2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253099 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

larin ve güven farklı tipte oyuncular.biri araya kaçan uzaktan şut çeken  tarzda diğeri daha fiziğiyle mücadele eden cezasahası içi golcüsü.elimizde farklı tipte oyuncu olması lazım.trasferdeki tek hata verilen yüksek ücret.larinden çok daha faydalı olduğu bir gerçek ama oynadıkları sürede aynı olsa sonuç farklı olabilirdi.birde larin sanki amerikada oynarken daha fit bir görüntüsü vardı. kilo fazlası var gibi.

Güven için dedin galiba uzaktan şut çeken araya kaçan diye bunların yanına bi de şeyi eklemen lazım en önemli şeyi unutmuşsun "oyun aklı" ve "pozisyon bilgisi" larinde olmayan.Valla larinin ben bi fizik mücadelesini pek göremedim ayakları desen fecaat pas bile atamıyor pozisyon bilgisi yok bitiriciliği yok sen aboubakar ile karışıtıyor olmayasın larini :) Fiziği ile mücadele eden Burak var zaten 24 yaşında gelişim gösteremeyen larine 1.6 milyon € vermeye devam etmek enayiliktir.Oynadıkları sürenin bir önemi yok bir futbolcu zaten iyise 30 dk da oynasa yeterli olur 34 hafta da oynasa bir şey değişmiyor.Bknz ; Burak yılmaz gelir gelmez etkisin gösterdi,Güven yalçın o da az oynamasına rağmen kalitesini gösterdi larinden bir şey olmaz.Larin amerika da oynarken daha tombikmiş geçenlerde youtube da videosuna denk geldim bizde daha zayıf ama değişen bir şey yok.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2019, 23:26:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Savaş

Ben bu kadroyu istiyorum. Olur yada olmaz. Benim şimdiye kadar ismi geçenlerden içime sinen kadro şu.

Karius

Gökhan.         Vida.       Kana-Bıyık.       Caner

Dorukhan

Ljajic.             Oğuzhan

Vlasic.            Burak.         Lookman

Para yok diye bekleri değiştirmedim gençlerle yedekledim.

Her sezon olduğu gibi Oğuzhan'dan yine ümitliyim. :)

Hayaller Marcelo hayatlar Kana-Bıyık maalesef..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Bu parayı veren takım bulamaz bir daha çünkü. Kanada'nın köy takımında oynayan adama senelik 10 milyon lira veriyoruz.

Nereden baksan rezillik.

kanada köy takımında değil amerikada oynuyordu.
iyi oyununundan dolayı muhtemelen daha iyi bir kontratı kapacaktı güven yalçın örneğinde olduğu gibi ama iyi kontrat derken 500-600 civarı olurdu tahminen.bu oyuncunu suçu değil verirsen alır tabi o parayı.biz gelişmekte olan bir oyuncuya nasıl bir yol çizdik.90 kilo topçu mu olur adamı yedirip içirmeye mi getirdik.larin buraya 1. santrafor alınmadı 22 yaşında geleceği parlak diye alındı ama parlatacak bir şey yaptık mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu kadroyu istiyorum. Olur yada olmaz. Benim şimdiye kadar ismi geçenlerden içime sinen kadro şu.

Karius

Gökhan.         Vida.       Kana-Bıyık.       Caner

Dorukhan

Ljajic.             Oğuzhan

Vlasic.            Burak.         Lookman

Para yok diye bekleri değiştirmedim gençlerle yedekledim.

Her sezon olduğu gibi Oğuzhan'dan yine ümitliyim. :)

Hayaller Marcelo hayatlar Kana-Bıyık maalesef..

Paranın büyük kısmını kanatlara gömmemiz lazım zaten yoksa başarı zor  :tabe: Vlasic'in olma ihtimali çok az. Büyük ihtimalle Moskova'ya gidecek bonservisi ile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

🗣 Beşiktaş'a ailesiyle birlikte gönül veren Winston Goode: "Fantastik siyahi babalar."

