2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262277 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

bu alınan isimlerin hiçbirine niye alındı demem ama maaş konusunda zaten herzaman aynı şeyi savunmuşumdur.bu paralar içinde birileri komisyonu götürmüş gibi görünüyor.roko ve larin 500 k lık topçular mirin gibi. biz olmuş oyuncu paraları vermişiz.bu tarz oyuncuları 300-500 alır denersin olursa tutar olmazsa atarsın.şimdi atsan atılmaz satsan satılmaz.son çare yeni hocayla bir görmek.

komisyonu götüren birileri kimler? bunu görüp duyup bilip göz yuman kimler?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Birileri Fatih Doğan'ı fena trollemiş gibi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte başkandan beklediğim açıklama buydu  :tabe: Profesyöneller yönetsin artık  :tabe:

Fikret Orman: "Futbol takımının içeriğiyle ilgili hocayla daha konuşmadık. Serdal Adalı, hocayla konuşmaya başlayacak. Ben de bu sene futbolun çok daha içinde olacağım. Şampiyonluk süreçlerinde futbolun çok içerisindeydim, biraz geri kalmıştım. Şimdi hocamızla beraber biraz daha içine gireceğiz. İyi bir kadro kuracağımıza inanıyorum. Artık görev dağılımı yapmayı çok uygun görmüyorum. Zaten yönetim kurulu sayısını aşağı indirdik. Artık profesyonellerin çok yoğun olduğu bir yönetim tarzımız var. Birçok departman artık yöneticilere bağlı olmadan profesyonellerle gidiyor. Artık futbolu da direkt profesyonellerle yöneteceğimiz bir modele geçiyoruz."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

yoo değil adam yeni kontrat yapmış dürüst ve ilkeli biri kontrata uyuyor ha bunu yaparkende takıma para kazandırmaya dewam etmiş şl rekoru 25e cenki 6ya fabriyi 4,5a tosiçi sattıysak hoca sayesindedir. takımı boşlayan biri varsa bu hoca değil başkandı. çine 2 gün kalmak için takımı rezil etmek ardından ispanyada 40 derecede nemli yerde kampa sokmak filan küçük oyunlar bunlar.
Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyoruz.Yönetimin saçmaladığını daha ne kadar yazacağız?Üstelik benim yazdıklarımla şenol hocanın kontrat yapmasının ne alakası var?Kafada bizi bitirdikten sonra kağıt parçasının hiçbir önemi yok.Ve evet oyuncuları sattıysak şenol hoca sayesindedir ama bir düşünmek lazım şenol hoca milli takım muhabbetleri başladığından beri bir tane olumlu/mantıklı işi var mı?Bu bakış açısını çok yanlış buluyorum.2 sene başarılı,sonraki seneler kötüyse 'ama hoca şunları şunları yaptı'deyip hocayı savunmak kadar saçma bir şey olamaz.Burası Beşiktaş ise biraz daha rasyonel düşünmek gerekiyor.

Son 2 yıla şenol güneşe yıkılmaması gerekli. Bence %60-70 falan yönetimin %30-40 falan teknik direktörün. Adama her sene son dakikalarda transferleri verildi, hep karman çorban alakasız adamlar verildi. Dünyanın en iyi aşçısı olsan da elinde alakasız malzemeler varsa istenilen yemeği çıkartamazsın yani. Ama yine bu verilen kadrolara rağmen şenol güneşinde hataları vardı. Quaresma ve orta ısrarı gibi falan.

Çevrimdışı Arthur Dayne

İşte başkandan beklediğim açıklama buydu  :tabe: Profesyöneller yönetsin artık  :tabe:

Fikret Orman: "Futbol takımının içeriğiyle ilgili hocayla daha konuşmadık. Serdal Adalı, hocayla konuşmaya başlayacak. Ben de bu sene futbolun çok daha içinde olacağım. Şampiyonluk süreçlerinde futbolun çok içerisindeydim, biraz geri kalmıştım. Şimdi hocamızla beraber biraz daha içine gireceğiz. İyi bir kadro kuracağımıza inanıyorum. Artık görev dağılımı yapmayı çok uygun görmüyorum. Zaten yönetim kurulu sayısını aşağı indirdik. Artık profesyonellerin çok yoğun olduğu bir yönetim tarzımız var. Birçok departman artık yöneticilere bağlı olmadan profesyonellerle gidiyor. Artık futbolu da direkt profesyonellerle yöneteceğimiz bir modele geçiyoruz."
Peki bizi kanser etmek yerine en azından sussaydı,yusuf abisini,sabri abisini övüp taraftarla zıtlaşmadan şenol hocayı gönderseydi de bütün bunları yaşamasaydık daha güzel olmaz mıydı?Tamam 2 senelik şampiyonluktan sonra hocayı kovmak zor iş ama bari sus yalandan da olsa hakemlerle ilgili zamanında birkaç şey de zamanı geldiğinde de hocayı gönder,istediğin adamı getir.Bütün bu olanlara rağmen elinde hala bir şans var;transfer dönemini iyi geçirsin,maaşları ödesin,hakemlere karşı susmasın,başkanlığı bıraktığı zamanda onu iyi bir şekilde analım.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Son 2 yıla şenol güneşe yıkılmaması gerekli. Bence %60-70 falan yönetimin %30-40 falan teknik direktörün. Adama her sene son dakikalarda transferleri verildi, hep karman çorban alakasız adamlar verildi. Dünyanın en iyi aşçısı olsan da elinde alakasız malzemeler varsa istenilen yemeği çıkartamazsın yani. Ama yine bu verilen kadrolara rağmen şenol güneşinde hataları vardı. Quaresma ve orta ısrarı gibi falan.
Olayın özeti budur işte  :ok: Bir de en sinir olduğum şey;adam maçtan önce düşünüyor 75'de şunu alırım bunu çıkartırım,öne geçersek geri çekilirim vs. yani oyunu maç içinde okumada dünyanın en kötü hocası olabilir.Mesela ben daha şimdiye kadar kötü oynayan bir oyuncuyu ilk yarıda çıkardığını hatırlamıyorum hatta 10 kişi kaldığımızda dahi değişiklik için ikinci yarıyı beklediği maçlar dahi vardı  :lol:

Yönetim ve Avcıda bazı değişikliklerde seziyoruz.
Yönetimde artık transferler daha düzgün yapılacağı şampiyonluk yıllarına dönülecek gibi bir mesaj verildi.
Avcı konusunda ise başakşehir şuan en yaşlı takım, buna uygun şekilde bir oyun planı sürmüştü son sene. Ama bu sene daha genç daha dinamik başakşehir taktiğinden farklı bir taktik sunacak gibi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hangi konuda?

Alkmaar' dan Ali Türker Korkmaz ya da ona benzer bir isimde 25 yaşında forvetle ilgilendiğimizi söyledi.
Öyle biri yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetim ve Avcıda bazı değişikliklerde seziyoruz.
Yönetimde artık transferler daha düzgün yapılacağı şampiyonluk yıllarına dönülecek gibi bir mesaj verildi.
Avcı konusunda ise başakşehir şuan en yaşlı takım, buna uygun şekilde bir oyun planı sürmüştü son sene. Ama bu sene daha genç daha dinamik başakşehir taktiğinden farklı bir taktik sunacak gibi.

Bu sene bütün önceliğimizi lig şampiyonluğu olacağı gözüküyor. Belki bu amaç için hoca uygun görmezse uzakdoğu programı bile yapmayabilirler.
Tamamen hoca belirleyici olacak gibi, hem tarnsfer edilecek oyuncularda hem de kamp programında.
Ayrıca FO bir nevi günah çıkarttı ve Avcı' nın son şansı oluğunun çok farkında. Bu nedenle tamamen onun istekleri doğrultusunda bir hazırlık yapacağımızı düşünüyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Aynı şeyleri tekrarlayıp duruyoruz.Yönetimin saçmaladığını daha ne kadar yazacağız?Üstelik benim yazdıklarımla şenol hocanın kontrat yapmasının ne alakası var?Kafada bizi bitirdikten sonra kağıt parçasının hiçbir önemi yok.Ve evet oyuncuları sattıysak şenol hoca sayesindedir ama bir düşünmek lazım şenol hoca milli takım muhabbetleri başladığından beri bir tane olumlu/mantıklı işi var mı?Bu bakış açısını çok yanlış buluyorum.2 sene başarılı,sonraki seneler kötüyse 'ama hoca şunları şunları yaptı'deyip hocayı savunmak kadar saçma bir şey olamaz.Burası Beşiktaş ise biraz daha rasyonel düşünmek gerekiyor.

