2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264047 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

2 senedir şampiyonluğu ilk yarıda bırakıyoruz. Bu sene iyi başlangıç yapıp şampiyonluğu almak istiyoruz.

transferleri son gün yaptıgım için ilk yarıları çöpe atıyorduk die düzeltsin bi zahmet.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Fatih Doğan : Ali Türker Korkmaz...AZ Alkmar Burakın yedeği olarak düşünülüyor.

Çevrimdışı celiker1

Fikret Orman:Şampiyon oldugumuz senelerde futbolun daha çok içindeydim.2 senedir fazla karışmıyordum.Bu sene daha çok ilgileneceğim.Yeni hocamızla çok iyi diyaloğumuz var🤔
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

transferleri son gün yaptıgım için ilk yarıları çöpe atıyorduk die düzeltsin bi zahmet.

Zaten onu anlayabilse şu anda 5. şampiyonluk için ne yaparız ondan bahsediyorduk. Neyse...Sanki biraz taraftarın protestosu etkili olmuş gibi. Artık ful konsantre ve diri olmak zorunda kalkanı Şenol Güneş olmayacak. Başarısızlıkta tepkiler Abdullah Avcıyı aşıp direkt ona gelecek. Fakat bu sefer geçmişteki kadar hata yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Akıllanmış olması lazım.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman:Şampiyon oldugumuz senelerde futbolun daha çok içindeydim.2 senedir fazla karışmıyordum.Bu sene daha çok ilgileneceğim.Yeni hocamızla çok iyi diyaloğumuz var🤔

itiraf.com yapmış

boşuna demiyorum başkan bizi boşluyor die

ne dediysek çıkıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

konoplyanka + yasin öztekin = siz gelmeyin ulan ayılar

Çevrimdışı cursedofdragon

sıkıntısı hocaymış demek ki.

Fatih Doğan : Ali Türker Korkmaz...AZ Alkmar Burakın yedeği olarak düşünülüyor.

hiç gerek yok

güven , umut nayir var.

güven satılacaksa alt yapıdan oğuzhan akgün var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan Kadir Gecesinde günah çıkartmış resmen  :tabe: İnşallah kendini işine verir de olmamız gereken yerde oluruz. Bu 2 senenin acısını çıkarmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

itiraf.com yapmış

boşuna demiyorum başkan bizi boşluyor die

ne dediysek çıkıyor

schürle gelsin alman olsun çamurdan olsun :D

adamların herşeyi güzel arabaları,ülkeleri,çikolataları,oyuncuları hiç kötü bir şeylerini görmedim (vizyon gomez reyiz hariç) :D

Başkan Kadir Gecesinde günah çıkartmış resmen  :tabe: İnşallah kendini işine verir de olmamız gereken yerde oluruz. Bu 2 senenin acısını çıkarmamız lazım  :tabe:

hoca gittikten sonra kendine gelmiş.

olan bizim 2 seneye oldu.

Çevrimdışı tangaz

ne kadar ekmek o kadar köfte başkan pintiliği bırakmalı yoksa bolbol gese şampiyonluğu izleriz. parayı verecek adam alacak sonra da boşlamayıp yatırımını koruyacak

santrafor vedat muriçi alacaksın burak yılmazı sola atıp babel efekt yapacaksın babelden fazla gol atmazsa adımı değiştirir kezban yaparım sağa da 5 milyon+lens verip viscayı alacaksın burak 20 muriç 17 visca 15 yazar layiç 15 yazar bu 4lü 60 golü kesin geçer. iyi bi uzun stoper beklere de 2 yedek alıp transferi kapat.

lensi takasla şutla larini şutla rokoyu şutla karizmayı şutla

Çevrimdışı tangaz

sıkıntısı hocaymış demek ki.

allahım kimlerin eline nasıl bi oyuna düştük biz hocanın altını oymak için 2 sene takımı sabote ettim demek bu bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: "Ljajic'in sözleşmesi geçen sene bitmişti. Torino kulübünün başkanı biz kiraya vermedik, sattık demişti. Doğru söylüyor. Nasıl ödeyeceğimiz, oyuncunun ücretleri belliydi. Biz bunları anlatıyoruz anlatıyoruz anlamıyorlar, sanki böyle müthiş bir iş başarmışız gibi. İki senedir şampiyonluğu ilk yarıda bırakıyoruz. Bu sene ilk yarı gelmemiz lazım. Bu sene iyi bir başlangıç yapıp şampiyonluğu almak istiyoruz. Transferden sorumlu yöneticiliği bitirdik. Artık ben ve Serdal Adalı bizzat hocamızla beraber, transferin içinde olacağız."