Çevrimdışı mylife1903

kanada köy takımında değil amerikada oynuyordu.
iyi oyununundan dolayı muhtemelen daha iyi bir kontratı kapacaktı güven yalçın örneğinde olduğu gibi ama iyi kontrat derken 500-600 civarı olurdu tahminen.bu oyuncunu suçu değil verirsen alır tabi o parayı.biz gelişmekte olan bir oyuncuya nasıl bir yol çizdik.90 kilo topçu mu olur adamı yedirip içirmeye mi getirdik.larin buraya 1. santrafor alınmadı 22 yaşında geleceği parlak diye alındı ama parlatacak bir şey yaptık mı?
Istanbul gecelerinin parlayan yildizi, babel ogretmis buna
Larin zaten amerigadan da sabikaliydi iyice dagilmis olabilir

Çevrimdışı mylife1903

🗣 Beşiktaş'a ailesiyle birlikte gönül veren Winston Goode: "Fantastik siyahi babalar."

Fb maci oncesi totem yapalim sunlarla

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gelsin yarın başlasınlar  :lol:

Çevrimdışı f_madida

larin kötü oyuncu değil oynadığı maçlarda silinip gitmiyor pozisyona giriyor.bazen doğru koşuları yapamıyor doğru vuruş eksiğide var ama fiziğini iyi kullanıyor oldurulabilir bir oyuncu bana göre.nispeten düşük profilli iç saha maçlarında burak sağda larin santraforda oynatılarak hazırlanabilir.taraftar çok erken gaza geliyor 3 gol atınca olmuş bu çocuk tamam diyor yapmayın etmeyin diyoruz iki maç boş geçince olmaz bundan deniyor.ben hala larin ve orkandan ümitliyim.

larin mahalle takiminda oynayamayacak kadar futbolla alakasi olmayan bir tip. tip diyorum cunku futbolcu degil. Besiktas, mersin idmanyurdu ayarinda bir takim olmali ki Larin denen yeteneksizi adam etmek icin oynatmak zorunda kalsin.

Iste aradaki fark bu aslinda, gs taraftari diagne'yi begenmiyor, yetersiz bulup gondertmek istiyor bizim taraftar Larin'den medet umma derdinde.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

1.6 alıyor diye ne yapmak lazım atacak halimiz yok yararlanmaya çalışacaksın.1.5 yıl çocuğa biz hiç bir şey kattıkmı? hep biz ondan bekilyoruz da bu işler karşılıklı.ne ekersen onu biçersin.baktım şimdi 1.88 boy 90 kilo.nasıl bir teknik kadro bu sumo güreşçisi mi yetiştiriyoruz.oyuncunun futbol oynamaya niyeti yoksa koyarsın başına bir adam kendi başına çalıştırırsın kadroda tuttuğuna göre böyle bir sıkıntı yok demek ki.

yahu ne katacaksin buna, adam top kontrolunu bilmiyor daha, 8 metreden kaleyi tutturamayacak kadar beceriksiz. sut cekmeyi, pas vermeyi, top kontrolunu bilmeyen adama neyi ogreteceksin. Kuzey Amerika'da kimsenin futboldan anlamadigi, iki calim atan Hispanik herifin Maradona oldugu yerde bos beles kafa golleriyle, 2 metreden tap-inlerle skor yapmis eleman. Besiktas'ta kim bunu izleyip begendiyse ona da cok agir laflarim var. Sergen yalcin gelse antremana dahi cikarmazdi bu adami, Avci da cikarmayacak gibi zaten.