Sırf quaresma'ya trabzon maçında 90 dakika sabretmesi bile Beşiktaş'ın olası ikinciliği ve milyonlarca euro gelirine mal oldu. Hatirlarsan rakip sol bek ceza sahasında gol atmıştı o maçta:) 46 gol yiyen takımsın 10 milyon euro'ya kurulup küme düşen takım senden daha az gol yemiş bu şenol güneş'in eleştirilemez oluşunu bir türlü anlayamıyorum.

Sözde yıldızlar topluluğu bir lira para sorunu yaşamayan muhteşem ekip başakşehir'in hocası 5 yıllık sözleşmesi olduğu halde çat diye bırakıp sana geliyor senin hocan 2 yıldır hayalini kurduğu milli takıma kaçarak gitti açıklama bile yapamadı "berberde karşılaştık federasyon başkanıyla o kadar" falan dedi 1 hafta sonra gittiğini açıkladılar. Saolsun varolsun bize bir sürü güzel anlar yaşattı ama bu şenol güneş'in geçen sene ligde ve özellikle bu sene iki kulvarda çok kötü sınav verdiği gerçeğini değiştirmez.. Sosa son gün gomez sonra bir hafta önce mi gelmişti öyle biseydi şampiyon olduğumuzda, marcelo devre arası geldi ha keza aboubakar talisca'da geç geldiler evet geç gelmeleri büyük hata ama bu 2 yıldır rezalet ilk yarı geçirmemizin tüm sebebi değil. Bu hoca-yönetim savaşı verip tüm suçu yönetimde aramak veya tam tersi tüm suçu hocaya yıkma konusuna bir türlü anlam veremiyorum ikisinin de büyük hataları var biri tertemiz biri pislik içinde değil tek maçla ikinciliği kaybettik diyorum 3 0'dan 3 3'e maç vermekte mi yönetim hatası sen ne yaptın kenarda nasıl motive ettin de eli ayağına dolaştı takımın diyen yok. Ha başkan ve yönetimin de bu para ödememe bu sebeple oyuncu kaçırma ve bu rezil futbol ortamında hakem konuşmayarak cool takılma olayları sabri abiler vs bizi çok yıprattı. Umarım akılları başlarına gelmiştir ve yeni hocayla çok daha uyumlu ve mantıklı şekilde yollarına bakarlar adamın istemediği oyuncuyu al oynat diye önüne atmazlar falan inşallah.

Bu sene bütün önceliğimizi lig şampiyonluğu olacağı gözüküyor. Belki bu amaç için hoca uygun görmezse uzakdoğu programı bile yapmayabilirler.
Tamamen hoca belirleyici olacak gibi, hem tarnsfer edilecek oyuncularda hem de kamp programında.
Ayrıca Fikret Orman bir nevi günah çıkarttı ve Avcı' nın son şansı oluğunun çok farkında. Bu nedenle tamamen onun istekleri doğrultusunda bir hazırlık yapacağımızı düşünüyorum.
Şuan bunları konuşmamız bile çok komik aslında. Amacımız tabi şampiyonluk olmalı fikret orman tabiki her zaman böyle konsantre olmalı. Hocanın transfer kampta falan belirleyici olması gerek tabi. Yani şunları bu seneye özelmiş sadece bu sene yapılması gerekliymiş gibi konuşmamız bile yanlış. Ama tabi fikret ormanın beyaz yalanları meşhurdur inşallah bu konuda da beyaz yalanlar söylemiyorsa dediğin şeyleri işaret etmiş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şuan bunları konuşmamız bile çok komik aslında. Amacımız tabi şampiyonluk olmalı fikret orman tabiki her zaman böyle konsantre olmalı. Hocanın transfer kampta falan belirleyici olması gerek tabi. Yani şunları bu seneye özelmiş sadece bu sene yapılması gerekliymiş gibi konuşmamız bile yanlış. Ama tabi fikret ormanın beyaz yalanları meşhurdur inşallah bu konuda da beyaz yalanlar söylemiyorsa dediğin şeyleri işaret etmiş.