Fikret Orman: "Hakem ile hakem hatalarının şampiyonu belirlememesi gerekiyor. Son iki sezonun şampiyonunu hakemler belirledi. Geçen seneki Galatasaray - Alanya maçı şampiyonu belirledi. Ümit Öztürk'ün o maçtaki performansı hakemlik faciası, Rize maçı da öyle. Türkiye’deki hakemler maçı sahada oynamıyorlar daha önceden kafalarında oynayıp sahaya çıkıyorlar. Hakemler maçı kafasında oynayıp sahaya çıkıyorlar. Bir hakemin Avrupa'da yönettiği maçla Türkiye'de yönettiği maç arasında fark oluyor. Bizde her topu, hakem VAR hakemine atmaya çalışıyor. Avrupa'daki maçlar ve Türkiye'deki maçlar arasında, topun sahada kaldığı süre arasında fark var. Aynı hakemin Avrupa ve Türkiye'de gösterdiği performans arasında fark var. Gücün değil, sahada adaletin olduğu bir düzenin olması lazım. Bu hakemler belli. Çözüm gençler. Genç hakem hata yapabilir ama bunlar öyle değil ki, 20-25 yıllık hakemler. Hakemler hata yapabilir ama art niyetli hatayı herkes görüyor. Bundan 20 sene evvelki, Beşiktaş'ın şampiyonluğunun gittiği dönem ki gibi değil teknoloji. Süper Lig'in marka değeri inanılmaz derecede kötü durumda. Bunların düzeltilmesi lazım. Az evvel söylediğim gibi MHK, PFDK gibi kurulların verdiği çifte standartlı kararların sona ermesi lazım. Chelsea'nin kalecisi geçen sene 80 milyon Euroya Atletico Bilbao'dan alındı. Türkiye'de oynayan bir oyuncunun 80 milyon Euroya satılma ihtimali var mı? Tepe başlık bu olduğu zaman, alt başlıkların çoğunu halletmemiz lazım. Hakemler de geçerli tabii bunda. Birinin talimatıyla değil de kurallara göre karar veren bir şey olması lazım. Disiplin ve tahkim kurulları gerekçe açıklamıyorlar. Artık bunların sona ermesi lazım. "

Beşiktaş Tarihi
★★★

allahım kimlerin eline nasıl bi oyuna düştük biz hocanın altını oymak için 2 sene takımı sabote ettim demek bu bence.

öyle gözüküyor.

Çevrimiçi Sinan23

Başkanı son dönemde ilk kez motive gördüm.
İyi haber. Bu sene için umutlandım. Daha önce porto ve Benfica dan gelen oyuncular bizde %100 tuttuğu için oraya odaklanacak gibi hissediyorum. Bütçe dışına çıkmayacağını tahmin ettiğim transfer döneminde belki bir genç oyuncuyu bonservisiyle alma süprizi yapar
Daha önce ffp nedeniyle hirving lozanoyu 1 m euro yüzünden kaçırmıştık. Bizimkiler aslında çok geniş oyuncu havuzuna sahip ama son 2 sene fame oyuncu peşinde koşturmaktan el atamadılar. Umudum bu sene aboubakar, talisca gibi seyircileri tribüne çekecek birisinin alınması.