Çevrimiçi yaço58

yahu ne katacaksin buna, adam top kontrolunu bilmiyor daha, 8 metreden kaleyi tutturamayacak kadar beceriksiz. sut cekmeyi, pas vermeyi, top kontrolunu bilmeyen adama neyi ogreteceksin. Kuzey Amerika'da kimsenin futboldan anlamadigi, iki calim atan Hispanik herifin Maradona oldugu yerde bos beles kafa golleriyle, 2 metreden tap-inlerle skor yapmis eleman. Besiktas'ta kim bunu izleyip begendiyse ona da cok agir laflarim var. Sergen yalcin gelse antremana dahi cikarmazdi bu adami, Avci da cikarmayacak gibi zaten.
2.yarı bi deplasman maçıydı oyuna sonradan girmişti ljajicin attığı pasları hiç etmişti birde gol atmıştı ama basit pozisyonları atamadıydı deli ettiydi benimde ümidim yok anlamadığım 150 alan adama neden 1.6 verildi sonra para yok başkan açıklasın şunlarıda

Çevrimdışı mylife1903

larin mahalle takiminda oynayamayacak kadar futbolla alakasi olmayan bir tip. tip diyorum cunku futbolcu degil. Besiktas, mersin idmanyurdu ayarinda bir takim olmali ki Larin denen yeteneksizi adam etmek icin oynatmak zorunda kalsin.

Iste aradaki fark bu aslinda, gs taraftari diagne'yi begenmiyor, yetersiz bulup gondertmek istiyor bizim taraftar Larin'den medet umma derdinde.
Larin hem zenci hem genc oldugu icin sempatik geliyir
Kanadali olmasina ragmen cok guzel ingilizce konusuyor yaw ben seviyom cocugu
Yazarkan aklima geldi negredoyu seviyordu bizim taraftar alan acip divar oluyorudbo yasliydi beyazdi kafak karisti

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durumlar vahim. Herkes Ziraat Bankası borç yapılandırmasını bekliyor. Bunu eski yöneticinin dillendirmesi hoş olmamış  :tabe:

Gırtlağına kadar borç içinde, 30 hazirana kadar toplamda 100 milyon euro bulamazlarsa UEFA lisansı alamayacak ve bu para için tek umutları “devlet yardımı” olan kulüplerimiz bu yaz da “dev transferler” peşinde koşuyorlar ve bir Allah kulu da sormuyor: Bu paralar nasıl ödenecek? (Candaş Tolga Işık - @ctisik)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Durumlar vahim. Herkes Ziraat Bankası borç yapılandırmasını bekliyor. Bunu eski yöneticinin dillendirmesi hoş olmamış  :tabe:

Gırtlağına kadar borç içinde, 30 hazirana kadar toplamda 100 milyon euro bulamazlarsa UEFA lisansı alamayacak ve bu para için tek umutları “devlet yardımı” olan kulüplerimiz bu yaz da “dev transferler” peşinde koşuyorlar ve bir Allah kulu da sormuyor: Bu paralar nasıl ödenecek? (Candaş Tolga Işık - @ctisik)
Kendisi yonetimdeyken neler yapmis
Fikret orman bunlari neden aldi yonetime hala anlayamiyorum
10 kasimda Ataturksuz yazi yazsin bu

Çevrimiçi Akil Emre

Kendisi yonetimdeyken neler yapmis
Fikret orman bunlari neden aldi yonetime hala anlayamiyorum
10 kasimda Ataturksuz yazi yazsin bu
Abi tam ben yazacaktım, yönetimde olunca herşey güllük gülüstanlık, ayrılınca borç gırtlakta ne güzel dünya. Sanki kendisi negrodo pepe lens transferleri yapılırken yoktu, ozaman bu zeka dolu fikirlerini başkana iletseydi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İşte gerçeğimiz bu.
Biz hala Vlasic falan konuşalım, hikaye. Geçen yıl alınması düşünülen kredi iptal edildiğinde zaten belli bir cendereye girdiğimiz belliydi.
Yönetimdeyken bunları söylemediğini kimse bilemez, çünkü başkan zaten bildiğini okuyor ve rahatsız olan ayrılıp gidiyor.

Çok net söylüyorum, bu yönetim sene sonunu göremez.