Maalesef olması gerekeni görünce şaşırıyoruz ama eğer FO eski gücünde olduğunu hissetse hocayı falan kazımaz kendi bildiğini okurdu.
Bugün konuşmasında muhteşem taraftarımız falan diye gönderme yaptı ki hiç FO tarzı değil.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sırf quaresma'ya trabzon maçında 90 dakika sabretmesi bile Beşiktaş'ın olası ikinciliği ve milyonlarca euro gelirine mal oldu. Hatirlarsan rakip sol bek ceza sahasında gol atmıştı o maçta:) 46 gol yiyen takımsın 10 milyon euro'ya kurulup küme düşen takım senden daha az gol yemiş bu şenol güneş'in eleştirilemez oluşunu bir türlü anlayamıyorum.

Sözde yıldızlar topluluğu bir lira para sorunu yaşamayan muhteşem ekip başakşehir'in hocası 5 yıllık sözleşmesi olduğu halde çat diye bırakıp sana geliyor senin hocan 2 yıldır hayalini kurduğu milli takıma kaçarak gitti açıklama bile yapamadı "berberde karşılaştık federasyon başkanıyla o kadar" falan dedi 1 hafta sonra gittiğini açıkladılar. Saolsun varolsun bize bir sürü güzel anlar yaşattı ama bu şenol güneş'in geçen sene ligde ve özellikle bu sene iki kulvarda çok kötü sınav verdiği gerçeğini değiştirmez.. Sosa son gün gomez sonra bir hafta önce mi gelmişti öyle biseydi şampiyon olduğumuzda, marcelo devre arası geldi ha keza aboubakar talisca'da geç geldiler evet geç gelmeleri büyük hata ama bu 2 yıldır rezalet ilk yarı geçirmemizin tüm sebebi değil. Bu hoca-yönetim savaşı verip tüm suçu yönetimde aramak veya tam tersi tüm suçu hocaya yıkma konusuna bir türlü anlam veremiyorum ikisinin de büyük hataları var biri tertemiz biri pislik içinde değil tek maçla ikinciliği kaybettik diyorum 3 0'dan 3 3'e maç vermekte mi yönetim hatası sen ne yaptın kenarda nasıl motive ettin de eli ayağına dolaştı takımın diyen yok. Ha başkan ve yönetimin de bu para ödememe bu sebeple oyuncu kaçırma ve bu rezil futbol ortamında hakem konuşmayarak cool takılma olayları sabri abiler vs bizi çok yıprattı. Umarım akılları başlarına gelmiştir ve yeni hocayla çok daha uyumlu ve mantıklı şekilde yollarına bakarlar adamın istemediği oyuncuyu al oynat diye önüne atmazlar falan inşallah.
Evet mesela federasyon başkanıyla berberde karşılaştık yalanını neden hiç konuşmadık?Çünkü sebep belli;geçen de yazdım bizim taraftarda vefa adı altında başarısızlığı romantikleştirip Beşiktaş'ı vasata mahkum etme huyu var.Büyük takım mısın,Beşiktaş her sene şampiyonluğa oynamalıdır olamazsa başarısızdır diyor musun, o zaman hocan isterse 10 sene iyi olsun ertesi sene saçmalıyorsa göndereceksin.Burası hayır kurumu değil.Üstelik hocalar,futbolcular endüstriyel futbolun nimetlerinden; mesela çok yüksek miktarlarda maaş almalarından,popülaritelerininden çok memnunlar ama iş kendi aleyhlerinde olduğu zaman taraftardan vefa bekliyorlar.Daha da acısı taraftarlar bunu kanıksıyor.Kardeşim ya futbol düzeni değişecek,maaşlar düşecek ki o zaman taraftardan vefa beklersin,ya da düzen aynı kalacak ve işini yapamayan çekip gidecek bu kadar basit.

