada parası yüksek, gelsin adamın ayağına kaysın takıma ihanet etsin, koşmasın mücadele etmesin, bi arma öpsün oooo quaresma bi fener gsye gitmem desin oooo quaresma.  Kimse beğenmiyor ama ben parktaki taraftarı daha çok beğeniyorum. En azından çok duygusallıktan biraz daha profesyonelliğe itildi taraftarlar. Biz camia olarak her zaman arabeskten fazla duygusallıktan kaybettik.

Çevrimdışı 38life

Durumlar vahim. Herkes Ziraat Bankası borç yapılandırmasını bekliyor. Bunu eski yöneticinin dillendirmesi hoş olmamış  :tabe:

Gırtlağına kadar borç içinde, 30 hazirana kadar toplamda 100 milyon euro bulamazlarsa UEFA lisansı alamayacak ve bu para için tek umutları “devlet yardımı” olan kulüplerimiz bu yaz da “dev transferler” peşinde koşuyorlar ve bir Allah kulu da sormuyor: Bu paralar nasıl ödenecek? (Candaş Tolga Işık - @ctisik)

Bizim dev transfer peşinde koştuğumuz falan yok. ezbere konuşmasın.

Çevrimdışı 38life

Buralar karışacak gibi, vaziyet alın.

https://www.sporx.com/quaresmadan-fikret-ormana-olay-cevap-SXHBQ786473SXQ

Karışacak birşey yok. Beşiktaşın tescilli, markalı, imzalı düşmanı haysiyet, şeref, namus yoksunu Orhan Yıldırımın ipiyle kuyuya inenenlerin kafası karışır anca.

Çevrimdışı Necmi

'hucbur seye degisilmez apo hocam bu dunyadaaaaa//'

yahu hersey bir yana, Avci'nin basarili olmasini da istiyoruz tabi ki de. takimi 2 sene sampiyon yapmis, 3. sene SL'de grup rekoru kirmis adami gonderirken daha takimin basinda maca cikmamis hocaya sarki soylemek nedir?
ben hocayı gönderdiğimize dair bir yazıyı hiç bir yerde okumadım
tersine yönetimin aldığı uzatma kararı varken devre arası milli takıma imza atmadımı
bunun adı göndermemi oluyor. şimdinin tff başkanı olan zat Şenol Güneş için gizli operasyon yürüttük
demesindendemi birşey anlamıyorsunuz. devre arası anlaştı peki ne zamandır sürüyordu bu pazarlıklar
acaba ilk yarı kötü gidişin sebebi bu pazarlıklar olabilirmi.
görmek istediğimizi görüyoruz görmek istemediğimizi halının altına süpürüyoruz.
sonrada devre arası milli takımla anlaşan hocayı biz göndermiş oluyoruz. iki yıldır milli takımla
flört ettiğini görmemek için gözlerimizi kapatıyoruz. Ne deniyordu hocanın konsantrasyon eksikliği var
bunuda yönetimle ilişkilere getiriyorlardı ama eksikliğin nedeni ortaya çıktı

Çevrimdışı Necmi

Karışacak birşey yok. Beşiktaşın tescilli, markalı, imzalı düşmanı haysiyet, şeref, namus yoksunu Orhan Yıldırımın ipiyle kuyuya inenenlerin kafası karışır anca.
bu adamın sürekli Beşiktaş düşmanlığı yaptığı biliniyor peki neden tesislere sokuluyor
kamplarda boy gösteriliyor. Birazda basınla olan ilişkilerini süngerden geçirmeleri lazım bence.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresmayı hiç sevmem ama şuanda gayet doğal davranıyor. Adamın parasını verme, sonra niye şikayet etsin. Eder tabi, veremiyorsan vermeyeceksin almayacaksın. Birde başkan olarak parasını verin gönderin gibi çocukça bir şey yaptığına inanmak istemiyorum. Eğer istenmiyorsa düzgün bir toplantı yapılıp transfer teklifi varsa değerlendirilir kulüp bulunur veya ortak bir parada anlaşılıp gönderilir.
Isimlere takilmamak lazim buyuk hata olur seneye baska oyuncuya da yapilir
Atiba ile 100-200 pazarligi yapildi insan utanir
Atibayi cagirirsin ne istiyon 1 milyon al der imzalarsin ya da tesekkur eder pilaket verirsin
Pektoya 1.7 verirken yapacaksin pazarligi ya da larina 1.6 falan denir sonra
Pirensip olacak herkese de ayni mesafe
Vida da sikayet etmis, hadi gonder parasini verip belese

Çevrimdışı Necmi

Kamuoyuna Açıklama
Fanatik Gazetesi'nde bugün Orhan Yıldırım imzasıyla 'Parasını verin, gönderin' başlığıyla yayınlanan haber yine yalan ve gerçek dışı masa başında üretilmiş bir haberdir. Başkanımızın da İkinci Başkanımızın da haberde yazdığı gibi bir ifadesi olmamıştır.

Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef apaçık görülmektedir.

Büyük Beşiktaş camiasının şimdiden bundan sonra da bu isim tarafından yapılacak haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı mylife1903

ben hocayı gönderdiğimize dair bir yazıyı hiç bir yerde okumadım
tersine yönetimin aldığı uzatma kararı varken devre arası milli takıma imza atmadımı
bunun adı göndermemi oluyor. şimdinin tff başkanı olan zat Şenol Güneş için gizli operasyon yürüttük
demesindendemi birşey anlamıyorsunuz. devre arası anlaştı peki ne zamandır sürüyordu bu pazarlıklar
acaba ilk yarı kötü gidişin sebebi bu pazarlıklar olabilirmi.
görmek istediğimizi görüyoruz görmek istemediğimizi halının altına süpürüyoruz.
sonrada devre arası milli takımla anlaşan hocayı biz göndermiş oluyoruz. iki yıldır milli takımla
flört ettiğini görmemek için gözlerimizi kapatıyoruz. Ne deniyordu hocanın konsantrasyon eksikliği var
bunuda yönetimle ilişkilere getiriyorlardı ama eksikliğin nedeni ortaya çıktı
Got gorus diyen yonetim gorusmelerde bulunan baskan degil mi
Ohh istedigin yerden bah olaya

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya ne olur bir mangala çağırırlar cızbız köfte anladın mı  sarmaş dolaş 2 resim verirler hiçbirşey olmamış ki aynen devam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye kendince olsun
Vidaya ne diyeceksin?
Haberin yalanlanacağını bildiğim için dedim. Ayrıca parasını istemekte haklı. Ancak böyle bir paylaşım yapması yalnış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kamuoyuna Açıklama
Fanatik Gazetesi'nde bugün Orhan Yıldırım imzasıyla 'Parasını verin, gönderin' başlığıyla yayınlanan haber yine yalan ve gerçek dışı masa başında üretilmiş bir haberdir. Başkanımızın da İkinci Başkanımızın da haberde yazdığı gibi bir ifadesi olmamıştır.

Daha önce de defalarca yalanladığımız ve kendi kafasında ürettiği kurgu haberlere devam eden Orhan Yıldırım isminin camiamıza zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı maalesef apaçık görülmektedir.

Büyük Beşiktaş camiasının şimdiden bundan sonra da bu isim tarafından yapılacak haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Yaw efsane mefsane bos isler bunlar adam lejyoner, parali asker
Adama haber gelmese aciklama da yapmaz zaten hepten salak mi
Lens vida pekto ozzi hic fark etmez hepsinin parasini odeyeceksin, istemediginle de sozlesme uzatmayacaksin, kadro disi birak gec tore gibi tolga gibi iste
Parasini istiyor diye adami kadro disari da birakamazsin

Bu islerin sitandarti olmali
Hep ornek veriyom bu adami biz malzemecinin ustune isedi kadin calisanlara orasini burasini gostwrdi diye gondermedik mi, sonra geri aldik ustelik bons verdik. KurumsAl hafiza olacak once
Buraga horsiz dedik geri aldik
Besiktas kaptanina kafa atan adami aldik
Besiktas lyuncusuna otoparkta pusu kurul kafa goz dalani aldik
Sonra yuzuf abi sabri hoca
Bu islere baslangic lazim

Giden gelmesin diyorum hep, paralar odensin diyorum
Isme gore tepki vermemek lazim pirensip olacak ve kurumsal hafizA

Katılıyorum abi de şu para ödeme işleri iyice can sıkmaya başladı. Yönetim bilinçli mi çıkarıyor bu haberleri sence? Hep buna dikkat çekmeye çalışıyorum bizim kadar başka oyuncu ücreti ödememe oyuncunun ihtarname çekmesi vs haberlerine maruz kalan başka kulüp yok niye böyle bu iş? Herifler 3.5 milyar tl borç açıkladı 2 ay geriden ödeme yaptıklarını kendileri söylemese basın yazmayacak. Ha bizim 1 yıl falan konuşuluyor gecikme ama bu kadarına ihtimal vermiyorum ne demek 1 yıl ödeme yapmamak şimdiye transfer cezası almamız lazım değil miydi?

Çevrimdışı mylife1903

Ya ne olur bir mangala çağırırlar cızbız köfte anladın mı  sarmaş dolaş 2 resim verirler hiçbirşey olmamış ki aynen devam.

Kurumsal hafiza diye biktim yazmaktan
Bu herifi 3 sene sonra gelen yonetim de silmeli
Bazi camia davranislari kalici olmali
Yoksa esen ruzgara gore bukulursun ezilirsin

Milat noktasi baskanin sut kupasi muhabbeti olmali herhalde