Çevrimdışı mylife1903

Abi tam ben yazacaktım, yönetimde olunca herşey güllük gülüstanlık, ayrılınca borç gırtlakta ne güzel dünya. Sanki kendisi negrodo pepe lens transferleri yapılırken yoktu, ozaman bu zeka dolu fikirlerini başkana iletseydi

Baskan aldatiliyir bence
Salak bi adam degil fikret orman
Yanlislari var dogrulari var biz tartisiriz
Eldeki en iyisi demiyorum secenek olarak zaten tek secenek lakin yonetimindeki elemanlara fazla guveniyor olabilir her ise kosturamaz vakti yetmez zaten de gorevlendirdikleri resmen mantar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Belki iletti, belki iletmedi bunu bilemeyiz.
Bence burada temel konu söyleyen kişi değil, söylenen cümle.
Oyunculara yılın 2. yarısında neredeyse ödeme yapılmamış, elde kaynak yok, başkan biraz utanıp kendini unutturacağına her gün magazin basınında.

Çevrimdışı KARA BOĞA

Demirören medyası, quaresmadan sonra Vida ve Muhayerin de kulübe alacakları yüzünden ihtarname gönderdiğini yazdı
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

Çevrimdışı mylife1903

Demirören medyası, quaresmadan sonra Vida ve Muhayerin de kulübe alacakları yüzünden ihtarname gönderdiğini yazdı
Yasal pirosedur bunlar, taraftar sevmedigi oyuncu olunca kufur edip, algi kasiyor
Hadi vidaya da yazalim quaresma icin yazilanlari

Lens sikayet etmisti serbest kaliyordu kufur eden oldu mu?

Boyle konularda tutarli olmazsan 24 saat gecmeden dediklerin havada kalir

Pektonun bile parasini odeyeceksin, odeyemiyecegini dusunuyorsn sozlesme taahhutu vermeyeceksin

Yarin buragi sevmeyen biri cikip buragin da parasini vermeyin zaten hirsiz yeterince calmistir der

Bu islerin tek dogrusu vardir, sozlesme sartlArina uymak, paralari da zamaninda odemek. Yoksa bugun lens sikayet etti diye kufur eden yarin quaresma sikayet edince susar obur gun quaresma boylw kirmizi gordu hala para istiyor doyene burak bombos gol kacirdi parasi odenmesin denir.

Topcunun parasini odeyeceksin arkadas, pekto bile silah dayamadi sozlesme icin.

Çevrimdışı f_madida

Baskan aldatiliyir bence
Salak bi adam degil fikret orman
Yanlislari var dogrulari var biz tartisiriz
Eldeki en iyisi demiyorum secenek olarak zaten tek secenek lakin yonetimindeki elemanlara fazla guveniyor olabilir her ise kosturamaz vakti yetmez zaten de gorevlendirdikleri resmen mantar

Baskan yonetimden ziyade Turk burokratlara gereksiz guveniyor. fanatik gs taraftari tipler var burokraside, bunlardan hicbir hayir gelmez bize. RTEnin zoruyla stada izin alinabildi ki o siradisi bir durumdu. 

Umarim Katarlilardan para bulabilir, yoksa Turkiye'nin icinden Besiktas'a devlet destekli para gelmez. 

Çevrimdışı mylife1903

Oyunculara yılın 2. yarısında neredeyse ödeme yapılmamış, elde kaynak yok, başkan biraz utanıp kendini unutturacağına her gün magazin basınında.
Baskan devre arasi senol gunesle cikip konusmusti ya
Senol hocamiz da gecen seneden beri oara alamiyor demisti
2 senelik alacagi icerde adamin herhalde
Oguzhan da alamamis 2 senedir para tolga da
Kimisi oynar kimisi de babel gibi adri gibi kazan kaynatir

Baskan cek cuk verme olayi bitti besiktas ciddi yonetiliyor falan diyordu
Konussa mi konusmasa mi karar veremiyor insan

Cek cuk versinler topculara iste simdi

Çevrimdışı f_madida

'hucbur seye degisilmez apo hocam bu dunyadaaaaa//'

yahu hersey bir yana, Avci'nin basarili olmasini da istiyoruz tabi ki de. takimi 2 sene sampiyon yapmis, 3. sene SL'de grup rekoru kirmis adami gonderirken daha takimin basinda maca cikmamis hocaya sarki soylemek nedir?