Çevrimdışı levitate

minik bir duyum

avcı vida kalsın, umut meraş gelsin, medel gitsin demiş

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Evet mesela federasyon başkanıyla berberde karşılaştık yalanını neden hiç konuşmadık?Çünkü sebep belli;geçen de yazdım bizim taraftarda vefa adı altında başarısızlığı romantikleştirip Beşiktaş'ı vasata mahkum etme huyu var.Büyük takım mısın,Beşiktaş her sene şampiyonluğa oynamalıdır olamazsa başarısızdır diyor musun, o zaman hocan isterse 10 sene iyi olsun ertesi sene saçmalıyorsa göndereceksin.Burası hayır kurumu değil.Üstelik hocalar,futbolcular endüstriyel futbolun nimetlerinden; mesela çok yüksek miktarlarda maaş almalarından,popülaritelerininden çok memnunlar ama iş kendi aleyhlerinde olduğu zaman taraftardan vefa bekliyorlar.Daha da acısı taraftarlar bunu kanıksıyor.Kardeşim ya futbol düzeni değişecek,maaşlar düşecek ki o zaman taraftardan vefa beklersin,ya da düzen aynı kalacak ve işini yapamayan çekip gidecek bu kadar basit.

Katılıyorum. Vefa şöyle gösterebiliriz mesela küfür hakaret edilmesin trabzonluların bir kısmının yaptığı gibi düşmanlık güdülmesin ama yaptığını eleştirmek veya yetersiz kalıyorsa görevine son vermek niye vefasızlık olsun? Dediğin gibi büyük kulüpsek hep en iyilerini hedeflemeliyiz en iyi futbolu en iyi dereceyi en iyi futbolcu kalitesini. Bunlar belki bazen olmayacak ama hedefimiz hep bu olmalı o yüzden şu başkanın küçüleceğiz söylemlerinden de nefret ediyorum yahu küçüleceksen küçül 40 milyon euro maaş bütçesini 25'e çek ama bunu saçma sapan adamlara deli gibi paralar vererek yapma sana taraftar tek kelime etmez. Lens'e 5 küsür bonservis verme larin'e 1.6 milyon euro verme quaresma'yı şu takımda tutma pepe'yi almak için psg ile mücadele verip 5 milyon euro dökme senin etin ne budun ne bak kimse mirin için tek kelime ediyor mu adamın aldığı ücret belli verilen bonservis belli e senin takımına katkısı da bu kadar bizim o ücretlere veya biraz fazlasına mirin değil marcelo bulmamız lazım bunu yaptılar yine yapmalılar. Dorukhan ve güven'i üç paraya getiren ljajic gibi oyuncuyu 30 taksitle transfer eden futbol organizasyonu nasıl aynı anda üstte yazdığım saçmalıkları yapar anlamıyorum. Küçüleceksek dillendirerek millete menemen vs diye rezil olarak değil planlamayla küçülelim. Umudum yıllardır planlı şekilde takımını büyüten hocayı getirdik ama ona yönetim ne kadar ayak uydurur taraftar olumsuzluk yaşarsa ne tepkiler verir bilmiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Bu geceki açıklamalarla sis perdeleri aralanmış oldu  :lol: Yönetimde ciddi bir şenol güneş karşıtlığı varmış belli ki.Başkan açıkça iki yıldır yoktum diyor.Neyse eğer avcı-yönetim arasında böyle bir karşılıklı istek,uyum varsa ne ala ama şenol güneş destekçilerinin söyledikleri de kanıtlanmış oldu.Artık bir an önce transferleri yetiştirip kampa yetiştirmemiz lazım.
Baskanin yahut yonetimindekilerin karakteri degismez avci bu sene sampiyon olsun ayni seyleri ona da yaparlar. Aziz basgan nasi sampiyon olanlari kovuyordu o degil ben yaptim sampiyon diyordu bunlar da ayni kafada.
Umut gunerin saat mevzusu falan patlamis sosyal medyada konusuluyor bizim forumda mesela hic gormedim
Kel yonetici var bi tane 750 verdim kagava icin diyordu sonra siponsor oldu falan hop cem papilayi agirladi kendi isletmesinde

Kurumsal hafizasi yok camiayi yonetenlerin. Hafizasi iyi adamlar sabri hoca yusuf abi falan demez