Çevrimdışı tangaz

ismi bizimle de geçen cenk tosunun ön çapraz bağları mı kopmuş milli maçta :(

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aralık ayında Alper Bahadır Faik Tribünü ile yayında konuşmuştu bu durumu. Bu bilinmeyen bir durum değildi. Devre arası gelmeden daha Guti dahil kaç tane hocaya hazır ol diye haber yollandığını hatta Tamer Tuna ile görüşüldüğünü anlattı. Şenol Güneş'in yönetim tarafından sevilmemesi daha sonra Abdullah Avcı ile görüşmelerin sıklaşması ile son buldu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Başkanı son dönemde ilk kez motive gördüm
İyi haber. Bu sene için umutlandım. Daha önce portpmve Benfica dan gelen oyuncular bizde %100 tuttuğu için oraya odaklanacak gibi hissediyorum. Bütçe dışına çıkmayacağını tahmin ettiğim transfer döneminde belki bir genç oyuncuyu bonservisiyle alma süprizi yapar
Daha önce ffp nedeniyle hirving lozanoyu 1 m euro yüzünden kaçırmıştık. Bizimkiler aslında çok geniş oyuncu havuzuna sahip ama son 2 sene fame oyuncu peşinde koşturmaktan el atamadılar. Umudum bu sene aboubakar, talisca gibi seyircileri tribüne çekecek birisinin alınması.

bu cümleye hiç katılıyorum menajerler ne getirse önlerine onları alıyorlar. heriflerin hakkını vermek gerekirse scouting ekibi en iyi takım şuan gese

Çevrimdışı kyiv

Aklı sıra Hocayı itibarsızlaştırıyor amabir şeyi unutuyor. Hoca gelip geçicidir bu 2 başarısızlık önce sana yazar başkan. Sen madem Hoca bazı şeyleri kötü yaptı neden müsade ettin?Neden kovmadın? Önemli olan Beşiktaş mı Hocanın gururu mu?Göz göre göre Beşiktaşın kötü olmasına müsade etmiş başkan. Bravo!!! :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ismi bizimle de geçen cenk tosunun ön çapraz bağları mı kopmuş milli maçta :(
"Sol diz çapraz bağlarında darbeye bağlı zorlama ve ödem tespit edildi." diyor milli takım resmi açıklamasında  :tabe: Kopma olayı yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Aralık ayında Alper Bahadır Faik Tribünü ile yayında konuşmuştu bu durumu. Bu bilinmeyen bir durum değildi. Devre arası gelmeden daha Guti dahil kaç tane hocaya hazır ol diye haber yollandığını hatta Tamer Tuna ile görüşüldüğünü anlattı. Şenol Güneş'in yönetim tarafından sevilmemesi daha sonra Abdullah Avcı ile görüşmelerin sıklaşması ile son buldu  :tabe:

sonuç olarak beşiktaşa ihanettir bunlar hocayı sevmiyorsan memnun değilsen koyarsın kapının önüne başka hocayı başa getirirsin yatırımını yapar sonra da korursun ama bunlar resmen ihanet etmişler altını oy kadroyu boşalt transferleri geciktir rakipler hakemlerle kolkola yürürken ses etme buna ihanet denir

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu geceki açıklamalarla sis perdeleri aralanmış oldu  :lol: Yönetimde ciddi bir şenol güneş karşıtlığı varmış belli ki.Başkan açıkça iki yıldır yoktum diyor.Neyse eğer avcı-yönetim arasında böyle bir karşılıklı istek,uyum varsa ne ala ama şenol güneş destekçilerinin söyledikleri de kanıtlanmış oldu.Artık bir an önce transferleri yetiştirip kampa yetiştirmemiz lazım.

Çevrimiçi Sinan23

AZ de öyle bir oyuncu bulamadım. Ali Türker korkmaz diye oyuncu da bulamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu geceki açıklamalarla sis perdeleri aralanmış oldu  :lol: Yönetimde ciddi bir şenol güneş karşıtlığı varmış belli ki.Başkan açıkça iki yıldır yoktum diyor.Neyse eğer avcı-yönetim arasında böyle bir karşılıklı istek,uyum varsa ne ala ama şenol güneş destekçilerinin söyledikleri de kanıtlanmış oldu.Artık bir an önce transferleri yetiştirip kampa yetiştirmemiz lazım.
Bu açıklamalardan sonra büyük bölümünün ilk kamp dönemi olmasa da yetişmesini bekliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★