Çevrimdışı mylife1903

Niyetinin ne olduğu Negredoyu almasından belliydi.
Senol gunesin konusmasi cok seyi cozer ama senol gunes konusmaz buyuk ihtimal
Dedik burda ayni 101. Yil gibi hoca yalniz birakildi, maaslar odenmedi, hakemler kesip biciyi yonetimden ses yok. Resmen operasyon yapildi hem icerden hem disardan
Bunlar sustu ve hoslarina gitti

Avci 14 adamlik liste vermis ee yoneticinin layk attigi asrin kadrosu nerde
14 adam yaziliyirsa hocanin sucu neydi

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman: "Futbol değişiyor, artık motivasyonla değil, sistem ağırlıklı çalışan, teknolojiyi iyi kullanan hocalar var. Abdullah Avcı da bu akımın Türkiye'deki en büyük öncüsü"

bu güzeldi :)
Teknoloji ile sistemle olaydi caponlar dunya sampiyonu olurdu futbol yetenekle oynanir gucle oynanir, her ikili mucadele bir savastir hirsli istekli kararli olup gucunu sahaya yansitan kazanir ikili mucadeleyi, o ikili mucadeleler uc uca eklenerek mac sonunda kazanani belirler, sen istedigin kadar sistem yap teknoloji koy sahada ortadaki topa iki adam kosarken ne sistemin ne teknolojinin onemi vardir korkusuz olan kazanir o topu

Çevrimdışı mylife1903

İş işten geçtikten sonra konuşunca azmış kudurmuştan beter oluyor işte böyle  :money:

Galatasaray başkan yardımcısı Yusuf Günay: "Şampiyonluk yarışını kaybettikten sonra rakibini tebrik etmek yerine çamur atmaya kalkmak tam bir acizlik örneğidir."
Zamaninda bos kaleye golu atmazsan gelen ortaya rakip boyle rovosantayla doksana cakar, dusunmeden konusursan boyle aciz derler.
Baskan satranc ogrensin azicik bu kafayla coban mati olur her oyunda

Çevrimdışı mylife1903

Futbolu pirolarla yonetecegimiz doneme geciyoruz diyerek daha cok futbolun isine karisacagim demek nedir yahu ayni demecte 1-2 gun arayla konusulsa neyse
Bu kafaya alkis tutulur anca.
Pirofesyoneleri de lensi negredoyu falan alanlar mi sececek yoksa onun bunun akrabasi mi olacak pirolar. Ciftlik gibi yonetiliyor kulup allah avcinin yardimcisi olsun

Çevrimiçi murat

Senol gunesin konusmasi cok seyi cozer ama senol gunes konusmaz buyuk ihtimal
Dedik burda ayni 101. Yil gibi hoca yalniz birakildi, maaslar odenmedi, hakemler kesip biciyi yonetimden ses yok. Resmen operasyon yapildi hem icerden hem disardan
Bunlar sustu ve hoslarina gitti

Avci 14 adamlik liste vermis ee yoneticinin layk attigi asrin kadrosu nerde
14 adam yaziliyirsa hocanin sucu neydi
14 kişilik liste verdiyse 14 kişi istiyorum dememiştir heralde örneğin sol tarafa ömeri yusufu olmadı emrahı istiyorum onlar olmazsa ismail gelsin  demiştir.

Çevrimiçi murat

Futbolu pirolarla yonetecegimiz doneme geciyoruz diyerek daha cok futbolun isine karisacagim demek nedir yahu ayni demecte 1-2 gun arayla konusulsa neyse
Bu kafaya alkis tutulur anca.
Pirofesyoneleri de lensi negredoyu falan alanlar mi sececek yoksa onun bunun akrabasi mi olacak pirolar. Ciftlik gibi yonetiliyor kulup allah avcinin yardimcisi olsun
Az yönetici çok profedyönel demiş neyini anlamadın. Benim anladığım, işi yöneticilere bıraktım sıvadılar onları pasifize ediyorum demiş. He bu iyimi kötümü dersen iyi bir hamle ama güvenmediğin, inanmadığın adamları listene niye alıyorsun.